|
![]() |
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
banan - nie wiem o czym mówisz. Kolejny sok z buraka?
Pewno odetchnąłeś z ulgą jak go odblokowali. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie wiesz o czym ten mem?
Dlatego właśnie trzeba oglądać i słuchać wielu mediów by wiedzieć i wyrobić sobie własne zdanie. Słuchając tylko jednego medium wiele Cie omija. Dziś premiera kolejnego odcinka Ucha prezesa ;-) w TVPiS tego nie zobaczysz ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Mało oglądam telewizji.
Nie bądź ambasadorem banana no co Ty? Znów chcecie robić tandem? ![]() O "Uchu prezesa" oczywiście słyszałem - ale nie oglądałem. Tu akurat uważam, że dobrze że powstało coś takiego. Ten kabaret robił jaka z tuska, więc dlaczego nie z Kaczyńskiego? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Raz prozą,raz rymem: Och, jak chciałby nasz mainstream wreszcie napisać: ,,PiS 17 %, PO 21%, .Nowoczesna 34%, Razem 10%, Kukiz 2%. Najgorsze notowania partii Kaczyńskiego. Polacy mają dość?"
Ale zły sen niemieckich sługusów trwa w najgorsze. IBRiS (ten od ,,prawnika zalogowanego") właśnie podał najnowszy sondaż: Kaczka 38%, Platforma tyle samo (tylko dzielone przez 2), a Nowoczesna - 11%. PiS z najlepszym wynikiem od września 2015. Może liczyć na bezwzględną większość w Sejmie. Moja rada dla oszalałej lewicy i medialnych przydupasów Niemiec: koniecznie zmieńcie taktykę. Przestańcie być rzeczowi, merytoryczni, kulturalni i zacznijcie po prostu na oślep napierdalać w pisiorów, niezależnie od tego czy jest powód czy nie ma. Jak nie ma żadnego pretekstu to go sobie znajdźcie, wymyślcie i wokół niego napędzajcie histerię. My, Polacy, na pewno kupimy taką retorykę i dzięki tej genialnej strategii zaczniemy masowo głosować na PO. (y) A nie, czekaj... Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
![]() |
|
Przyjdzie kasa od sąsiadów, pojawi się kilka tysięcy płatnych trolli i zaleją wszystkie fora, media społecznościowe, wszystkie portale, na których publikuje się memy.... taką ilością profesjonalnie przygotowanych kłamstw i nienawiści, że ludzie dadzą PiSowi 60%.
![]() ![]() ![]() Polacy już się obudzili, nie tak łatwo będzie ich znów wprawić w chocholi taniec. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Jemu chyba chodziło o "fakt alternatywny"
![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Po co mi to tłumaczysz? Nie interesuje mnie Twoje zdanie. Zacznie mnie interesować, jak zaczniesz być kulturalnym forumowiczem - czyli pewnie nigdy.
![]() Andrzej potrafił przeprosić. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Nie rozumiem twojej logiki Andrzejku. Wiele osób z mojego otoczenia ogląda Ucho prezesa ( mając przy tym ubaw) pozostając zwolennikami PiS.Czy jedno wyklucza drugie?
![]() Osobiście uważam że czwarty odcinek jest gorszy od poprzednich , co nie zmienia faktu , że dalej śmieszy. Czy poprzez oglądanie skeczu kabaretowego mam się czuć zwolennikiem opozycji? ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Jedno nie wyklucza drugiego bo ja czasem sam z siebie się nabijam i polecam to Każdemu
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
Ucho jest kabaretem. Ale opozycja nie powinna być.
|
|
|
![]() |
|
Ale dobrze że opozycja jest kabaretem. I niech tak zostanie.
