|
![]() |
|
Andrzejek,jakie znaczenie ma,gdzie o tym przeczytal ? Faktem jest,ze PO krzyczy od tygodnia o demokracji,konstytucji,a sami co robili ?
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
Dołączył: 9 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT (Andrzejek) Jeśli nie wykonywali wyroków TK to oczywiście łamali prawo. Niewykonane orzeczenia TK dotyczą chociażby takich kwestii jak: rozporządzenie Ministra Finansów z dnia 22 marca 2002 r. w sprawie podatku akcyzowego; ustawy z dnia 1 lipca 2005 r. o pobieraniu, przechowywaniu i przeszczepianiu komórek, tkanek i narządów; obwieszczenia Marszałka Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej z dnia 15 października 2013 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu ustawy o emeryturach i rentach z Funduszu Ubezpieczeń Społecznych; ustawy z dnia 5 stycznia 2011 r. - Kodeks wyborczy; ustawy z dnia 28 listopada 2003 r. o świadczeniach rodzinnych czy na przykład ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. - Ordynacja podatkowa. Oczywiście że łamali prawo i to aż 48 razy w stosunku do TK O tych faktach to el cipka i Andrzejek jakoś nie wspominają. Obaj jesteście ślepo zapatrzeni w bandytów PO ze nie zauważyliście jak was przez osiem raz ruchali w dupsko. Widzę że wklejacie nie swoje teksty i ich nie rozumiecie. Wytłumaczcie mi światli w prawie jak to jest że opanowany jak twierdzicie w 100% przez PO Trybunał Konstytucyjny 49 razy kwestionował ustawy uchwalone przez PO. Z jednej strony psioczycie że TK był stronniczy z drugiej sami dajecie dowody że tak nie było, że TK za PO był bezstronny. Gdyby .... miała skrzydła to byście fruwali jak ptaki wodne. Zygfryd |
|
Dołączył: 15 Paź 2007r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Tym: "My się nie cofniemy, bo zaufali nam Polacy". A ja czekam, gdy naród zrozumie, co zrobił http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,145400,19315861,tym-my-sie-nie-cofniemy-bo-zaufali-nam-polacy-a-ja-czekam.html#MTstream Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
![]() |
|
rogerts,nie kompromituj sie wklejkami Lisowych mediow,jak nie Newsweek to tok fm.Oni zawsze beda jeczec i krzyczec,byle miec dotacje dla swoich mediow.
|
Dołączył: 15 Paź 2007r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie chcesz nie czytaj. Możesz się zachwycać jedynie słusznymi pisowskimi tubami typu rydzyk niezależna tv republika.Wolność jeszcze jest dopóty wódz nie zawłaszczy sobie wszystkiego co go w dupę nie całuje.Jak masz jakieś konkrety odnośnie artykułów proszę odniosę się a jak masz pisać ,żeby tylko pisać i bazgrać teksty typu jednego z szyderców na tym forum który nic nie potrafi konkretnie udowodnić poza swoją tępota to wybacz ale nie zamierzam się do tego więcej odnosić.
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
![]() |
|
Naród wiedział co robi,a pieski niech szczekają...
|
|
![]() |
|
![]() Napisał bym żebyś wymyślił już coś nowego bo jesteś żałośnie nudny ... no ale myślenie i ty to sprzeczność "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Lemingi są manipulowane przez rząd i partię. Państwówka TV podaje już gotowe schematy myślenia - tamci z PO byli źli my z PiS mamy prawo być gorsi.
Zygfryd |
|
|
![]() |
|
Przeszłość Piotrowicza w stanie wojennym. "Nie przypominam sobie, aby pomagał ludziom Solidarności"
- W tamtym czasie ponosiłem większe ryzyko pomagając tym, którzy roznosili ulotki niż ci, którzy te ulotki roznosili - mówił kilka dni temu w programie "Piaskiem po oczach" poseł PiS, Stanisław Piotrowicz, o swojej przeszłości w PZPR. Polityk był członkiem egzekutywy partii w Prokuraturze Wojewódzkiej i Rejonowej w Krośnie. Reporterzy "Czarno na białym" TVN 24 na Podkarpaciu, gdzie obecny poseł pełnił funkcję prokuratora, pytali byłych członków "Solidarności" o jego działania. ... więcej TU + video Prawda w oczy zakole ... ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Daj coś z sokuzbanana
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
Hipis jesteś śmieszny jak kurdupel
![]() ![]() Dziś mam bardzo dobry humor więc poprawię go i innym ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT (Antylewak) Andrzejek,jakie znaczenie ma,gdzie o tym przeczytal ? Faktem jest,ze PO krzyczy od tygodnia o demokracji,konstytucji,a sami co robili ? Ano ma znaczenie i nie on a ty? Zaraz zaloguję sie na inne konto, a mam już ich 15 i ci odpowiem, tzn. potwierdzę swoje/jego słowa. Antylewak Nie no lepiej wklejać z zależna.pis.pl ;-) CYTAT (Wiktor) Daj coś z sokuzbanana szał własne zdanie. Grzesiu zasłużyłeś, twoje zdrowie ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Oglądam NIE Słucham NIE TAK myślę wiec jestem!!! |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry
