Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jak to mówił Pan Sikorski na takich kmiotów .. karły moralne ? ![]() szybki jesteś i już po migdałkach ![]() Pan Sikorski mówił wiele ciekawych rzeczy. Np. przy kolacji za 1400 złotych za którą zapłaciliśmy wszyscy! Mówił np. o robieniu laski Amerykanom i murzyńskości. Pewnie tak samo jak Ty lubi polerować czyjeś berła skoro tak otwarcie o tym wspominał. Już teraz wiem co Was łączy , jakie zainteresowania akcentujecie! ![]() ![]() ![]() Z innych proroczych słów Sikorskiego przypominam sobie jak pojechał na Ukrainę i razem ze swoim niemieckim odpowiednikiem arbitrażował w konflikcie między Prezydentem Janukowyczem a ukraińską opozycją. Janukowycz ufny w obietnice Radka zgodził się na pokojowe dogadanie się z opozycją . Za dwa dni sytuacja wymknęła się spod kontroli i Janukowycz musiał wiać do Rosji. Do dziś dnia podobno powtarza : Radek mi obiecał! Radek mi obiecał! ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ja nie jestem od tego by kogokolwiek rozśmieszać ... ja jestem od tego by się z pewnej części społeczeństwa nabijać ... Z czego mam niemałą frajdę jak zawsze ...
![]() Nie wiem o jakim dokonaniu piszesz i o jakich dzieciach ![]() ed kmiocie pisałem ci nie raz nie wysilaj się za mały jesteś żeby podnieść mi ciśnienie ...panie ministrant szkolić albo zwolnić !! "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Chłopaki,walczycie strasznie ostro,paluchy was nie bolą?Posługujecie się bardzo rażącą bronią-kopiuj wklej,kopiuj wklej.Ruscy faktycznie powinni was zacząć się bać,takich was dwóch rozjebie cały batalion.Kopiuj-wklej i bitwa wygrana,figlarze z was.A jeden Ruski stanie i patrząc na któregoś z was powie-pogroże mu tylko palcem,powie trzymając palec na cynglu.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja nie jestem od tego by kogokolwiek rozśmieszać ... ja jestem od tego by się z pewnej części społeczeństwa nabijać ... Z czego mam niemałą frajdę jak zawsze ... ![]() Nie wiem o jakim dokonaniu piszesz i o jakich dzieciach ![]() ed kmiocie pisałem ci nie raz nie wysilaj się za mały jesteś żeby podnieść mi ciśnienie ...panie ministrant szkolić albo zwolnić !! Jak to o jakich dzieciach?Przecież ty i ten drugi to takie mentalne dzieci,wam pasuje ogolić jaja i wrócić do przedszkola "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Edo, nie zrozumiałeś chyba. Chodziło mi o twoją listę zawodów, które jeśli byłbyś zmuszony je wykonywać, zaprowadzilyby cię do beczki z winem. Tak się zastanawiałam czy np. adwokat lub komornik nie zaliczają się do tego grona? Nie jeden przez nich płakał...
|
|
|
![]() |
|
Wiesz co idę pogonie trochę ziomali kurdupla ... i jak ich będę gonił to pomyśle na co wydam tysiączka którego wezmę za free w kwietniu ... zapewne w przyszłym roku jak się jeszcze to nie posypie to tysiaka dostanie Owsiak ... może przynajmniej w ten sposób jakoś ci pomogę
![]() ps.Ed to typ któremu czytanie ze zrozumieniem nie wychodzi ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Chłopaki wklejajcie,nie obijajcie się,jesteście na froncie,ojczyzna w potrzebie.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Nie będę czekał do przyszłego roku i zrobie coś już dziś dla ciebie
![]() Jak już będziesz wieczorem marszczył pingwina przy fotce prezesa ... ![]() np. tej ale zapewne masz ostrzejszą ... to pomyśl ...co to za przech*j ... że jest tak anty PiSowy i nie chciał wsiąść 1 tyś zł na dzieci miesięcznie ...12 tyś na rok nieopodatkowanych peellenuff ... to już chyba fajny używany samochód nie ? ![]() ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie będę czekał do przyszłego roku i zrobie coś już dziś dla ciebie ![]() Jak już będziesz wieczorem marszczył pingwina przy fotce prezesa ... ![]() np. tej ale zapewne masz ostrzejszą ... to pomyśl ...co to za przech*j ... że jest tak anty PiSowy i nie chciał wsiąść 1 tyś zł na dzieci miesięcznie ...12 tyś na rok nieopodatkowanych peellenuff ... to już chyba fajny używany samochód nie ? ![]() ![]() ![]() Zaczynasz bełkotać,nic z tego