Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Fiodor, nie zrozumiałem? A ty zrozumiałeś? P....ś i S.......j.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Fiodor, nie zrozumiałem? A ty zrozumiałeś? P....ś i S.......j. Lichwiarzu,pomyliły ci się literki.Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i popraw błędy.A twoja żona nie ma krzaczka? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Nie dziwię się, że takie zero intelektualne jak ty nie załapało. Może obrazek zrozumiesz choć wątpię by tak ciasny umysł cokolwiek załapał.
![]() PS. Nie kompromituj się głupolu. Jaki krzaczek? Jak twoja żona to przeczyta to masz przerąbane. No chyba, że obwozisz ją z cyrkiem jako kobietę z krzakiem. Co za tuman z ciebie. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie dziwię się, że takie zero intelektualne jak ty nie załapało. Może obrazek zrozumiesz choć wątpię by tak ciasny umysł cokolwiek załapał. ![]() PS. Nie kompromituj się głupolu. Jaki krzaczek? Jak twoja żona to przeczyta to masz przerąbane. No chyba, że obwozisz ją z cyrkiem jako kobietę z krzakiem. Co za tuman z ciebie. Lichwiarzu,zapytaj żony o ten krzaczek to może ci wytłumaczy o co chodzi. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Nie dość , że szumowiny to jeszcze złodzieje!
http://fakty.interia.pl/polska/news-nszz-solidarnosc-zarzuca-stowarzyszeniu-kod-bezprawne-wykorz,nId,2154898 Powinni sobie kaski ormowców ubrać , a nie szargać brudnymi łapami święte symbole Solidarności. Komuchy jebane , a żeby im tak koza dupy dała! ![]() Albo żeby lichwiarz załatwił im pożyczkę z Providenta na 150 % RRSO. ![]() |
|
|
![]() |
|
Masakra, żona jednego głupka ma krzaczek. Drugi głupek to kozojebca.
"Artyści nie muszą pytać o zgodę na użycie logo Solidarności. Ten znak należy do milionów Polaków" Logo Solidarności to znak należący do milionów Polaków, którzy walczyli o demokrację. - Artyści nie muszą pytać o zgodę na jego użycie, takie stwierdzenie padło w audycji Komentarze Radia Gdańsk. Uczestniczący w niej goście rozmawiali m.in. o procesie, który Solidarność chce wytoczyć Czesławowi Mozilowi. W teledysku do piosenki "Nienawidzę cię Polsko" jeden z aktorów ma w klapie znaczek z logo związku. Solidarność twierdzi, że nikt nie pytał o zgodę. Logo jest zastrzeżonym znakiem towarowym. W programie wydarzenia komentowali Sławomir Witkowski z Akademii Sztuk Pięknych w Gdańsku, Jarosław Zalesiński z Dziennika Bałtyckiego, niezależny publicysta Andrzej Urbański i Marek Lesiński z Radia Gdańsk. Sławomir Witkowski wyraził nadzieję, że nikt nie będzie nawoływał do cenzurowania artystów i chciał im odebrać prawo do używania przesadnie mocnych środków wyrazu. - Na tym m.in polega sztuka. To też korzystanie z narzędzi nie zawsze akceptowalnych w życiu codziennym. Ten znak towarowy jest własnością 10 milionów Polaków, które gdy Solidarność się rodziła zapisały się do tego ruchu, mówił Sławomir Witkowski z Akademii Sztuk Pięknych. Prowadzący audycję Marek Lesiński argumentował, że logo Solidarności jest zarejestrowane jako znak towarowy i własność związku. - Nikt nie zapytał Solidarności o zgodę, mówił Lesiński. - Artyści nie muszą o to pytać, stwierdził tymczasem Sławomir Witkowski. Dodał, że przewodniczący Solidarności Piotr Duda, żąda od muzyka 500 tys. złotych na cele społeczne. - To nie jest poważne postępowanie, tylko naznaczone tendencyjnością. Uważam, że pan Duda nie jest związkowcem tylko politykiem i chce wykorzystać tę sprawę dla swojego interesu. RadioGdańsk.pl Dziś dzień żołnierzy wyklętych. Czy Jarosław Polskęzbaw zrobi z ojca Rajmunda męczennika? W TVPiS nic nie mówią o Rajmundzie? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ten znak towarowy jest własnością 10 milionów Polaków, które gdy Solidarność się rodziła zapisały się do tego ruchu, mówił Sławomir Witkowski z Akademii Sztuk Pięknych. Teraz 10 mln polaków,ale na co dzień to tylko tylko L.Wałęsa. |
