~~Eryk | |
![]() |
|
Czy ktoś coś słyszał o pobiciu w Arkadii w Stalowej Woli, Gość podobno zmarłw szpitalu. To było chyba w czwartek albo w piątek.
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~citizen | |
![]() |
|
CYTAT Czy ktoś coś słyszał o pobiciu w Arkadii w Stalowej Woli, Gość podobno zmarłw szpitalu. To było chyba w czwartek albo w piątek. Arkadia to najbardziej zle ochraniana dyskoteka. Bylem tam kilka razy i spotkalem sie z przejawem chamstwa i agresji zarowno ze stony osob (ze wsi)tam balujacych jak rowniez i ochroniarzy. Nie dosc ze ci ostatni maja daleko w d*pie jak ktos dostaje po zebach to jeszcze z dyskoteki wywalaja nie tych ktorzy robia awantury zas tych ktorzy zostali pobici. Sam osobiscie spotkalem sie z takim przypadkiem jak jakis gowniarz z jakies miejscowosci skakal do wszytkich a ochrona nie reagowala jak sie pozniej okazalo to jakis kasiasty wyrostek majacy ukladziki z ochrona. Z hukiem wyleciala wtedy tamta niewinna osoba. Na dyskoteki tego typu powinni byc wpuszczani jedynie pelnoletne osoby legitymujace sie dowodem tozsamosci. Robi sie wielkie halo za awantury na stadionach. Moze ktos w koncu ruszy mozgiem i zacznie pewne wnioski wyciagac rowniez z wypadkow majacych miejsce na imprezach masowych !!! |
|
|
~~Sesio | |
![]() |
|
Jesli to prawda... to nie 1 i nie ostatni raz... tam juz tak jest...
|
|
|
~~kr8 | |
![]() |
|
to, ze wpuszcza sie osoby niepelnoletnie to nie widzimisie ochrony, tylko polecenie wlasciciela lokalu. biznes is biznes.
co do dokumentow - sprawdz to, a mozesz sie zdziwic. |
|
|
![]() |
|
"kr8”, co do dokumentów ochroniarzy z Planety, nie mam zastrzeżeń, firma działa profesjonalnie. Mam nadzieję, że "ochroniarze" z Arkadii, też mogą pochwalić się potrzebnymi dokumentami, potwierdzającymi przeszkolenie z ochrony |
|
|
~~znajoma | |
![]() |
|
CYTAT to, ze wpuszcza sie osoby niepelnoletnie to nie widzimisie ochrony, tylko polecenie wlasciciela lokalu. biznes is biznes. co do dokumentow - sprawdz to, a mozesz sie zdziwic. Nie rozśmieszaj mnie kolego ![]() |
|
|
~~--- | |
![]() |
|
Te speluny to juz dawno powinni pozamykać bo z tego nie ma żadnego pożytku a jedynie już nieraz spowodowało jakąś ludzką tragedie. A ci wszyscy ochroniarze to smiech na sali, kolesie myslą ze jak zaloża koszulke z napisem Ochrona to są kimś a tak naprawde to są najzwyklejsze leszcze. Na miejscu policji zorganizowal bym jakieś akcjie w tych lokalach, moze by wkoncu udalo sie to pozamykac lub choć jakies duze kary finasnowe nalozyc
|
|
|
~~hyhy | |
![]() |
|
slyszalem ze planete do sandomierza przenosza. prawda to jest?
|
|
|
|
![]() |
|
ja słyszałem, że Pokusa leci do Sandomierza :co?:
|
|
~~jejeje | |
![]() |
|
Ja polecam Forum, tam wszystko jest profi ;)
|
|
|
~~gwiezdny pył | |
![]() |
|
Ja słyszałem że Planeta i Pokusa ma lecieć na Forum do Sandomierza o Ochronie ziemi czy to prawda??
