| 

|

| 
    |
| 

witam. 
        post jest założy po to, aby wymieniać informacje o fajnych i ciekawych miejscówkach do jazdy wszędołazami  , również wymiana informacji o sprzęcie na jakim jeździmy.gorąco zapraszam.  | 
    |
| 

Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

| 

| ~~aai | |

| 
    |
| 

ZŁY DZIAŁ !

| 
    |
| 

| 

| ~~ktm | |

| 
    |
| 

CYTAT ZŁY DZIAŁ ! zly dzial to cie zrobil pajacu!!!idz na hale na zapiekanke ...nie masz pojecia o atv i motocrossie dobry temat do rozbudowy...pozdro dla wszystkich milosnikow offroudu  | 
    |
| 

| 

| ~~m87 | |

| 
    |
| 

jest gdzies w stalowej albo okolicach mozliwosc wypozyczenia zeby sobie pojezdzic ? 
          jesli tak to jaka cena za godzine i gdzie  
       | 
    |
| 

| 

| 

|

| 
    |
| 

ktm....to jakie miejsce polecasz na jazde? ja do tej pory jeżdziłem   w terenie od Piasków do Grębowa, jeszcze musze skoczyć na piaskarnie w okolicach zaleszany-sokolniki.

| 
    |
| ~~RedHotChiliPepe | |

| 
    |
| 

łapać quadowców i wieszać na przydrożnych drzewach, może pozostali przy życiu zastanowią się i pójdą po rozum do głowy, bo to co wyczyniają na drogach to głowa mała :boksuj:

| 
    |
| 

| 

| ~~wsk | |

| 
    |
| 

To samo mozna powiedziec o tych co jada samochodami , motorami czy nawet rowerami to jest nasza mentalnosc iciezko to zmienic - inna sprawa ze nie ma do tego celu odpowiednich miejsc i kazdy robi co chce

| 
    |
| 

| 

| 

|

| 
    |
| 

CYTAT łapać quadowców i wieszać na przydrożnych drzewach, może pozostali przy życiu zastanowią się i pójdą po rozum do głowy, bo to co wyczyniają na drogach to głowa mała :boksuj: SZUKAMY FAJNYCH I BEZPIECZNYCH MIEJSC - WIĘC PO CO PISZESZ TAKIE BZDURY, CIEKAWE JAK TY JEŹDZISZ SWOIMI CZTEREMA KÓŁKAMI PO DROGACH, JAK PARKUJESZ SAMOCHÓD, CZY NIE UTRUDNIASZ INNYM RUCHU ? HEHE ODPOWIEDZ SOBIE NA TE PYTANIA I DOPIERO PISZ.  | 
    |
| 

|

| 
    |
| 

CYTAT jest gdzies w stalowej albo okolicach mozliwosc wypozyczenia zeby sobie pojezdzic ?   jesli tak to jaka cena za godzine i gdzie ![]() ILE JESTEŚ W STANIE WYDAĆ ZA GODZINE JAZDY ? NAD MORZEM JAK BYŁEM PŁACIŁEM 60ZŁ ZA 30 MINUT  | 
    |
| ~~uhr | |

| 
    |
| 

W Gorzycach wypozyczaja quady , maja taki maly tor kolo zalewu - wiecej info na auto myjni w Gorzycach kolo stacji benzynowej

| 
    |
| 

| 

| ~~ktm | |

| 
    |
| 

CYTAT ktm....to jakie miejsce polecasz na jazde? ja do tej pory jeżdziłem   w terenie od Piasków do Grębowa, jeszcze musze skoczyć na piaskarnie w okolicach zaleszany-sokolniki. polecam tor w rzeszowie fajna zabawa i mozna sprawdzic swoje mozliwosci....a jezeli chodzi o nasze tereny to kieruj sie w strone poligonu nowa deba ..fajne trasy..lub w strone janowa lubelskiego  | 
    |
| 

| 

| 

|

| 
    |
| 

CYTAT NAD MORZEM JAK BYŁEM PŁACIŁEM 60ZŁ ZA 30 MINUT A w St.Woli? Cena trochę wygórowana jak na warunki panujące w tym mieście  
       | 
    |
| ~~ktm | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT NAD MORZEM JAK BYŁEM PŁACIŁEM 60ZŁ ZA 30 MINUT A w St.Woli? Cena trochę wygórowana jak na warunki panujące w tym mieście ![]() z tego co mi wiadomo to mozna pojedzic u pana Chmury na terenie stadniny koni,jest tam jakis tor i mozna wynajac quada.....ceny nie podam  | 
    |
| 

