|
![]() |
|
Ty nawet nie wiesz co to troll
![]() Ja wrzucałem tekst na interii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Bananie , Ty cytujesz w co drugim poście płatny propagandowy profil facebookowy " Szczochzburaka" ! Czy to , że powielasz brednie trolli z PO , czyni Cię takowym? Jeżeli trolle w Warszawie wrzucają coś do sieci , a Ty w Stalówce to rozpowszechniasz , czy kwalifikuje Cię jako trolla?
![]() |
|
|
![]() |
|
Nie sądzę ... no chyba że jak ty wrzucasz z niezależnej lub innego gów... to jesteś mega trollem ? Trolle z Wa-wy ? Oni to robią własnoręcznie to raczej artyści
![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie sądzę ... no chyba że jak ty wrzucasz z niezależnej lub innego gów... to jesteś mega trollem ? Trolle z Wa-wy ? Oni to robią własnoręcznie to raczej artyści ![]() Znajdź jeden cytat z tego forum , w którym podpieram się " Niezależną" i przyznaję Ci rację! ![]() |
|
|
![]() |
|
A z którego konta ? Uwierz że mam lepsze zajęcia ale może kiedyś ...
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
A z któregokolwiek!
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Edo na tym forum są równi i równiejsi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry
![]() ![]() "Znalezione w sieci" ps. Gdzie byłaś gdy rządził PiS żeby nie móc ocenić zdolności rządzenia przez prezesa ? I tak dla przypomnienia bardzo mnie cieszy że jestem takim języczkiem uwagi ale uwierz (możesz nie ...wolny kraj) nade mną jest cały zarząd więc nie jestem despotą to po pierwsze a po drugie moja skromna osoba nie jest godna by o niej pisać w tym temacie "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Poniżej link do filmu. To pokazuje czym jest demokracje i wolność wypowiedzi dla PiS.
https://www.facebook.com/dominik.janas1/videos/10153334158029722/ szczęśliwie nie mieli broni bo wiedzę tu wielu Cybów. Idzie nowe. ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
PiS żąda od TVP wyjaśnień, TVP odpowiada
Prawo i Sprawiedliwość składa pismo do prezesa TVP. PiS chce, by władze telewizji wyjaśniły kto odpowiadał za bezpieczeństwo przed i po debacie liderów komitetów wyborczych. W tym czasie doszło bowiem do przepychanek. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome ![]() Hołota zrobiła swoje ... Dlaczego wszyscy mogą być normalni tylko nie oni ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Hołote to zobaczysz w niedługim czasie całe 100.000 które zaprosiła na nasz koszt ewa kopac(na jeden metr)
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
CYTAT Poniżej link do filmu. To pokazuje czym jest demokracje i wolność wypowiedzi dla PiS. . Waszczykowski akurat ma tu racje. Kłamia,gardzą,szczują na katolikow,a jak im trzeba to cytuja Papieza. Papiez mowil o uchodzcach,a nie o imigrantach ekonomicznych liczacych na socjal.
https://www.facebook.com/dominik.janas1/videos/10153334158029722/ szczęśliwie nie mieli broni bo wiedzę tu wielu Cybów. Idzie nowe. ![]() Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
CYTAT PiS żąda od TVP wyjaśnień, TVP odpowiada Prawo i Sprawiedliwość składa pismo do prezesa TVP. PiS chce, by władze telewizji wyjaśniły kto odpowiadał za bezpieczeństwo przed i po debacie liderów komitetów wyborczych. W tym czasie doszło bowiem do przepychanek. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome ![]() Hołota zrobiła swoje ... Dlaczego wszyscy mogą być normalni tylko nie oni ? Bananie , a skąd wiesz jak było ? Z relacji telewizyjnej ? ![]() ![]() Czy uważasz , że w tygodniu poprzedzającym niedzielę wyborczą sztabowcom PiS zależy na przepychankach z ochroną? A nawet jeżeli okaże się , że ten mały łysy ze sztabu PiS celowo to sprowokował, to i tak media sprzyjające PiS obrócą to tak ,że to był zamach na demokrację! ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie panikuj, troli PO/SLD itd. nie zamkną. Wzrosło by bezrobocie o 7% a przez to wypłacane zasiłki. Głupie wydawanie pieniędzy podatnika, natychmiast Korwin by was zbeształ za takie socjalne myślenie.