|
|
![]() |
|
Artyści Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
UWAGA JEST NEWS !! PETRU SZEJKA KUPIŁ !! (nie mośki z PiSu nie w Mc Donaldzie)
![]() Szejk z Kataru: usuwacie najlepszych ekspertów, teraz ja ich zatrudnię Przez lata marzyłem, żeby moja stadnina była jak Janów i Michałów - mówi szejk Hamad Al Thani Al Rayyan, właściciel stajni w Katarze. Już zapowiada, że zatrudni zwolnionych prezesów stadnin. Więcej w materiale magazynu "Polska i Świat" w TVN24 o godzinie 21.30. Zmiany w kierownictwie najsłynniejszych polskich stadnin koni krwi arabskiej odbiły się echem wśród światowych hodowców tych zwierząt. Według ekspertów zwolnieni dyrektorzy bez problemu znajdą pracę na całym świecie, jednak w ich ocenie ta decyzja jest szkodą dla Polski. - Bylem bardzo zaskoczony zwolnieniem tych ludzi. Nie rozumiem, dlaczego usuwacie wszystkich najlepszych ekspertów, dzięki którym wszyscy przyjeżdżaliśmy do Polski. Przez lata marzyłem, żeby moja stadnina była jak Janów i Michałów. Teraz ich (zwolnionych dyrektorów - red.) zatrudnię, a w przyszłym roku pobiję nawet polskie hodowle - mówi Hamad Al Thani Al Rayyan, szejk, właściciel stajni Al Shaquab w Katarze. więcej TU No cóż przygłupy z PiSu po raz kolejny wyśmiane ...tym razem przez Arabów ![]() CYTAT Masakra, żona jednego głupka ma krzaczek. Drugi głupek to kozojebca. Tak coś czułem że to "brudas" ... kto by się z wieśniakiem zadawał ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
To ten sam szejk, stocznie już kupił.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT UWAGA JEST NEWS !! PETRU SZEJKA KUPIŁ !! (nie mośki z PiSu nie w Mc Donaldzie) ![]() Szejk z Kataru: usuwacie najlepszych ekspertów, teraz ja ich zatrudnię Przez lata marzyłem, żeby moja stadnina była jak Janów i Michałów - mówi szejk Hamad Al Thani Al Rayyan, właściciel stajni w Katarze. Już zapowiada, że zatrudni zwolnionych prezesów stadnin. Więcej w materiale magazynu "Polska i Świat" w TVN24 o godzinie 21.30. Zmiany w kierownictwie najsłynniejszych polskich stadnin koni krwi arabskiej odbiły się echem wśród światowych hodowców tych zwierząt. Według ekspertów zwolnieni dyrektorzy bez problemu znajdą pracę na całym świecie, jednak w ich ocenie ta decyzja jest szkodą dla Polski. - Bylem bardzo zaskoczony zwolnieniem tych ludzi. Nie rozumiem, dlaczego usuwacie wszystkich najlepszych ekspertów, dzięki którym wszyscy przyjeżdżaliśmy do Polski. Przez lata marzyłem, żeby moja stadnina była jak Janów i Michałów. Teraz ich (zwolnionych dyrektorów - red.) zatrudnię, a w przyszłym roku pobiję nawet polskie hodowle - mówi Hamad Al Thani Al Rayyan, szejk, właściciel stajni Al Shaquab w Katarze. więcej TU No cóż przygłupy z PiSu po raz kolejny wyśmiane ...tym razem przez Arabów ![]() CYTAT Masakra, żona jednego głupka ma krzaczek. Drugi głupek to kozojebca. Tak coś czułem że to "brudas" ... kto by się z wieśniakiem zadawał ... Znowu Banach obrażasz ludzi ze wsi.Czekaj cierpliwie do wiosny,pojeździsz z lichwiarzem na tandemie. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Tandem – rower przeznaczony dla dwóch lub więcej osób, siedzących w układzie jedna za drugą. Typowy tandem ma, tak samo jak rower jednoosobowy, jedną ramę i dwa koła, za to każda z osób ma własne: kierownicę, siodełko i pedały. Zdarzają się jednak także tandemy przeznaczone dla większej liczby osób.
