| ~~kick! | |

| 
    |
| 

Wie ktos cos na temat treningow kickboxingu ? bo podobno jakies ogloszenia w skzolach wisza.

| 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

| 

| ~~Boruta | |

| 
    |
| 

CYTAT Wie ktos cos na temat treningow kickboxingu ? bo podobno jakies ogloszenia w skzolach wisza. Jeśli za dziadostwo chcesz płacić to powodzenia równie dobrze mozesz kicka ćwiczyć sam w domu .Jak Ci zalezy do przyjdz na krav mage wtedy nauczysz sie bronic i sprwnie bić:boksuj:
       | 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

boruta a ile kosztuje taki kurs k-magi???

Errare humanum est.  | 
    |
| ~~jakion | |

| 
    |
| 

no własnie ile?

| 
    |
| 

| 

| ~~m87 | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT Wie ktos cos na temat treningow kickboxingu ? bo podobno jakies ogloszenia w skzolach wisza. Jeśli za dziadostwo chcesz płacić to powodzenia równie dobrze mozesz kicka ćwiczyć sam w domu .Jak Ci zalezy do przyjdz na krav mage wtedy nauczysz sie bronic i sprwnie bić:boksuj:krav manga jest dobra dla dresow i jakis skinow i innych polmozgow  | 
    |
| 

| 

| ~~jakion | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT CYTAT Wie ktos cos na temat treningow kickboxingu ? bo podobno jakies ogloszenia w skzolach wisza. Jeśli za dziadostwo chcesz płacić to powodzenia równie dobrze mozesz kicka ćwiczyć sam w domu .Jak Ci zalezy do przyjdz na krav mage wtedy nauczysz sie bronic i sprwnie bić:boksuj:krav manga jest dobra dla dresow i jakis skinow i innych polmozgow hehehe a kingboxing nie?  | 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :)  | 
    |
| ~~krav-magik | |

| 
    |
| 

CYTAT krav manga jest dobra dla dresow i jakis skinow i innych polmozgow nie jestem dresem, skinem tudzież innym półmózgiem, ale każdego ćwoka: kick boxera, karatekę, judokę, babinę, chopa z rowerem itp, rozwalam w 3,5 sekundy  
       | 
    |
| 

| 

| ~~franek kimono | |

| 
    |
| 

krav-magik to slaby jestes musisz sie niezle z gosciem piescic ja to robie w 2s :boksuj:

| 
    |
| 

| 

| ~~Boruta | |

| 
    |
| 

CYTAT boruta a ile kosztuje taki kurs k-magi??? 200 zł za 3 miesiące
       | 
    |
| 

| 

| ~~Boruta | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT CYTAT Wie ktos cos na temat treningow kickboxingu ? bo podobno jakies ogloszenia w skzolach wisza. Jeśli za dziadostwo chcesz płacić to powodzenia równie dobrze mozesz kicka ćwiczyć sam w domu .Jak Ci zalezy do przyjdz na krav mage wtedy nauczysz sie bronic i sprwnie bić:boksuj:krav manga jest dobra dla dresow i jakis skinow i innych polmozgow  | 
    |
| 

| 

| ~~Boruta | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT krav manga jest dobra dla dresow i jakis skinow i innych polmozgow nie jestem dresem, skinem tudzież innym półmózgiem, ale każdego ćwoka: kick boxera, karatekę, judokę, babinę, chopa z rowerem itp, rozwalam w 3,5 sekundy ![]()  | 
    |
| 

| 

| ~~Marshall | |

| 
    |
| 

Będę bardzo wdzięczny jeżeli podacie mi adres, telefon czy cokolwiek innego potrzebnego żeby zapisać się na kurs krav-magi w stalowej, bardzo mi zależy

| 
    |
| 

| 

| ~~Boruta | |

| 
    |
| 

CYTAT Będę bardzo wdzięczny jeżeli podacie mi adres, telefon czy cokolwiek innego potrzebnego żeby zapisać się na kurs krav-magi w stalowej, bardzo mi zależy Krav maga jest w rozwadowie w poniedziłaki o 17 30 kurs trwa juz od pozdziernika najlepiej jak podejdziesz i pogadasz z trenerem osobiście
       | 
    |
| 

| 

| ~~Marshall | |

| 
    |
| 

[/cytat]Krav maga jest w rozwadowie w poniedziłaki o 17 30 kurs trwa juz od pozdziernika najlepiej jak podejdziesz i pogadasz z trenerem osobiście [/cytat] 
        Dzięki za informacje Boruta. A i z o ile sie dobrze orientuje to jest to gdzieś koło Planety tak ??  | 
    |
| 

| 

| ~~Boruta | |

| 
    |
| 

CYTAT Krav maga jest w rozwadowie w poniedziłaki o 17 30 kurs trwa juz od pozdziernika najlepiej jak podejdziesz i pogadasz z trenerem osobiście [/cytat]Dzięki za informacje Boruta. A i z o ile sie dobrze orientuje to jest to gdzieś koło Planety tak ??[/cytat]Tak szkłoła podstawowa obok planety na pewno trafisz  
       | 
    |
| 

|