~~rsa_w | |
![]() |
|
CYTAT Właśnie! Gościu powinieneś się leczyć albo wykładać na uniwerku. Podniecasz się samochodami i usterkami jak dzieciak zaglądający przez szybę do auta na prędkościomierz. Weź żonę czy dziewczynę do kina a nie onanizujesz się przy samochodach. Wyluzuj trochę bo zwarujesz(zakładając oczywiście że jeszcze nie zwariowałeś). Jest robota i trzeba ją zrobić a nie filozofować. Nie tylko ty jeden masz pojęcie o nowinkach technicznych i typowych usterkach więc przestań szpanować i weź się za robotę.:zzz: fajnie i zabawne - ale to nic nie wnosi konkretnego do sprawy. A mówimy o rzeczach które rzutuja na nasze bezpiecześntwo - zdrowie, a niekiedy życie. CYTAT nie wszyscy panie zzTop jesteśmy z miasta i nie wszyscy jesteśmy facetami , większość tu piszących inteligentów to buractwo co jeżdzi ślicznymi furmankami a za naprawe w warsztacie chce zapłacić 40zł. kowal jak masz chwile to podlicz może rsa za tą linke 3zł a potem zus,podatek,vat,narzędzia,pip,pup,pih .. ile to będzie ??? przepraszam - nigdzie w tym wątku nie nawiązywałem do kosztów napraw, czy kosztów usług świadczonych. To z tą linką było luźnym nawiązaniem do postu kolegi który napomniał że w ASO wymieniają cały czytnik kart za 1500 a on to może zrobić taniej. ja jestem zdania że płaci się za wiedzę nie za robotę ... a czasem się niektórzy dziwią że za 10 min skasował 200 zł. Miał prawo - wiedział jak to zrobić. Z wielką przyjemnościa aplace komus stawkę większą, znacznie większą niż średnia przyjeta - ale chciał bym być zadowolony z pracy. CYTAT Ja Cię gotować nie uczę ,więc nie ucz mnie aut naprawiać nie znam się na samochodach. i nikogo nie uczę naprawiać - nie taka moja rola, nie taki mój zawód. Ale nóż mi się w kieszeni otwiera, jak ktoś GWAŁCI PODSTAWOWE PRAWA, PODSTAWOWE ZASADY jakie OGÓLNIE OBOWIĄZUJA. Nie wnikam jak ktoś stawia diagnoze, czy robi to na ucho, czy oko - byle robił to DOBRZE, i przestrzegając PODSTAWOWYCH ZASAD. A taką podstawową ... to czasem wziąć do łapki dynamometr, smar miedziowy, szmatke ... jak zalecają to wymienić śrubę, czy nakrętkę ... |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~MECH | |
![]() |
|
do RSA ZDAŁES EGZAMIN W TYM PRZYPADKU NA PIATKĘ(To z tą linką było luźnym nawiązaniem do postu kolegi który napomniał że w ASO wymieniają cały czytnik kart za 1500 a on to może zrobić taniej.
U MNIE TEN CZYTNIK NAPRAWIAM ZA 100ZŁ |
|
|
~~MECH | |
![]() |
|
I JESZCZE JEDNO KLEJE TEŻ MAMY DOBRZE DOBRANE NIKT NIE WRÓCIŁ PO NAPRAWIE.
|
|
|
~~przypał | |
![]() |
|
CYTAT kumpel polecil mi goscia na brandwicy. GONDEK.. tak mi naprawil samochod ze na drugi dzien poszedl znow do naprawy słyszałem ze to partacz a nie mechanik .:wśceikły: Musisz BARDZO dobrze go znać, skoro bezbłędnie piszesz nazwisko, ktoś pierwszy-lepszy napisałby GąDEK ( tak jak słyszy ), czyżby dobry kolega ??? ![]() ...i przez pomówienia można mieć nieprzyjemności, a w necie nie jest się anonimowym, tak jak mogłoby się wydawać( mówi ci coś - IP komputera?? ),więc jak się rzuca nazwiskami, to trzeba się liczyć z konsekwencjami :blee: |
|
|
~~aaa | |
![]() |
|
Szanowny kolego qwerty_stw.
Pomysł strony do bani, zamknij to szybciej niż założyłeś. Albo załóż jeszcze forum żeby można było komuś nawymyślac,że nie smakował hamburger albo w drożdzówce było za mało dżemu. Do bani kolego do bani.......... |
|
|
~~o!losie | |
![]() |
|
Zgadzam się!!!!