| 

| ~~ktos | |

| 
    |
| 

lasy od rudy jastkowskiej az pod janow lubelski. 
        gwizdow, maliniec, kochany - te okolice. ekstra tereny i nikt nie narzeka ze mu glosno pod domem. zapraszam chetnych do wspolnych wypadow. ja jezdze na 2 kolach ale quadami tez posmiga bez problemu.  | 
    |
| 

| 

| ~~ktm | |

| 
    |
| 

CYTAT lasy od rudy jastkowskiej az pod janow lubelski. gwizdow, maliniec, kochany - te okolice. ekstra tereny i nikt nie narzeka ze mu glosno pod domem. zapraszam chetnych do wspolnych wypadow. ja jezdze na 2 kolach ale quadami tez posmiga bez problemu. dokladnie fajne tereny...polecam  | 
    |
| 

| 

| ~~atv | |

| 
    |
| 

może jakies bagna..

| 
    |
| 

| 

| ~~ktm | |

| 
    |
| 

CYTAT może jakies bagna.. 
       | 
    |
| 

| 

| ~~ktm | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT może jakies bagna.. wpadnij do silikona to sie ustwimy na jazde jak wiesz o co chodzi.....  | 
    |
| 

| 

| ~~redhot | |

| 
    |
| 

ktm.... szukam piaskarni, konkretnie głębokich dołów - byłem koło kępia zaleszanskiego   piaskarnia kruszgeo   ale tro kiepsko tam

| 
    |
| 

| 

| ~~ktm | |

| 
    |
| 

CYTAT ktm.... szukam piaskarni, konkretnie głębokich dołów - byłem koło kępia zaleszanskiego   piaskarnia kruszgeo   ale tro kiepsko tam wybierz sie na "piaskowke" kieronek poligon nowa deba  | 
    |
| 

| 

| ~~redhot | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT ktm.... szukam piaskarni, konkretnie głębokich dołów - byłem koło kępia zaleszanskiego   piaskarnia kruszgeo   ale tro kiepsko tam wybierz sie na \"piaskowke\" kieronek poligon nowa deba ale bliżej może określ nam współrzędne    za bojanowem ? czy jeszcze dalej ?
       | 
    |
| 

| 

| ~~Psylo | |

| 
    |
| 

CYTAT lasy od rudy jastkowskiej az pod janow lubelski. gwizdow, maliniec, kochany - te okolice. ekstra tereny i nikt nie narzeka ze mu glosno pod domem. zapraszam chetnych do wspolnych wypadow. ja jezdze na 2 kolach ale quadami tez posmiga bez problemu. Pierdzący bezmózgu! Wymienione nazwy własne to REZERWATY PRZYRODY i parku krajobrazowym "Lasy Janowskie"! Wypierdalać gnoje z pierdzącymi gównami na tor żużlowy do Rzeszowa, albo ograniczyć się do jazdy wokół własnych lepianek - ode płota do płota!  | 
    |
| 

| 

| ~~ktos | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT lasy od rudy jastkowskiej az pod janow lubelski. gwizdow, maliniec, kochany - te okolice. ekstra tereny i nikt nie narzeka ze mu glosno pod domem. zapraszam chetnych do wspolnych wypadow. ja jezdze na 2 kolach ale quadami tez posmiga bez problemu. Pierdzący bezmózgu! Wymienione nazwy własne to REZERWATY PRZYRODY i parku krajobrazowym \"Lasy Janowskie\"! Wypierdalać gnoje z pierdzącymi gównami na tor żużlowy do Rzeszowa, albo ograniczyć się do jazdy wokół własnych lepianek - ode płota do płota! powiedz to grzybiarzom co jezdza tam samochodami i rolnikom co jezdza traktorami to i moze my sie dostosujemy. i wyluzuj czlowieku bo w szpitalu wyladujesz ps - mam 30 lat takze nie wszyscy na motorach to gnoje. pozdrawiam serdzecznie!  | 
    |
| 

| 

| ~~silkatetrastw | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT CYTAT NAD MORZEM JAK BYŁEM PŁACIŁEM 60ZŁ ZA 30 MINUT A w St.Woli? Cena trochę wygórowana jak na warunki panujące w tym mieście ![]() z tego co mi wiadomo to mozna pojedzic u pana Chmury na terenie stadniny koni,jest tam jakis tor i mozna wynajac quada.....ceny nie podam  | 
    |
| 

| 

| ~~aasdsd | |

| 
    |
| 

zgadzam sie

| 
    |
| 

|