|
![]() |
|
CYTAT ![]() Mógłbym się zniżyć do poziomu typowego PiSlamisty ale nie dam ci takiej satysfakcji ![]() Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
to forum jest do d... udowodnilem Ci,ze twoj kolezka nazwal mnie kretynem to skasowales moj wpis caly ! typowo michnikowe zachowanie,jak na forum wyborczej ludzie w komentarzach pisali,ze nie chca imigrantow to wyborcza zablokowala komentarze ! 25 lat wolnosci ! Aha i mozesz mnie zbanować całkowicie... Wali mnie to,ze zacytuje kandydata na posla z Psl...
Moderowano przez: el.Banan Dziękuje za pozwolenie ...
![]() Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
CYTAT To ciekawe czemu Lech Kaczyński nie uhonorował Macierewicza Orderem Orła Białego? Ciekawe czy przypadkowy rezydent Duda naprawi ten błąd? Kiedy wreszcie zostanie naprawiony ten błąd? ![]() Zapewne o tym wiedziałeś , ale mimo to pozwolę sobie przypomnieć ,że Order Orła Białego przyznaje kapituła. Lech Kaczyński obejmując urząd miał w jej składzie min. Mazowieckiego i Geremka. Dziwnym trafem Ci panowie nie byli przychylnie ustosunkowani do wręczenia odznaczenia dla Antka. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Psychola miejsce jest w w szpitali cela przynajmniej taka jaką miał Hannibal Lecter Nawet demotywatora nie potrafią zrobić ![]() ![]() ![]() ![]() Bananie , każdej ludzkiej działalności od zarania dziejów towarzyszy błąd! Już kto jak kto , ale jakim prawem człowiek o Twojej mocno podejrzanej proweniencji i braku znajomości elementarnych zasad języka ojczystego , może wytykać innym pomyłki? ![]() Spójrz z łaski swojej na pierwsze zdanie swojego postu: Psychola miejsce jest w w szpitali Czy masz jeszcze do dodania jakieś uwagi odnośnie pomyłek w pisowni? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ps.Tylko nie kompromituj się do końca jak dziś twój kolega ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Moderowano przez: el.Banan ciach
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry
![]() ![]() Zapewne wszyscy słyszeli "manipulacje" na temat spalonego wygłoszoną przez panią Szydło ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Nenad nie spinaj się tak bo ci żyłka pęknie. Jak Edek mnie obraża to nie reagujesz tak emocjonalnie ![]() CYTAT (Edo2) Bananie , każdej ludzkiej działalności od zarania dziejów towarzyszy błąd! Mam wrażenie, że ty jesteś takim błędem ludzkiej działalności ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() ![]() ![]() ps.Tylko nie kompromituj się do końca jak dziś twój kolega ![]() Być może jest tak jak piszesz , ale jest jedno ale. Najpierw naucz się sam poprawnego używania języka ojczystego , a dopiero potem udzielaj rad innym! ![]() ![]() Jeżeli masz z tego "fun" to fajnie , ale ja mam większy! ![]() |
|
|
![]() |
|
Pomyśl tak jak już wchodzisz w takie tematy ... W blasku mojej zajebis.ości to ty się możesz co najwyżej poopalać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Wizyta Beaty Szydło w Świdnicy i komentarze mediów pro-rządowych:
"Takich kłopotów Beata Szydło chyba jeszcze nie miała. W Świdnicy wyborcy mocno przycisnęli posłankę PiS " - parówka.pl "Beata Szydło wygwizdana. 'Nie chcemy was tutaj" - wroclaw.wyborcza.pl A potem okazuje się , że prowodyrzy są doskonale znani lokalnej Policji! Wszyscy odbywali kary więzienia. Elektorat PO , zresztą co tam elektorat? Matecznik , to chyba lepsze określenie. ![]() http://dorzeczy.pl/id,7332/Gangsterzy-w-roli-sympatykow-PO.html http://kontrowersje.net/gangster_jacek_b_achnio_vel_sznurek_czyli_ca_a_patologia_rz_d_w_po_w_pigu_ce_tvn Jeżeli potwierdzi się , że mieli w polubieniach Szczochzburaka na Facebooku , to już wszystko będzie jasne! ![]() |
|
|
![]() |
|
Edo2 ,czyli teraz PiS dogaduje się z tymi bandytami? Zazdrościli Platformie takiego elektoratu i postanowił ich "zatrudnić".
![]() ![]() ![]() Co w tym towarzystwie robi posłanka PiS? ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Pewnie krzyczała razem ze "Sznurkiem" , nic innego mi do głowy nie przychodzi.
![]() |
|
|
![]() |
|
Czyli też uważasz, że to kumple PiS
![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
CYTAT Czyli też uważasz, że to kumple PiS ![]() Może pani poseł powiedziała "Sznurkowi" , że jest z PO. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() To ładnie z Twojej strony , że zdobyłeś się Andrzejku na taki " coming out" . ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
No tak odkryłeś moją tajemnicę. Na tym zdjęciu to ja. Antek to ja. Rezydencie dawaj order....
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
![]() święte słowa ... kurdupel i psychol by mieli odpuścić ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
"Najdroższe lotnisko świata w Radomiu pokazuje, czym kończą się pomysły PiS"
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,18995357,najdrozsze-lotnisko-swiata-w-radomiu-pokazuje-czym-koncza.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_TokFm PS. wiem, że to nie z republiki ani niezależnej więc pewnie niewiarygodne ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
ej buraki tak czepiacie sie PiSu to zobaczcie jak buduja u nas najdrozsze sutostrady na swiecie, gdzie w grecji kilometr autostrady na bagnach był 7 rotnie tanszy niz kilometr w polsce na twardym i suchym gruncie. zobaczcie jakie mamndaty nam wprowadzili i gdzie policja sie ustawia w celu" poprawy bezpieczenstwa", Jak słysze ze ktos mówi ze jak pis bedzie rzadził to bedzie panstwo policyjne to sie smieje i pytam czy jest slepy. jak podniesli wiek emerytalny tez kazdy był niby przeciwny a dzieki PO a tak teraz włazi im w dupe, dzieki PO mamy podatek 23%, dzieki jebanemu Tuskowi z PO płacimy najdrozej za gaz w europie. umów smieciowych zniezc nie chca i ciekawe dlaczego. teraz w rzadzie sprzedaja tablety które kupowali za nasze podatki po 3 tys zł a tylko posłowie moga je teraz nabyc za ok 300 zł. dlaczego z moich podatków płaca na kampanie tych idiotów którzy i tak pozniej nic nie robia. a po waszych madrych wypowiedziach widac ze macie zwykła obsesje na punkcie PiSu. ale mam dobre wiesci: juz nniedługo wybory
![]() jaaa |
|
|
![]() |
|
![]() Człowieku "niepokalany intelektem" najdroższy gaz mamy dzięki PiSowi ![]() WOJCIECH JASIŃSKI z PiS: Przez niego mamy najdroższy gaz w Europie CYTAT (SE) Wojciech Jasiński (64 l.), minister Skarbu Państwa w rządzie PiS, skazał Polaków na najdroższy gaz w Europie! Jak to możliwe? W 2006 roku szef resortu zgodził się podpisać umowę gazową z Rosją bez dokładnej analizy dokumentu! Efekt? Do 2022 roku Polska zapłaci o około 18 miliardów złotych za gaz więcej niż inne państwa europejskie, które kupują ten surowiec z Rosji. Wiem że ta wiadomość właśnie zrujnowała twoje życie ... życie ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|