|
![]() |
|
CYTAT i jeszcze zlote zymby ;] dr sor jakby ten uzytkownik chcial by ta fotka dalej byla to by ja zostawil :] wiec wywal to jezeli laska i se trzymaj na dysku jak masz potrzebe, a co to za wykrywacz bylo w linku wyzej http://wykry(...)emax.htm ;] Mówisz masz panie If33lG00d na dysku nie mam potrzeby trzymać zdjęć i wiesz o tym lepiej niż ja... ![]() ![]() Pozdr DrSör. CYTAT EDIT: Sorki If33lG00d przez przypadek usunąłem posta
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
24 i 25 lipca 2010 roku, poszukiwania sztandaru
Lelowskie Towarzystwo Historyczno-Kulturalne im. W. Zwierkowskiego organizuje w dniach 24 i 25 lipca (sobota i niedziela) 2010 roku, dalsze poszukiwania sztandaru - Częstochowskiego 7 pułku artylerii lekkiej, który 4 września 1939 r. został rozbity pod Lelowem. Zapraszamy eksplolerów dysponujących sprzętem elektronicznym do poszukiwań o wzięcie udziału w przedsięwzięciu. Poszukiwania będą miały charakter formalny (będziemy posiadali wymagane zezwolenia i każdy z uczestników akcji będzie ubezpieczony) w związku z tym prosimy o imienne, tak jak w roku ubiegłym - zgłaszanie się do naszego kolegi (adres internetowy: kaloszjur_(at)_op.plTen adres email jest ukrywany przed spamerami, włącz obsługę JavaScript w przeglądarce, by go zobaczyć ) celem rejestracji logistycznych (uczestnicy będą ubezpieczeni a w sobotę i niedzielę przewidujemy dla każdego posiłek). Ponadto prosimy zgłaszających się eksplolerów o podawanie nazwy, klasy i mocy sprzętu jakim dysponują, celem przygotowania sprawnego planu poszukiwań. Dalszych i szerszych informacji, udzieli kolega, odpowiedzialny za organizacje poszukiwań pod zamieszczonym wyżej adresem internetowym. jeśli byliby chętni to może by się wyskoczyło - od nas okolo 200 km anioly sa cale zielone |
|
|
![]() |
|
a ja tak ciut z innej strony :] czy probowal ktos lowic na magnes neodymowy ? uslyszalem o czyms takim niedawno i podobno sie sprawdza :] do poczytania jakby kto chcial http://www.magnesyneodymowe.fora.pl/
|
|
|
![]() |
|
CYTAT do poczytania jakby kto chcial http://www.magnesyneodymowe.fora.pl/ Zapomniał pan dodać panie If33lG00d iż wpierw trzeba się zarejestrować na w/w stronie aby można się było coś dowiedzieć. ![]() Pozdr DrSör |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT do poczytania jakby kto chcial http://www.magnesyneodymowe.fora.pl/ Zapomniał pan dodać panie If33lG00d iż wpierw trzeba się zarejestrować na w/w stronie aby można się było coś dowiedzieć. ![]() Pozdr DrSör jakis problem z rejestracja ?? - jesli ktos jest zainteresowany poswieci 52 sekundy ![]() ps temat polegl ale wracamy do gry we wrzesniu kto tam wczesniej pisal o checi wypadow cos sie podziala ![]() ![]() ![]() anioly sa cale zielone |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A czy jest szansa aby osoba posiadająca taki sprzęt pomogła w poszukiwaniu kolczyka który spadł gdzieś w trawę?Ogólnie to nie jest rozległy jakiś teren....tak 10mx10m no max 15 ? Jaki byłby koszt ? Czy ktoś mógłby pomóc w takich sytuacjach ?
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
szkoda ze jakos przed noca nie napisalas to bym zabral ze soba i by my dzisiaj poszukali :/ jak do nastepnego piatku sie nie znajdzie to sie zgadam i popiszczym :]
|
|
|
![]() |
|
CYTAT jakis problem z rejestracja ?? - jesli ktos jest zainteresowany poswieci 52 sekundy ![]() ps temat polegl ale wracamy do gry we wrzesniu kto tam wczesniej pisal o checi wypadow cos sie podziala ![]() ![]() ![]() Szanowny pan da mi gwarancję ze jak poświecę 52-sekundy na rejestrację to znajdę tam naprawdę coś wartościowego... ![]() Poza tym problemów nie mam z rejestracja tylko nasuwa mi się pytanie czy warto... ![]() Pozdr DrSör |
|
Dołączył: 13 Sie 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
jak nie interesuje cię ten temat to niewarto .
|
|
|
![]() |
|
Anulka -ja mogę poszukać, to czy to daleko od stalówki ? Uniwersalnym cennikiem jest 10 % wartości (znależne) , ale zawsze można sie dogadać
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT jak nie interesuje cię ten temat to niewarto . Szanowny panie kolo1 mniemam iż zna pan znaczenie słowa wzbudzona ciekawość. ![]() Zadałem proste pytanie niezbyt skomplikowane i nie żądałem gdybań typu czy interesuje mnie temat,lecz odpowiedzi twierdzącej lub przeczącej to chyba logiczne. ![]() Czytałem niektóre pana opinie nie tylko na tym portalu wiec można powiedzieć iż żywię szacunek dla pana pasji jak mniemam w zasadzie pokusiłbym się o stwierdzenie ze już gdzieś pańską osobę widziałem. ![]() Pozdr DrSör |
|
|
![]() |
|
Możliwe że mnie widzałeś - może nawet w Stelli
![]() ![]() |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT szkoda ze jakos przed noca nie napisalas to bym zabral ze soba i by my dzisiaj poszukali :/ jak do nastepnego piatku sie nie znajdzie to sie zgadam i popiszczym :] nie znalazł się...już dwa tygodnie jak zginął ale wiem dokładnie gdzie i pewnie leży tam do dziś....więc tydzień nie zrobi raczej różnicy...nie sądze,żeby go ktoś tam znalazł " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
sezon ruszyl kole dzy/ zanki ??
|
|
|
![]() |
|
miejscowosc obojna -zaosie dokładnie ruscy zakopali tam karabiny i amunicje jak uciekali jest to gdzies w okolicach lasu nad stawem ale gdzie dokladnie to niewiem , powodzenia
|
|