|
![]() |
|
Najglupsze ogłoszenia na stalowemiasto
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=81040 |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
hmm, muszę babci podwędzić
![]() Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
![]() |
|
No cóż, jeden lubi jak mu marsza grają, drugi jak skarpety śmierdzą
![]() |
|
|
![]() |
|
jak kolega dobrze placi to podesle poczta :] pochodze po znajomych i popytam ;D
|
|
|
![]() |
|
No cóż widać panowie maja wspólne hobby i dobrze się bawią...
|
|
|
![]() |
|
Ja akurat nie powiedzxiałbym czy to az takie glupie
![]() http://www.papil(...)zne.html (artykul z czerwca 2009 wiec niekoniecznie swiezy) wujek google tez duzo mowi na ten temat ![]() |
|
Dołączył: 1 Paź 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A ja bym chciała temat ugryźć z innej strony. Strasznie mnie drażni, a zarazem śmieszy coś takiego: http://stalo(...)id=80846
W dziale Praca dam pewna osoba się ogłasza, że szuka pracy i czeka na poważne oferty. Więc ja się pytam jak można poważnie traktować taką ofertę? |
|
|
![]() |
|
A mnie strasznie rozbawiło takie : Mily zadbany brunet szczuply opalone cialko pozna ladna laseczke pania lub mezatke na mile wekendy zapraszam cie jak cos to sie odezwij ok buzka pozdrawiam cie
K o n t a k t : ![]() Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|
|
![]() |
|
CYTAT A ja bym chciała temat ugryźć z innej strony. Strasznie mnie drażni, a zarazem śmieszy coś takiego: http://stalo(...)id=80846 W dziale Praca dam pewna osoba się ogłasza, że szuka pracy i czeka na poważne oferty. Więc ja się pytam jak można poważnie traktować taką ofertę? Właśnie ,ostatnimi czasy coś dużo tych analfabetów. ![]() Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zatrudnię nianię do wesołej, niekłopotliwej 3 letniej dziewczynki. Poszukuję osoby pełnoletniej, odpowiedzialnej, dyspozycyjnej (nie ucząca się, nie pracująca i nie poszukująca innej pracy), pogodnej, zamieszkałej w Stalowej Woli, kogoś kto potrafi zająć dziecko ciekawą zabawą i lubi to robić po prostu. Praca u nas w mieszkaniu przy ul. Siedlanowskiego. Wynagrodzenie 5 zł/h. Praca 2-3 razy w tygodniu w godzinach około 12.30- 15.30 i 14.30-21.15 w zależności od zmiany męża (średnio wyjdzie około 42-60 godzin miesięcznie). czyli przy dobrych wiatrach 300 zł Proszę napisać kilka słów o sobie oraz wiek na podany adres mailowy (proszę podać również nr telefonu – ułatwi to nam kontakt) – skontaktuję się z wybranymi osobami. Pozdrawiam, mama Amelki amelia.art_(at)_o2.pl mnie osobiscie rozborilo to ogłoszzenie. Moje male rpzemyslenia na temat mamy Amelki: -szukasz osoby niepracujacej nieuczacej sie i nie szukajacej pracy i oferujesz 300 zł na msc? Rozumiem, że czlowiek ma nie robic nic innego w zyciu tylko bawic sie z Twoim "najcudowniejszym" dzieckiem na swiecie? haha -myslisz, ze Twoje dziecko jest jedyne na swiecie i jedyne w swoim rodzaju? mylisz sie -5 zl za godzine? smieszna stawka |
|
Dołączył: 27 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT A ja bym chciała temat ugryźć z innej strony. Strasznie mnie drażni, a zarazem śmieszy coś takiego: http://stalo(...)id=80846 (...) dobre ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sex dla pań
![]() Ciekawe czy stalowemiasto pobiera opłaty jako wirtualny alfons ![]() *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
![]() |
|
fractal, a co w tym takiego śmiesznego? Zachowujesz się jak niedojrzały gówniarz, jednocześnie pokazując obłudę. Taki jesteś tolerancyjny i tak się śmiejesz z IV RP, a jednocześnie wyśmiewasz potrzeby seksualne innych? Typowy przykład ludzi spod flagi PO. Obłuda, zakłamanie, fałszywa tolerancja. Sex jest bardzo ważnym elementem w życiu człowieka, a w tym pragnieniu ogłoszeniodawcy nie widzę nic zdrożnego. Alfons może występować wtedy, gdy w grę wchodzi kasa.
