|
![]() |
|
Moderowano przez: el.Banan +20 3/2/7
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
ehh ...
![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Co za ironia losu ! Człowiek,który insynuuje komuś odmienną orientację z powodu plotki oburza sie o pierd... kłamstw na jego temat !!!!
|
|
![]() |
|
Co za ironia losu ! Człowiek,który insynuuje komuś odmienną orientację z powodu poltki oburza sie o pierd... kłamstw na jego temat !!!!
Lis,Olejnik,Kuzniar,Banan- Plaformo nie damy ci zatonąć ! Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
Co za ironia losu ! Człowiek,który insynuuje komuś odmienną orientację z powodu plotki oburza sie o pierd... kłamstw na jego temat !!!!
Lis,Olejnik,Kuzniar,Banan- Plaformo nie damy ci zatonąć ! Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
el.comendante czy tu jest mod ktory nie podziela twojego zdania? Czy jestrs jedyny.
|
|
|
![]() |
|
Wiem że to nieładnie odpowiadać pytaniem na pytanie ... A zdanie na jaki temat ? ... czy jest tu mod który podzielał by moje zdanie ?
![]() Mam nadzieję że pomogłem gdy masz jeszcze jakieś pytania pisz P.W. życzę miłego dnia ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Czy jesteś jedyny model? Tak zapewne brzmiało pytanie..
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry
![]() ![]() CYTAT Czy jesteś jedyny model? Tak zapewne brzmiało pytanie.. Nie sądzę żeby ktoś zadawał równie bezsensowne pytania ... ale co ja tam wiem "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Skoro mowa o prezydentach, to może o wiszących u nich obrazach jedno słówko:
"JACEK MICHAŁOWSKI: W marcu otrzymałem informację, że w trakcie przeprowadzania inwentaryzacji stwierdzono brak jakiejś figurki oraz obrazu z pokoju asystentów. Nie wiem, czy akurat chodzi o ten obraz. Nie wiem również, czy akurat ten obraz sprzedano na aukcji Rempexu, bo jest wiele jego wersji. Przypuszczam jednak, że chodzi o "Gęsiarkę". I prawdą jest, że obrazu nie ma w pokoju asystentów. Dlaczego wówczas, w marcu, nikt nie wszczął śledztwa w sprawie obrazu? - Najpierw zarządzono poszukiwania obrazu. Wielokrotnie zdarzało się w przeszłości, że przedmiot z jednego pomieszczenia w Kancelarii znajdowany był w innym." Teraz okazuje się jakby, że wiedzieli, że Gęsiarka zginęła. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry
![]() ![]() Poniosło ich troszkę ...ale nadal zabawne ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Angela i Putin opowiadają o gafach swoich rezydentów, Kopacz i Komorowskiego. Śmiechu nie było końca.
|
|
|
![]() |
|
Podobno po wyborach 2011 r. , Angela Merkel miała do Władimira Władimirowicza Putina powiedzieć :
Wasz prezydent , nasz premier! ![]() I w ten symboliczny sposób historia zatoczyła koło! Dzięki Bogu mamy 2015 i WSIok Komorowski już nie jest prezydentem , a za kilka tygodni PO pogrąży się w walkach frakcyjnych ( po przegranych wyborach) i odejdzie w niesławie. ![]() |
|
|
![]() |
|
I się samozaora
![]() Właściwie zrobiła to podwyższając wiek emerytalny. Różne rzeczy by jej uszły na sucho ale to naprawdę zabolało. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Nowy spot PiS: damy radę w społecznościach
Prawo i Sprawiedliwość zaprezentowało w sobotę spot wyborczy skierowany do wolontariuszy, który ma zachęcać ich do działań w mediach społecznościowych. Bardzo liczymy na naszych wolontariuszy - powiedział szef sztabu wyborczego PiS Stanisław Karczewski. źródło Większej pralni mózgów nie było chyba jeszcze nigdy . Jeżeli zostało Ci coś jeszcze "między uszami" to usuwaj ludzi ze znajomych rozsiewający ten syf ... (propaganda w artykule) ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Co w dalszym ciągu nie zmienia faktu ,że po 25 października samodzielne rządy w tym kraju obejmie Prawo i Sprawiedliwość!
![]() A cytując sponsorowany przez PO profil Szczochzburaka i tego typu podobne rzeczy w żaden sposób nie przyczyniacie się do zablokowania tego nieuchronnego procesu. Wrzucając to PeOwskie ścierwo skazujecie się na śmieszność, nic więcej! Więc lepiej wyluzujcie i dajcie siana , uczcie się katechizmu. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Wiem że po raz kolejny tego nie pojmiesz ... ale to co dla ciebie jest śmiesznością dla większości jest normalne ...to dla ciebie jest sufitem dla innych to ledwo podłoga
|
|
![]() |
|
A dlaczego ma nie wygrać żadnych wyborów?
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Kaczyński jest zdolny co najwyżej stuknąć waszego rezydenta lub jakiegoś lokalnego aparatczyka
|
|
![]() |
|
Nie wiem kogo stuka Jarek , nie mam żadnych info na ten temat. Twoje zainteresowanie kuśką Prezesa zaczyna być irytujące! Jak tak bardzo chcesz się przekonać to może wyślij Kaczyńskiemu swoje rozbierane zdjęcie!
![]() ![]() Cieszy mnie , że zaakceptowałeś już fakt klęski PO w nadchodzących wyborach! Co do wyniku w Warszawie rzeczywiście istnieje taka możliwość , że Ewa Kopacz jako jedynka PO pokona jedynkę PiS , Jarosława Kaczyńskiego. Chociaż nie przywiązywałbym zbyt dużej uwagi do tego faktu. W biednych okręgach województwa lubuskiego czy zachodniopomorskiego na terenach byłych PGR-ów ,PO z pewnością pokona PiS! Podobnie w zakładach karnych na terenie całego kraju również tak się stanie. Ale nawet wygrana w tzw. matecznikach Platformy ( właśnie te zakłady karne itp.) nie odmieni losu PO. Ta formacja jest skazana na klęskę, i tak jak pisałem wcześniej jedyną niewiadomą jest rozmiar tej klęski. ![]() |
|
|
![]() |
|
Jak myślałem ... twoje czytanie ze zrozumieniem nie drgnęło o milimetr
|
|
![]() |
|
Bananie , z moim czytaniem ze zrozumieniem wszystko ok! Pytanie czy tak samo można powiedzieć o zrozumiałym pisaniu z Twojej strony? Nie postawiłbym na to złotówki.
![]() Wszystko wskazuje na to ,ze poparcie dla PiS wyniesie od 35 % do 45 % procent ważnych głosów. Ponieważ pamiętam ,że procenty nigdy nie były Twoją mocną stroną opiszę Ci to inaczej. Na stu wyborców ok 40 ( plus minus 5 ) odda swój głos na PiS. Jest faktem , że mam liczną rodzinę. Kolejnym faktem jest , ze większość z nich zagłosuje na PiS. Ale chyba nawet Ty nie sądzisz , że to moja rodzina czy szerzej otoczenie rozstrzygnie wynik wyborów. Rozstrzygną miliony Polaków mających po dziurki w nosie PO. ![]() ![]() ![]() |
|