|
![]() |
|
![]() CYTAT Wymień figlarzu nazwiska tych wszystkich komunistów w PiS. Udowodnij , że chociaż czasami masz rację. A przynajmniej spróbuj. ![]() Widzisz zakłamana pisowska ... skomlesz już długo żebym ci odpisał ...postanowiłem zrobić ci ten zaszczyt i odpisać ... A może to ty zakłamana udowodnisz że u PiS ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
el.Bolek chyba się nie zapisales? Byłby jeden ale jaki aktywista
![]() |
|
|
![]() |
|
List otwarty Dr. Elżbiety Morawiec do szefa Platformy Obywatelskiej Grzegorza Schetyny.
"NIE chcę żyć w kraju zdrady narodowej, jakiej pańska formacja PO się dopuszcza. NIE chcę żyć w kraju, w którym tzw. opozycja, czyli współczesna Targowica, wzywa zewnętrzne siły do ingerencji w sprawy mojego kraju " "Panie Schetyna, liderze opozycji, NIE jestem członkinią PiS NIE chcę żyć w kraju w którym wy, po obaleniu rządu będziecie rządzić nadal NIE chcę żyć w kraju, w którym bohater afery cmentarnej staje się obrońcą demokracji NIE chcę żyć w kraju, w którym nadal będą królowały korupcja, kłamstwo, manipulowanie opinią publiczną NIE chcę żyć w kraju zdrady narodowej, jakiej pańska formacja PO się dopuszcza NIE chcę żyć w kraju, w którym tzw. opozycja, czyli współczesna Targowica, wzywa zewnętrzne siły do ingerencji w sprawy mojego kraju NIE chcę żyć w kraju, w którym potop nienawiści leje się na zwycięską partię w wyborach, czyli na naród" ![]() Poniżej pełna treść listu: http://telew(...)729.html ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
beata nawet ładnie wyszła , stres jednak odchudza najszybciej
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Krzyczą: precz z komuną! Kto z polityków PiS był w PZPR? http://www.fakt.pl/politycy/byli-w-pzpr-sa-w-pis,artykuly,595340.html Partia polityczna Prawo i Sprawiedliwość ma około 30 tysięcy członków ( sprawdziłem na Wikipedii). ![]() Łopatologicznie : figlarz pisze o komuchach w PiS . I że w PiS jest ich więcej niż w SLD. Skoro na 30 tysięcy trzech członków PZPR ( jak dla mnie o trzech za dużo) działa w formacji Kaczyńskiego teza figlarza trzyma się kupy? 3 na 30 tysięcy to jest jedna dziesiąta promila. ![]() Zarząd Krajowy SLD liczy 11 osób. Cztery z nich było w swojej przeszłości członkami PZPR. http://www.sld.org.pl/strony/121-zarzad_krajowy_sld.html Komitet Polityczny PiS liczy 33 osoby. ŻADNA z nich nie była członkiem PZPR. Czy jest to wystarczający argument? http://old.pis.org.pl/bip/index.php?page=doc&id=15 Jako ciekawostkę dodam , że posłem PO jest były sekretarz KC PZPR - Maciej Święcicki. Czyli nie szeregowy działacz ,ale człowiek który był na absolutnym szczycie tej zbrodniczej organizacji. Jeżeli uznamy PZPR za odpowiednik Waffen SS to poseł Święcicki był samym Heinrichem Himmlerem. ![]() Tak wyglądają fakty . Ale jak to kiedyś powiedział mentalny mentor figlarza : jeżeli fakty nie przystają do rzeczywistości , to tym gorzej dla faktów. |
|
|
![]() |
|
Bananie , większego kłamcy od Ciebie w życiu nie spotkałem. Kłamiesz i manipulujesz za każdym razem jak piszesz post.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Czy człowiek , który wrzucał to kłamstwo potrafi przynajmniej przeprosić? Czy przyznanie się do pomyłki kosztuje tak wiele? Czy absolwent stalowowolskiego Oksfordu jest w stanie to uczynić? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Szef TVP Info przeprasza za próby ocenzurowania KOD? - Przepraszamy za tę sytuację - tak w sobotę po południu miał mówić do dziennikarzy TVP Info ich szef Grzegorz Adamczyk - nie mamy żalu, że tak się stało. Bierzemy winę na siebie. Jaka sytuacja? O co żal? Chodzi o to, czego wczoraj rano od reporterów i wydawców TVP info zażądał Mariusz Pilis, szef Telewizyjnej Agencji Informacyjnej (nadzór nad programami informacyjnymi telewizji publicznej). A zakazał relacjonowania na żywo protestu Komitetu Obrony Demokracji. Chciał, by Info na żywo nadawała konferencję Episkopatu w sprawie organizacji Światowych Dni Młodzieży i dopiero po jej zakończeniu pokazała protest KOD. I to tylko w kontekście dwóch spraw: uczestnicy protestu hejtują innych i że za rządów PO-PSL policja strzelała do protestujących. Cały tekst: http://wybor(...)2oo4afQc Komuchom z PiSu przypominają się najlepsze czasy ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Ok figlarzu. Napisałeś na poprzedniej stronie , że w PiS jest więcej komuchów ( członków PZPR ) niż w SLD . Jest to oczywiste kłamstwo. Czy do tego się odniesiesz , czy prawda nie ma dla Ciebie żadnego znaczenia?