W pierwszym poście pan quwerty niby chce się kogoś poradzić, a 2 posty dalej reklamuje pana Adama, w trzecim, czy czwartym najeżdża na Bosch Service. Co Panie qwerty, dostał pan nagłego olśnienia???? Obleśny pomysł na oczernianie konkurencji ![]() Nieetyczne ![]() |
|
|
~~Laguna | |
![]() |
|
Drogi Panie ~rsa_w po przeczytaniu tego forum jestem przerażony, zakupiłem ostatnio wspaniałe auto właśnie lagunę II
miałem oddać ją do przeglądu, a tu sami gwałciciele 90%, jak tu trafić do tej dziesiątki co mi mojego samochodziku nie zgwałcą, bo jak mi który moją Lagun kę w wydech stuknie to ja nie wiem. A teraz na poważnie nie wiem skąd spadłeś Panie ~rsa_w, ale mocno musiałeś się jebnąć, może i wiesz coś na temat laguny(na forach laguny można wszystko wyczytać), ale takie pierdoły co piszesz to się płakać chce, na temat tych kluczy dynamometrycznych że nie wiemy w jakich momentach ich używać, albo że w ogóle ich nie mamy, tylko same młotki, przecinaki, a na temat diagnostyki to już prawie nic nie wiemy, po prostu w Stalowej Woli nie ma dobrych mechaników tylko sami gwałciciele.To ja się teraz pytam do ciężkiej cholery gdzie ci wszyscy ludzie z okolicy naprawiają te samochody?Bo jak u gwałcicieli to połowa już dawno powinna nie żyć, z powodu źle wykonanej naprawy.A jak jesteś takim specjalistą od chemii, fizyki, kinetyki,dynamiki itp. to otwórz warsztat trutniu i wtedy zobaczysz jaka jest różnica pomiędzy teorią a praktyką. :wśceikły: |
|
|
|
![]() |
|
ja 4 latka temu trafilem na takiego gwalciciela w polmozbycie :]cos z hamulcem mialem z tylu, pan mi tak auto poskladal ze 40 km od stalowej rozerwalo mi beben i odpadlo kolo :], jezeli ktos chce robic auto w ASO, to lepiej udac sie bezposrednio na warsztat i dogadac z mechanikiem na naprawe po robocie :] oczywiscie mowa o kliencie indywidualnym :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~12345 | |
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Dodam tylko tyle, odnośnie wpisu MAM : Albo odstaw to co bierzesz, albo zacznij coś brać ![]() Nie odzywaj się Kobieto jak meżczyźni rozmawiają. Ja Cię gotować nie uczę ,więc nie ucz mnie aut naprawiać ![]() ![]() To ja tu bronię stalowowolskich mechaników jak doktor Queen...,ech idę chyba GOTOWAć :zły::zły::zły: Bede bral cie w aucie cie ehe i rznol twoje dupsko... |
|
|
|
![]() |
|
Powiem wam ze pomysl na posta po mojemu bardzo dobry lecz niestety poszedl nie w ta strone.
Poczytajcie dokladnie i zobaczycie ze na temat BOSCH SERVICE nie pisze ani slowa gdyz nie mialem z nimi stycznosci a Pana Adama polecam bo serwisuje u niego swoje auto i jestem zadowolony. A wlasnie ku temu mial istniec ten post gdzie pojechac ze swoim autkiem a gdzie nie a nie po to byscie sie przekomarzali czy mechanik to mechanik czy juz fizyk cemik moze ginekolog. Ludzie forum jest forum i wydaje mi sie ze tematy zaklada sie po cos aby isc w tym kierunku a nie pisac bezmyslnie co kto chce. Pozdrawiam was wszystkich i jak mowie temat posta z zalozenia byl ciutke inny bo nadal naprzyklad nie wiem gdzie sie udac z drugim samochodem ale za to wiem ile zaplace jak mi sie kiedys laguna popsuje ktorej jeszcze nie mam i miec pewno nie bede. |
|
|
![]() |
|
BTW kloccie sie dalej tutaj w tym poscie i nie przenoscie sie nigdzie indziej. POwstal drugi post o bardzo podobnej nazwie i jak na razie idzie w dobra strone i mam nadzieje ze tak zostanie.
Powodzenia i ciesze sie ze udalo mi sie wam stworzyc temat do plotkowania i wyrazania swojej WIEDZY |
|
~~żona mechanika | |
![]() |
|
DO 12345:
Zerżnij sobie rurę wydechową od Fiata Pandy ![]() Wypowiedź dupka 12345 pokazuje poziom tego forum |
|
|
~~ZEUS | |
![]() |
|
Oj Wy dzieci (nie)kochane! Przestańcie sie wreszcie klocic, moze dajcie sobie po razie, a nie ble... ble... ble...bla... wylewacie tu swoje madrosci. Idzcie sie moze troche przewietrzyc, dzis takie fajne rzeskie powietrze, to Wam pomoze, a jak nie... to kubel zimnej wody na glowke proponuje.