Udział w napędzaniu roweru mają obie osoby, natomiast kieruje rowerem zazwyczaj osoba z przodu, aczkolwiek spotykane są rowery specjalistyczne, np. dla osoby dorosłej z dzieckiem, lub dla osoby niepełnosprawnej z opiekunem, gdzie można przełączać kierowanie rowerem, lub też tylko tylna osoba ma taką możliwość. W każdym z tych przypadków osoba niekierująca wykorzystuje wtedy swoją kierownicę tylko jako oparcie dla rąk. W podobny sposób mogą być również rozłączane lub przełączane układy napędu i hamowania. Spotykane są również tandemy, gdzie na tylnej osi są dwa koła, jednak nadal takie pojazdy nazywa się rowerami, a nie wózkami rowerowymi, z uwagi na wydłużony kształt całego pojazdu. Baroła,paniał? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Fiutor tylko ty mieszkasz na wsi ? ... "Mania Wielkości do potęgi n-tej!" głupcze
![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Fiutor tylko ty mieszkasz na wsi ? ... "Mania Wielkości do potęgi n-tej!" głupcze ![]() Nie przyswajasz?Mieszkam tam gdzie twój partner,na osiedlu.A ty dalej obrażasz ludzi urodzonych albo mieszkających na wsi. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
CYTAT Fiutor tylko ty mieszkasz na wsi ? ... "Mania Wielkości do potęgi n-tej!" głupcze ![]() Nie przyswajasz?Mieszkam tam gdzie twój partner,na osiedlu.A ty dalej obrażasz ludzi urodzonych albo mieszkających na wsi. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Nerwy ?... Mieszkasz gdzie mieszkasz ... koło mi to lata ...wieśniaku ... dla mnie możesz mieszkać i w Krzakach
![]() Prosty bacie koński ... gdybym obrażał wszystkich napisał bym głupcze końcówkę KI "paniał" ![]() Ale żeby wieśniaku ktoś wolał cię od kozy ... ![]() ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Fiodor ty to jednak tempa dzida jesteś. Koledzy to muszą mieć z ciebie ubaw. Gdzie ja napisałem, że nie wiem co to tandem? Głupolu, zapytałem o słowo takimż chciałeś zabłysnąć a wyszło jak zwykle. No i ile zajęło ci szukanie definicji. Masakra jakaś. Zmień nick na kolejny bo znów się skompromitowałeś na całej linii.
|
|
![]() |
|
![]() Szef MSZ wystosował list do Sekretarza Generalnego Rady Europy "Z przykrością stwierdzam, że działania Komisji Weneckiej, jeszcze przed konkluzjami jej pracy, zostały bez skrupułów wykorzystane do celów politycznych" - napisał szef MSZ Witold Waszczykowski w liście do sekretarza Rady Europy Thorbjorna Jaglanda. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Nas jeszcze przez tego/tych przygłupów z unii wypier ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Fiodor ty to jednak tempa dzida jesteś. Koledzy to muszą mieć z ciebie ubaw. Gdzie ja napisałem, że nie wiem co to tandem? Głupolu, zapytałem o słowo takimż chciałeś zabłysnąć a wyszło jak zwykle. No i ile zajęło ci szukanie definicji. Masakra jakaś. Zmień nick na kolejny bo znów się skompromitowałeś na całej linii. Lichwiarzu,naprawdę pisze się tempa dzida? ![]() "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Szef MSZ wystosował list do Sekretarza Generalnego Rady Europy "Z przykrością stwierdzam, że działania Komisji Weneckiej, jeszcze przed konkluzjami jej pracy, zostały bez skrupułów wykorzystane do celów politycznych" - napisał szef MSZ Witold Waszczykowski w liście do sekretarza Rady Europy Thorbjorna Jaglanda. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Nas jeszcze przez tego/tych przygłupów z unii wypier ![]() Tylko koniecznie na tandemie Banach "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
No właśnie taka tempa dzida jesteś. Napisałem tak celowo. P....ś i S....j. Nie kompromituj się już. Uruchom kolejne konto ;-)
PS. Poznałeś definicję nowego słowa i teraz będziesz błyszczał? PS2. chodzi mi o tandem. Po pewnie nie ogarniesz głupolu. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
![]() A myślisz że takie dla ludzi i kóz też są ? ... podał byś definicje może twojemu ex boyowi się przyda ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
No wy we dwóch to [wygenerowane] jesteście.Niepotrzebnie banaszku zdradziłem że taki prezent chciałeś zafundować lichwiarzowi.Nie przejmuj się,przesiądzie się na jakiś czas ze swojej meridy na tandem
Moderowano przez: magpie [Bez wulgaryzmów proszę]
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Kurde nie widziałem ...zmów zwieracz nie wytrzymał i się posrałeś
![]() ps.Ta fota z PiSowskiej imprezy mogła zostać ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Kurde nie widziałem ...zmów zwieracz nie wytrzymał i się posrałeś ![]() ps.Ta fota z PiSowskiej imprezy mogła zostać ![]() Czekaj cierpliwie do wiosny,już lichwiarz cie przewiezie "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|