Należy działać ideowo, tak jak nauczali towarzysze, ruszyć głową... niech sami wyjadą. A już pierwsze jaskółki na niebie ćwierkają ze reżimowe dzieci pakują walizki. Daje przykład przodowniczka pracy u podstaw, nasza rezolutna Pani Kopacz. Kiedyś napisałam, ze gdy jedni przyjadą to drudzy wyjada zając ich miejsce. To taka nieoczekiwana zamiana miejsc ![]() ![]() ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
No i wyszło chamstwo ze PiS. Bydło wyszło na żer. No oczywiście zostali sprowokowani
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Problem jest w tym wszystkim taki ... że w koło było pełno kamer i mikrofonów (stoi ochroniarz z rozłożonymi rękami nawet Bydło Rogate wie że się staje a bydło pisowskie się pcha
![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Ta młodzieżówka pis to raczej bojówka. Nikt nie miał zastrzeżeń tylko chamy z pis. Dali doopy na całej linii. Jak zwykle zresztą.
![]() Wiedziałem, że skądś znam te gębę. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Wyczułam darwinizm... fuj to się jeszcze nosi?
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Problem jest w tym wszystkim taki ... że w koło było pełno kamer i mikrofonów (stoi ochroniarz z rozłożonymi rękami nawet Bydło Rogate wie że się staje a bydło pisowskie się pcha ![]() A mnie się wydaje , że ten mały łysy chciał ochroniarzowi wywalić z byka w klatę. To taka taktyka walki w zagęszczeniu! ![]() ![]() Bananie , spójrz na to z tej strony. Pisiory mimo wypuszczenia z ukrycia i Macierewicza i Jarosława, cały czas idą w górę. Robią co chcą i gadają co chcą , a notowania wciąż rosną! Są publicyści (np. Max Kolonko) , którzy twierdzą ,że PiS jako partia mógłby nie robić absolutnie nic , żeby odnieść wysokie zwycięstwo! Może chcą przetestować co jeszcze mogą zrobić zanim sondaże zaczną lecieć w dół. Widocznie jeszcze daleko do punktu przełamania! ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ta młodzieżówka pis to raczej bojówka. Nikt nie miał zastrzeżeń tylko chamy z pis. Dali doopy na całej linii. Jak zwykle zresztą. ![]() Wiedziałem, że skądś znam te gębę. I widzisz Andrzejku jaki paradoks! Partia , która cały czas daje dupy , w niedzielę wygra wybory i obejmie samodzielne rządy! ![]() ![]() Z tą młodzieżówką to nie przesadzaj. Prowodyr całego zamieszania , raczej członkiem młodzieżówki już nie jest! Ale niech Ci będzie - chamstwo trzeba nazywać chamstwem! Tylko Bóg jeden wie co z tą naszą Polską zrobi to chamstwo jak się dorwie do żłoba! ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Teraz to wygląda trochę inaczej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
on pójdzie na wybory a Ty?[b]
http://www.youtu(...)a_player [b] Powrót "Andrzejka" http://m.one(...)aj,cjege http://www.youtu(...)a_player "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Teraz to wygląda trochę inaczej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurde , a ja cały czas myślałem ,że Andrzejek Hadacz od początku swojej działalności był na żołdzie PO. Nawet gdzieś czytałem , że razem z Joanną spod krzyża mięli wspólnego oficera prowadzącego ze służb tajnych! ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry
![]() ![]() CYTAT Twoje słowo ( ewentualnie Banana ) to dla nas oszołomów prawie jedenaste przykazanie! Co to nagle zaczęliście "mówić" ludzkim głosem ? Czy twojemu oficerowi prowadzącemu coś odwaliło ? ps... ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
![]() |
|