|
|
|
~~tutejsza | |
![]() |
|
CYTAT Ja polecam Forum, tam wszystko jest profi ;) Nie ośmieszaj się!!! |
|
|
~~tutejsza | |
![]() |
|
CYTAT ja słyszałem, że Pokusa leci do Sandomierza :co?: To dobrze słyszałeś kolego. Ale miejsce jeszcze bardziej dupne niż w Stalowej. Nie chce nic mówić ale ja im tam sukcesu nie wróżę. Beznadzieja |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT To dobrze słyszałeś kolego ![]() CYTAT miejsce jeszcze bardziej dupne niż w Stalowej Miejsce w Stalowej mieli naprawdę dobrze tylko nie potrafili o to zadbać. Dużo dzieciarni, ochrona beznadziejna no i sam właściciel - leciał na kasę i nie patrzył na to, że coś trzeba zmienić/poprawić/ulepszyć tylko na to, żeby kasa, kasa i jeszcze raz KASA! |
|
~~hehe | |
![]() |
|
Pokusa to teraz będzie Play i będzie w Sandomierzu na PKP (przebudowa już się kończy)
![]() |
|
|
~~rychu | |
![]() |
|
Chlopak zmarł podobno w sobotę i pochodził z Jeżowego podobno pałami go okładali tak sie teraz chodzi do dyskoteki z pałą
|
|
|
~~Boruta | |
![]() |
|
CYTAT Chlopak zmarł podobno w sobotę i pochodził z Jeżowego podobno pałami go okładali tak sie teraz chodzi do dyskoteki z pałą Jeszcze trochę i przyjdzie nam chodzic z bronia po ulicach .![]() |
|
|
~~Gosc | |
![]() |
|
Dziwne że gość zmarł i nic nikt nie pisze, żadna gazeta..........
|
|
|
~~hehe | |
![]() |
|
w planecie zdarzają się zasłabnięcia -z powodu niewiedzy. Mowa oczywiście o prochach, o których zazywaniu niektórzy nie mają pojęcia. Nie znają jak to brać, ani czasu działania stąd te zasłabnięcia.:zły:
|
|
|
~~Edzio | |
![]() |
|
Oczywiście to wszystko wynik braku edukacji w szkołach. Dealerzy - do szkół, uświadamiać bachory
![]() |
|
|
~~ja1 | |
![]() |
|
CYTAT w planecie zdarzają się zasłabnięcia -z powodu niewiedzy. Mowa oczywiście o prochach, o których zazywaniu niektórzy nie mają pojęcia. Nie znają jak to brać, ani czasu działania stąd te zasłabnięcia.:zły: prochy............. ja tam widziałam zasłabniecia ale nie z powodu prochów tylko scisku jaki tam panuje, przeciez w soboty tam nie ma czym oddychac, musiałby ktos zycie stracic od tego braku tlenu zeby jakas inspekcja BHP sie tym zajeła..... |
|
|
~~tomek | |
![]() |
|
prochy.............
ja tam widziałam zasłabniecia ale nie z powodu prochów tylko scisku jaki tam panuje, przeciez w soboty tam nie ma czym oddychac, musiałby ktos zycie stracic od tego braku tlenu zeby jakas inspekcja BHP sie tym zajeła.....[/cytat] ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
~~ja1 | |
![]() |
|
CYTAT prochy............. ja tam widziałam zasłabniecia ale nie z powodu prochów tylko scisku jaki tam panuje, przeciez w soboty tam nie ma czym oddychac, musiałby ktos zycie stracic od tego braku tlenu zeby jakas inspekcja BHP sie tym zajeła..... ![]() ![]() ![]() ![]() wystarczy przysłać inspektorów z Komendy Wojewódzkiej Straży Pożarnej.......... |
|
|
~~Sesio | |
![]() |
|
Wszystkie te instytucje pracuja do 15/16 ;) wiec gdzie by im sie chcialo po godzinach wpadac do planety
![]() |
|
|
~~ania | |
![]() |
|
CYTAT Czy ktoś coś słyszał o pobiciu w Arkadii w Stalowej Woli, Gość podobno zmarłw szpitalu. To było chyba w czwartek albo w piątek. CZy faktycznie miało to zdarzenie miejsce i czy ten chłopak zmarł?
|
|
|