~~mysia_pysia | |
![]() |
|
slyszalam ze jest jakis nowy kebab w miescie? wiecie moze gdzie? jakis nr tel? (nie chodzi mi o ten na wojska polskiego)
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~citizen | |
![]() |
|
Najlepszy kebab jaki do tej pory jadlem byl serwowany w tureckiej knajpie w Neapolu a te wszystkie nasze kebaby nie maja nic smakowo, wspolnego z orginalem.
|
|
|
~~MARIOLA | |
![]() |
|
nowy kebab jest na poniatowskiego obok kościoła na os.poreby obok bloku poniatowskiego 43 sa tam tanie i bardzo duze i bardzo smaczne kebaby polecam tylko wyzucajcie papiery do kosza a niezucacie byle gdzie jak w murzynskiej dzielnicy w paryzu
|
|
|
~~kebab | |
![]() |
|
Nowo Otwarty Kebab osiedle Poręby ul. Poniatowskiego 45B (wejście od strony kościoła) ten kościołek tzw iglo
![]() |
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
niezły pomysł na reklamę, ale cóż? do tego tureckiego z WP jest im baaaaaaaaaardzo daleko, mimo chwalebnych uwag powyżej.
Errare humanum est. |
|
~~niezadowolony | |
![]() |
|
z tym na WP sie wycwanili ... wczesniej maly (za 5zl) byl jak teraz duzy za (7zl)
|
|
|
~~anka | |
![]() |
|
ludzie jak jeta na poniatowskiego te kababy od tyj baby to se papierki do kosza wyżućta!!!!!!!!
|
|
|
~~b0lec | |
![]() |
|
tak jak ktoś wyżej napisał napieprzy kebab i tortilla TO tylko W Neapolu (Włochy) przy placu galibardii
![]() |
|
|
~~lasagne | |
![]() |
|
CYTAT Nowo Otwarty Kebab osiedle Poręby ul. Poniatowskiego 45B (wejście od strony kościoła) ten kościołek tzw iglo ![]() jak piszesz że na hali gyros jest spoko, to lepiej nie pisz nigdy na tym forum - kawałki żylastego kurczaka w środku porażka, u turka już jest lipa na początku było ok wielkość i smak, ale ten smak już stał się nudny, monotonny...a kebab mniejszy - nie tęsknicie za krajem ? ![]() |
|
|
~~smakosz | |
![]() |
|
Ja już na WP nigdy nie kupię.Kiedyś porcje były konkretne a teraz niech sami sobie jedzą.A po święcie zobaczę co tam dają na Poniatowskiego.
|
|
|
~~kebab | |
![]() |
|
[/cytat]jak piszesz że na hali gyros jest spoko, to lepiej nie pisz nigdy na tym forum - kawałki żylastego kurczaka w środku porażka, u turka już jest lipa na początku było ok wielkość i smak, ale ten smak już stał się nudny, monotonny...a kebab mniejszy - nie tęsknicie za krajem ?
![]() Każdy może pisać na tym forum kiedy chce i ile chce żyjemy w demokratycznym państwie a może nie wiesz o tym jutro 11 listopada święto Narodowe przydało by się żebyś trochę historii przyswoił. Jednemu smakuje kebab na Wojska Polskiego innym na Porębach a innym gyros na Hali każdy ma swoje zdanie. Jak wcześniej napisałem jadłem najlepszy kebab w Krakowie a w Stalowej mamy do wyboru to co mamy. Mi tam gyros z hali smakuje i jest to moje osobiste zdanie a każdy takie posiada tak jak ty i inni piszący na tym forum. Nikt cie nie zmusza żebyś tam jadał. W Stalowej ludzie chcą zarobić jak mogą dać mniej albo gorszej jakości tak robią a my to później jemy. Ale nie pomyśleli że jak dadzą porcje przykładowo za 10zł smaczną, dużą, różne rodzaje sosów każdy sobie bierze ile chce i jakie chce, różne mięsa do wyboru to na pewno więcej się ludzi skusi. Bo co z tego że oni będą teraz mieć na Wojska Polskiego klientów cały dzień jak za jakiś czas ludzie nie będą tam chodzić. Ja z tamtąd już parę razy jadłem i zrezygnowałem jak dostałem na dole pełno surówki a na górze parę kawałeczków mięsa polane mała ilością sosu. W porównaniu z gyrosem na hali to wole na hali kupić (każdy ma swoje zdanie). Musze spróbować kebaby z Poręb i Edukacji wtedy się wypowiem coś więcej. |
|
|
~~HIHIHI | |
![]() |
|
NAJLEPSZE SA KASZTANY NA PLACU PIGAL
![]() |
|
|
~~Stalówek | |
![]() |
|
tak bolec,albo panina z duszonym miesem i warzywami i na wierzchu jajko sadzone,mniam!dowozili to na kampanie jak sie za.ier.alalo przy zbiorze pomidorow...
|
|
|
~~citizen | |
![]() |
|
CYTAT tak jak ktoś wyżej napisał napieprzy kebab i tortilla TO tylko W Neapolu (Włochy) przy placu galibardii ![]() hehe no wlasnie o tym kebabie pisalem przy Placu Garibaldi |
|
|
~~m87 | |
![]() |
|
najlepsze kebaby i cala kuchnia turecka jest tylko i jedynie na Poseidon Avenue w Limassol
![]() |
|
|
~~b0lec | |
![]() |
|
kto jeździł to jeździł na pomidory ja jeżdżę zwiedzać:zły: ;]
|
|
|
~~mądrysia | |
![]() |
|
najlepszy jest w Galerii Krakowskiej...
|
|
|
~~xxx | |
![]() |
|
CYTAT Najlepszy kebab jaki do tej pory jadlem byl serwowany w tureckiej knajpie w Neapolu a te wszystkie nasze kebaby nie maja nic smakowo, wspolnego z orginalem. Może czasem warto spróbować, bo nie wiesz jaki jest ten nowy, ale zakładasz że to podróba i na pewno jest gorszy od tego w Neapolu.............. ![]() |
|
|
~~nowy | |
![]() |
|
Jest takie powiedzenie:"Jescze sie taki nie urodził co by wszysktim dogodził".Pozdro.
|
|
|
Dołączył: 28 Lis 2007r. Skąd: Miasto-Widmo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
I takie: "Gdyby kózka nie skakała toby stała lub leżała"
![]() |
|
~~Łukaniu | |
![]() |
|
Całkiem niezły ten kebab koło kościoła na poniatowskiego. Duży, smaczny i w przystępnej cenie, jedynie co to sosy mogli by robić własne bo te wyciskane, gotowe to czuć że sztuczne.
|
|
|
~~rychu | |
![]() |
|
a czym czuć plastikiem?
|
|
|
~~nowy | |
![]() |
|
CYTAT I takie: \"Gdyby kózka nie skakała toby stała lub leżała\" ![]() I jeszcze takie:"powiedział co wiedział"Yo! |
|
|
Dołączył: 28 Lis 2007r. Skąd: Miasto-Widmo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Teraz to już proponuję zmianę tematu na: Nowy kebab - powiedzenia ludowe!
|
|
~~Lidka | |
![]() |
|
Jaki kebab. W stalowej nie ma kebaba
|
|
|