|
![]() |
|
Andrzejku skoro już się pojawiłeś , może odpowiedziałbyś na pytania , które niedawno padały? Jedna szczera odpowiedź ucina tysiąc spekulacji! Czy jesteś tym kim jesteś? Czy dalej twierdzisz , że to pomyłka?
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Edo2 Oczywiście, że odpowiem na zadane pytanie jeśli będzie zadane osobiście. Ten ktoś, kto podaje się za mojego znajomego nie ma na tyle odwagi by podejść i zapytać tylko zakłada nowe konto. Zadaje pytanie anonimowo z ukrycia. Dla mnie to tchórz, z którym nie warto dyskutować. Z mojej strony to tyle.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
![]() CYTAT (kukiz'15) Tak, wiemy, że jesteśmy bezlitośni wobec naszej partiokracji, niezależnie, czy to PiS, PO czy inna partia. Obecny obóz władzy dwukrotnie (2009 i 2012) domagał się zredukowania biurokracji i likwidacji gabinetów politycznych. Dziś to my składamy projekt ustawy, która doprowadziłaby do likwidacji gabinetów politycznych i oszczędności dla budżetu państwa rzędu 500 milionów złotych. Jak myślicie - PiS poprze naszą propozycję, czy okażę się być kolejną partią u której "punkt widzenia zależy od punktu siedzenia"?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
A miało być tak pięknie
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
No i jest pięknie,najważniejsze że żyje.To się nazywa reaktywacja,powinieneś zmienić avatar,twoje nagłe pojawienie byłoby jeszcze bardziej olśniewające
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Wojewódzki apeluje: Proszę nie przeszczepiać mi żadnego narządu pana prezydenta Jeśli mowa o pRwzydencie ... Przynajmniej jeden ma jaja ![]() Jestem ciekawy czy Jakub Władysław Wojewódzki byłby takim kozakiem leżąc w szpitalu - czekając na przeszczep nerki? Stawiam dobrą flaszkę , że te słowa to czcze przechwałki ku uciesze motłochu! Jak wskazują pierwsze reakcje motłoch się cieszy. ![]() Nie wiem czy Wojewódzki ma jaja, ale wiem , że większość internatów pisze o nim per " leśny dziadek". Trochę mi to nie licuje z tymi jajami , ale może wiesz coś więcej w temacie. I właśnie w związku z Twoją wiedzą na tematy orientacji seksualnej znanych osób mam pytanie. W sieci krąży cała masa pogłosek na jego temat. Są ludzie , którzy twierdzą , że podobnie jak Jarosław - Kubuś nie jest entuzjastą pochwy! Myślisz , że to prawda ? Uważasz , że obaj żyją w zakłamaniu? ![]() Bananie , ale pierd.lisz! Tak samo można by napisać , że człowiek który ujada na rządy PiS powinien unieść się honorem i nie występować o te 500 złotych na dziecko. Bananie wiem , że miałeś ciężkie dzieciństwo i problemy z nauką , ale nie znam Twojej obecnej sytuacji finansowej. Jestem ciekaw , czy taki wróg PiS jak Ty nie nie będzie pobierać tych świadczeń ( przy spełnieniu warunków). Ciekawe czy wielu będzie takich honorowych , co to pogardzą tym groszem. Coś mi mówi , że nie będzie mnogo. Ja na Owsiaka od kilku lat nie daję , ale wcześniej wrzucałem całkiem niemałe sumy. I to według mnie daje mi moralne prawo korzystania z tego sprzętu. Czy Ty chory z nienawiści człowieku opętany obsesją wobec jednego faceta- możesz o sobie napisać to samo? Czy kiedyś popierałeś PiS , ale potem Ci przeszło, figlarzu? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Módl się to może plebsowi przeszczepią jaja od "zięcia starego Żyda"
![]() Mąż Kaczyńskiej przeszedł operację! Co się stało? Grunt pali się pod nogami Marcina Dubienieckiego, męża Marty Kaczyńskiej! Nie dość, że jest podejrzewany o wyłudzenia środków publicznych na kwotę 13 mln zł, aktualnie siedzi w areszcie, a żona nie chce mieć z nim nic wspólnego, to jeszcze jest po operacji kręgosłupa! I to nie pierwszej… – To już trzecia poważna operacja na kręgosłup. Lekarze mówią, że jeżeli nie zostanie wprowadzona odpowiednia rehabilitacja w warunkach poza aresztem, mój syn może zostać kaleką do końca życia – mówi w rozmowie z „Dobrym Tygodniem” mecenas Marek Dubieniecki, ojciec Marcina. ... Więcej Tu Zapewne coś jej z tych 13 baniek skapło a teraz zostawiła męża w takiej sytuacji ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Edo, nie jestem przekonana, czy to trafne porównanie. Wszak Owsiak sprzęt kupuje za pieniądze darczyńców, a PiS pieniądze rozdaje nie z podatków swoich wyborców, a wszystkich podatników, więc czemu zwolennicy innych opcji nie mieliby z tego korzystać, skoro się na to składają?
