|
![]() |
|
Witam,
wychodzę za mąż i poszukuję firmy, która fachowo zajmie się organizacją wesela, kwiatami i tym wszystkim co ze ślubem związane. Przeglądałam niektóre posty na forum i opinie na temat tej firmy pojawiały sie przy innych wątkach, dlatego pytam konkretnie o jakość usług Art Media. Czy ktoś z nich korzystał? Z tego co słyszę to opinie są podzielone. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Ja korzystałam. Filmik spoko. Jedyna wada to ta, że baaaaaaaaaaaaardzo, baaaaaaaaaaaaardzo długo czekałam na film z wesela... Musiałam kilka razy dzwonić i upominać się o film. Ale ogólnie jestem zadowolona z filmu.
|
|
Dołączył: 26 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Usługi tej firmy są chyba dla par mieszkających na co dzień za granicą, bo nie sądzę, żeby ktoś mieszkający w Stalówce zlecał organizację wesela firmie i jeszcze za to płacił. Przecież to sama przyjemność organizować własne wesele- mówię to z własnego doświadczenia.
Polecam ich, bo ich znam i uważam, że są świetni: www.piksarstudio.pl |
|
|
![]() |
|
A czemu tylko dla osób mieszkających za granicą? wiem że organizacja wesela to sama przyjeność. mam kilka pomysłów ale szukam kogoś kto wcieli je w życie. Z tego co pisze na stronie internetowej tej firmy zajmują się wszystkim, podobno też makijażem ślubnym. Sama bukietu ślubnego sobie nie zrobię, dlatego pytam osób które już może korzystały z usług tej firmy, jakie są ich wrażenia. Wiem że bukiet mozna zamówic w kwiaciarni a makijaż zrobić w salonie kosmetycznym, ale wszystkie te usługi w jednym miejscu to szczędność czasu i wygoda.
|
|
|
![]() |
|
Proszę o wiecej opinii.
|
|
|
![]() |
|
dana123 - pachnie trochę auto-reklamą, podziwiam.
|
|
|
![]() |
|
tarola, i tu się mylisz.
Po prostu pytam o opinię, bo jestem zainteresowana wynajęciem tej firmy a we wcześniejszych postach było wiecej opinii negatywnych niż pozytywnych. Wcześniej też pytałam o prywatne lekcje tańca przed slubem, to co, tańczyc też uczę? |
|
|
![]() |
|
a dlaczego pytam?bo ten komantarz mnie zastanowił:
~~kamerka Wysłany: 17 Gru 2008r. 20:13 Kamerzysta z ARTMEDIA migał się z terminami zwrotu kasety a następnie okazało się że zrobił jeden wielki kicz, nie było wielu rzeczy tak istotnych w tym dniu a niby wszystko nagrywał i na koniec te jego głupie tłumaczenia że nie wie itp itd. Ślub i wesele to najważniejszy moment w naszym życiu i nie po to płacimy żeby nic z tego nie mieć. Zero profesjonalizmu i totalny kicz, na początku ładnie i miło a potem jakieś bzdury. Nie korzystajcie z usług ArtMedia bo ani kręcenie ani makijaże jak się słyszy nie śa godne polecenia |
|
Dołączył: 1 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Na wesela dobrym urozmaiceniem jest pokaz Fire show
![]() oto filmik z pokazu weselnego pod sezamem: Nadaje imprezie niepowtarzalnego klimatu no i daje poczucie odskoczni od standardowych wesel ![]() NON SERVIAM |
|
|
![]() |
|
My korzystalismy z usług kamerzysty tej firmy, filmik mieliśmy bardzo szybko
![]() a co do występu Fire show na weselu to jak dla mnie kiepski pomysł ale kazdemu podoba się coś innego ![]() |
|
|
![]() |
|
pokaz ognia robi wrażenie, ale pewnie też sporo kosztuje?!
|
|
|
![]() |
|
NON SERVIAM |
|
Dołączył: 29 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja polecam Studio Perfecto z Niska. Proponują to samo co Art Media a duuuzo tanij
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Usługi tej firmy są chyba dla par mieszkających na co dzień za granicą, bo nie sądzę, żeby ktoś mieszkający w Stalówce zlecał organizację wesela firmie i jeszcze za to płacił. Przecież to sama przyjemność organizować własne wesele- mówię to z własnego doświadczenia. jak chcesz, to znajdę Ci kilka par na ten rok, które z chęcią skorzystają z organizacji wesela za darmo. i proszę Cię, zastanów się co piszesz. dziwka też lubi seks, a jednak trzeba płacić. mi zdjęcia też sprawiają przyjemność. ale to moja praca. zarabiam tym na chleb. z Art Media współpracowałem na jednym weselu. sama współpraca wzorowa, dogadywanie się z nim nie sprawiało mi (fotografowi) żadnego problemu. nie pije alkoholu, a sprzęt który posiada sprawia wrażenie dobrego. nie widziałem filmu (w sumie to nie widziałem żadnego filmu weselnego od kilku lat), więc się nie wypowiem. fotograf Artur Bukowski | mail: ab@arturbukowski.pl, | 0048 600 80 77 44 | gg:2093740 fotografia ślubna Stalowa Wola - http://www.arturbukowski.pl | portret fashion glamour - http://www.arturbukowski.com |
|
Dołączył: 4 Marz 2010r. Skąd: Mów mi Elwis Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Ooo Pan żuBer taki wielki przeciwnik autoreklamy. W klubie witamy. A tak na prawdę to.... wcale mi to nie przeszkadza, myślę, że po to też jest ten portal, zeby sobie wzajemnie pomagać. Również w taki sposób. Pozdrowienia dla tarola1. Jeśli nawet ten post rozpoczął ktoś związany z Art-media to co z tego? ![]() |
|
|
![]() |
|
ok, piszecie o filmie, a co z dekoracjami, bukietami?