![]() Czy człowiek , który zamieścił oszczerstwa i kalumnie w stosunku do pani Anny Marii Anders , jest w stanie przyznać się do tego? ![]() |
|
Dołączył: 8 Marz 2016r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Edo2 od..się. Zamieściłem to samo co ty. Niech autor przeprasza. O ile faktycznie te słowa nie padły.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Napisałem że chyba jest ... co było prostą przenośną ... ale jakoś nie poszło ci udowadnianie że tak nie jest
![]() Moderowano przez: magpie Po raz kolejny prosze o zachowanie kultury języka, zaprzestanie obrazy innych i nieużywanie wulgaryzmów! Komitet Polityczny PiS liczy 33 osoby. ŻADNA z nich nie była członkiem PZPR. Czy jest to wystarczający argument?[/cytat] 14. Wojciech Jasiński 16. Karol Karski Reszty nawet nie chce mi się sprawdzać bo i po co ... ŻADNA to da myślących NIKT ... czy się mylę ? Jeżeli nawet będziesz bronił komucha Karskiego to za ch ![]() ![]() Tylko nie popełnij jakiegoś samobójstwa ... bo nie chcę mieć [moderowano]na sumieniu ... a jeszcze policzą cię za człowieka "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Komuchom śnią się upiory z czasów nie tak odległych el.Bolek i Edo.
|
|
|
![]() |
|
Zniewaga - przestępstwo z art. 216 Kodeksu karnego (uwagi ogólne)
Zniewaga to nie tylko użycie słów obelżywych, postawienie zarzutów obelżywych, ośmieszających, postawionych w formie niezracjonalizowanej. Zniewaga może być dokonana również gestem, pismem, wizerunkiem (np. karykaturą), spoliczkowaniem, itd. Przepis art. 216 k.k. stanowi, iż: § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. |
|
|
![]() |
|
CYTAT el.Bolek Napisałem że chyba jest ... co było prostą przenośną ... Bede korzystał, chyba trafi się niejedna okazja? |
|
|
![]() |
|
![]() Sondaż: Co Polacy sądzą o sporze wokół Trybunału Konstytucyjnego? Aż 74 proc. Polaków uważa, że wyrok Trybunału Konstytucyjnego z 9 marca powinien zostać opublikowany - wynika z sondażu IBRiS dla "Rzeczpospolitej". Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Dalibor ... tym razem komu się żalisz ? Czy tylko chcesz odwrócić uwagę od zakłamanie swojego "kolegi" ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT ................................ Żeby ci udowodnić po raz kolejny (nawet nie pamiętam który raz ) zakłamana suko ... że łżesz jak tania dziwka ... 14. Wojciech Jasiński 16. Karol Karski Reszty nawet nie chce mi się sprawdzać bo i po co ... ŻADNA to da myślących NIKT ... czy się mylę ? Jeżeli nawet będziesz bronił komucha Karskiego to za ch ![]() ![]() Tylko nie popełnij jakiegoś samobójstwa ... bo nie chcę mieć suki na sumieniu ... a jeszcze policzą cię za człowieka Ok Jasińskiego nie zauważyłem. Biję się w pierś . Karski nigdy nie był członkiem PZPR. Sprawdź to sobie jeszcze raz. Czyli na 33 osoby w Komitecie Politycznym PiS jeden był członkiem PZPR ( o jeden za dużo). W SLD na 11 osób w zarządzie czterech było członkami PZPR. Co w dalszym ciągu potwierdza moją wersję , a nie Twoją. Bananie czemu jesteś taki nerwowy ? Czemu tak bluzgasz? Przecież to nie moja wina , że byłeś molestowany w dzieciństwie. Może porozmawiaj z tymi panami , którzy byli Twoimi rodzicami. Wydaje mi się , że swoją frustrację kierujesz w niewłaściwą stronę. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edo2 od..się. Zamieściłem to samo co ty. Niech autor przeprasza. O ile faktycznie te słowa nie padły. Czyli nie było tematu? Mamy precedens. Następnym razem jak ktoś wrzuci niepotwierdzone ( albo wręcz nieprawdziwe) info na forum ( uderzające w kodowców-ormowców czy inny szajs) i obrońcy demokracji ( figlarz i lichwiarz ) zaczną domagać się sprostowania najlepiej napisać : niech autor przeprasza. Dobre ! Muszę to sobie zapisać , bo niedługo się przyda. ![]() Absolwenci stalowowolskiego Oksfordu nie przepraszają! Nic się nie zmieniło. ![]() |
|
|
![]() |
|
Żeby ci coś pustaku wytłumaczyć ... jak tłumaczyłem twojemu chłopakowi ... Wieśniak niekoniecznie mieszka na wsi ... Tak komuch niekoniecznie był członkiem PZPR ... Koło ch
