|
![]() |
|
...nawet go zapraszałem ale jakoś nie chciał nie wiedząc czemu ...
Faktycznie,bardzo dziwne.Ciebie faktycznie trzeba zacząć się bać zboczeńcu. ![]() "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT (Wiktor) Czyli wychodzi na to ze andrzejek nas oszukal tymi fotkami ,szybko sie uczy w tym providencie jak manipulowac ludzmi. A możesz zacytować kiedy i jakie fotki wklejałem? Jeśli cię oszukałem to cię przeproszę. Liczę na to samo z twojej strony. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Suka się znalazła .... a wisiały zdjęcia na "białych domach" że go szukają ....
![]() Fiutor ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Bezimienna chcesz brać udział w dyskusji to bądź bardziej precyzyjna. Sprawdź kto wkleił te fotki.
![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Suka się znalazła .... a wisiały zdjęcia na "białych domach" że go szukają .... ![]() Fiutor ![]() ![]() A gdzieś ty się zboczeñcu podziewał,musiałeś ochłonąć?Jesteś coraz bardziej żałosny,czy to tylko moje zdanie? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Futor rób to co robisz najlepiej ...laski !! (nie mylić z kobietami)
I gdzie ten awatar z kotem przy oborze ? A może już zamęczyłeś biednego zwierzaka ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Futor rób to co robisz najlepiej ...laski !! (nie mylić z kobietami) I gdzie ten awatar z kotem przy oborze ? A może już zamęczyłeś biednego zwierzaka ? O masz,znowu to samo.Coś ty taki monotematyczny,znowu koty i inne.Ja już nie wiem jak ci tłumaczyć że wolę z kobietą.Dobrze zboczeńcu że tylko ręce mi opadają a nie co innego "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Lojalka Jarosława Kaczyńskiego z grudnia 1981.
![]() ![]() "Odmawiam podpisania przedłożonego mi oświadczenia ze względu na jego szkodliwy ze względów moralnych charakter. Jednocześnie stwierdzam, że nie istnieją podstawy prawne zobowiązujące obywateli PRL do skladania tego rodzaju oswiadczeń. J.Kaczyński " 17XII81 |
|
|
![]() |
|
Przecież teczka Jarka Polskęzbawa była fałszywa
![]() ![]() ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT O masz,znowu to samo.Coś ty taki monotematyczny,znowu koty i inne.Ja już nie wiem jak ci tłumaczyć że wolę z kobietą.Dobrze zboczeńcu że tylko ręce mi opadają a nie co innego Nie wiem co na to twój boyfriend ale w cwelowskich związkach chyba wolenie nie bardzo ma znaczenie ![]() ![]() ![]() Jak mawiał Józek ... z pisowskim pozdrowieniem ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT (Wiktor) Czyli wychodzi na to ze andrzejek nas oszukal tymi fotkami ,szybko sie uczy w tym providencie jak manipulowac ludzmi. A możesz zacytować kiedy i jakie fotki wklejałem? Jeśli cię oszukałem to cię przeproszę. Liczę na to samo z twojej strony. Tak przyznaje jednak się pomyliłem to el.banan wkleił te zmanipulowane fotki. Więc wypada mi przeprosić za zaistniałą sytuacje. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
OK, dziękuję.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Jak mawiał Józek ... z pisowskim pozdrowieniem ... Chyba masz jednak coś wspólnego z Kaczyńskim, figlarzu. Kult Marszałka Piłsudskiego , wiedziałeś o tym? http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/jaroslaw-kaczynski-sklada-kwiaty-pod-pomnikiem-pilsudskiego,1370874.html?playlist_id=19484 Rok w rok , Jaro składa wieńce pod pomnikiem Piłsudskiego ( 11 Listopada). Zdaje się , że jego wujek był bojowcem w PPS. ![]() Modlicie się do tego samego Boga . Zresztą i nad Tobą i nad Prezesem ciąży podejrzenie o brak entuzjazmu dla waginy! ![]() Sporo podobieństw jak na taki antagonizm! |
|
|
![]() |
|
