|
![]() |
|
Nenad Pismaku idź poszukaj grzybów w lesie
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
W jakim temacie.
Temat jak temat, wasza trójca nie takie głupoty w Taaakim temacie pisze i nikt z nas moda nie woła. ps. Przez ten pochówek na wawelu to się niektórym w dupach poprzewracało. |
|
|
![]() |
|
obrażaj dalej, a potem skamlaj, że cie ktoś lamą nazywa...
ps. boli cię ten wawel cały czas... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
zwisa mnie jak będziesz mnie nazywał.
Natomiast śmieszy mnie twoje podejście do tematu, wyjątkowego tematu. Dodaj do tytułu możliwość kliknicia na temat "rozbił się samolot z prezydentem na pokładzie" tylko w stanie łaski uświęcającej. A ja proponuję zmienić nazwę na "Zrobić z zera bohatera". |
|
|
![]() |
|
Dla ludzi twojego pokroju on będzie zerem, bo waszymi bohaterami są Wałęsa, Tusk, Jaruzelski i Palikot..
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
Pewnie cię zaskoczę, nigdy na nich nie głosowałem. A tych 2 ostatnich nawet nie kojarzę. W ciemnej D mam polityków, dlatego tak mnie bawisz widząc w kaczkach zbawcę narodu.
Tak nie jestem patriotą, katolikiem też jestem kiepskim, wiesz dlaczego? Bo cierpię na brak wzoru do naśladowania, w całym naszym kraju zarówno w części świeckiej jak i duchowej dostrzegam same ścierwa dla których jestem zerem, więc również traktuję ich jak zera. Wszyscy obecni politycy z patriotyzmem mają tyle samo wspólnego co prostytutki, mianowicie zaczynają się na P. Ostatnim znanym mi patriotą był Baczyński. |
|
|
![]() |
|
Jeśli nie wiesz kim są Jaruzelski i Palikot to o czym rozmawiamy ?
Nie powiedziałem,że widzę w kimś zbawcę, poprostu nie uważam Lecha Kaczyńskiego za zero, wręcz odwrotnie, ale co ci będę tłumaczył jak ty podstawowych rzeczy nie wiesz... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
L.KACZYŃSKI BYŁ PREZYDENTEM I ZA TO GO SZANUJMY, ALE PO CO YARO KŁAMCZYŃSKI SIĘ WPIER.... TEGO NIE ROZUMIEM!! OCZYWIŚCIE - NIC NIE MOGĘ -
|
|
|
![]() |
|
Własnie tego nie mogę pojąc. Kaczke szanujemy bo był prezydentem a kwacha bolka i gajowego wyśmiewamy mimo iż w moim odczuciu kaczor swoim poprzednikom ledwo do wora dostawał. No a na premiera to już kur...mi można sypać. Jakieś dziwne zasady u wyznawców pisu panują.
![]() |
|
|
![]() |
|
Kto wyśmiewa Kwacha, Bolka i Gajowego? TVN, Wyborcza, Polsat?
Kwach z rodzinką jest ekspertem od wszystkiego, Bolka uważają za bohatera, a Gajowemu wybaczają wpadki, po jakich Lecha K. by rozjechano... Nie wiesz kto to Jaruzelski, polityków masz w d... przypomnij sobie jak opluwano Jarka gdy rządził... Wałęsa był lepszy od Lecha K. Albo Bronek ? Trzymajcie mnie, bo padnę... Kto ci takich bredni naopowiadał? Wymień mi jakieś osiągnięcia Bronka? Tuska mu żal, a pamiętasz stronę spieprzajdziadu przeciwko Lechowi? Zniknęła dopiero po Smoleńsku... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
CYTAT przypomnij sobie jak opluwano Jarka gdy rządził... Wtedy inteligencja rządziła!! PIS Samoobrona LPR Człowiek myślę że do tego już nie dopuści by do koryta dorwały się "chłopi" |
|
|
![]() |
|
A dlaczego taka koalicja powstała? Bo PO po przegranych wyborach chciała stawiać PiSowi warunki...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
Wałęsa dostał nobla, przed gajowym jeszcze wszystko,
... bez końcówki będzie lepiej ... el.B... |
|
|
![]() |
|
Jesteś żałosnym skur..... i chamem, szkoda słow...
|
|
![]() |
|
zabolało
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT (nenad) Wałęsa był lepszy od Lecha K. Albo Bronek ? Trzymajcie mnie, bo padnę... O zmarłych źle się nie pisze/mówi to napisze tylko tyle .... Każdy był i będzie lepszy ... ludzie już nie dadzą nabrać się na V RP ... ps. starajcie się zachować jakiś poziom ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Każdy był i będzie lepszy? Co znów ten el. banan pieprzy ?
Nie ma z kim dyskutować, ludzie czerpiący wiedzę tylko z tv i gazet typu fakt zawsze będą chrzanić, że takie miernoty jak Bolek, Gajowy czy Kwach to świetni prezydenci... Nie napiszę tu nic więcej, bo wasz poziom to dno i jeszcze karmicie tymi debilizmami innych... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Panowie wracając do temetu
MATERIAŁY Z PREZENTACJI DR. K. NOWACZYKA, BRUKSELA 28.03.12: http://contessabalcanese.nowyekran.pl/post/57871,materialy-z-prezentacji-dr-k-nowaczyka-bruksela-28-03-12 "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
sie nenad nie unoś, jak nasz poziom to dno to poszukaj lepszego, może tv trwam ma jakieś forum albo te radio z ryjem
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie ma z kim dyskutować, ludzie czerpiący wiedzę tylko z tv i gazet typu fakt zawsze będą chrzanić, bierz ten krzyż ze stalowej i jedz z nim 10 kwietnia do warszawy tam ziomale twego poziomu będą "debatować mądrze" przyłącz się, będzie zapewne też twój guru Yaro * nic nie mogę * Kłamczyński, opowiesz mu co tu mówimy... |
|
|
![]() |
|
Pierdo... twoje rady lamo...
|
|
![]() |
|
Z Onetu
W nowej konstytucji powinno być zapisane, ze przewodnią siłą narodu jest PiS a szef tej partii sprawuje dozywotnio urząd prezydenta, premiera, min. spraw zagranicznych i wewnetrznych. Jest dowodcą armii i szefem wszystkich urzedów państwowych. Zatwierdza wszystkie wyroki sadowe lub je odrzuca oraz stoi na czele banku narodowego. Tylko takie zmiany w konstytucji moga zostać wprowadzone i tylko takie zagwarantują rozwoj Polski i dobrobyt jej obywateli. Jedno państwo, jeden naród, jeden wodz. to powinno być juz zapisane w preambule. |
|
|
![]() |
|
Kaczyński chciał aby Radek powiedział skąd miał informacje dotyczące szczegółów wypadku tupolewa.
Kiedy opublikowano nagrania rozmów Sikorskiego,prezes dalej twierdzi,że to niczego nie wyjaśnia ,a wręcz przeciwnie... ![]() Czego ten zakompleksiony człowiek jeszcze chce? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Zakompleksiony ? Kolejna łatka, którą przypięły mu media i powtarzana 1000 razy weszła do obiegu, a czego chce ? ty też wierzysz jak te ciemniaki w katastrofę brzozową ???
|
Dołączył: 15 Paź 2007r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zakompleksiony(paranoik) ? Trafna łatka, którą przypięły mu media i bez powtarzana 1000 razy weszła do obiegu, a czego chcesz ? ty też nie wierzysz jak te ciemniaki w katastrofę brzozową ???
Punkt widzenia zależy od miejsca "patrzenia". Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|