Zycze sukcesow ![]() |
|
|
~~JOLA | |
![]() |
|
CYTAT Zgadzam się!!!! W pierwszym poście pan quwerty niby chce się kogoś poradzić, a 2 posty dalej reklamuje pana Adama, w trzecim, czy czwartym najeżdża na Bosch Service. Co Panie qwerty, dostał pan nagłego olśnienia???? Obleśny pomysł na oczernianie konkurencji ![]() Nieetyczne ![]() ZGADZAM SIE Z TYM W 100%BYŁAM W BOSCH SERVICE I NAPEWNO TAM JESZCE POJADE.KONKRETNI GOSCIE I MAJA WIEDZE WTYM TEMACIE.POZDRAWIAM |
|
|
~~mam | |
![]() |
|
CYTAT CYTAT Właśnie! Gościu powinieneś się leczyć albo wykładać na uniwerku. Podniecasz się samochodami i usterkami jak dzieciak zaglądający przez szybę do auta na prędkościomierz. Weź żonę czy dziewczynę do kina a nie onanizujesz się przy samochodach. Wyluzuj trochę bo zwarujesz(zakładając oczywiście że jeszcze nie zwariowałeś). Jest robota i trzeba ją zrobić a nie filozofować. Nie tylko ty jeden masz pojęcie o nowinkach technicznych i typowych usterkach więc przestań szpanować i weź się za robotę.:zzz: fajnie i zabawne - ale to nic nie wnosi konkretnego do sprawy. A mówimy o rzeczach które rzutuja na nasze bezpiecześntwo - zdrowie, a niekiedy życie. CYTAT nie wszyscy panie zzTop jesteśmy z miasta i nie wszyscy jesteśmy facetami , większość tu piszących inteligentów to buractwo co jeżdzi ślicznymi furmankami a za naprawe w warsztacie chce zapłacić 40zł. kowal jak masz chwile to podlicz może rsa za tą linke 3zł a potem zus,podatek,vat,narzędzia,pip,pup,pih .. ile to będzie ??? przepraszam - nigdzie w tym wątku nie nawiązywałem do kosztów napraw, czy kosztów usług świadczonych. To z tą linką było luźnym nawiązaniem do postu kolegi który napomniał że w ASO wymieniają cały czytnik kart za 1500 a on to może zrobić taniej. ja jestem zdania że płaci się za wiedzę nie za robotę ... a czasem się niektórzy dziwią że za 10 min skasował 200 zł. Miał prawo - wiedział jak to zrobić. Z wielką przyjemnościa aplace komus stawkę większą, znacznie większą niż średnia przyjeta - ale chciał bym być zadowolony z pracy. CYTAT Ja Cię gotować nie uczę ,więc nie ucz mnie aut naprawiać nie znam się na samochodach. i nikogo nie uczę naprawiać - nie taka moja rola, nie taki mój zawód. Ale nóż mi się w kieszeni otwiera, jak ktoś GWAŁCI PODSTAWOWE PRAWA, PODSTAWOWE ZASADY jakie OGÓLNIE OBOWIĄZUJA. Nie wnikam jak ktoś stawia diagnoze, czy robi to na ucho, czy oko - byle robił to DOBRZE, i przestrzegając PODSTAWOWYCH ZASAD. A taką podstawową ... to czasem wziąć do łapki dynamometr, smar miedziowy, szmatke ... jak zalecają to wymienić śrubę, czy nakrętkę ... |
|
|
~~mam | |
![]() |
|
RSA To jednak potwierdza moje przypuszczenie -jesteś baaaardzo chory.
I muszę Cię zmartwić -na głupotę jeszcze lekarstwa nie wymyślono. Może tak otwórz hurtownię kluczy dynamometrycznych a nie takie pierdoły opowiadasz. Proponuję, zmień też forum na elektroda.pl-tam jest więcej takich oszołomów. ![]() ![]() ![]() |
|
|
~~kaczyński | |
![]() |
|
Z wielką przyjemnościa aplace komus stawkę większą, znacznie większą niż średnia przyjeta - ale chciał bym być zadowolony z pracy.
