|
![]() |
|
Szanującej się kobiecie nie wypada takich rzeczy powtarzać
![]() ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No masakra. Jednak ignorowanie ciebie było dobrą decyzją. Odstępstwa od słusznych zasad są jednak złe.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
:-) ignoruj
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
A w komisji likwidacyjnej RSW był niejaki Donald Tusk. Mówi ci coś to nazwisko, figlarzu?
![]() Tu jest opisany proces likwidacji RSW . https://histmag.org/Prasa-na-gruzy-partyjnego-koncernu.-Likwidacja-RSW-Prasa-Ksiazka-Ruch-8099/3 Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Temat Donalda powraca. Jest chyba powód?
|
|
![]() |
|
Z tym RSW to żółty chłoptasiu popłynąłeś, za kare będziesz lizał teraz jajka swojemu mocodawcy
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Donald Tusk. Mówi ci coś to nazwisko, figlarzu? Jeszcze pytasz? Przez Tuska El.Banan poczuł się PRAWDZIWYM europejczykiem, pisał to już wcześniej. ![]() |
|
|
![]() |
|
Podobno Donald skomlał o wsparcie do zimnego Martina. Proszę podeślijcie link do filmu, chciałabym to zobaczyć.
|
|
![]() |
|
Gdzie jesteś figlarzu? Był ten Tusk w komisji likwidacyjnej RSW czy moje źródła kłamią?
![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jaka jest cena macierewicza?
|
|
![]() |
|
CYTAT Lepiej posłuchaj o Grasiu , który cieciował u jakiegoś niemieckiego biznesmena. ![]() https://www.youtube.com/watch?v=fnR1z331WBA albo o posłance Śledzińskiej-Katarasińskiej , która Macierewicza oskarża o okropne rzeczy , a 1968 r. jako dziennikarka organu prasowego KW PZPR w Łodzi czynie wspierała partię w rozprawie z syjonistycznymi wichrzycielami. O tym że po pijaku spowodowała wypadek i dostała kilka stówek mandatu już nie wspominam. ![]() https://www.youtube.com/watch?v=7rXKD0JNyq4 a najlepiej posłuchać całej przemowy Antka. https://www.youtube.com/watch?v=pfpLmCsdHbk Lichwiarzu nie jesteś godzien żeby Macierewiczowi za podnóżek robić. Ty który żyjesz z ludzkiej krzywdy. ![]() I zapytaj figlarza jak to było z tym RSW , bo jakoś zaczął mnie unikać. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
I zdecydujecie się w końcu czyim agentem jest Macierewicz? Cały czas słyszę że jest w kieszeni u Putina. Od wczoraj obowiązująca narracja podaje że jest amerykańskim agentem. Jedno wyklucza drugie, jak mniemam.
![]() ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Plotkarzu, do kogo ty piszesz "zdecydujcie się" masz jakieś rozdwojenie. Powinieneś to leczyć. A jeśli chodzi o pozostałych to jak widzisz są odsunięci od władzy a Macierewicz spotyka się z lobbystami na pogawędce a później zupełnie za darmo ogłasza zakup śmigłowców bez przetargu ;-) To jest ta dobra zmiana? Ja to widzę jako kontynuację i z tego co piszesz o politykach to tak właśnie jest.
Nie jestem godzien być podnóżkiem? Bardzo mnie to cieszy. Podnóżkami mogą być tylko tacy plotkarze jak ty. A mną sobie mordy nie wycieraj. Jakie ty plotkarzu masz do mnie zarzuty? O jakiej krzywdzie piszesz. Napisz konkretnie albo przestań plotkować. Zachowujesz się jak naćpany pajac. nie masz argumentów więc wymyślasz jakieś historie. No ale czego można spodziewać sie po mitomanie. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Inwalido umysłowy a co mnie obchodzi najlepszy premier jakiego mieliśmy (Donald Tusk) ? Swoją tępotą przebijasz nawet "nadużywającego" a on za wiele do życia nie potrzebuje ... Jaka partia takie bydło ...tfu zwolennicy
I tak jak ci pisałem ...nie jestem twoim ojcem ...wiec wracaj pod biurko i rób to do czego cię stworzyli ... Kara musi być Jako że twoja tępota poraża postanowiłem cię i twojego chłopaka ukarać ![]() ![]() ps. wiem że twój stary umiał otwierać browar odbytem i nie robi to na tobie wrażenia .. ![]() Niezła brocha ![]() "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
![]() |
|
Ręce opadają.
Osoby o poglądach lewicowych częściej mają problemy z zajściem w ciążę, a przyczyną zaburzeń płodności jest przesadna dbałość o szczupłą sylwetkę - takimi rewelacjami podzielił się z uczestnikami spotkania w Wielkopolskim Urzędzie Wojewódzkim profesor Bogdan Chazan. Był on gościem sympozjum "Profilaktyka, rozpoznanie przyczyn i leczenie niepłodności". Czytaj więcej: http://www.glosw(...)0768124/ "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ręce opadają. Osoby o poglądach lewicowych częściej mają problemy z zajściem w ciążę, a przyczyną zaburzeń płodności jest przesadna dbałość o szczupłą sylwetkę - takimi rewelacjami podzielił się z uczestnikami spotkania w Wielkopolskim Urzędzie Wojewódzkim profesor Bogdan Chazan. Był on gościem sympozjum "Profilaktyka, rozpoznanie przyczyn i leczenie niepłodności". Czytaj więcej: http://www.glosw(...)0768124/ ![]() Jeden z fajniejszych wpisów ostatnio tutaj https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zasłyszane w necie
![]() "PO zrobiło ministrem obrony psychiatre, naród narzekał, PiS poszedł krok dalej, ministrem zrobił pacjenta." Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
UBecki prowokator. Slomiany mis, pragnie zostać męczennikiem kodziarstwa.
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Marcin Dubieniecki na wolności. Po 14 miesiącach wyszedł z aresztu w Krakowie Krakowska Prokuratura Regionalna uwzględniła w piątek wniosek obrońcy i po 14 miesiącach uchyliła areszt wobec adwokata Marcina Dubienieckiego - podejrzanego o kierowanie grupą przestępczą, wyłudzenie 14,5 mln zł z PFRON i pranie brudnych pieniędzy. ... więcej TU Hmm BOR zapewne ma czerwony alert ![]() "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
![]() |
|
![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
![]() |
|