| 
                  Posty: 54 Dołączył: 9 Gru 2009r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Czy moderatorzy nie mogą połączyć wszystkich tematów o polityce w jeden?  Jest jeden wielki burdel jeśli chodzi o to forum.
       | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 5032 Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Invx pracuje nad tym spokojnie
       "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. | |
| 
                  Posty: 2373 Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia:  20% | |
|   | |
| 
      Już się zrobi ,bo mnie też to wkurza....ale,czekałam żeby potem nie było że się moderuje...... 
 " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " | |
| 
|   | |
| 
      Anulka rozmawiałem sporo z invxem o tym. Jak sie uda będą zmiany w sprawie polityki ale temat potrwa. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. | |
| 
                  Posty: 2373 Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia:  20% | |
|   | |
| 
      Wiem. Ale wszystko trochę za długo trwa !!! A syf taki,że szkoda gadać się zrobił...... albo się o coś dba albo nie i olewka
| 
|   | |
| 
      zauważyłem. Nalepki na auto mi od kwietnia wiezie    "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. | |
| 
|   | |
| 
      Ciesz się,że dopiero lipiec...może gdzieś koło września zobaczysz.....i to będzie sukces.... Chyba zastrajkuję właśnie =>=>=>=> jak mogę robić coś skoro nic nie mogę??????? to pytanie wiadomo do kogo..... " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " | |
| 
|   | |
| 
      we wrzesniu to ja je sprzedaje już     "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. | |
| 
|   | |
| 
      To zapomnij o nalepkach.....zapomnij.....a miało być tak pięknie....ehhhh nawet literki mi nie chce w nicku zmienić bo nie ma czasu ....... fakt,że czasem wżyciu tak bywa ale to już chroniczny brak minuty :(
| 
|   | |
| 
      będą nalpeki i porządek
       "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. | |
| 
|   | |
| 
      nie widzę moda ...gdzie masz etykietkę? na czasie się zrobi?
| 
                  Posty: 2083 Dołączył: 26 Cze 2007r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      O naiwni, na invksie polegacie   . | |
| 
|   | |
| 
      to już wiadomo wszystko.
| 
                  Posty: 7810 Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia:  20% | |
|   | |
| 
      Widzę awansik:-))
       "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny | |
| 
                  Posty: 867 Dołączył: 23 Lis 2009r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      nie kasujcie tylko przenoscie :] jak was prosze albo przynajmniej zamykajcie, ale nic nie kasujecie :] invx z nalepkami wyrobi sie na gorski etap ^^  edit: btw jacek jak mogles sprzedac dusze invxowi ?:] | |
| 
|   | |
| 
      Ja będe tylko modem od polityki bo mnie wkurza to wszystko. i to sporadycznie. Wprowadze pare zmian i starczy "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. | |
| 
|   | |
| 
      ale zmian nie rewolucji mam andzieje :]
       | |
| 
|   | |
| CYTAT Ja będe tylko modem od polityki bo mnie wkurza to wszystko.strasznie mnie to cieszy bo ja jej nie znoszę nawet czytać i to sporadycznie. Wprowadze pare zmian i starczy " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " | |
| 
|   | |
| 
      Zmiany będą dotyczyły tylko polityki i zakładania nowych tematów. Ludzie mają dość czytania 20 tematów co dzien o polityce. Są tematy przyklejone i tam pisać.
| 
|   | |
| 
      a ktore tematy podbiles bo wlazlem w polityke i gospodarke i tego nie widac ?:]  edit: jacek polityka i gospodarka juz w offtopie jest  tam chyba lepiej cos podniesc :] | |
| 
|   | |
| 
      ale my już nad tym pracujemy. Spokojnie.
| 
|   | |
| 
      ano tak i troche sie obawiam^^ szkoda tamtych tematow zbiorczych :] tym bardziej ze niektore byly naprawde dobre, a nomenklatura forumowa jest znana i szczerze to przyjemna z takich powiedzmy kanonow wyrwana :]
       | |
| 
                  Posty: 973 Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Konto zawieszone | |
|   | |
| 
      IFG spokojnie   invksio zrobi tak zeby bylo dobrze;* | |
| 
|   | |
| 
      spokojnie tematy nie poleca do kosza. Zostaną zablokowane kazdy moze je poczytać i kontynuować w odpowiednim temacie. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. | |
| 
|   | |
| CYTAT IFG spokojnie   invksio zrobi tak zeby bylo dobrze;* pp to ze invx chce dobrze to wierze,chodzi o to tylko zeby nie wyszlo jak zwykle :] ze poleca to sie nie obawialem, no tu byscie przegieli ^^ jak zalozyliscie nowe i tamte zamykacie to dajcie przynajmniej do nich linki w pierwszym poscie, bo tak sie o nich zapomni a szkoda :] niektorzy w nie sporo wysilku wlozyli ^^ | |