|
![]() |
|
Myślałem że już większego oszołoma od "Putina" nie przyjmiecie ... Może róbcie testy IQ jakiś próg z 65 pkt ? wiem że ciężko znaleźć ale może znajdzie się jakiś szaleniec
![]() ![]() ale widzę przeszedł szkolenie robienia komiksów ... to jeszcze z 10 i już coś może nawet od siebie napisze ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Wiadomości" TVP z dużym spadkiem widowni. Nieudana "dobra zmiana"?
CYTAT Według najnowszych badań "Wiadomości" oglądało w styczniu 410 tysięcy osób mniej niż w styczniu ubiegłego roku - podał serwis Wirtualne Media.
Program informacyjny Telewizji Polskiej oglądało średnio 3,7 mln osób przy udziale wynoszącym 23,13 proc. w grupie wszystkich widzów i 16,46 proc. w grupie 16-49 lat - wynika z badań Nielsen Audience Measurement "To o 410 tys. widzów (9,94 proc.) mniej niż w styczniu 2015 roku, gdy program gromadził 4,11 mln oglądających, a jego udział wynosił odpowiednio 25,44 proc. i 18,57 proc." - podają Wirtualne Media. Konkurencja goni Wzrosła za to oglądalność konkurencji. W styczniu "Fakty" TVN przyciągały przez telewizory średnio 3,56 mln widzów, czyli o 60 tys. więcej niż w ubiegłym roku. Wirtualne Media podkreślają, że "Fakty" są nadawane w TVN i TVN24 Biznes i Świat, jednak jeszcze w styczniu 2015 roku były nadawane także w TVN24 (usunięto je stamtąd wiosną 2015 roku). Propaganda w "Wiadomościach". Rada programowa TVP wnosi o zewnętrzny monitoring >>> W ubiegłym roku "Fakty" na trzech kanałach miały oglądalność o ponad 200 tysięcy osób niższą od "Wiadomości" nadawanych na żywo tylko w TVP1 (retransmisja pojawia się w TVP Polonia). Z kolei już w tym miesiącu "Fakty" o niewiele ponad 20 tysięcy widzów przegoniły konkurenta z Telewizji Polskiej. Zmiany, zmiany, zmiany Właśnie w styczniu tego roku - po tym, jak Jacek Kurski objął fotel prezesa TVP - w "Wiadomościach" przeprowadzono duże zmiany. W ich wyniku zwolnionych została duża część prezenterów oraz wydawców i reporterów. Stanowisko szefa serwisu stracił Piotr Kraśko, a w jego miejsce pojawiła się Marzena Paczuska. Obecnie "Wiadomości" są prowadzone przez Danutę Holecką, Krzysztofa Ziemca i Michała Adamczyka. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT (mariusz12879 ) Byłem gotów zaprosić cię do mojego domu, ale jak wyszła sprawa z twoją popapraną profesją to niestety, ale brzydzę się takimi lichwiarzami jak Ty, co korzyści czerpią z wykorzystywania naiwnych ludzi. Haa, haa, haa. Zdygałeś i uciekłeś z forum by wrócić jako ZSRR. Nie masz nic do powiedzenia w temacie i jak jarek K. odwracasz kota ogonem. Pamiętam, że zatrudniasz emeryta. Wykorzystujesz starych biednych ludzi, którzy powinni już odpoczywać? hipokryta ;-) Rozbawiłeś mnie tą wypowiedzą, nie chce mi się dyskutować z takim krętaczem jak Ty Andrzejku ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Raczej coś takiego powinieneś wrzucić ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT (mariusz12879 ) Rozbawiłeś mnie tą wypowiedzą, nie chce mi się dyskutować z takim krętaczem jak Ty Andrzejku ![]() ![]() Nie chcesz dyskutować bo nie masz argumentów hipokryto. ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Czasami próbuje bananowy chłoptasiu zniżyć się do twojego zerowego poziomu, ale naprawdę nie daje rady, jesteś mistrzem w wychwalaniu się o swoich dewiacjach seksualnych. No cóż, wiesz do kogo możesz mieć pretensje ? Bo jeśli nie to przypomnę Ci twoją rodzinną historie z dzieciństwa.
