Dołączył: 8 Marz 2016r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT (Edo2 ) Andrzejku takie przeświadczenie o inwigilacji , spiskach skierowanych przeciwko własnej osobie to jeden z elementów urojeń. A od tego bardzo blisko już do poważnej choroby . I tu lekarz od kolan nie pomoże. ![]() Powiedział mitoman ;-) No to jak ty sie leczysz na kolana zamiast na głowę to faktycznie nigdy nie wyzdrowiejesz. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT To właśnie media są odpowiedzialne za podział Polski na dwa zwalczające się obozy. Wieloletnie szczucie jednych na drugich doprowadziło do obecnego stanu rzeczy. Nie media tylko ludzie, tacy jesteśmy ![]() CYTAT Nieraz słyszę pieprzenie w stylu: Kaczyński podzielił Polskę. Nic bardziej mylnego , to media są za to odpowiedzialne. Jednych ludzi się kreuje na bohaterów drugich się bezwzględnie niszczy. Ktoś tym bardzo brzydko steruje. Ma w tym spory udział. Jeśli chodzi o polityków moim zdaniem największy. CYTAT Osobiście nic do Ciebie nie mam , sprawiasz wrażenie człowieka inteligentnego. Jednakowoż powielasz TVN-owską ( mainstreamową) propagandę co czyni Cię osobą " podejrzaną". ![]() Masz jedno, dzielisz ludzi w zależności co oglądają. CYTAT I nie wiem czego zawsze się wypieracie tego TVN? Wcześniej dałem Ci punkcika za szczerość - teraz go odbieram. ![]() To bez znaczenia co ktoś ogląda, ważne co ma do powiedzenia. ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
dla kogo ważne?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT dla kogo ważne? Głównie dla tego co słucha. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Powiedział mitoman ;-) No to jak ty sie leczysz na kolana zamiast na głowę to faktycznie nigdy nie wyzdrowiejesz. Andrzejku napiszę to raz kolejny. Być może któregoś dnia to zapamiętasz i nie będę musiał tego powtarzać: Wolę być mitomanem niż żyć z lichwy! A poza tym to nie ja mam przeświadczenie że ktoś mnie inwigiluje. Tutaj naprawdę potrzebna jest kompleksowa terapia. Zaczynam się martwić o Ciebie. ![]() |
|
|
![]() |
|
Edo2 wytatuuj sobie to na czole, będzie bardziej wyraziste. O mnie się nie martw.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie media tylko ludzie, tacy jesteśmy ![]() Niech będzie że ludzie pracujący w mediach. Ale to i tak wychodzi na to samo. CYTAT Ma w tym spory udział. Jeśli chodzi o polityków moim zdaniem największy. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Czy oprócz opinii dziennikarzy mainstreamu dorzucisz coś od siebie? Co konkretnie masz mu do zarzucenia? CYTAT Masz jedno, dzielisz ludzi w zależności co oglądają. Nieprawda. Można obejrzeć TVN , tak samo jak można przeglądnąć natemat.pl. Nie jest to jakimś większym grzechem o ile nie pochłaniasz wszystkiego co usłyszysz/zobaczysz/przeczytasz. Pewnie można czasem znaleźć tam coś wartościowego ale subiektywnie stwierdzam że 90% info z tych źródeł to szmelc i manipulacja. Jak ze wszystkich mediów. Te 90 % szmelcu i manipulacji dotyczy wszystkich mediów w tym kraju . CYTAT To bez znaczenia co ktoś ogląda, ważne co ma do powiedzenia. ![]() Tak , o ile to co ktoś ogląda pozostaje bez wpływu na to co mówi. Bez urazy ale w Twoim przypadku dostrzegam "skazę tvn-wską". Czy zaprzeczysz temu że lubisz oglądać tą stację i uważasz jej przekaz za rzetelny i obiektywny? Podam Ci przykład z ostatnich dwóch tygodni odnośnie rzetelności TVN. Znajdź sobie w sieci reportaż Jakuba Sobieniowskiego ( jedna z większych medialnych hien) odnośnie broni elektromagnetycznej. W reportażu pana Jakuba szurnięta baba z sali zadaje pytanie Macierewiczowi dotyczące stosowania na Polakach w/w broni. Macierewicz w swoim stylu odpowiada tej kobiecie ( która chyba tak jak Andrzejek nie leczy się na kolana) tak żeby w kulturalny sposób jej nie urazić. W którymś zdaniu bardzo grzecznie mówi że dotychczasowe ustalenia nie potwierdzają faktu stosowania takiej broni w Polsce. Oczywiście w TVN tego zdania akurat nie puścili. Porównaj materiał, który nadał TVN z tym który pokazuje całą wypowiedź Antka. Jeżeli to nie jest manipulacja medialna to co nią jest? Takich przypadków jest codziennie w bród. Dostrzeganie takich rzeczy odróżnia człowieka świadomego od frajera- produktu propagandowego. Jak mniemam to odróżnia mnie od Ciebie. ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Edek ta idiotka jak ty leczy tylko kolana ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Andrzejku nie porównuj mnie z tą niedorżniętą megierą bo mnie to obraża. Zawsze twierdziłem że każdy imigrant jaki ma ochotę zamieszkać w Polsce powinien przejść przez alkowę posłanki Pawłowicz. Rozwiązałoby to dwie kwestie: obecności imigrantów na terenie naszego kraju ( ten babsztyl dałby radę każdemu) i zarazem klimakterium pani Profesor ( a przynajmniej dobry seks złagodziłby jej charakter).
