~~ttaadd | |
![]() |
|
szukam adres firmy Bagpak
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
ul. Spam, SpamSpam-SpamSpamSpam SpamSpam, woj. Spam
![]() |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja moge ci ewentualnie wytlumaczyc jak dojechac... TO jest ulica grabskiego (kwiatkowskiego) 1
![]() Takze tak: Jak jedziesz ulica solidarnosci od Burger Baru skrecasz w prawo na ulice grabskiego. Dojezdzasz do ronda i na rondzie skrecasz w lewo... jedziesz jakis moze kilometr w strone kuźni. Przed nastepnym rondem (gdzie znajduje sie kuźnia matrycowa) jest łuk i na tym łuku przystanek ![]() ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~ttaadd | |
![]() |
|
dzięki bardzo !!
![]() ![]() |
|
|
~~Gen | |
![]() |
|
Są tam wogóle przyjęcia? I na jakie stanowiska?
|
|
|
~~info | |
![]() |
|
ludzie przyjecia były od poczatk roku ,w tej chwili juz nie przyjmują .Szkoda że nagle wszyscy sie teraz ocknęli!
|
|
|
~~ted | |
![]() |
|
a czy planuja jakies przyjecia po nowym roku bo ciagle sie oglaszaja
![]() ![]() |
|
|
~~ludwik | |
![]() |
|
Ja słyszałem, że tam na razie żadnej produkcji nie ma
|
|
|
~~ttaadd | |
![]() |
|
jak cos powiesz to już powiesz anulka...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
~~~~~~lol~~~~ | |
![]() |
|
a ja słyszałem ze maja byc przyjecia ale trzeba miec znajomosci
![]() |
|
|
~~///kiler/// | |
![]() |
|
[cytat]a ja słyszałem ze maja byc przyjecia ale trzeba miec znajomosci
![]() |
|
|
~~WIELKI | |
![]() |
|
JA MAM ZNAJOMOSCI.
|
|
|
~~ciekawy | |
![]() |
|
czy sa przyjęcia do ATS obozu??
|
|
|
~~~~~~lol~~~~ | |
![]() |
|
CYTAT JA MAM ZNAJOMOSCI. no to masz znajomosci to dobrze tylko pisze ze cała jest tam mafia i brygadzisci i inni z kontroli jakosci tam pracuja same cwaniaki a jeden na drugiego gada ale i tak was w balona robia bo ja wiem jak sie znasz z szefem lub innym pracownikiem to masz znajomosci i pracujesz to po co daja ogłoszenia ze potrzebuja pracowników ??????????????????????????????? |
|
|
~~info | |
![]() |
|
Wcale nie jest prawdą że przyjmują po znajomości.Swego czasu dużo ludzi było kierowanych z bezrobocia równiez i kobiety.
|
|
|
~~PRACOWNIK | |
![]() |
|
...potwierdzam, do pracy w BagPak wcale nie sa potrzebne znajomości... przynajmniej do obecnego czasu nie były konieczne...
Ale jeśli widzimy co sie dziej na rynku pracy w Stalowej Woli to juz nie jest to takie pewne czy jakiś mały "plecak" nie będzie koniecznie wskazany... Istotne sa kwalifikacje i doświadczenie zawodowe oraz zdecydowana chęć do pracy! ;-) A pamiętają koledzy jakie "znajomości" należało posiadać by pracować ATSie? Niejeden uczyl prosiaki po schodach chodzić... ;-) OBY TE CZASY NIEWRUCIŁY! |
|
|
~~amola | |
![]() |
|
Czy to prawda ze BakPak pracuje w innych godzinach niz pozostale zaklady w stalowej woli?
Mam ofeerte pracy w tej firmie ale taka odmienny rozklad godzin stwarza trudnosci z dojazdem. Brak komunikacji miejskej w godzinach pracy tej firmy... ...zasadnicze pytanie kto to wymyslil? Chyba jakis nadenty idiota ktory do pracu jezdzi helikompterm i niemartwią go problemy szarych ludzi! |
|
|
~~~~lol~~ | |
![]() |
|
a kto wymyślił z tego co wiem to brygadzisci tak wymyslili bo mi jeden znajomy powiedział ze tam sa własnie brygadzisci tacy madrzy jak sa tacy madrzy to niech sami robia po 12 godzin a oni robia jak sie im podoba i biara po 4000zł stalowa wola trabi tylko o tym
|
|
|
~~info | |
![]() |
|
CYTAT a kto wymyślił z tego co wiem to brygadzisci tak wymyslili bo mi jeden znajomy powiedział ze tam sa własnie brygadzisci tacy madrzy jak sa tacy madrzy to niech sami robia po 12 godzin a oni robia jak sie im podoba i biara po 4000zł stalowa wola trabi tylko o tym |
|
|
~~tomek | |
![]() |
|
CYTAT a kto wymyślił z tego co wiem to brygadzisci tak wymyslili bo mi jeden znajomy powiedział ze tam sa własnie brygadzisci tacy madrzy jak sa tacy madrzy to niech sami robia po 12 godzin a oni robia jak sie im podoba i biara po 4000zł stalowa wola trabi tylko o tym |
|
|
~~marta | |
![]() |
|
![]() |
|
|
~~amola | |
![]() |
|
zarobki sa spoko tylko dojazd jest do bani... moze sie to zmieni...
|
|
|
~~Aja | |
![]() |
|
Czy dalej jest jedna zmiana czy już są ludzie przyjęci na trzy zmiany ?
|
|
|
~~morda... | |
![]() |
|
Pracujemy w systemie 3zmianowym... niedziela wolna. W soboty pracujemy ale to beda nadgodziny... Ogulnie jest spoko... choć niektorym nieodpowiadaja godziny pracy...
|
|
|