Andrzejku wole być hipokrytą niż sfrustrowanym lichwiarzem ![]() |
|
|
![]() |
|
mariusz12879 wolisz? A rozumiesz co czytasz i piszesz? Wklej coś jeszcze i spać, bo jutro do pracy nie wstaniesz. A biedny emeryt będzie czekał.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
pssssst finansisto!
Młodzieżówkę ZAKODOWANYCH życie zmusiło do odkrywania Internetu... dowiedzieli się o swoich faciach ![]() To ich nowa tradycja świecka Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT mariusz12879 wolisz? A rozumiesz co czytasz i piszesz? Wklej coś jeszcze i spać, bo jutro do pracy nie wstaniesz. A biedny emeryt będzie czekał. Jak będziesz mnie tak samo błagał ( skomlał, jęczał ), jak to robiłeś wtedy gdy wkleiłem twoją fotke na forum , to może zatrudnię i Ciebie do podcierania dupy i robienia laski na przerwie moim pracownikom ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Twój sufit to jeszcze dużoooo pięter do mojej podłogi .... na prosty jezyk ... Przepaść nie do przebycia dla kogoś takiego jak ty ... więc nie pajacuj
![]() następnemu nerwy nie pozwalają jednego posta zamieścić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
mariusz12879 a pisałeś, że błagałeś admina o usunięcie. Kłamca? Co ty z tą laską, jednak gej? Czy może pedał? Śpij pedale bo nie wstaniesz. A i zapomniałeś kłamco, że masz tylko jednego pracownika, biednego emeryta ;-)
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Wiesz Andrzejku, mnie ludzie w pracy szanują, a Tobą gardzą lichwiarzu. Ja po mieście spaceruje spokojnie, a Ty się rozglądasz nerwowo.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
mariusz12879 z tego co wiem to mają cię za głupka. No ale skąd masz to wiedzieć ;-) Uspokoję cię nie rozglądam się nerwowo w mieście
![]() ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT mariusz12879 z tego co wiem to mają cię za głupka. No ale skąd masz to wiedzieć ;-) Uspokoję cię nie rozglądam się nerwowo w mieście ![]() ![]() Zapomniałem że od jakiegoś czasu z domu nie wychodzisz ![]() |
|
|
![]() |
|
Fiodor ty jednak głupek jesteś. Dziś było +16 stopni
mariusz12879 podobno co tydzień po rate do ciebie przychodzę to chyba jednak wychodzę z domu ;-) Kłamczuszek ;-) Dobrej nocy, frajerzy ;-) Hejtujcie dalej ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Masz Andrzejku jakąś fobie z tymi kontami, myślisz ze wszyscy są tacy jak Ty ? Nie, wszyscy się brzydzą i gardzą takimi lichwiarzami jak Ty.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Fiodor ty jednak głupek jesteś. Dziś było +16 stopni mariusz12879 podobno co tydzień po rate do ciebie przychodzę to chyba jednak wychodzę z domu ;-) Kłamczuszek ;-) Dobrej nocy, frajerzy ;-) Hejtujcie dalej ;-) Andriusza to ty nie znasz takiegp powiedzenia?Strasznie ograniczony jesteś "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Fiodor osobiście Ci przyrzekam, że właśnie otzymujesz odemnie ostatnie ostrzezenie. Masz ZAKAZ używania nazwisk forumowiczow w wypowiedziach, nawet jeśli to będzie odmiana przez wszystkie możliwe przypadki świata. Masz do jutra czas na namyslenie się. Jeszcze jeden post z nazwiskiem i dostajesz dożywotniego BANA.
To samo dotyczy się Mariusza i Edo. To jest wątek polityka, a nie oprocentowanie w Providencie. |
|
|
![]() |
|
Nazwiska Ci przeszkadzają ? Przecież Andrzejek napisał ze już się nie wstydzi swojego
![]() Chyba ze inne brudy wypłyną ![]() |
|
|
![]() |
|
Przeszkadzaja, jeszcze raz się pojawi to bezlitośnie banuje.
|
|
|
![]() |
|
Ty jesteś taki cwaniak ?
może zamieścisz swoje ? Znajdzie się pracowników i zapyta czy aby tacy z ciebie zadowoleni ? Może kolejny mitoman ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
No właśnie, Mariusz wstydzisz się swojego nazwiska i firmy, którą prowadzisz?
|
|
![]() |
|
Towarzystwo Wzajemnej Adoracji
![]() ![]() |
|