|
![]() |
|
CYTAT @Edo2: Dlaczego PiS wygrał? Poniżej masz odpowiedź. Prostych, niewykształconych, głupich ludzi liczących na pieniądze z budżetu jest więcej niż rozsądnych. Dorzućmy do tego garstkę idiotów z wyższym wykształceniem i mamy Kaczyńskiego u steru - zgadnij kto ma w demokracji więcej do powiedzenia? Dwóch żuli czy jeden profesor (pomijam tu pseudoprofesury typu Pawłowicz)? Zwyciężło pińćset na dziecko i inne socjalne obietnice które zrujnują budżet. Osobiście uważam, że jedynym sprawiedliwym systemem głosowania jest taki który opiera się na przyznaniu odpowiednich wag za wykształcenie, wysokość płaconych podatków etc. a nie samym jestestwie. Brawo! Takie sondaże służą temu,aby przyciągnąć tych mało rozgarniętych, jak się na to łapiesz, to masz już odpowiedz. Do Twojego postrzegania sprawiedliwości dorzucę np: nowe uczelnie -płacisz,chodzisz,zdajesz ale czy jesteś mądrzejszy? Wiesz,że miedzy mądrością a inteligencją jest spora różnica,a sam tytuł mgr.nie uczyni Cię bystrzakiem. Zwyciężył "samobój" bez patrzenia na pieniądze i obietnice,dlatego nie obrażaj ludzi. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Zwyciężył "samobój" bez patrzenia na pieniądze i obietnice,dlatego nie obrażaj ludzi. Zwyciężyło propisowskie bydło które rzuciło się po zaproponowane ochłapy niczym emeryci na karpia w Lidlu. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zwyciężyło propisowskie bydło które rzuciło się po zaproponowane ochłapy niczym emeryci na karpia w Lidlu. W domu obowiązuje taka sama forma zwrotów ? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wiem , że jesteś perwersyjnym figlarzem , ale jeżeli szukasz młodego ładnego chłopaczka to niestety szukaj dalej! Cóż ciebie walił jarek więc odpadów w życiu bym nie ruszył ... Zadałem tu kiedyś podstawowe pytanie .... z kim normalny hetero wolał by się zadawać ... z gejem czy z pedałem z PiS ... uwierz że odpowiedz jest bajecznie prosta ![]() Wrając do pobytu w naszym pięknym grodzie Jarosława już nie dziewicy ... starsi ludzie jacy przybiegli na to "spotkanie" traktują go jak rozrywkę ... coś ala w dawnych czasach np ."kobieta z brodą" taki dziwoląg... jeśli takie wytłumaczenie fenomenu kurdupla w naszym mieście ci nie pasuje to zapewne zastosowali taki sam myk jak i przy wizycie Szydłowej w naszym mieście a że to baba nierozgarnięta to się wygadała ze tego widziała w Mielcu a tego w Krośnie ...ano wożą za ćwokami 3 autobusy sztucznego tłumu ...od i cały fenomen PiS.d jak bedziesz miał jeszcze coś ciekawego to napisz ... wraca mi frajda z nabijania się z was :* ...chyba już mi przeszło po spowiedzi ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Zwyciężyło propisowskie bydło które rzuciło się po zaproponowane ochłapy niczym emeryci na karpia w Lidlu. W domu obowiązuje taka sama forma zwrotów ? Mówimy tak tylko do wyborców PiS. Trzeba wyrażać myśli w ich języku, ponieważ debile inaczej nie są w stanie zrozumieć co właściwie się do nich mówi. Żywo reagują tylko na obietnice prezesa o wielkiej Polsce ![]() Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mówimy tak tylko do wyborców PiS. Trzeba mówić ich językiem, ponieważ debile inaczej nie są w stanie zrozumieć co właściwie się do nich mówi. Żywo reagują tylko na obietnice prezesa o wielkiej Polsce ![]() Pewnie przed monologiem jest też aplikacja, warto pamiętać aby przed użyciem skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. |
