~~kasia@ | |
![]() |
|
CYTAT http://www.perfumeria.pl/ Polecam! Ceny konkurencyjne ![]() Dziekuje. zamowilam, dostalam, super ceny tez polecam |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~Danka | |
![]() |
|
perfumeria.pl polecam bardzo tanio
|
|
|
~~jacek | |
![]() |
|
CYTAT Bylam dziś pierwszy raz w Viperfumerii,ceny może i niezłe,chociaż w necie można znaleść lepsze,ale wybór bardzo,bardzo marny.Mam nadzieję ,że będzie lepiej,bo prawdziwa perfumeria bardzo by się przydała. Masz gdzieś w stalówce lub okolicy wiekszy wybór???? |
|
|
~~Wera | |
![]() |
|
CYTAT CYTAT Bylam dziś pierwszy raz w Viperfumerii,ceny może i niezłe,chociaż w necie można znaleść lepsze,ale wybór bardzo,bardzo marny.Mam nadzieję ,że będzie lepiej,bo prawdziwa perfumeria bardzo by się przydała. Masz gdzieś w stalówce lub okolicy wiekszy wybór???? internet. Szybko, taniej ![]() |
|
|
~~polecam | |
![]() |
|
poleca
|
|
|
~~muniek | |
![]() |
|
U Dariusza duzy wybór mnie wystarczy i mam nowy parking ,a viperf nie ma sie gdzie zatrzymać cgyba ze pod szpitalem.
|
|
|
~~Chanel | |
![]() |
|
Eleganckim kobietom polecam perfumerię przy ul. Staszica obok kina "Ballada".Gustownie urządzony sklep, miła obsługa,zapachy oryginalne.Byłam, kupiłam, polecam
![]() |
|
|
~~mariola | |
![]() |
|
Ja kupuje w Tesco i moi znajomi tez nie jest drogo a VIP perfumeria nie znam ale jak sma nazwa mówi to chyba dla wybranych i bogaczy a mało takich jest to nawet nie bede szukała. Polecam Tesco.
|
|
|
~~Kleo | |
![]() |
|
CYTAT Ja kupuje w Tesco i moi znajomi tez nie jest drogo a VIP perfumeria nie znam ale jak sma nazwa mówi to chyba dla wybranych i bogaczy a mało takich jest to nawet nie bede szukała. Polecam Tesco. ![]() ![]() ![]() |
|
|
~~Danka | |
![]() |
|
CYTAT Ja kupuje w Tesco i moi znajomi tez nie jest drogo a VIP perfumeria nie znam ale jak sma nazwa mówi to chyba dla wybranych i bogaczy a mało takich jest to nawet nie bede szukała. Polecam Tesco. Tobie się chyba pomyliły sklepy ![]() |
|
|
~~Lila | |
![]() |
|
perfumeria.pl
|
|
|
~~megg | |
![]() |
|
Najśmieszniejszy jest Pik-Pak sprowadzają czasem pojedyncze egzemplarze markowych perfum,rozwijają je z folijek,rozpakowują z kartoników i w takim stanie wystawiają w gablotce.Co najdziwniejsze produkty te po pewnym czasie znikają.Kto to kupuje?
![]() |
|
|
~~fifi | |
![]() |
|
Jak checie cos o perfumach poczytać to zapraszam na forum :
http://forum(...)?f=15707 |
|
|
~~miś uszatek | |
![]() |
|
najtaniej mają cyganie, no i oryginały ma sie rozumieć
|
|
|
~~Wera | |
![]() |
|
CYTAT najtaniej mają cyganie, no i oryginały ma sie rozumieć chyba sobie jaja robisz ![]() ![]() ![]() |
|
|
~~Goska | |
![]() |
|
Macie racje ta perfumeria.pl est super. Też polecam
|
|
|
~~calvin | |
![]() |
|
CYTAT Eleganckim kobietom polecam perfumerię przy ul. Staszica obok kina \\\"Ballada\\\".Gustownie urządzony sklep, miła obsługa,zapachy oryginalne.Byłam, kupiłam, polecam ![]() Masz racje perfumeria super wlascicielka tego sklepu to zona jednego z wlascicieli autoexpressu mila i bardzo sympatyczna kupowalem tam perfumy i powiem wam ze to co kupilem zaplacil bym na allegro jak i na sklepach internetowych o wiele wiecej bede teraz tylko tam kupowal,znam ta pania i ma ta perfumerie jeszcze lepiej rozkrecic. |
|
|
~~darek | |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
~~jacek | |
![]() |
|
CYTAT ![]() ![]() ![]() Cyniczny człowieczku wietrzący wszędzie podstęp ( metody SB ) mąż to ja i nie miałem z tą wypowiedzią nic wspólnego |
|
|
~~darek | |
![]() |
|
uderz w stół a nożyce się odezwą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
~~Eliza | |
![]() |
|
Masz racje perfumeria super wlascicielka tego sklepu to zona jednego z wlascicieli autoexpressu mila i bardzo sympatyczna kupowalem tam perfumy i powiem wam ze to co kupilem zaplacil bym na allegro jak i na sklepach internetowych o wiele wiecej bede teraz tylko tam kupowal,znam ta pania i ma ta perfumerie jeszcze lepiej rozkrecic. [/cytat]
Masz racje warto tam zajrzeć, rbilam juz tam zakupy i jestem bardzo zadowolona. Oryginały a tanie. Super sprawa.Polecam |
|
|
Dołączył: 20 Sie 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No to ile w VIP-ie kosztuje jadore Chanel 100 ml? O ile w ogóle tam jest...
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
![]() |
|
CYTAT No to ile w VIP-ie kosztuje jadore Chanel 100 ml? O ile w ogóle tam jest... ale się popisałam ![]() Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
~~Eliza | |
![]() |
|
CYTAT No to ile w VIP-ie kosztuje jadore Chanel 100 ml? O ile w ogóle tam jest... hehehe Jadore jest i Chanell tez. Ja akurat co innego kupowalam bo te perfumy dla mnie sa za slodkie ale widzialam. A jak chcesz wiedziec za ile to rusz tylek sprzed kompa. Warto. A z tego jak to napisalas to chyba nie masz pojecia ze to sa dwie rozne perfumy ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT No to ile w VIP-ie kosztuje jadore Chanel 100 ml? O ile w ogóle tam jest... hehehe Jadore jest i Chanell tez. Ja akurat co innego kupowalam bo te perfumy dla mnie sa za slodkie ale widzialam. A jak chcesz wiedziec za ile to rusz tylek sprzed kompa. Warto. A z tego jak to napisalas to chyba nie masz pojecia ze to sa dwie rozne perfumy ![]() ![]() Droga Elizo, racz łaskawie zauważyć, że sama zwróciłam uwagę na swoją pomyłkę. Nie musisz mi tego wypominać. Pozdrawiam Cię cieplutko. ![]() Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|