Pojawił się w sieci przy okazji Orkiestry nawet wzór oświadczenia o niekorzystaniu ze sprzętu WOŚP, ale Owsiak zdecydowanie się od tego odciął i jasno powiedział, że sprzęt jest dla wszystkich. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Módl się to może plebsowi przeszczepią jaja od "zięcia starego Żyda" ![]() Mąż Kaczyńskiej przeszedł operację! Co się stało? Grunt pali się pod nogami Marcina Dubienieckiego, męża Marty Kaczyńskiej! Nie dość, że jest podejrzewany o wyłudzenia środków publicznych na kwotę 13 mln zł, aktualnie siedzi w areszcie, a żona nie chce mieć z nim nic wspólnego, to jeszcze jest po operacji kręgosłupa! I to nie pierwszej… – To już trzecia poważna operacja na kręgosłup. Lekarze mówią, że jeżeli nie zostanie wprowadzona odpowiednia rehabilitacja w warunkach poza aresztem, mój syn może zostać kaleką do końca życia – mówi w rozmowie z „Dobrym Tygodniem” mecenas Marek Dubieniecki, ojciec Marcina. ... Więcej Tu Zapewne coś jej z tych 13 baniek skapło a teraz zostawiła męża w takiej sytuacji ![]() Póki co jajec nie przeszczepiają, figlarzu! ![]() ![]() Marcin Dubieniecki to taki lepszy cwaniak! Obawiam się jednak , że nawet tacy oszuści z najwyższej półki , polegną w starciu z nowym Prokuratorem Generalnym. Mogę się założyć o dobrą flaszkę , że tego człowieka czeka długa odsiadka w mateczniku PO - zakładzie karnym! ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT mik8 bo 90% postów tutaj to wasze żenujące przepychanki nt. waszych dup i bereł. Wszyscy moi znajomi ktorzy nawet nie piszą nic na forum czytają to i kibicują. Jedni wolą banana inni tą reszte. Także nawet nie wiesz jaką mają oglądalność. A tak w temacie to pis pokaże czhm jest na etapie tego co chce kukiz15 co cytuje andrzejek. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edo2 Oczywiście, że odpowiem na zadane pytanie jeśli będzie zadane osobiście. Ten ktoś, kto podaje się za mojego znajomego nie ma na tyle odwagi by podejść i zapytać tylko zakłada nowe konto. Zadaje pytanie anonimowo z ukrycia. Dla mnie to tchórz, z którym nie warto dyskutować. Z mojej strony to tyle. Nie pisz nic o tchórzach , bo jak zachowałeś się Ty? Jakiś koleś zadał pytania , na które udzieliłeś wymijających odpowiedzi . Skonfundowany na klika dni zaszyłeś się jakiejś norze. I co liczyłeś na przeczekanie? ![]() Jak dla mnie człowiek , który żyje z lichwy jest poza nawiasem możliwości dyskusji przyzwoitego człowieka. To z kimś , kto żyje z naciągania biednych ludzi na kredyty o stopie RRSO na poziomie ponad stu procent, nie warto dyskutować! W hierarchii wartości gdzie można ulokować takie bydlę? Jesteś cwaniakiem i bydlęciem żyjącym z naciągania ludzi. Jak Ci co chodzą po domach i metodą na wnuczka okradają starszych ludzi. Fakt , ze w bardziej zawoalowany sposób , ale jednak. Wiem ,że jako były mod masz jeszcze trochę znajomości w zarządzie. Ale prawdę mówiąc wisi mi to! Być może to mój ostatni post jako Edo2 , ale musiałem wyłożyć kawę na ławę. Widziałem kiedyś jak w amerykańskim filmie jeden koleś zamachnął się na drugiego - będącego męską kur.ą ! Ale w ostatniej chwili cofnął rękę i walnął mu z liścia. Cwel nie był godzien , żeby mu porządnie przypierd.lić. Mam podobne spostrzeżenia względem Ciebie. ![]() |
|
|
![]() |
|
Edo2 skoro wiesz to po co pytasz? Pisz w temacie. Mną się nie zajmuj. Nie zniżę się do poziomu, który reprezentujesz.
