|
![]() |
|
Witam mam starego psa, który jest już schorowany prawie nie chodzi załatwia się pod siebie jest głuchy i ślepy piesek ma już 17 lat. Decyzja o uśpieniu jest ciężka ale chyba będę musiał ją podjąć. Piesek się męczy a wraz z nim i domownicy. Szukam dobrego miejsca gdzie mógłbym go uśpić miał ktoś może taki problem jeśli tak proszę o poradę z góry dziękuję.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Dobre miejsce do uśpienia? nie wiem czego dokładnie szukasz, ale chyba zwykły weterynarz jest tu potrzebny?
![]() I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Witam mam starego psa, który jest już schorowany prawie nie chodzi załatwia się pod siebie jest głuchy i ślepy piesek ma już 17 lat. Decyzja o uśpieniu jest ciężka ale chyba będę musiał ją podjąć. Piesek się męczy a wraz z nim i domownicy. Szukam dobrego miejsca gdzie mógłbym go uśpić miał ktoś może taki problem jeśli tak proszę o poradę z góry dziękuję. Gabinet weterynaryjny ARGOS na KEN. |
|
|
![]() |
|
Wiesz wielu weterynarzy nie rozumie sytuacji a nawet jeśli to na siłę próbują leczyć bo to kasa oczywiście i wkręcają, że pies jeszcze może żyć i w ogóle ale on naprawdę jest już bardzo niedołężny tak jak napisałem wcześniej. Szukam weterynarza, który nie będzie chciał zarobić na kolejnym prawie nieżywym psie tylko takiego, który bez pytań szybko i bezboleśnie uśpi psa. Wiadomo, że dla mnie i mojej rodziny to jest przykra sytuacja pieska bardzo kochamy i szkoda jest go usypiać ale wydaje mi się, że wyjścia nie ma.
Ktosik -> to miejsce którego szukam? |
|
|
![]() |
|
aaa ARGOS na KEN znam to nie jest miejsce którego szukam
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT aaa ARGOS na KEN znam to nie jest miejsce którego szukam ![]() Wydaje mi się ze jezeli wyraznie przedstawisz sprawe to weterynarz to zrozumie. Nie znam innych gabinetów ale znajomi którzy mają psy są zadowoleni z usług tego gabinetu, co prawda w kwestii leczenia. Domyślam się ze jest to problem bo pies z takim stażem jest pełnoprawnym członkiem rodziny i taka decyzja napewni nie jest łatwa. Jeżeli jesteś już zdecydowany na ten krok to nie pozostaje Ci nic innego jak tylko uspienie psiaka. |
|
|
![]() |
|
mysle ze Weterynarz P. Popowicz 0158444325 jest o.k.
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
z tego co się orientuje to weterynarz na białych domach ma takie 'usługi' i nie drogo bo 50zł..
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
![]() |
|
CYTAT mysle ze Weterynarz P. Popowicz 0158444325 jest o.k. potwierdzam p.Popowicz potraktował nas z taktem, nawet jak się prawie poryczałem ![]() pies, niby tylko obok, a boli jakby to był człowiek. I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|