![]() 16 grudnia im nie wyszło, choć plany bynajmniej kabaretowe nie były. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Mimio że go nie lubię polecam
https://www.youtube.com/watch?v=BUg8oei153g OGLĄDAĆ! http://www.zbigniewstonoga.eu/post/8218/tak-kwiatkowski-zapewnial-o-ulaskawieniu/ |
|
|
![]() |
|
no prosze !Misiewicz szaleje
Pijany Misiewicz lepił się do dziewczyn, oferował pracę Według doniesień tabloidu rzecznik MON Bartłomiej Misiewicz miał wyczerpującą fizycznie wizytę w Białymstoku. I nie chodzi o trud otwierania w mieście punktu informacyjnego dla kandydatów do służby w Wojskach Obrony Terytorialnej, tylko o rzekomo mocno zakrapiany alkoholem wypad do klubu studenckiego. 19 stycznia rzecznik odwiedził klub WOW. Polecono mu ten lokal w odległym o 350 metrów hotelu Best Western Hotel Cristal. Na miejsce miał podjechać służbowym bmw z ochroniarzem. Misiewicz twierdzi, że na imprezie nie pił, nie stawiał innym, nie rozmawiał o szefie ani o Smoleńsku, z nikim nie tańczył i nie oferował pracy. Świadkowie twierdzą ponoć co innego. Limuzyna, ochroniarz, szastanie pieniędzmi, nagabywanie studentek i proponowanie pracy każdemu, kto rozpozna, kim jest. To nie historia z życia milionera. To noc w białostockim klubie spędzona w czasie służbowej delegacji przez rzecznika MON Bartłomieja Misiewicza Tak wizytę w lokalu podopiecznego Antoniego Macierewicza podsumowują świadkowie: - chciał, by DJ ogłosił ze sceny, iż Misiewicz pojawił się w klubbie, - oferował przygodnie poznanemu człowiekowi posadę ministra obrony terytorialnej, - nagabywał i lepił się do dziewczyn, - po pijanemu ma identyczne poglądy polityczne jak na trzeźwo, - "robił wiochę", szastając pieniędzmi w barze. Ale siara ! |
|
|
![]() |
|
CYTAT no prosze !Misiewicz szaleje Pijany Misiewicz lepił się do dziewczyn, oferował pracę Według doniesień tabloidu rzecznik MON Bartłomiej Misiewicz miał wyczerpującą fizycznie wizytę w Białymstoku. I nie chodzi o trud otwierania w mieście punktu informacyjnego dla kandydatów do służby w Wojskach Obrony Terytorialnej, tylko o rzekomo mocno zakrapiany alkoholem wypad do klubu studenckiego. 19 stycznia rzecznik odwiedził klub WOW. Polecono mu ten lokal w odległym o 350 metrów hotelu Best Western Hotel Cristal. Na miejsce miał podjechać służbowym bmw z ochroniarzem. Misiewicz twierdzi, że na imprezie nie pił, nie stawiał innym, nie rozmawiał o szefie ani o Smoleńsku, z nikim nie tańczył i nie oferował pracy. Świadkowie twierdzą ponoć co innego. Limuzyna, ochroniarz, szastanie pieniędzmi, nagabywanie studentek i proponowanie pracy każdemu, kto rozpozna, kim jest. To nie historia z życia milionera. To noc w białostockim klubie spędzona w czasie służbowej delegacji przez rzecznika MON Bartłomieja Misiewicza Tak wizytę w lokalu podopiecznego Antoniego Macierewicza podsumowują świadkowie: - chciał, by DJ ogłosił ze sceny, iż Misiewicz pojawił się w klubbie, - oferował przygodnie poznanemu człowiekowi posadę ministra obrony terytorialnej, - nagabywał i lepił się do dziewczyn, - po pijanemu ma identyczne poglądy polityczne jak na trzeźwo, - "robił wiochę", szastając pieniędzmi w barze. Ale siara ! To nie siara!!! To dobra zmiana hehehe |
|
|
![]() |
|
Dla czego kasuje cie wpisy osób które wam nie pasują...heee
|
|
|
![]() |
|
Zdaje się, że wrzuciłeś trzy wpisy pod rząd, i magpie zrobiła porządki....