![]() ![]() ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Żeby ci coś pustaku wytłumaczyć ... jak tłumaczyłem twojemu chłopakowi ... Wieśniak niekoniecznie mieszka na wsi ... Tak komuch niekoniecznie był członkiem PZPR ... Koło ch jesteś![]() ![]() ![]() ![]() Ty jesteś niereformowalny.Wieśniak nie mieszka na wsi,to gdzie?No ale nareszcie docenili twoje wypociny i wrzepili ci ostrzeżenie.Lepiej późno niż wcale.Używaj sobie dalej,to twoja jedyna radość jak kogoś powyzywasz sobie tutaj. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
CYTAT Żeby ci coś pustaku wytłumaczyć ... jak tłumaczyłem twojemu chłopakowi ... Wieśniak niekoniecznie mieszka na wsi ... Tak komuch niekoniecznie był członkiem PZPR ... Koło ch ![]() ![]() ![]() ![]() Rozumiem. Czyli o tym kto jest komuchem decyduje Twoja opinia . Całkiem rozsądnie sobie to wykombinowałeś! ![]() Ten mityczny Fiutor to był jeden z Twoich tatusiów ( taką miał ksywkę?) Cały czas o nim piszesz - koszmar powraca? Jeżeli za komucha można uznać każdego członka PZPR czy jego satelit ZSL czy SD , albo organizacji typu ZMS, ZSMP czy SZSP - to stawiam flaszkę najlepszej whiskey , że w PiS takich ludzi jest najmniej w porównaniu do innych partii. Jeżeli chcesz się przekonać to możemy zaczynać liczyć. Udowodnić Ci , że nie masz racji ? ![]() |
|
|
![]() |
|
Sam nie wiem który z was jest większym idiotą ... Dałem przykład Karskiego ale ty nadal szukasz ch... do dudy ...
Tak ja pisze i ja decyduje kto jest a kto nie jest komuchem ... ![]() Zadam ci ostatnie proste ... nawet jak na tak ograniczoną osobę pytanie ... Czy ktoś urodzony po rozpadzie PZPR lub miał tam kilka lat ... bądź był dorosły jak Karski ![]() Fiutor to twój chłopak ...i poradź mu żeby wpisał sobie w przeglądarkę kim jest wieśniak ... może się dowie o sobie coś więcej i że np. jeden mieszka w sąsiedztwie Andrzejka ... bo i tak prozaiczne pytanie zadaje ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Sam nie wiem który z was jest większym idiotą ... Dałem przykład Karskiego ale ty nadal szukasz ch... do dudy ... Tak ja pisze i ja decyduje kto jest a kto nie jest komuchem ... ![]() Zadam ci ostatnie proste ... nawet jak na tak ograniczoną osobę pytanie ... Czy ktoś urodzony po rozpadzie PZPR lub miał tam kilka lat ... bądź był dorosły jak Karski ![]() Fiutor to twój chłopak ...i poradź mu żeby wpisał sobie w przeglądarkę kim jest wieśniak ... może się dowie o sobie coś więcej i że np. jeden mieszka w sąsiedztwie Andrzejka ... bo i tak prozaiczne pytanie zadaje ![]() Baranowi wszystko kojarzy się z fiutami,dupami,itd.jest niespełniony jako mężczyzna.Przypadek skrajnie patologiczny,tak samo jak Andriusza.Przeglądnąłem chłopaki wasze wpisy jak byliście modami,czysty kabaret.Przecież chłopcy wy przez te lata nic się nie zmieniliście.Dorosłe chłopy a wypowiedzi i wyzwiska na poziomie dzieci z piaskownicy.Nawet docenili twój całokształt dzisiaj wręczając ci ostrzeżenie,pracownik roku ![]() "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
CYTAT Sam nie wiem który z was jest większym idiotą ... Dałem przykład Karskiego ale ty nadal szukasz ch... do dudy ... Tak ja pisze i ja decyduje kto jest a kto nie jest komuchem ... ![]() Zadam ci ostatnie proste ... nawet jak na tak ograniczoną osobę pytanie ... Czy ktoś urodzony po rozpadzie PZPR lub miał tam kilka lat ... bądź był dorosły jak Karski ![]() Fiutor to twój chłopak ...i poradź mu żeby wpisał sobie w przeglądarkę kim jest wieśniak ... może się dowie o sobie coś więcej i że np. jeden mieszka w sąsiedztwie Andrzejka ... bo i tak prozaiczne pytanie zadaje ![]() Ktoś Ci kiedyś pisał , że powinieneś pisać komentarze do ustaw. ![]() Widzę , że Twoje ambicje sięgają jeszcze dalej. Marzy Ci się być wyrocznią i autorytetem dla plebsu. Taki wiejski filozof dla innych kmiotów! ![]() ![]() Można być mentalnym komuchem mimo nieuczestniczenia w żadnych strukturach z minionej epoki. Czy w takim razie komuchem nie był Marszałek Piłsudski ( który posłów nazywał kurwami)? A kiedy wizja II RP nie pokrywała się z jego wyobrażeniami wyprowadził wojsko na ulice i przeprowadził pucz. Obalił legalny rząd i wprowadził autorytarne rządy. Czy takich komuchów masz na myśli? Czy to jeszcze nie to? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|