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Edo, nie jestem przekonana, czy to trafne porównanie. Wszak Owsiak sprzęt kupuje za pieniądze darczyńców, a PiS pieniądze rozdaje nie z podatków swoich wyborców, a wszystkich podatników, więc czemu zwolennicy innych opcji nie mieliby z tego korzystać, skoro się na to składają? Pojawił się w sieci przy okazji Orkiestry nawet wzór oświadczenia o niekorzystaniu ze sprzętu WOŚP, ale Owsiak zdecydowanie się od tego odciął i jasno powiedział, że sprzęt jest dla wszystkich. Jeżeli publiczna telewizja poświęca kilkanaście godzin na transmisję finału ( sekunda w telewizji to olbrzymie pieniądze) , jeżeli wojsko udostępnia myśliwiec odrzutowy ( do polatania dla zwycięscy aukcji) , a strażacy czy policjanci obstawiają takie imprezy , to na samym końcu dochodzimy do wniosku , że i tak wszyscy podatnicy ponoszą koszty tej imprezy. I przypuszczam , że niemałe! Daruj więc takie teksty ! Banan napisał , że ludzie krytykujący Owsiaka powinni mieć przy sobie oświadczenia odnośnie rezygnacji z korzystania ze sprzętu zebranego przez WOŚP. Zniżyłem się do jego poziomu i zadałem pytanie o program 500 złotych na dziecko. Czy naprawdę też chcesz zniżać się do takiego poziomu? ![]() Poza tym mam nieodparte wrażenie , że coś Cię łączy z Andrzejkiem ? Może praca , może łózko - sam nie wiem ! Więc bez urazy , ale mam do Ciebie jakiś uraz. Działalność około-bankowa może znaczyć bardzo wiele , a może znaczyć dokładnie jedno! ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Widzisz PiSdeczko żadna praca nie hańbi ... no chyba że jesteś politykiem PiSu ...to wtedy obciach na całą wieś ![]() ciekawe kto miał lepszą oglądalność w ten dzień TVP Z Orkiestrą czy najlepsza Polska stacja TVN ... ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Edo, ach ta męska intuicja
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Widzisz PiSdeczko żadna praca nie hańbi ... no chyba że jesteś politykiem PiSu ...to wtedy obciach na całą wieś ![]() ciekawe kto miał lepszą oglądalność w ten dzień TVP Z Orkiestrą czy najlepsza Polska stacja TVN ... ![]() No nie wy musicie dzielić razem łoże,nie ma chuja.Praca w provi to praca?Nigdy nie przyznałbym się że w takim gównie jestem ubabrany "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Widzisz PiSdeczko żadna praca nie hańbi ... no chyba że jesteś politykiem PiSu ...to wtedy obciach na całą wieś ![]() ciekawe kto miał lepszą oglądalność w ten dzień TVP Z Orkiestrą czy najlepsza Polska stacja TVN ... ![]() No nie wy musicie dzielić razem łoże,nie ma chuja.Praca w provi to praca?Nigdy nie przyznałbym się że w takim gównie jestem ubabrany "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Endriu który na zdjęciu to ty a który banan? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Endriu który na zdjęciu to ty a który banan? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT (wp Wiadomości) Kłótnia w TV Republika o katastrofę smoleńską. Prof. Bogusław Wolniewicz przerwał rozmowę
• Ostre spięcie w programie TV Republika • Prof. Bogusław Wolniewicz pokłócił się z Ewą Stankiewicz o katastrofę smoleńską • Dziennikarka przekonywała, że polski prezydent został zabity • Wolniewicz: powtarza pani karygodną bujdę • Profesor przerwał wywiad "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Widzisz PiSdeczko żadna praca nie hańbi ... no chyba że jesteś politykiem PiSu ...to wtedy obciach na całą wieś ![]() ciekawe kto miał lepszą oglądalność w ten dzień TVP Z Orkiestrą czy najlepsza Polska stacja TVN ... ![]() Mylisz się figlarzu! Jest faktem , że zawód polityka stawiam bardzo nisko w hierarchii wartości! Ale i tak jest wyżej od prostytutki czy ludzi żyjących z oszustwa. Żyję uczciwie i nie mam sobie nic do zarzucenia. Gdybym był dziwką , pracownikiem firmy pożyczkowej , złodziejem , politykiem albo dziennikarzem - napisałbym list pożegnalny do rodziny i wskoczyłbym do beczki z winem! Sumienie nie pozwoliłoby mi żyć w ten sposób! Tylko uczciwa i rzetelna praca daje satysfakcje i możliwość pełnego realizowania się! Taki mentalny żul o skrzywionej psychice -jak Ty - pewnie patrzy na to inaczej! W każdym razie kładę się spać i wstaję rano z przeświadczeniem , że robię coś dobrego ! a przynajmniej nikt przeze mnie nie płacze. ![]() Nie wiem , ja w ten dzień w ogóle nie włączam telewizora! Od kilku lat! Owczy pęd nie jest dla mnie wyznacznikiem mądrości! Ale coś mi się zdaje , że TVN również nadaje relacje ze sztabu WOŚP. Zresztą jest mi to obojętne. Do WOŚP podchodzę neutralnie , nie daję , nie krytykuję i nie namawiam! Każdy ma swój rozum. Robią dużo dobrego , ale wobec Owsiaka narosło dużo kontrowersji. I tyle w temacie. |
|
|
![]() |
|
![]() Jarek śpi ... śpij i ty ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|