Ale się podniecacie tym Misiewiczem.... Ciekaw jestem, ile w ogóle jest w tym prawdy ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT (EdoZChabzin ) Nie rozumiem twojej logiki Andrzejku. Wiele osób z mojego otoczenia ogląda Ucho prezesa ( mając przy tym ubaw) pozostając zwolennikami PiS.Czy jedno wyklucza drugie? ![]() Osobiście uważam że czwarty odcinek jest gorszy od poprzednich , co nie zmienia faktu , że dalej śmieszy. Czy poprzez oglądanie skeczu kabaretowego mam się czuć zwolennikiem opozycji? ![]() Nie dziwi mnie to. Edku ty nie rozumiesz czytanego tekstu więc mnie nie zaskoczyłeś ;-) Gdzie ja napisałem, że poprzez oglądanie skeczu kabaretowego masz sie czuć zwolennikiem opozycji? CYTAT (mirek777) Zdaje się, że wrzuciłeś trzy wpisy pod rząd, i magpie zrobiła porządki.... Ale się podniecacie tym Misiewiczem.... Ciekaw jestem, ile w ogóle jest w tym prawdy ![]() Poważnie? To niech Misiek pozwie ich do sadu ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mimio że go nie lubię polecam https://www.youtube.com/watch?v=BUg8oei153g OGLĄDAĆ! http://www.zbigniewstonoga.eu/post/8218/tak-kwiatkowski-zapewnial-o-ulaskawieniu/ Przecież to jest żałosne. Dzwoni kobitka i przedstawia się jako asystentka Kwiatkowskiego i mówi: pana ustalenia z Dudą i Kwiatkowskim są aktualne. ![]() Stonoga kiedyś obiecywał ujawnienie szczegółów homoseksualnego związku Jarosława Kaczyńskiego . Niestety gówno ujawnił. Banan był strasznie zawiedziony bo tajemnice alkowy prezesa już od wielu lat spędzają mu sen z powiek. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie dziwi mnie to. Edku ty nie rozumiesz czytanego tekstu więc mnie nie zaskoczyłeś ;-) Gdzie ja napisałem, że poprzez oglądanie skeczu kabaretowego masz sie czuć zwolennikiem opozycji? Chyba masz rację Andrzejku. Wypisujesz takie głupoty że pewnie mogłem źle to zinterpretować ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
EdoZChabzin nie zawodzisz.
CYTAT Nie rozumiem twojej logiki Andrzejku. Wiele osób z mojego otoczenia ogląda Ucho prezesa ( mając przy tym ubaw) pozostając zwolennikami PiS.Czy jedno wyklucza drugie?zaklopotany Osobiście uważam że czwarty odcinek jest gorszy od poprzednich , co nie zmienia faktu , że dalej śmieszy. Czy poprzez oglądanie skeczu kabaretowego mam się czuć zwolennikiem opozycji?umiech Gdzie ja napisałem, że tak jest lub powinno być? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Spójrz kilka linijek wyżej. Nie będę cytować samego siebie.
![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Już cię zacytowałem. Wskaż moje słowa, po których to napisałeś ;-)
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Po co mi to tłumaczysz? Nie interesuje mnie Twoje zdanie. Zacznie mnie interesować, jak zaczniesz być kulturalnym forumowiczem - czyli pewnie nigdy. ![]() Tłumaczę ci bo to co nosisz między uszami w myśleniu ci nie pomoże ... Wypróżnij łajno które zalega ci między uszami to dojdzie do ciebie że jak łgarzu pytasz... CYTAT banan - nie wiem o czym mówisz. Kolejny sok z buraka? to kulturalny człowiek odpowiada/tłumaczy ![]() Musiałbym zacząć głosować na PiS (czytaj musiałoby mnie poje...ć) to może bym przeprosił coś takiego jak ty ![]() ![]() A więc jednak. Stonoga oszukany przez Dudę i PiS, ujawniono nagranie (video) Zbigniew Stonoga w ostatnim odcinku „Skandalistów” w Polsat News ujawnił, że ówczesny kandydat na prezydenta z ramienia PiS oraz jego współpracownicy obiecali mu ułaskawienie w zamian za poparcie Dudy w wyborach oraz ujawnienie przekazanych mu akt afery podsłuchowej. Kontrowersyjny biznesmen ujawnił w sobotnim programie „Skandaliści”, że dostał poufne akta afery podsłuchowej od aktualnego prezesa Telewizji Polskiej, Jacka Kurskiego. Nie to jednak było najbardziej ciekawe. Jak przekonywał w programie Agnieszki Gozdyry, ówczesny kandydat Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta Polski oraz jego współpracownicy zaoferowali mu ułaskawienie w zamian za poparcie Andrzeja Dudy w wyborach oraz za upublicznienie przekazanych przez Kurskiego akt afery podsłuchowej. Jak wiemy, Stonoga zarówno poparł Dudę w wyborach jak i ujawnił przekazane mu przez PiS akta kompromitujące ostatecznie polityków Platformy Obywatelskiej. ... więcej TU "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|