|
![]() |
|
Wiewiórki niosą że Arkadia poszła z torbami. Wie ktoś coś ba ten temat??
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
![]() |
|
a no bo poszla... po1.. ochrona napierdzielała ludzi wiec stracili na tym mnostwo klientów, po2...arkadia cieszyla sie tym, ze gowniartswa nie wpuszczaja co cenili starsi... niestety ale od kiedy zaczeły chodzic 15-stki i 16-stki reszta wypiela sie na nich.. po 3... walnąl im piorun i spaliło sie naglosnienie i siwatla i tak oto arkadii nie ma
![]() |
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
O tym piorunie i popalonych gratach nie wiedziałem, a prawda to?? ciekawe jak sie Arkadia teraz pozbiera.
![]() :) |
|
|
![]() |
|
no wlasnie chodzi o to, ze sie nie pozbiera. Lokal nalezy do spolem i oto ich ogloszenie:
"SPOŁEM” PSS w Stalowej Woli poszukuje w drodze konkursu ofert, podmiotów lub osób zainteresowanych wynajmem powierzchni w budynku „ARKADIA” przy ul. 1-go sierpnia 11A. Oferty prosimy składać w sekretariacie Spółdzielni przy ul. Dmowskiego 10 od pon. do pt. w godz. Od 7:00 do 15:00. teraz dzieki temy prawdziwe oblezenie rpzezywa mc2 ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ale są w ten weekend jeszcze imprezy czy nie??[b][/b]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
jak chcesz miec impreze jak sprzet spalony?? myslisz ze na fujarce kos dla Ciebie zagra?? NIE MA ARKADII
![]() |
|
Dołączył: 4 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ciekawe, czy za tym piorunem nie stoją ci od MC^2. Wszystko tak jakoś zgrane w czasie.
![]() ![]() Zabiorę Twoją Wypłatę |
|
|
![]() |
|
Tak juz nie ma koniec no ale coz zrobic w koncu ze Stalowej bardzo duzo osob wyjechalo to skad sie maja ci ludzie brac no skad a ci co zostali to kasy nie maja
|
|
|
![]() |
|
Gość od Arkadii to ma jeszcze DeGusto (kiedyś Tawerna) ale tam też chyba nie za wesoło...
A co z JazzRockiem bo tam teraz chyba Goma jest? Ciekawe jeszcze jak prosperuje Marcato - są klienci na takie ceny? Chyba wszyscy chodzą teraz do Biesiady,przechodziłem tamtędy w niedzielę i mimo komarów wszystkie stoły (a jest ich dużo) zajęte. I na koniec PlayKlub w Sandomierzu (kiedyś właściciel Pokusy) nie działa - zalany w powodzi http://playklub.pl/ |
|
|
![]() |
|
klub muzyczny Arkadia
wraca do normalnego dzialania od soboty po naprawieniu wszystkich szkod zwiazanych z uderzeniem pioruna. |
|
Dołączył: 26 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Info ze strony klubu:
![]() Drodzy klubowicze !!! Informujemy, że klub zaczyna dopiero imprezy z wielką pompą 3 lipca !!! Imprez w czwartek, piątek oraz sobotę przed tą datą jeszcze nie ma. Zapraszamy 3 Lipca !!! ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Dobrze że powracają bo w letnie zimne wieczory zatorzacy w krótkich spodenkach, dresach będą mogli kulturalnie zamiast pod mdkiem czy na ławkach siedzieć sobie w arkadii.
Swoja droga gdyby w Arkadii była selekcja i mniej przymruzania oczu na 'kolegow' to byłby calkiem dobry klub. A tak bedzie jak było czyli wieś party w ... mieście. |
|
Dołączył: 4 Marz 2010r. Skąd: Stalóweczka:) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Przeszkadzają Ci zatorzacy siedzący w krótkich spodenkach lub dresach na ławkach lub murku pod MDK???? Przecież to też ludzie i maja do tego pełne prawo!!
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Swoja droga gdyby w Arkadii była selekcja i mniej przymruzania oczu na 'kolegow' to byłby calkiem dobry klub. A tak bedzie jak było czyli wieś party w ... mieście. Ja myślę, że w STW przydałby się jeden klub z ostrą elekcją - wejście od 21. r życia - czyli nie dla nastoletniej młodzieży spędzającej swój żywot na disco. No i z gustownym, nowoczesnym wystrojem ![]() Jest naprawdę sporo ludzi na poziomie, którzy chcieliby się dobrze pobawić - ale w dobrym towarzystwie, tj. nie z dresami, 13-letnimi lolitkami wyglądającymi na 20-tkę,itd. I zostawiliby 3 razy więcej kasy, niż cała ta zbieranina różnego elementu. Jak się kiedyś wrócę do Stalowej, to w coś takiego zainwestuję ;)I w plaże nudystów! ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Przeszkadzają Ci zatorzacy siedzący w krótkich spodenkach lub dresach na ławkach lub murku pod MDK???? Przecież to też ludzie i maja do tego pełne prawo!! ![]() Że to ludzie to bym się kłócił. Selekcja to bardzo dobry wynalazek. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
![]() |
|
w Stw jest za mało młodych na selekcję. sama gówniarzeria i dziadki.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT w Stw jest za mało młodych na selekcję. sama gówniarzeria i dziadki. A cała reszta siedzi w domu, bo z dziadkami i gówniarzerią spedzać wolnego czasu nie chce. Fakt, że sporo osób wyjechało, ale i dużo wróciło. Tylko z moich znajomych z LO wróciło do Stalowej ze 30 osób, które chętnie spędziłyby wieczór przy dobrym drinku w fajnym klubie - bez dzieciaków i dresów, tudzież wyżelowanych łepków i dwunastolatek ze stringami na wierzchu. |
|
|
![]() |
|
Też bym była zadowolona, gdyby jednak powstał fajny klub dla nieco starszej klienteli, ale obawiam się, że nie przynosiłby oczekiwanych zysków.
I tak sobie myślę i myślę - ja chyba nie mam znajomych, którzy wróciliby do Stw, może jedna czy dwie os. by się znalazły. Są ci, którzy nigdzie nie wyjechali, najczęściej młode mamy - a te stałymi bywalczyniami klubów raczej nie są. Ale jak ktoś odważy się i spróbuje rozkręcić taki biznes, ma moje kciuki. |
|