|
![]() |
|
No to teraz mam zadanie do wszystkich
![]() O J@Q sŁ!tT@$n!eE D0$t@uUa M! $!eM RoO$HoFf@ P!nES$Q@ ^^ Zna ktoś ten język? ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Cal mam pytanie....gdzie laziles dzis wieczorem?
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
byłem w pracy do 22 a później Bila
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
a myslalam...ze gdzie indziej byles....
![]() a znasz Virusa osobiscie moze? " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
nie wiem kochana
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
hehe moze na piwie nie w pracy
![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
więcej szczegółów słońce
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
nie no...Cal pytalam powaznie czy gdzies wieczor laziles i to przed 22ga i nie chodzi mi o bile....ale skoro byles w pracy a nie w jakims tam lokalu....trudno
![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 3 Wrz 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT nie no...Cal pytalam powaznie czy gdzies wieczor laziles i to przed 22ga i nie chodzi mi o bile....ale skoro byles w pracy a nie w jakims tam lokalu....trudno ![]() Jeszcze Mini Max (pub) przez chwile ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
sam nie byles... i o ta osobe mi chodzilo......
|
|
![]() |
|
no ja już nie mam pojęcia o co chodzi
![]() |
|
|
![]() |
|
a....jakbyco to o nic nie pytalam bo juz mi sie pitoli...
|
Dołączył: 28 Lis 2007r. Skąd: Miasto-Widmo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT bo juz mi sie pitoli... Napisałbym, że w tym wieku o tej porze ludziom się zwykle pitoli, ale pewnie bym miał przechlapane, co? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Wiesz, że kto się lubi, ten się czubi, nie?
![]() Jakby co, to pisz na gg 1980 (http://www.gadu-gadu.pl/biuro-prasowe/firma-gadu-gadu/98) |
|
Dołączył: 3 Wrz 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT sam nie byles... i o ta osobe mi chodzilo...... ![]() Normalnie jak w filmie: halo, Magda? Cześć, tu mówi Oskar. Nie wiesz jaki Oskar? A pamiętasz jak byłaś miesiąc temu w klubie „Trzynastka"? No i tam Cię podrywał taki przystojny blondyn w czarnym golfie. Tak, zapytał czy może się dosiąść. No miał dołeczki jak się uśmiechał. I on był z kolegą. No właśnie i ja wtedy siedziałem dwa stoliki dalej… ![]() Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT No to teraz mam zadanie do wszystkich ![]() O J@Q sŁ!tT@$n!eE D0$t@uUa M! $!eM RoO$HoFf@ P!nES$Q@ ^^ Zna ktoś ten język? ![]() "O jak słitaSnie (od sweet) dostała mi się różowa pinezka " CYTAT a myslalam...ze gdzie indziej byles....cool girl a znasz Virusa osobiscie moze? Jezeli chcesz mnie poznac to nie ma problemu. Tylko po co ? Nikt mnie na tym forum osobiscie nie zna ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nikt mnie na tym forum osobiscie nie zna ::umiech:: zapewniam No ja bym taki pewny nie był. ONI są wszędzie, ONI wszystko o nas wiedzą. ONI zjawiają się w najmniej oczekiwanym momencie. ONI mają haka na wszystkich, bez wyjątku... Ale dobre zioła na uspokojenie kupiłem ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jezeli chcesz mnie poznac to nie ma problemu. Tylko po co ? Nikt mnie na tym forum osobiscie nie zna ![]() Jeśli twój emblemat jest podobizną twojej twarzy to nie wykluczone, że ja cię znam i ty mnie też ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Virus a czy ty nosisz okulary w czarnych oprawkach???? ![]() jesli taaak to wczoraj wieczorem w jednym z lokali piles piwko .....?? " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Nikt mnie na tym forum osobiscie nie zna ::umiech:: zapewniam Ty chyba naprawdę jaja sobie robisz przecież w tym mieście wszyscy się znają i wszystko o sobie wiedzą ![]() Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT No ja bym taki pewny nie był. ONI są wszędzie, ONI wszystko o nas wiedzą. ONI zjawiają się w najmniej oczekiwanym momencie. ONI mają haka na wszystkich, bez wyjątku... Ale dobre zioła na uspokojenie kupiłem smiech2 Wiem Edzio... tez czasami się ICH boję ;) CYTAT Jeśli twój emblemat jest podobizną twojej twarzy to nie wykluczone, że ja cię znam i ty mnie też umiech Nic bardziej mylnego ![]() ![]() ![]() CYTAT good tak tak sa wszedziegood Virus a czy ty nosisz okulary w czarnych oprawkach???? cool girl jesli taaak to wczoraj wieczorem w jednym z lokali piles piwko .....?? Niestety nie mieszkam obecnie w STW a o teleportacji nie ma mowy wiec... piwka nie pilem ![]() CYTAT Ty chyba naprawdę jaja sobie robisz przecież w tym mieście wszyscy się znają i wszystko o sobie wiedzą chytry Czasami robie sobie jaja ![]() Anulka a ty masz bzika na moim punkcie czy cos ?? ze kazdy podejrzany Ci osobnik pasuje do mnie ?? ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
Virus a czy to cos zlego....??
![]() ![]() ![]() ![]() no i nie odpowiedziales na moje pytanie o okularach ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|