|
Dołączył: 15 Paź 2007r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
![]() |
|
ZAKODOWANI na maksa
![]() Muszą wam płacić od godziny bo wyników pracy naganiaczy nie widac. Im dalej w KOD tym bardziej smieszno. Cała Polska się z was śmieje ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Edo2: Dlaczego PiS wygrał? Poniżej masz odpowiedź. Prostych, niewykształconych, głupich ludzi liczących na pieniądze z budżetu jest więcej niż rozsądnych. Dorzućmy do tego garstkę idiotów z wyższym wykształceniem i mamy Kaczyńskiego u steru - zgadnij kto ma w demokracji więcej do powiedzenia? Dwóch żuli czy jeden profesor (pomijam tu pseudoprofesury typu Pawłowicz)? Zwyciężło pińćset na dziecko i inne socjalne obietnice które zrujnują budżet. Osobiście uważam, że jedynym sprawiedliwym systemem głosowania jest taki który opiera się na przyznaniu odpowiednich wag za wykształcenie, wysokość płaconych podatków etc. a nie samym jestestwie. Tak, Platforma popełniła sporo błędów, ale gdyby nie oni PiS nie chwaliłby się dziś silną gospodarką. ![]() Jeżeli przyglądniesz się tej grafice , którą prezentujesz to nawet na niej wśród osób z wyższym wykształceniem zwyciężył PiS ( później to rozwinę). Co prawda nie tak wyraźnie jak wśród innych grup , ale jednak! Kwestia następna PiS wygrał zdecydowanie wśród ludzi młodych ( 18-29). Przez ileś lat lansowana była teza , że młodzi głosują na PO. Teraz Michnik pisze w swojej gadzinówce , że nie odda Polski " gówniarzom" - tak ich nazywa. Czyli jak młodzi ludzie głosowali na PO było ok, teraz poparli PiS - są podpalaczami i gówniarzami! Nawet w miastach powyżej 500 tysięcy ludzi , w których regularnie wygrywała PO zwyciężył PiS. http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/wybory-parlamentarne-2015-pis-zmiazdzyl-na-wsi-psl,589067.html http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/wybory-pis-z-najwiekszym-poparciem-wsrod-najlepiej-wyksztalconych,589077.html Gdyby nie mainstream ( a zwłaszcza TVN ) , wyniki PO byłyby dużo , dużo gorsze. Znam wielu wcale niegłupich ludzi , którzy na podstawie Faktów TVN ferują wyroki w kwestiach politycznych . Dzięki internetowi udało się odkazić znaczną część społeczeństwa z tego zaczadzenia ,ale ten proces nie został zakończony. W jakimś sensie zgadzam się z Tobą co do dopuszczenia do głosowania ludzi inteligentnych. Celowo nie piszę wykształconych , ponieważ dyplom wyższej uczelni dzisiaj nic nie znaczy ( jest to smutna prawda , ale jednak). Jak dla mnie wystarczy przeprowadzić testy psychologiczne odnośnie ilorazu inteligencji. Poniżej pewnego poziomu powinny być odebrane czynne prawa wyborcze ( bierne również). ![]() Są to dywagacje abstrakcyjne ( do tego nigdy nie dojdzie ) , ale uważam , że takie rozwiązanie odbyłoby się z korzyścią dla naszego kraju. Jest cała masa profesorów zwyczajnych - belwederskich , którzy popierają PiS . Naprawdę ! Natomiast z Faktów TVN tej wiedzy nie poweźmiesz ! Pawłowicz to niewyżyta megiera , gdybym ja był na miejscu Kaczyńskiego ta baba mogłaby mi co najwyżej opróżniać kuwetę po kocie! ![]() Kwestia następna : jakie te mityczne sukcesy odniosła PO? Napisz , bo ja mam zdanie diametralnie inne. Platforma była najbardziej szkodliwą formacją rządzącą tym krajem od czasów PZPR. Taka jest moja opinia i chętnie z Tobą podyskutuję na argumenty w tej kwestii. Osobiście nie jestem betonem pisowskim , po prostu nie było i na razie nie ma innej alternatywy , żeby w tym kraju nie rządziła PO czy Nowoczesna ( powiązane ze służbami i biznesem). Jeżeli pojawi się coś lepszego , pewnie zmienię preferencje - w tym momencie nie ma tematu. Chociaż zaczyna mi się podobać działalność ludzi od Kukiza - a zwłaszcza narodowców. Poczekamy , zobaczymy! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Cóż ciebie walił jarek więc odpadów w życiu bym nie ruszył ... Zadałem tu kiedyś podstawowe pytanie .... z kim normalny hetero wolał by się zadawać ... z gejem czy z pedałem z PiS ... uwierz że odpowiedz jest bajecznie prosta ![]() Wrając do pobytu w naszym pięknym grodzie Jarosława już nie dziewicy ... starsi ludzie jacy przybiegli na to "spotkanie" traktują go jak rozrywkę ... coś ala w dawnych czasach np ."kobieta z brodą" taki dziwoląg... jeśli takie wytłumaczenie fenomenu kurdupla w naszym mieście ci nie pasuje to zapewne zastosowali taki sam myk jak i przy wizycie Szydłowej w naszym mieście a że to baba nierozgarnięta to się wygadała ze tego widziała w Mielcu a tego w Krośnie ...ano wożą za ćwokami 3 autobusy sztucznego tłumu ...od i cały fenomen PiS.d jak bedziesz miał jeszcze coś ciekawego to napisz ... wraca mi frajda z nabijania się z was :* ...chyba już mi przeszło po spowiedzi ![]() ble , ble , ble ! ![]() Bananie fenomenem jest chyba zwycięstwo w wyborach prezydenckich i parlamentarnych, trzydziestu kilku milionowego kraju, partii mającej raptem 3 autobusy swoich popleczników! ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Busów jest ciut więcej ... tu masz wersje cabrio ![]() Fenomenem jest to że kurdupel nawet jak wygrał to i tak przegrał ... ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
No wybacz , sam pisałeś o trzech!
![]() |
|
|
![]() |
|
Napisałem o 3 które wożą sztuczny tłum ... (chyba nie myślisz że jest ich tylko 3)
Jarosław "porażka" sam jest za głupi żeby wygrać cokolwiek ... tak dla przypomnienia ... naucz się go i recytuj "kolegom" ![]() poeta chyba zamiast glizdy miał na myśli PiS.dy ? tak gdzieś mi bardziej pasuje ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
To już było na Szczochu ze dwa tygodnie temu! Sam to wrzucałeś na forum ( albo jakiś inny ormowiec)! Mógłbyś się lepiej postarać , figlarzu!
![]() |
|
|
![]() |
|
Jeszcze odnośnie uczelni wyższych w Polsce:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Burza-na-warszawskiej-ASP-Cofnieto-doktoraty-znanych-artystow,wid,18023269,wiadomosc.html Na warszawskiej ASP członkowie komitetu honorowego Bronisława Komorowskiego przyznawali sobie doktoraty! ![]() Jedni piszą ,innym dają . Takie jest zbójeckie prawo! ( jak mówił Bogdan Smoleń). ![]() |
|
|
![]() |
|
Chłopaki dajcie sobie po razie i będzie spokój.Takie poważne tematy poruszacie a pyskujecie do siebie jak najduchy w piaskownicy
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
