|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Role się odwróciły i to go boli. Chyba nadal masz problem z pogodzeniem się z tym że obecna sytuacja bardziej mi odpowiada niż użeranie się z trutniami Tylko jak już dostaniesz bana to wymyśl fajnego nicka. ![]() Co mają powiedzieć inni użytkownicy i moderacja? Użerać się z takim trutniem jak ty. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Związek Kontroli Dystrybucji Prasy podał informacje o sprzedaży dzienników ogólnopolskich w 2016 r. Największe straty odnotowała GW- Organ Michnika, której czytelnictwo w perspektywie niecałej dekady spadło prawie o 70 proc.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Związek Kontroli Dystrybucji Prasy podał informacje o sprzedaży dzienników ogólnopolskich w 2016 r. Największe straty odnotowała GW- Organ Michnika, której czytelnictwo w perspektywie niecałej dekady spadło prawie o 70 proc. To coś jak program kuzniara w onecie, kóry okazał się według jakiegoś ranking najczęściej oglądanym. Nie dodano jednak, że gdy wejdzie się na onet to od razu wyskakuje. Tak liczy się oglądalność. |
|
|
![]() |
|
Moderowano przez: magpie 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku |
|
|
![]() |
|
Poczytałem i nie widzę zakazu. Lewak i kłamca? W zasadzie co za różnica.
|
|
|
![]() |
|
Forum przeczyszczone, przepychanki słowne i wzajemne obrażanki- kosz
Proszę powrócić do tematu rozmowy |
|
|
![]() |
|
Zepsułaś całą zabawę
![]() |
|
|
![]() |
|
el.bolek już na zawsze zostanie donosicielem. Zaś listonosz, to pewnie plotka
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT el.bolek już na zawsze zostanie donosicielem. Zaś listonosz, to pewnie plotka ![]() Bolek - tzn kapuś, zawsze ![]() |
|
|
![]() |
|
taka sama jak sławetna impreza po której się narodziłeś
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Moderowano przez: magpie Proszę na temat
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Niezłe zamieszanie z tym Misiewiczem. Ciekaw jestem ciągu dalszego. Z jednej strony totalna dezinformacja i próba zniszczenia człowieka (sfałszowane konto na fb?), kłamstwo za kłamstwem w mediach....
A z drugiej duży opór Macierewicza, żeby go przesunąć na mniej widoczne stanowisko. Jak to się skończy? Hmmmm. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Niezłe zamieszanie z tym Misiewiczem. Ciekaw jestem ciągu dalszego. Z jednej strony totalna dezinformacja i próba zniszczenia człowieka (sfałszowane konto na fb?), kłamstwo za kłamstwem w mediach.... A z drugiej duży opór Macierewicza, żeby go przesunąć na mniej widoczne stanowisko. Jak to się skończy? Hmmmm. mariusz vel banan ci odpowie lewaku ![]() |
|
|
![]() |
|
Ja tam się uważam za totalnego, nienaprawialnego "prawaka"
![]() mariusz12877 - kolejne konto żółtego owoca? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja tam się uważam za totalnego, nienaprawialnego "prawaka" ![]() mariusz12877 - kolejne konto żółtego owoca? Nie kłam, jesteś lewakiem bo nie popierasz TW Bolka. |
|
|
![]() |
|
Mirek, jak taki autorytet mówi że jesteś lewak to jesteś. Przecież to szafa więc wszystko wie.
![]() |
|
|
![]() |
|
No dobra - nie popieram. Uważam tego człowieka za zdrajcę i donosiciela. Jeszcze kilka lat temu można było mieć za to problemy i ciąganie po sądach jak Wyszkowski.
Przyznaję też, że nie pojmuję logiki ludzi, którzy twierdzą, że jak ktoś nie popiera bolka to jest lewakiem. ![]() ![]() ![]() to tok rozumowania żółtego owoca? ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Kto pisał że jak nie popierasz Bolka to jesteś lewakiem?
I jak to sie stało że ty WHO nie dostałeś ostrzeżenia? Wiadomo kto doniósł. TW Bolek jesteś? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Kto pisał że jak nie popierasz Bolka to jesteś lewakiem? I jak to sie stało że ty WHO nie dostałeś ostrzeżenia? Wiadomo kto doniósł. TW Bolek jesteś? Za co miałem dostać? |
|
|
![]() |
|
Konfitura nie dostaje. Dobry piesio
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Konfitura nie dostaje. Dobry piesio ![]() Twój ![]() |
|
|
![]() |
|
Przynajmniej wiadomo kto to, ty i ten ruski nawet nie wiecie kim jest. Nie jest dziwne że z braku ojca taki pedał i konfitura wyrasta
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT 2.8. wpisów oceniających pracę moderatorów. Właściwym trybem dla zgłoszenia nadużycia moderatora, jest poinformowanie o tym Administratora. Mam pytanie do kogo to zgłaszać ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Bardziej pasowała by do Ciebie Bananie nazwa "tęczowy Jaś"
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT 2.8. wpisów oceniających pracę moderatorów. Właściwym trybem dla zgłoszenia nadużycia moderatora, jest poinformowanie o tym Administratora. Mam pytanie do kogo to zgłaszać ? do Wałęsy, on wie komu donieść |
|