![]() ![]() Stępień: krakowscy profesorowie rwą włosy z głów; w Polsce dokonał się zamach stanu Byłem dzisiaj w Krakowie i wiem, jakie są nastroje wśród tamtejszej profesury. Oni sobie włosy z głowy rwą, że wychowali takich dwóch "wspaniałych" prawników, którzy kompromitują Uniwersytet Jagielloński. Oni będą w annałach Uniwersytetu, jako ci, którzy łamią Konstytucję - prof. Jerzy Stępień skrytykował w programie "Po przecinku" w TVP Info prezydenta Andrzeja Dudę i ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobrę, którzy są absolwentami UJ. ... więcej TU Bądz dumny jesteś już nie Wolakiem a Prostakiem ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Przeszłość Piotrowicza w stanie wojennym. "Nie przypominam sobie, aby pomagał ludziom Solidarności" - W tamtym czasie ponosiłem większe ryzyko pomagając tym, którzy roznosili ulotki niż ci, którzy te ulotki roznosili - mówił kilka dni temu w programie "Piaskiem po oczach" poseł PiS, Stanisław Piotrowicz, o swojej przeszłości w PZPR. Polityk był członkiem egzekutywy partii w Prokuraturze Wojewódzkiej i Rejonowej w Krośnie. Reporterzy "Czarno na białym" TVN 24 na Podkarpaciu, gdzie obecny poseł pełnił funkcję prokuratora, pytali byłych członków "Solidarności" o jego działania. ... więcej TU + video Prawda w oczy zakole ... ![]() ![]() Ty , a obejrzałeś ten film? Bo w sumie jedyny zarzut byłych działaczy " Solidarności" jest taki , że nie pamiętają zasług ówczesnego prokuratora Piotrowicza. Nie wiem , jak Ty , ale ja myślę , ze to chyba dobrze. No sam pomyśl , gdyby się nad nimi pastwił czy nie zapamiętali by jego gęby do końca życia? W każdym razie zawsze twierdziłem , że po upadku komuny trzeba było iluś aparatczyków wyrżnąć. Fizyczna eliminacja zamiast lustracji była najlepszym rozwiązaniem. Problem byłych komuchów przestał by istnieć. ![]() Jest wiele fałszywych legend Solidarności. Jest nią np. tramwajarka , której życiorys napisał scenarzysta filmowy . W ten sposób ta plotka rozeszła się wśród wszystkich mieszkańców Polska i trwa po dziś dzień. ![]() Wielu głupców powtarza brednie o jej rzekomych zasługach i nie musiałbym opuszczać tego forum , żeby ich wskazać. Ty przecież też stajesz z takowym codziennie oko w oko. Chociażby przy goleniu ! ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ........ Oni będą w annałach Uniwersytetu, jako ci, którzy łamią Konstytucję - prof. Jerzy Stępień skrytykował w programie "Po przecinku" w TVP Info prezydenta Andrzeja Dudę i ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobrę, którzy są absolwentami UJ. ............... Profesor Bartoszewski , profesor Stępień ? Dużo tych profesorów! ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Szkoda że nakręcili fil o "tramwajarce"
![]() Mam nadzieje że to jedno zdanie wystarczy na te dwa teksty które wypociłeś ![]() ps. Takie małe przemyślenie nt. Pani Krzywonos ... Nie dziwi cię (w sumie po co pytam ) że dopóki Krzywonos była cicho siedziała w pierwszych rzędach na obchodach Solidarności ... Ale gdy walnęła soczyste przemówienie na jednej z takich uroczystości które nie spodobało się kurduplowi ... zaczęto ja opisywać w taki sposób jak ty to robisz ![]() ![]() "Rz": Dziewięć kłamstw o Trybunale Konstytucyjnym Prof. Stanisław Biernat, wiceprezes Trybunału Konstytucyjnego, w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej" powiedział, że jest poruszony zarzutami wobec TK i jego sędziów, które padają z ust polityków. Przygotował listę dziewięciu, jego zdaniem, nieprawdziwych tez, które zasługują na odpowiedź. Pierwszy punkt na stworzonej przez niego liście dziewięciu przekłamań dotyczących Trybunału Konstytucyjnego brzmi: "PO wybrała 14 'swoich' sędziów". Prof. Stanisław Biernat uważa, że należy mówić raczej o "sędziach wybranych za rządów Platformy". Część z nich miała również poparcie PiS (prof. Wronkowską-Jaśkiewicz, prof. Kieres i prof. Tuleja). Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
komuna i dyktatura to PIS
|
|
|
![]() |
|
Komuna to dyktatura.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Dzień Dobry ![]() Bądz dumny jesteś już nie Wolakiem a Prostakiem ![]() I co wymyśliłeś? |
|
|
![]() |
|
Na początku nowych rządów PiS myślałem że to są zwykli oszuści jakich wielu bywało wcześniej: PC, SLD, PO, PSL. Ale teraz z przerażeniem widzę że to są prawdziwi szaleńcy
Zygfryd |
|
|
![]() |
|
CYTAT Na początku nowych rządów PiS myślałem że to są zwykli oszuści jakich wielu bywało wcześniej: PC, SLD, PO, PSL. Ale teraz z przerażeniem widzę że to są prawdziwi szaleńcy Dlaczego szaleńcy? "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
Co tu duzo pisać gdy inni zebrali....
![]() http://www.westernjournalism.com/top-50-examples-liberal-media-bias/ Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Na początku nowych rządów PiS myślałem że to są zwykli oszuści jakich wielu bywało wcześniej: PC, SLD, PO, PSL. Ale teraz z przerażeniem widzę że to są prawdziwi szaleńcy Dlaczego szaleńcy? Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|