Prokuratorzy IPN w domu gen. Jaruzelskiego. Wyniesiono kilka pudeł
W poniedziałek wieczorem prokuratorzy Instytutu Pamięci Narodowej opuścili warszawski dom gen. Wojciecha Jaruzelskiego. Wcześniej przez kilka godzin trwało tam przeszukanie w asyście policji. IPN zapowiedział, że po zakończeniu czynności wyda komunikat w tej sprawie. ... więcej TU Czyżby kurdupel już wyniuchał wiosnę ... i szuka szafy by robić to co w życiu wychodzi mu najlepiej ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Bezimienna chcesz brać udział w dyskusji to bądź bardziej precyzyjna. Sprawdź kto wkleił te fotki. ![]() Wkleiłam link bez komentarza na czyjąś prośbę ! przeproś Fotka jest rzeczywiście ciekawa bo wykluczona w mainstreamie, a tematem waszych "wiecznych dywagacji" są tęczowi. No i tam rzeczywiście widać. To jest wyraźne wskazanie ze Petru skończy jak Palikot. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT O masz,znowu to samo.Coś ty taki monotematyczny,znowu koty i inne.Ja już nie wiem jak ci tłumaczyć że wolę z kobietą.Dobrze zboczeńcu że tylko ręce mi opadają a nie co innego Nie wiem co na to twój boyfriend ale w cwelowskich związkach chyba wolenie nie bardzo ma znaczenie ![]() ![]() ![]() Jak mawiał Józek ... z pisowskim pozdrowieniem ... No i cóż ci zboczeńcu na to napisać? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Napisz tylko kiedy poddajesz się zabiegowi uśpienia ...boyfriend popłaczę i mu przejdzi ... no i dopisz coś zrobił Alikowi spod obory wieśniaku
![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Musiała matka z ojcem cieszyć się niemało że takiego idioty z domu się pozbyli.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Twoi do dziś cierpią że spłodzili takie zero i nie chce wyjść z domu ... ale przykład idzie z góry ... jeden taki przygłup mieszka z Warszawie i też lubi jak mu się fiutem w migdałkach miesza
![]() TVP z Oscarem za efekty specjalne!!! Akademia doceniła zmniejszenie marszu KOD z 80 do 15 tysięcy Choć przed ceremonią przebąkiwało się o dobre zmianie, nikt się nie spodziewał, że to będzie polski wieczór. – And the Oscar goes to... TVP – oznajmił prowadzący galę Chris Rock w najważniejszej technicznej kategorii efektów specjalnych. Tym samym polska telewizja publiczna pokonała takie dzieła jak "Mad Max" czy "Marsjanin". Choć dla wielu było to zaskoczenie wieczoru, uzasadnienie rozwiało już wszelkie wątpliwości. – Akademia była pod ogromnym wrażeniem technicznej i warsztatowej doskonałości z jaką TVP dokonała zmniejszenia marszu KOD z 80 do 15 tysięcy. Niech miarą perfekcji będzie, że widzowie, w tym najwyższe władze w kraju, kupił tę brawurową iluzję – wyjaśniał Rock. Komplementów nie szczędził też George Miller, twórca "Mad Maxa". – W dobie wszędobylskich efektów komputerowych, TVP pozostaje mistrzem starej szkoły. Zamiast komputera mamy sprawny montaż, zamiast cyfrowych kaskaderów, sugestywny komentarz prowadzących – wyliczał. Niestety, mimo zaproszenia, na gali nie było żadnego gościa z Polski. Ale jak dowiaduje się ASZdziennik, to nie jest problem. – Prezes zdecydował, że o tym Oscarze nie powiemy – słyszymy w TVP. źródło "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
el.Bolek, idiotów nie brakuje a jak lgną do siebie...
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() Proszę nie lgnij do mnie ... co by powiedziała żona ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
niech napisze sama
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Proszę nie lgnij do mnie ... co by powiedziała żona ... No nie mówiłem że przedszkolak.Dalej komiksy czytasz? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|