|
![]() |
|
Witam,
do kogo najlepiej się zapisać na makijaż weselny w Stalowej? Jakie macie wrażenia po swoich makijażach? długo był efekt świeżej twarzy? jak jakościowo były kosmetyki? i jak wam się podobał cały efekt, czy makijażystka umiała wydobyć z was piękno? Pozdrawiam i czekam na odp ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 29 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja dzisiaj sie umowilam na makijaz w Gracji na białych
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Polecam Panią Ele w Metamorfozie.
Kosmetyki markowe,makijaż trwały i naprawdę efektowny ![]() |
|
Dołączył: 18 Lut 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Makijaż ślubny tylko w salonie kosmetycznym Sara w Rozwadowie - efekt murowany, z każdego wydobędą piękno
|
|
|
![]() |
|
Polecam studio Metamorfoza kolo Pizzerii Ósemki. Mialam robiony tam makijarz i naprawde super wyszedl. Utrzymal sie przez cale wesele, az szkoda bylo go zmywac
![]() |
|
|
![]() |
|
Ja też polecam salon Sara w Rozwadowie. co prawda malowałam się na inne okazje ale zawszse byłam zadowolona. Pięknie podkreślają oczy i ogólnie makijaż długo się trzyma. na mój własny slub tez się tam umówiłam
|
|
|
![]() |
|
polecam salon u basi w nisku- najlepiej jakby ona wykonala makijaz, ma duzo klientek , trzeba sie duzo wczesniej zapisac, ale duzo osob na wesele tam idzie sie malowac , u nas to juz 2 siostry i ja bylam
![]() |
|
|
![]() |
|
a co sądzicie o Pani Agnieszce Sarnowskiej z Rozwadowa? ma salon naprzeciw slynnej fryzjerki P. Basi.
|
|
|
![]() |
|
Jeśli chodzi o Agnieszkę to z czystym sumieniem mogę polecić. Sama robiłam tam makijaż ślubny, a także moja mama i moja świadkowa - makijaż trzymał się do rana bez ani jednej skazy
![]() |
|
|
![]() |
|
mam nadzieje ze ja tez bede zadowolona, bo zapisalam sie do niej
![]() |
|
|
![]() |
|
Wiem że w Stalowej jest kobitka , która jest charakteryzatorem i pracowała przy filmach i serialach.Nie ogłasza się nigdzie i ciężko zdobyć do niej namiary , jedynie pocztą pantoflową.Malowała moją koleżankę , wyglądała zabójczo, niestety niemam juz z nią kontaktu.Może ktos z was cos wie??
|
|
Dołączył: 22 Kwie 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
a Ja polecam Panią Gosie ma zakład na KEN zaraz obok zoologicznego tam gdzie fryzjer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Tak jak we wcześniejszych postach, ja nadal i wciąż polecam panią Basię z salonu Sara w Rozwadowie. Bardzo ciepła osóbka z talentem do robienia makijażu. W TEN wyjątkowy dzień robi wszystko, by Pani Młoda "błyszczała". Polecam
![]() |
|
|
![]() |
|
Pani Gosiu z K.E.N troszke brzydko taka pseudoreklame uprawiac.Ja uwazam ze w tym salonie jakie fryzury taki tez makijaz, czyli wesole lata 80-te.
|
|
Dołączył: 22 Kwie 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
nie jestem Panią Gosią mam na imię Dominika jak już i reklamuje bo naprawdę jestem zadowolona a to że jest tam fryzjer z "lat 80" to nie znaczy że taka sama jest kosmetyczka
|
|
|
![]() |
|
A ja polecam dziewczynę z Salonu Ladys, młoda, dokładna i staranna, ul. Czarnieckiego, koło Misia
|
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Basia z salonu Sara w Rozwadowie
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
Dołączył: 4 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Też polecam salon Sara w Rozwadowie
![]() |
|
|
![]() |
|
Ja w tamtym roku w sierpniu malowałam się właśnie w Gracji
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
A czy ktoś miał makijaż i fryzure ślubną w salnonie fryzjersko-kosmetycznym "Joanna" na Okulickiego?? Jakie wrażenia i opinie?
|
|
Dołączył: 20 Sty 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja się malowałam na swój ślub u pani Basi w Rozwadowie- z racji świetnej opinii. Niestety mi się makijaż nie podobał, dobrala cienie których na codzień unikam, niedopasowane do typu urody. Nigdy wiecej nie skorzystalam i bardzo zaluje ze nie umowilam sie wczesniej na probny. Pani fakt bardzo mila, obiecala ze nie wyjde niezadowolona a skonczylo sie na przekonywaniu mnie jak pieknie wygladam a nie poprawieniu tego co kiepsko wyszlo.
|
|
|
![]() |
|
bzzz dziwię Ci się, że nie prosiłaś o umalowanie innymi kolorami. I pytanie czy malowała Cię pani Basia, czy któraś z jej pracownic... Mnie pani Basia malowała w święta Bożego Narodzenia i kilka razy mi powtarzała, że jeśli nie będzie mi się podobać, a nawet jeśli po powrocie do domu stwierdzę, że coś nie jest tak jakbym chciała, to mam do niej wrócić i zrobi mi jeszcze raz makijaż. Dodam, że makijaż był śliczny. Po powrocie do domu po weselu żal było mi go zmywać;-)
|
|
|
![]() |
|
Z obserwacji wiem, że jak się nie zrobiło próbnego makijażu, to zazwyczaj się żałuje. każdy ma inne preferencje, inną cerę, etc. wizażyści niestety zazwyczaj malują pod siebie i swój gust, a o tych się nie dyskutuje.
fotograf Artur Bukowski | mail: ab@arturbukowski.pl, | 0048 600 80 77 44 | gg:2093740 fotografia ślubna Stalowa Wola - http://www.arturbukowski.pl | portret fashion glamour - http://www.arturbukowski.com |
|
|
![]() |
|
Wiecie może gdzie zrobić makijaż 1 maja??
|
|
|
![]() |
|
|
|