| ~~kasia@ | |

| 
    |
| 

CYTAT http://www.perfumeria.pl/ Polecam! Ceny konkurencyjne   Dziekuje. zamowilam, dostalam, super ceny tez polecam  | 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

| 

| ~~Danka | |

| 
    |
| 

perfumeria.pl polecam bardzo tanio

| 
    |
| 

| 

| ~~jacek | |

| 
    |
| 

CYTAT Bylam dziś pierwszy raz w Viperfumerii,ceny może i niezłe,chociaż w necie można znaleść lepsze,ale wybór bardzo,bardzo marny.Mam nadzieję ,że będzie lepiej,bo prawdziwa perfumeria bardzo by się przydała. Masz gdzieś w stalówce lub okolicy wiekszy wybór????  | 
    |
| 

| 

| ~~Wera | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT Bylam dziś pierwszy raz w Viperfumerii,ceny może i niezłe,chociaż w necie można znaleść lepsze,ale wybór bardzo,bardzo marny.Mam nadzieję ,że będzie lepiej,bo prawdziwa perfumeria bardzo by się przydała. Masz gdzieś w stalówce lub okolicy wiekszy wybór???? internet. Szybko, taniej  
       | 
    |
| 

| 

| ~~polecam | |

| 
    |
| 

poleca

| 
    |
| 

| 

| ~~muniek | |

| 
    |
| 

U Dariusza duzy wybór mnie wystarczy i mam nowy parking ,a viperf nie ma sie gdzie zatrzymać cgyba ze pod szpitalem.

| 
    |
| 

| 

| ~~Chanel | |

| 
    |
| 

Eleganckim kobietom polecam perfumerię przy ul. Staszica obok kina "Ballada".Gustownie urządzony sklep, miła obsługa,zapachy oryginalne.Byłam, kupiłam, polecam 

| 
    |
| 

| 

| ~~mariola | |

| 
    |
| 

Ja kupuje w Tesco i moi znajomi tez nie jest drogo a VIP perfumeria nie znam ale jak sma nazwa mówi to chyba dla wybranych i bogaczy a mało takich jest to nawet nie bede szukała. Polecam Tesco.

| 
    |
| 

| 

| ~~Kleo | |

| 
    |
| 

CYTAT Ja kupuje w Tesco i moi znajomi tez nie jest drogo a VIP perfumeria nie znam ale jak sma nazwa mówi to chyba dla wybranych i bogaczy a mało takich jest to nawet nie bede szukała. Polecam Tesco. ![]()   no widac ze nie dbasz o kase. Bo ceny w Tesco sa z kosmosu. Jakbys naprawde tam kupowala tobys takich glupot nie pisala bo wstyd sobie robisz. Ceny z Tesco porownywalne sa tylko z perfumeria Douglas i Sephora (a tam kazdy wie ze placi sie slono). Zreszta jakbys miala pojecie o cenach to zerknij czasem na neta. Tam tez sa oryginalne a cena o 50% tansza niz w Tesco. Wez sie naprawde zastanow albo glosu nie zabieraj(no chyba ze srasz pieniedzmi) 
       | 
    |
| 

| 

| ~~Danka | |

| 
    |
| 

CYTAT Ja kupuje w Tesco i moi znajomi tez nie jest drogo a VIP perfumeria nie znam ale jak sma nazwa mówi to chyba dla wybranych i bogaczy a mało takich jest to nawet nie bede szukała. Polecam Tesco. Tobie się chyba pomyliły sklepy  . W City Parku jest taniej niz tam gdzie mowisz.
       | 
    |
| 

| 

| ~~Lila | |

| 
    |
| 

perfumeria.pl

| 
    |
| 

| 

| ~~megg | |

| 
    |
| 

Najśmieszniejszy jest Pik-Pak sprowadzają czasem pojedyncze egzemplarze markowych perfum,rozwijają je z folijek,rozpakowują z kartoników i w takim stanie wystawiają w gablotce.Co najdziwniejsze produkty te po pewnym czasie znikają.Kto to kupuje? 