Chcieć to sobie możesz. Bardzo podoba mi się to forum, jak przychodze do autoexpresu to zastanawiam się kto jest żona mechanika , kto rsa , kto mam itd.. a niby wszyscy się znają. W Stalowej są najlepsze warsztaty zaraz po Brandwicy. |
|
|
~~kaczyński | |
![]() |
|
Tak , tak osobiście polecam pana G. z Brandwicy i nie jet to pan Adam ani pan Tomek tylko pan Krzysio , wie do czego służy klucz dynamometryczny i zawsze może go użyć a jeśli nie podoba się to któremuś inteligeńcikowi to niech sobie sam wymienia olej pod blokiem. Dla mnie najlepszy warsztat to Brandwica nazwa się chyba Gabmot.
|
|
|
~~Stalówek | |
![]() |
|
Pukalak nr.1.bosch service jest dobry w konkursach...na czas.
|
|
|
~~wypłoszony | |
![]() |
|
Najpierw stajnia pana Adama, potem reszta!!
|
|
|
~~klaj | |
![]() |
|
Na drodze do TBG jest warsztat samochodowy(na przeciwko VW)
obsluga pozostawia wiele do zyczenia zanim podejda do klieta,ktory chce u nich naprawic auto minie jkies 30 minut a jak juz czlowieka zauwaza to czekaja az sie do nich podejdzie i trzeba sie przeciskac pomiedzy wiszacymi samochodami. bylem dwa razy i po 15 minutach oczekiwania na zainteresowanie z ich strony udalem sie w droge powrotna. szkoda gadac.Jezeli kto nie ma pojecia na temat samochodu trzeda uwazac bo fajnych sum zadaja a naprawe!! |
|
|
~~ciekawy | |
![]() |
|
A czemu taka cisza naforum MECHANIK II.
|
|
|
~~rsa_w | |
![]() |
|
jednak jesteście nie reformowali. Możesz mnie nazywać jak chcesz ... naprawdę mi to rybka - bo nikomu nie dam nic poważnego w aucie zrobić - Ale proszę Was w imieniu innych - byście tak nie bagatelizowałi jak to mówicie "teorii" ...
CYTAT Może tak otwórz hurtownię kluczy dynamometrycznych a nie takie pierdoły opowiadasz. Proponuję, zmień też forum na elektroda.pl-tam jest więcej takich oszołomów.szookszookszook trafnie zauważyłeś - a wiesz czemu na elektroda jest więcej takich oszołomów ? bo to forum specjllistyczne - znakomita większość tam osób ma wiedzę ... teorię, popartą praktyką ... Tam nie wejdzie "gwałciciel" bo nie ma po co ... ajak wejdzie to go zlinczuja ![]() ![]() ![]() CYTAT Drogi Panie ~rsa_w po przeczytaniu tego forum jestem przerażony, zakupiłem ostatnio wspaniałe auto właśnie lagunę II miałem oddać ją do przeglądu, a tu sami gwałciciele 90%, jak tu trafić do tej dziesiątki co mi mojego samochodziku nie zgwałcą, bo jak mi który moją Lagun kę w wydech stuknie to ja nie wiem. A teraz na poważnie nie wiem skąd spadłeś Panie ~rsa_w, ale mocno musiałeś się jebnąć, może i wiesz coś na temat laguny(na forach laguny można wszystko wyczytać), ale takie pierdoły co piszesz to się płakać chce, na temat tych kluczy dynamometrycznych że nie wiemy w jakich momentach ich używać, albo że w ogóle ich nie mamy, tylko same młotki, przecinaki, a na temat diagnostyki to już prawie nic nie wiemy, po prostu w Stalowej Woli nie ma dobrych mechaników tylko sami gwałciciele.To ja się teraz pytam do ciężkiej cholery gdzie ci wszyscy ludzie z okolicy naprawiają te samochody?Bo jak u gwałcicieli to połowa już dawno powinna nie żyć, z powodu źle wykonanej naprawy.A jak jesteś takim specjalistą od chemii, fizyki, kinetyki,dynamiki itp. to otwórz warsztat trutniu i wtedy zobaczysz jaka jest różnica pomiędzy teorią a praktyką. nie wiedziałem że dynamometr wywołuje aż taki popłoch ?! parzy czy jak ?! |
|
|
~~miecio | |
![]() |
|
CYTAT Pukalak nr.1.bosch service jest dobry w konkursach...na czas. Znowu pojawił się jakis mądry inaczej. Co masz na myśli tak pisząć? |
|
|
~~MANIU | |
![]() |
|
CYTAT CYTAT Pukalak nr.1.bosch service jest dobry w konkursach...na czas. Znowu pojawił się jakis mądry inaczej. Co masz na myśli tak pisząć? SKORO WYGRYWAJĄ KONKURSY TO CHYBA DOBRZE DLA NASZEGO MIASTA W SKALI POLSKI.WYGRANEJ TAKIEJ SIĘ NIE KUPUJE TYLKO ZDOBYWA WIEDZA DUŻĄ WIEDZĄ.!!!! |
|
|