![]() To nie ja wyrażam obawę o permanentną inwigilację , to nie mnie podsłuchują ( czy przeglądają wiadomości) . Mnie nikt nie inwigiluje. ![]() |
|
|
![]() |
|
Może mitoman. Jak sądzisz?
|
|
![]() |
|
A może człowiek który ma omamy?
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() takie tam ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 9 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Edo2 dobrze że się przyznajesz że jesteś mitomanem. To dobrze wróży dla dalszej kuracji.
Zygfryd |
|
|
![]() |
|
No właśnie. Powiedz Andrzejkowi żeby poszedł moim przykładem i również przyznał się do omamów. Przyznanie się do problemu to pierwszy krok w terapii.
![]() |
|
|
![]() |
|
Na jakiej podstawie twierdzisz, że to omamy?
|
|
![]() |
|
CYTAT Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Czy oprócz opinii dziennikarzy mainstreamu dorzucisz coś od siebie? Co konkretnie masz mu do zarzucenia? Szczuje, obraża, babra się w teczkach, życiorysach, kto nie z nami to przeciwko. CYTAT Pewnie można czasem znaleźć tam coś wartościowego ale subiektywnie stwierdzam że 90% info z tych źródeł to szmelc i manipulacja. Jak ze wszystkich mediów. Te 90 % szmelcu i manipulacji dotyczy wszystkich mediów w tym kraju . Jak się nie ma argumentów w dyskusjach, to najlepiej zdyskredytować wszystko i wszystkich. CYTAT Tak , o ile to co ktoś ogląda pozostaje bez wpływu na to co mówi. Bez urazy ale w Twoim przypadku dostrzegam "skazę tvn-wską". Czy zaprzeczysz temu że lubisz oglądać tą stację i uważasz jej przekaz za rzetelny i obiektywny? Zdecyduj się, inteligenty, ze skazą, z plusem lub bez, ze zlasowanym mózgiem, jeszcze wytknij mi błędy ortograficzne ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
Przekonanie o byciu przedmiotem spisku , inwigilacji to jeden z podstawowych elementów omamów.
Pomijam fakt Twojego wypierania się , że ten korpulentny jegomość na zdjęciu to Ty. Takie zaprzeczanie oczywistym faktom również świadczy o co najmniej niestabilności psychicznej. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Czy oprócz opinii dziennikarzy mainstreamu dorzucisz coś od siebie? Co konkretnie masz mu do zarzucenia? Szczuje, obraża, babra się w teczkach, życiorysach, kto nie z nami to przeciwko. CYTAT Pewnie można czasem znaleźć tam coś wartościowego ale subiektywnie stwierdzam że 90% info z tych źródeł to szmelc i manipulacja. Jak ze wszystkich mediów. Te 90 % szmelcu i manipulacji dotyczy wszystkich mediów w tym kraju . Jak się nie ma argumentów w dyskusjach, to najlepiej zdyskredytować wszystko i wszystkich. CYTAT Tak , o ile to co ktoś ogląda pozostaje bez wpływu na to co mówi. Bez urazy ale w Twoim przypadku dostrzegam "skazę tvn-wską". Czy zaprzeczysz temu że lubisz oglądać tą stację i uważasz jej przekaz za rzetelny i obiektywny? Zdecyduj się, inteligenty, ze skazą, z plusem lub bez, ze zlasowanym mózgiem, jeszcze wytknij mi błędy ortograficzne ![]() Do czego mam się odnieść? Litości! Daj mi jakiś konkret. ![]() A co sądzisz o tym moim konkrecie z reportażem Sobieniowskiego? |
|
|
![]() |
|
Głupotami nie zaprzątam sobie głowy
![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT (Edo2) Przekonanie o byciu przedmiotem spisku , inwigilacji to jeden z podstawowych elementów omamów. Pomijam fakt Twojego wypierania się , że ten korpulentny jegomość na zdjęciu to Ty. Takie zaprzeczanie oczywistym faktom również świadczy o co najmniej niestabilności psychicznej. ![]() Przecież ty opierasz się tylko na plotkach. Na jakiej podstawie twierdzisz, że mam omamy i że ten ze zdjęcia to ja. Jesteś zwykłym plotkarzem ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
![]() Słuchacie bredni kurdupla ? Tego gościa trzeba ubezwłasnowolnić ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Zdecyduj się Andrzejku : czopek Kudłatego , funkcjonariusz PiS, mitoman czy plotkarz? Słyszałem że człowiek może mieć wiele oblicz , ale teraz przeginasz. Czyli na zdjęciu to nie byłeś Ty i to nie prawda że pracujesz w Providencie? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Głupotami nie zaprzątam sobie głowy ![]() Więc i mi je daruj! ![]() |
|
|
![]() |
|
Edo2 ale o co mam podać do tego sądu? Jak powtarzasz plotki to jesteś plotkarzem. Skąd masz info, że na tym zdjęciu to ja? Ktoś ci napisał na forum a ty jak pelikan to łyknąłeś. Powtarzasz więc jesteś plotkarz ;-)
|
|
![]() |
|
Gdyby ktoś napisał nieprawdziwe info na temat mojego życiorysu od razu podałbym go do sądu.
Z oczywistych powodów nie pozywam Ciebie ( za mitomana czy czopka) bo nie traktuję tego poważnie. ![]() |
|