CYTAT To już było na Szczochu ze dwa tygodnie temu! Sam to wrzucałeś na forum ( albo jakiś inny ormowiec)! Mógłbyś się lepiej postarać , figlarzu! ![]() Dlatego napisałem dla przypomnienia jako że wiem że czytanie ze zrozumieniem to nie twój konik to zapytaj funkcjonariusza "siodełko" obok co to znaczy ![]() Wy działacie jak kiedyś milicja (jak na ZOMOwców przystało) ...jeden umie pisać ... drugi czytać ... no a trzeci pilnuje geniuszy ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dlatego napisałem dla przypomnienia jako że wiem że czytanie ze zrozumieniem to nie twój konik to zapytaj funkcjonariusza "siodełko" obok co to znaczy ![]() Wy działacie jak kiedyś milicja (jak na ZOMOwców przystało) ...jeden umie pisać ... drugi czytać ... no a trzeci pilnuje geniuszy ![]() Co nie zmienia faktu , figlarzu , że powtarzasz się! Ty to nazywasz przypomnieniem , a ja powtarzaniem. Czy nazwanie Twojego przypomnienia - powtórzeniem jest niewłaściwe? Czy nie wyciągasz zbyt daleko idących wniosków? ![]() W Kraju Rad naprawdę tak było jak w tym kawale . Ten trzeci rzeczywiście pilnował inteligencji . W PRL polskie ulice patrolowało dwóch + pies. I też jest sporo kawałów na ten temat! ![]() Ok , jeżeli przełożyłeś to na dzisiejsze czasy , to mam pytanie. Kto w Twojej ekipie jest od czytania ? Kto od pisania ? A kto od patrzenia na ręce? Ty jesteś tym superwizorem czy Andrzejek? On w końcu w drugiej pracy też jest kierownikiem? ![]() |
|
|
![]() |
|
No cóż kim ty jesteś w tej "trójce" to każdy bywalec tego form wie dodatkowa fucha to robienie za "akumulator" ... rozwinęliście się ! gratulacje
![]() ps. Zatrudnijcie 4 żeby wymyślał coś samemu ... A co ja pisze wy i myślenie = nieporozumienie ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Bananie , w przypadku Waszej ekipy , to żaden bywalec tego forum pewnie nie wie , jak przedstawia się podział ról?
![]() ![]() Obawiam się , że wymyślanie czegoś samemu , naszej ekipie wychodzi lepiej! ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Placówki oświatowe, jednostki podległe gminie nie będą otrzymywać już środków na herbatę oraz środki czystości. Na tym posunięciu w miejskiej skarbonce pozostanie ponad 70 tys. zł.
![]() wspaniale posuniecie , oszczednosci na miare nagrody do pomyslodawcy ![]() |
|
|
![]() |
|
I słusznie, skoro w łazienkach jest mydło, papier i ręczniki papierowe, to po cholerę rozdawać pracownikom biurowym dodatkowe mydło i ręczniki, które zabiorą sobie do domu?
BTW, Edo2, Tobie również przydałby się korektor. Jak już poprawi Twoje błędy stylistyczne, to poproś go, żeby wytłumaczył Ci w jaki sposób używać przecinka w zdaniu ![]() Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
![]() |
|
CYTAT I słusznie, skoro w łazienkach jest mydło, papier i ręczniki papierowe, to po cholerę rozdawać pracownikom biurowym dodatkowe mydło i ręczniki, które zabiorą sobie do domu? ja cie rozumiem truskaweczko , ale wytlumacz mi dlaczego te,,przywileje,, sa zabierane zwyklym pracownikom w ramach oszczednosci a dlaczego ,,wladza,, nie potrafi zabrac cos sobie ? tu by bylo juz co zabierac czyz nie mam racji ? |
|
|
![]() |
|
"Premier Szydło przeżyje w Strasburgu szok" - ostrzega brukselski ekspert, Doru Frantescu z organizacji Vote Watch, analizującej działania Parlamentu Europejskiego. Jego zdaniem, największe grupy polityczne utworzą wspólny front przeciwko polskiej premier.
Będa tam dziś dręczyc naszą Beatkę.. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ja cie rozumiem truskaweczko , ale wytlumacz mi dlaczego te,,przywileje,, sa zabierane zwyklym pracownikom w ramach oszczednosci a dlaczego ,,wladza,, nie potrafi zabrac cos sobie ? tu by bylo juz co zabierac czyz nie mam racji ? O naiwności! Widziałeś Ty kiedyś człowieku "władzę", która zabiera sama sobie? Jeżeli tak, to ja coś widocznie przegapiłam. ![]() Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|