| 
    |
| 

| 

| ~~fifi | |

| 
    |
| 

Jak checie cos o perfumach poczytać to zapraszam na forum : 
        http://forum(...)?f=15707  | 
    |
| 

| 

| ~~miś uszatek | |

| 
    |
| 

najtaniej mają cyganie, no i oryginały ma sie rozumieć

| 
    |
| 

| 

| ~~Wera | |

| 
    |
| 

CYTAT najtaniej mają cyganie, no i oryginały ma sie rozumieć chyba sobie jaja robisz ![]() ![]()  
       | 
    |
| 

| 

| ~~Goska | |

| 
    |
| 

Macie racje ta perfumeria.pl est super. Też polecam

| 
    |
| 

| 

| ~~calvin | |

| 
    |
| 

CYTAT Eleganckim kobietom polecam perfumerię przy ul. Staszica obok kina \\\"Ballada\\\".Gustownie urządzony sklep, miła obsługa,zapachy oryginalne.Byłam, kupiłam, polecam ![]() Masz racje perfumeria super wlascicielka tego sklepu to zona jednego z wlascicieli autoexpressu mila i bardzo sympatyczna kupowalem tam perfumy i powiem wam ze to co kupilem zaplacil bym na allegro jak i na sklepach internetowych o wiele wiecej bede teraz tylko tam kupowal,znam ta pania i ma ta perfumerie jeszcze lepiej rozkrecic.  | 
    |
| 

| 

| ~~darek | |

| 
    |

![]()   czyzby reklama? Właścicielka czy jej mąż? )
       | 
    |
| 

| 

| ~~jacek | |

| 
    |
| 

CYTAT ![]()   czyzby reklama? Właścicielka czy jej mąż? )Cyniczny człowieczku wietrzący wszędzie podstęp ( metody SB ) mąż to ja i nie miałem z tą wypowiedzią nic wspólnego  | 
    |
| 

| 

| ~~darek | |

| 
    |
| 

uderz w stół a nożyce się odezwą 
        ![]() ![]() ![]() ![]()  
       | 
    |
| 

| 

| ~~Eliza | |

| 
    |
| 

Masz racje perfumeria super wlascicielka tego sklepu to zona jednego z wlascicieli autoexpressu mila i bardzo sympatyczna kupowalem tam perfumy i powiem wam ze to co kupilem zaplacil bym na allegro jak i na sklepach internetowych o wiele wiecej bede teraz tylko tam kupowal,znam ta pania i ma ta perfumerie jeszcze lepiej rozkrecic. [/cytat] 
        Masz racje warto tam zajrzeć, rbilam juz tam zakupy i jestem bardzo zadowolona. Oryginały a tanie. Super sprawa.Polecam  | 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 20 Sie 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

No to ile w VIP-ie kosztuje jadore Chanel 100 ml? O ile w ogóle tam jest...

Robię to, co lubię. Lubię to, co robię.  | 
    |
| 

|

| 
    |
| 

CYTAT No to ile w VIP-ie kosztuje jadore Chanel 100 ml? O ile w ogóle tam jest... ale się popisałam   Oczywiście to Dior, a nie Chanel.:zawstydzony:
    |
| ~~Eliza | |

| 
    |
| 

CYTAT No to ile w VIP-ie kosztuje jadore Chanel 100 ml? O ile w ogóle tam jest... hehehe Jadore jest i Chanell tez. Ja akurat co innego kupowalam bo te perfumy dla mnie sa za slodkie ale widzialam. A jak chcesz wiedziec za ile to rusz tylek sprzed kompa. Warto. A z tego jak to napisalas to chyba nie masz pojecia ze to sa dwie rozne perfumy ![]()  
       | 
    |
| 

| 

| 

|

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT No to ile w VIP-ie kosztuje jadore Chanel 100 ml? O ile w ogóle tam jest... hehehe Jadore jest i Chanell tez. Ja akurat co innego kupowalam bo te perfumy dla mnie sa za slodkie ale widzialam. A jak chcesz wiedziec za ile to rusz tylek sprzed kompa. Warto. A z tego jak to napisalas to chyba nie masz pojecia ze to sa dwie rozne perfumy ![]() ![]() Droga Elizo, racz łaskawie zauważyć, że sama zwróciłam uwagę na swoją pomyłkę. Nie musisz mi tego wypominać. Pozdrawiam Cię cieplutko.  
    |