nie rozumiem co piszesz ![]() "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zaczynasz bełkotać,nic z tego nie rozumiem co piszesz Widzę na zmianie nie ma czytającego ze zrozumieniem ...Którego trudnego słówka/zwrotu nie pojąłeś ? ... Rzecznik MSiT rezygnuje z funkcji. "Przepraszam za nieodpowiedzialne zachowanie" Rzecznik ministerstwa sportu i turystyki Bartosz Zbroja po niespełna miesiącu zrezygnował z zajmowanej funkcji. Na swoim koncie na Twitterze opublikował przeprosiny za "nieodpowiedzialne i niefortunne zachowanie". Przed opublikowaniem informacji o rezygnacji z funkcji rzecznika, Zbroja opublikował wpisy dotyczące nagrody dla Jarosława Kaczyńskiego. Na swoim profilu na Twitterze zadał kłopotliwe pytanie: "kto najlepiej nawilżył?" i dał do wyboru trzy opcje: Bracia Karnowscy, Środowisko Gapola, ekipa "Wprost" Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT A to, że część prawników zajmuje się windykacją. Np. Z Tobą nie dyskutuję lichwiarzu! Daj odpowiedzieć swojej koleżance! ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja nie jestem od tego by kogokolwiek rozśmieszać ... ja jestem od tego by się z pewnej części społeczeństwa nabijać ... Z czego mam niemałą frajdę jak zawsze ... ![]() Nie wiem o jakim dokonaniu piszesz i o jakich dzieciach ![]() ed kmiocie pisałem ci nie raz nie wysilaj się za mały jesteś żeby podnieść mi ciśnienie ...panie ministrant szkolić albo zwolnić !! Bananie , nazwaniem kogokolwiek kmiotem obrażasz wszystkich porządnych kmiotów na tym świecie! ![]() Czy zdajesz sobie sprawę jak to komicznie brzmi, kiedy taka wielbłądzia pizda jak Ty używa takich określeń? ![]() Kłamiesz , figlarzu równie nieprzekonująco jak Twój przyjaciel lichwiarz! Bluzganiem dajesz dowód wkurwi.nia ! No i co z tym Radkiem - Zdradkiem , chcesz jeszcze coś się dowiedzieć ode mnie czy wolisz info bezpośrednio spod niego? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() ![]() Won lichwiarzu! Wstydu nie masz , żeby pouczać innych! Zacznij od siebie. ![]() |
|
|
![]() |
|
Edo, kilka postów wyżej wytlumaczylam ci, co miałam na myśli, bo być może za pierwszym razem wyraziłam się nie dość jasno. Nie zauważyłeś?
To pewnie dlatego jesteś tak kiepskim detektywem ;-) |
|
|
![]() |
|
Nie jestem detektywem . Mam podejrzenie , że albo robicie razem w tym Providencie z Andrzejkiem , albo łączą Was osobiste relacje. Lichwiarz pisał coś o windykacji. Może on chodzi po niespłacone należności , a Ty jesteś komornikiem ! I stąd Wasza znajomość ? Nie wiem na pewno , ale tak obstawiam!
![]() |
|
|
![]() |
|
O Radku ...hmmm ile razy zrobił byś mu lodzika gdybyś go dopadł ? ... a ogólnie swój nowopedalski język trzymaj dla kolegów
![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Edo, hihi ;-)
No ale nadal mi nie odpowiedziałeś. |
|
Dołączył: 9 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Zygfryd |
|
|
![]() |
|
Otóż drogi Kolego ... Bądź pewien że nie będą krzyczeć ... nawet heretycy tacy jak Edo będą klaskać papie Rydzykowi a jego sukienka będzie powiewać na wietrze prawie jak na Tytaniku (od tych klasków) ...A muzyka będzie grać do ich końca
![]() Widzisz kolego Putina ...jak już ci objaśnili co to to marszczenie pingwina ... to przypominam jak wieczorem strzepiesz gruchę mając w oczach wizerunek Jarosława (już nie dziewicy) ... to po myśl ... o tych 12 tysiącach złotych polskich nieopodatkowanych(żeby ci nie motać nie piszę już o peellenach) które zamiast do np. Rydzyka dał mi na pohybel PiSu papa Jarek ![]() ![]() ![]() A teraz jeszcze jedna bardzo ważna kwestia ... żeby nie zakładać nowego tematu ... Jako że Dudą się brzydzę (tym od s) to nie wie ktoś gdzie można kupić zagraniczny węgiel w RST lub okolicach ...może być i ruski Fiodor będzie miał wypłatę ...niech zna chamskie serce ... wiadomość proszę słać na P.W. żeby nie spamować w temacie "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/wiemy-ile-kosztowalo-spotkanie,170,0,2010794.html
![]() |
|
|
![]() |
|
Dzielmy się radością!
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() |