|
![]() |
|
Witam serdecznie,
potrzebuję pilnie namiary na busa,który jeździ na trasie Warszawa-Stalowa Wola. Wiem, że kiedys był taki bus, który rano jechał ze Stalowej do Warszawy, a po południu wracał. Jak to teraz wygląda? Z góry dziekuję za info. Pozdr. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Stalowa Wola - Warszawa - Stalowa Wola.
Połączenia: Stalowa Wola - Warszawa - Poniedziałek-Sobota - godz. 4.15 (w Sandomierzu jest pół godziny póżniej), Niedziela - 11.30. i 14.50 (odjazd z Sandomierza poł godziny poźniej) Warszawa-Stalowa Wola - Poniedziałek - Sobota 13.45, Piątek i Niedziela - 17.00 i 19.00 (nie wiem skąd) Czas przejazdu 3.30h Mikrobusuy - 9,18 osób Wszystkie info i rezerwacja miejsc pod numerem telefonu: 697579962 sprawdź czy aktualne "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
Jeżdziły do Warszawy busy firmy Arja ale ta firma juz nie jeżdzi kilka miesięcu. O innej firmie nie slyszałem ktora jeżdzi do Wawy
|
|
|
![]() |
|
Ja keidyś stałem na dworcu pks i podszedł jakiś typek i mnie podwiózł pięc zeta taniej niż autoobus
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
numer do przewoznika 693 068 151
|
|
|
![]() |
|
Witam, ma ktos może namiary na bus/autobus ze Stalowej Woli do Warszawy ale centralnej?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Witam, ma ktos może namiary na bus/autobus ze Stalowej Woli do Warszawy ale centralnej? http://poltrans.eu/ Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
Dołączył: 30 Lis 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Busy sa dla samobójców........jezdza jak wariaci,jadac kiedys z Krakowa myslałam ze umre ze strachu,noc a ten idiota 130 na liczniku po obu stronach las,tylko oczy saren pasacych sie na rowach swiecily sie w ciemnosci.wole juz 1,5- 2 godziny dlużej ale bezpiecznie.
|
|
|
![]() |
|
nastepny co g.....o widzial i sieje propagande
|
|
|
![]() |
|
CYTAT nastepny co g.....o widzial i sieje propagande Wiele nie trzeba widzieć, by wyciagnąć wnioski o busach. To są bezmóżdża. Wymuszają pierwszeństwo. Nie znają podstawowych przepisów ruchu drogowego. Zachowują się jak pojazdy uprzywilejowane ![]() Przyblokować takiego razz drugi na kończącym się pasie i się naczy. Wymalować sobie kawałek samochodu z jego OC ![]() Przyblokować jak się nie ustawi za wczasu na odpowiednim pasie do skrętu i będzie musiał pojechać prosto objeżdząjąc pół miasta ![]() Zadzownić na policje jak omija korek poboczem, że idiota jedzie prawdopodobnie pod wpływem. To my kierowcy możemy przyczynić się do poprawy bezpieczeństwa. Nie ignorować hamskich zachować ze strony busów! |
|
Dołączył: 30 Lis 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT nastepny co g.....o widzial i sieje propagande a niby do kogo to było?????? propaganda? nie to jest szczera prawda! nie jeden doswiadczył jazdy jak na rajdzie,a ty co wlascicielka firmy przewozowej? |
|
|
![]() |
|
Busy były, są i będą. Żadna propaganda w postaci subiektywnych odczuć pasażerów tego nie zmieni. Czortunio, zgwałcił Cię jakiś kierowca busa kiedyś, że ich tak nienawidzisz? W innych wpisach, wyjaśnialiśmy Ci, że busy/autobusy w pewnym sensie są uprzywilejowane, a Ty dalej swoje. Dzwoń na policję, nagrywaj, donoś. Jak pojeździsz po sądach jako świadek, to Ci się odechce wszystkiego.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT numer do przewoznika 693 068 151 to właśnie numer do firmy POLTRANS - moja opinia o niej, do tej pory zupełnie dobra, właśnie się zmieniła na mega złą. Właściciel firmy Poltrans Pan Paweł, z którym miałam właśnie nieprzyjemność rozmawiać przez telefon pod tym numerem nie chciał dokonać mojej rezerwacji na przejazd ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Paź 2007r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
[cytat]Busy sa dla samobójców........jezdza jak wariaci,jadac kiedys z Krakowa myslałam ze umre ze strachu,noc a ten idiota 130 na liczniku po obu stronach las......., Widziałaś licznik,czy to Twoje odczucie.Powiem Ci,że takie busy mają ograniczik na 100 km/h.
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Często jeżdżę busami na tej trasie i moim zdaniem jeżdżą całkiem bezpiecznie.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Busy sa dla samobójców........jezdza jak wariaci,jadac kiedys z Krakowa myslałam ze umre ze strachu,noc a ten idiota 130 na liczniku po obu stronach las,tylko oczy saren pasacych sie na rowach swiecily sie w ciemnosci.wole juz 1,5- 2 godziny dlużej ale bezpiecznie. Oczy Saren się nie świecą 😁 |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat]Busy sa dla samobójców........jezdza jak wariaci,jadac kiedys z Krakowa myslałam ze umre ze strachu,noc a ten idiota 130 na liczniku po obu stronach las,tylko oczy saren pasacych sie na rowach swiecily sie w ciemnosci.wole juz 1,5- 2 godziny dlużej ale bezpiecznie. Oczy Saren się nie świecą 😁 w nocy Busy nie jeżdżą 130km/h Kierowcą ma kat. D to raczej nie idiot tylko głupiec jak przesadza z prędkością 1.5÷2h dłużej... pociągi nie jeżdżą... Ogólnie. Wiem o co Ci chodzi tylko że to za bardzo ubarwiles. Mirek777 pisze że jeździ często i nic takiego nie wiedział. A ja Mirka777 znam i mu ufam |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mhm....
Tylko ja cię jakoś nie znam. ![]() I ci nie ufam. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|