Jeszcze się zastanawiamy czy wogóle robić film, bardziej zależy nam na zdjęciach.i jeszcze prosiłabym o jakiś adres tego studia w Nisku |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jeśli nawet ten post rozpoczął ktoś związany z Art-media to co z tego? ![]() Hehe po tych wpisach wnioskuję że raczej nie poszło po jego myśli ![]() NON SERVIAM |
|
|
![]() |
|
zauważyłam że na forum trzeba bardzo uważać o co się pyta bo zaraz jest się posądzanym o reklamę!!!
|
|
|
![]() |
|
CYTAT ok, piszecie o filmie, a co z dekoracjami, bukietami? Jeszcze się zastanawiamy czy wogóle robić film, bardziej zależy nam na zdjęciach.i jeszcze prosiłabym o jakiś adres tego studia w Nisku http://studioperfecto.pl/ fotograf Artur Bukowski | mail: ab@arturbukowski.pl, | 0048 600 80 77 44 | gg:2093740 fotografia ślubna Stalowa Wola - http://www.arturbukowski.pl | portret fashion glamour - http://www.arturbukowski.com |
|
Dołączył: 4 Marz 2010r. Skąd: Mów mi Elwis Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT zauważyłam że na forum trzeba bardzo uważać o co się pyta bo zaraz jest się posądzanym o reklamę!!! Tak właśnie się dzieje. I nie podoba mi się to. Reklama nie tylko zachęca do kupna lub skorzystania z usług. Ma też charakter informacyjny. Czasem ktoś potrzebuje wiedzy, ktoś inny oferuje swoje usługi- i co w tym złego? Forum jest też po to, żeby sobie wzajemnie pomagać. A jeśli ktoś nie zainteresowany? to po prostu nie pisze nic w tym temacie. Są jednak tacy, których razi przedsiębiorczość innych, bo sami są.... no po prostu nie potrafią, albo... nabijają sobie posty. |
|
|
![]() |
|
Popieram kajus'a, tylko z drobną uwagą. Dobrze jak posty pochodzą od osób, które rzeczywiście korzystały/korzystają z usług danej firmie, bo wtedy rzetelnie podpowiedzą innym.
|
|
|
![]() |
|
Ja korzystalam z uslug tej firmy i jestem bardzo zawiedziona, zawolali zdecydowanie za duzo pieniedzy za wszystko, dekoracja sali byla prawie nie widoczna, na plyte czekalam za dlugo a i makijaz do niczego. Duzo obiecuja i nie wywiazuja sie z danego slowa. Ogolnie przezylam jedynie duzo stresu ktorego moglam sobie oszczedzic.
![]() |
|
|
![]() |
|
alastalowka, napisz coś więcej, co było nie tak i na co uważać. już wynajęliśmy ta firmę, slub tuż tuż więc raczej nie zrezygnujemy. może dzięki Twoim podpowiedziom będziemy wiedzieli na co zwracać uwagę. napisałam Ci wiadomość na priv ale chyba nie doszła. z góry dziękuję za odpowiedź
|
|
Dołączył: 3 Lut 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja również korzystałem z usług "profesjonalnej" firmy Artmedia.
Rzeczywiście mają szeroką ofertę. Ja skorzystałem tylko z kamerzysty oczywiście proponowano mi inne ale poradziłem sobie ![]() Gość mnie zbywał ponad miesiąc. Najgorsze jest (czego nienawidzę), że okłamywał mnie. Mówił, że już się robi tylko musi przegrać na płytkę itp a jak już go przycisnąłem i pofatygowałem się osobiście do tego ... to mi mówił że ma dużo spraw i że już się bierze za montaż !!! Gość przegiął na całej linii !!! O jakości się nie wypowiadam bo będę stronniczy. Jak ktoś chce sobie oszczędzić czasu i stresu (tu wiodącą rolę odgrywa nowa żona ![]() |
|
|
![]() |
|
A gdyby nie te wady, które zostały wymienione tutaj (drogo, kiepsko itp) to korzystalibyście z tego typu usług?
![]() |
|