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
![]() |
|
CYTAT fractal, Typowy przykład ludzi spod flagi PO. Obłuda, zakłamanie, fałszywa tolerancja. Zawsze kojarzył mi się z tym PiS. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zawsze kojarzył mi się z tym PiS. Spójrz na Niesiołowskiego. Szczerość i życzliwość aż kipi ![]() "Rany w sercu zostaną" - mówił o starciu z Jackiem Rostowskim Paweł Poncyljusz. Według posła PJN, podczas rozmowy w studiu radia TOK FM minister finansów "krzyczał" i był "wściekły". Do rękoczynów - według Poncyljusza - nie doszło. ![]() ![]() ![]() ![]() http://wiado(...)_do.html Zdjęcie też bezcenne. PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
![]() |
|
Eternit
![]() |
|
|
![]() |
|
ale wy nie macie co robić! Błoga sielanka,żeby się takim g...m zajmować jak czyjeś ogłoszenia. Nie pasuje? Nie czytaj!!!!
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ale wy nie macie co robić! Błoga sielanka,żeby się takim g...m zajmować jak czyjeś ogłoszenia. Nie pasuje? Nie czytaj!!!! ![]() No własnie, nie pasuje nie czytaj, nie odpowiadaj nie na temat. |
|
|
![]() |
|
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=235942
Może tak najpierw proponuję kupić słownik ![]() Ciekawe gdzie ten sklep ..Odzierzowy'' oo szkoda że tak szybciutko już właściciel poprawił błąd |
|
|
![]() |
|
CYTAT http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=235942 Może tak najpierw proponuję kupić słownik ![]() Ciekawe gdzie ten sklep ..Odzierzowy'' oo szkoda że tak szybciutko już właściciel poprawił błąd Temat "Najgłupsze ogłoszenia na SM". Ty wstawiasz je tu tylko dlatego,że ktoś się pomylił, a jak autor poprawił błąd to jest Ci szkoda. |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wszyscy wiedzą,że w Stalowej Woli najlepiej się rozwijają sklepy z używaną odzieżą i pizzerie,a stalowemiasto.pl podąża za trendem i na ogłoszeniach masę używanych ciuchów i butów"tylko raz ubranych"itp.Na pizzerie jeszcze przyjdzie czas.
P.S. stalowemiasto.pl to teraz taki wielki"szmateks" |
|
Dołączył: 12 Lip 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Wszyscy wiedzą,że w Stalowej Woli najlepiej się rozwijają sklepy z używaną odzieżą i pizzerie,a stalowemiasto.pl podąża za trendem i na ogłoszeniach masę używanych ciuchów i butów"tylko raz ubranych"itp.Na pizzerie jeszcze przyjdzie czas. Witam to teraz czas na ogłoszenia; Sprzedam pizze Tylko Raz Użyta;
P.S. stalowemiasto.pl to teraz taki wielki"szmateks" |
|
|
![]() |
|
Sprzedam cep szerokomłotny,tszystrefowy i odgómiaczem ciekłokrystalicznym PVC oraz rezystorem bezoporowym.
![]() Cena nie podlega negocjacji. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"W naszej domowej hodowli kotow rasy MaineCoon,mamy kocięta po dorodnych rodowodowych rodzicach,nauczone korzystania z kuwety,zaprzyjaznione z drapakiem,kompielo,pakiet szczepien wett,odchodzo od nas z wyprawko super
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|