Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() W MOJEJ WYPOWIEDZI PO PROSTU BRAKŁO SŁOW \"W MIESIACU GRUDNIU\" I TU GO BRAKŁO Z MOJEGO PRZEOCZENIA - MIAŁEŚ PRAWO TAK ZROZUMIEĆ. POPRAWNE ZDANIE POWINNO BRZMIEĆ :a ja wam powiem , że głównym dochodem tego lokalu w miesiącu grudniu były coroczne i liczne imprezy a teraz mi powiedz jaki byl koszt imprezy? przykład: brygada B - impra ok 80 - 100 chłopa,którzy lubią sobie zjeść i wypić do woli, zaczyna sie obiadem o godz 16.potem picie...przekąski...picie...przekąski.....picie...ciepły posiłek....picie...na stole dalej full wypas więc przekąska....ciepłe danie.... Wszystkiego jest dość,ile zjesz,ile wypijesz, to twoje.Więc leje się piwo do oporu i zajada...potem ![]() ![]() CO DO ATSu :nie mam nic do niego!!! nie obchodzi mnie gdzie ,ani jak sie imprezuje kierownictwo i nie wypominam kosztow ATSowi,BO MAM TO DALEKO W D... TYLKO TEMATEM BYŁA TAWERNA a fakt jest taki ,że akurat Tawerna zarabiała nie mało na tym!! Podasz mi przykład lokalu w St.Woli ,który w ciągu dwóch tygodni osiąga taki zysk.......???? ...w tak krótkim czasie..... CZY właścicielka mógła sobie troszkę rozplanować wydatki z tym związane? Z tego co WIEM, na pewno dług był !!!!! o tym pisałam..... A DLACZEGO LOKAL ZAMKNIĘTO.....BYĆ MOŻE Z POWODU DŁUGÓW, Z FAKTU ,ŻE ODKĄD NIE MA WSPÓŁWŁAŚCICIELA LOKAL DZIĘKI SZEFOWEJ STACZAŁ SIĘ RAZEM Z NIĄ,MOŻLIWE ,ŻE Z BRAKU POPYTU NA USŁUGI GASTRONOMICZNE, A BYĆ MOŻE Z INNYCH PRZYCZYN !!!! ![]() O TO MI CHODZIŁO WE WCZEŚNIEJSZEJ WYPOWIEDZI " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
~~mot | |
![]() |
|
Masz racje w pewnym sensie - znajac szefowa napewno jej tok myslenia byl taki jak przedstawiasz i napewno te imprezy swiateczne to byl rodzynek w dzialalnosci Tawerny - z drugiej strony niemozna tego porownac do wesela mniej jedzenia , wodki jedynie piwo full i napewno wszystko po kosztach - ja osobiscie mysle ze wieksza kasa byla z gosci ktorzy przyjezdrzali do ATS glupi audit to min 6 osob x 2-3 dni , plus roznej masci serwisanci i przedstawiciele ktorzy w 90% zawsze jedli i bawili w tawernie u Alana ( znam to z autopsji) , a oni nie pili taniego piwa i wodki tylko alkohole z wyzszej polki - ale konczac jezeli szefowa by miala glowe tam gdzie trzeba ( co tez Ty zauwazylas )Tawerna dalej by sie krecila i przynosila zyski
Podsumowujac w 90% zgadzam sie z Toba |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~ktoś ze atalowk | |
![]() |
|
Ja Tawerne lubialem, taki swojski klimat tam byl. Z szefowa niegdy drogiego wina (jak mowicie) nie pilem
![]() |
|
|
~~wika | |
![]() |
|
![]() cieszy Cie bardzo jej niepowodzenie!!!, jaka była to była ale jeśli chodzi o warunki pracy to niejeden inny właściciel wstydziłby się co do tego, wymagania miała duże od pracowników, napewno to ich wiele nauczyło..., niestety są plusy i minusy w każdej pracy niezależnie gdzie się pracuje, odnośnie klientów z ATS to każdy ma swoją klientele stałą, lokali jest tyle do wyboru że mogą iść tam gdzie chcą, jakby chcieli to by chodzili gdzie indziej, ja niewiem bardzo masz żal do niej że takie rzeczy wygadujesz anulka ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~ktos taki | |
![]() |
|
No z jakiej strony by popatrzeć to każdy ma prawo do wypowiadania swojej opinii. Bądźmy jednak obiektywni. Nie mniej jednak fakt to fakt...
|
|
|
~~KTOŚ | |
![]() |
|
CYTAT to dobrze ze sie zmienil wlasciciel poprzedni raczej poprzednia to porazka. ![]() Trochę profesjonalizmu gościu... bo teraz to Ty okazałeś się największą porażką. ![]() |
|
|
~~dagma | |
![]() |
|
A ty co rodzina czy nowy kochanek.........
|
|
|
~~ktoś | |
![]() |
|
A ty co? wywiad środowiskowy przeprowadzasz? Trzeba być obiektywnym a ten gościu nie jest bo nigdy tej osoby nie znał a pierdzieli głupoty. A swoją drogą może ja po jednym spotkaniu z nim zacznę wyrabiać mu opinię że nadaje się tylko na festyny i wiejskie potańcówki a nie granie na innych imprezach. Popatrzmy najpierw na siebie a potem oceniajmy...
![]() |
|
|
Dołączył: 20 Sie 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
" ktos" otrzasnij sie chlopie.
ZAPRASZAM GORACO NA MOJA STRONKE WWW.DJKUBUS.KEEP.PL OBSLUGA MUZYCZNA ( WESEL,POPRAWIN,BALóW,STUDNIóWEK,ZABAW I INNYCH IMPREZ) WIECEJ NA STRONIE. |
|
~~ktoś | |
![]() |
|
CYTAT \" ktos\" otrzasnij sie chlopie. Sam się otrząśnij... Profesjonalisto z Bożej łaski. |
|
|