Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Myślałem, że TVN jest Amerykański ![]() Kolejny co myśli ![]() ![]() Siedziba Scripps Networks znajduje się w USA , ale kto jest właścicielem pakietu kontrolnego tej spółki ,tego do końca nikt nie wie. Nie no sorry ty pewnie wiesz . ![]() No tak. Ty nie wiesz. Mirek nie wie ale mema wstawił. "Niemce" są właścicielami. I nie zapytałeś Mirka ![]() ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Co prawda tzw. Komitet Obrony Demokracji jeszcze istnieje, ale sądząc po frekwencji na sobotniej demonstracji, jego działania cieszą się marginalnym zainteresowaniem. Jak przekazał portalowi Niezalezna.pl rzecznik stołecznej policji, w wydarzeniu uczestniczyło zaledwie około tysiąca osób. Tylko tylu kodziarzy udało się ściągnąć do Warszawy z całej Polski. "
Kijek ma problem ze sponsorami? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT "Co prawda tzw. Komitet Obrony Demokracji jeszcze istnieje, ale sądząc po frekwencji na sobotniej demonstracji, jego działania cieszą się marginalnym zainteresowaniem. Jak przekazał portalowi Niezalezna.pl rzecznik stołecznej policji, w wydarzeniu uczestniczyło zaledwie około tysiąca osób. Tylko tylu kodziarzy udało się ściągnąć do Warszawy z całej Polski. " Kijek ma problem ze sponsorami? Mirek, martwisz sie o przyszłość KOD? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mógł wygrać KUKIZ. Gdyby ludzie nie słuchali podpowiedzi tylko kierowali sie rozumem. No ale jak są tacy co boja sie straconego głosu i glosują jak stado baranów to mamy jak mamy. PO/PiS zawsze będzie miał sie dobrze. Nie zagłosowałem min. na Kukiza przez ciebie Andrzejku. Skoro tacy krętacze jak ty go popierali to trzeba było to mocno rozważyć. ![]() Kukiz wkurzył mnie też tym pieprzeniem o JOW. Jakim trzeba być naiwniakiem żeby łudzić się że zmiana ordynacji wyborczej z proporcjonalnej na większościową spowoduje nową jakość w polskiej polityce. Miałem więc sam widzisz kilka ważnych powodów żeby do Kukiza podejść z dystansem. W tym momencie to najlepsza opcja, przynajmniej dopóki nie objawi się ktoś lepszy. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Są również plusy tych rządów ( np. zerwanie z tą murzyńskością- a co powiedzą w Brukseli?). ![]() Jeżeli jesteśmy w klubie, to należy z klubem się liczyć. Sprawny polityk postępuje jak pisałeś o TK, walczy po cichu bez rozgłosu. Inni wolą dużo gadać. Przesadzasz gdyby PIS zrobił referendum na temat przyjęcia imigrantów, i wygrała opcja na "nie" to zamknął by UE ryja. W tej chwili nawet solidnego prawa imigracyjnego nie mamy, np patrz USA ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT No tak. Ty nie wiesz. Mirek nie wie ale mema wstawił. "Niemce" są właścicielami. I nie zapytałeś Mirka ![]() ![]() ![]() Andrzejku stanowczo zbyt poważnie traktujesz moje posty. Nie podchodź do nich ze śmiertelną powagą. Musisz się trochę wyluzować. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Mógł wygrać KUKIZ. Gdyby ludzie nie słuchali podpowiedzi tylko kierowali sie rozumem. No ale jak są tacy co boja sie straconego głosu i glosują jak stado baranów to mamy jak mamy. PO/PiS zawsze będzie miał sie dobrze. Nie zagłosowałem min. na Kukiza przez ciebie Andrzejku. Skoro tacy krętacze jak ty go popierali to trzeba było to mocno rozważyć. ![]() Kukiz wkurzył mnie też tym pieprzeniem o JOW. Jakim trzeba być naiwniakiem żeby łudzić się że zmiana ordynacji wyborczej z proporcjonalnej na większościową spowoduje nową jakość w polskiej polityce. Miałem więc sam widzisz kilka ważnych powodów żeby do Kukiza podejść z dystansem. W tym momencie to najlepsza opcja, przynajmniej dopóki nie objawi się ktoś lepszy. Spoko, ja własnie nie głosuję na PiS by nie stawać w jednym szeregu z takimi jak ty i Miriam ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Edo - oglądałem ostatnio wywiad z ludźmi którzy współ zakładali z Kukizem "Zmielonych".
Nie zostawili na Kukizie suchej nitki. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT No tak. Ty nie wiesz. Mirek nie wie ale mema wstawił. "Niemce" są właścicielami. I nie zapytałeś Mirka ![]() ![]() ![]() Andrzejku stanowczo zbyt poważnie traktujesz moje posty. Nie podchodź do nich ze śmiertelną powagą. Musisz się trochę wyluzować. ![]() Błąd Edziu. Nigdy nie traktowałem cie poważnie i może na tym zakończmy i tak ci nie powiem jak cie traktuję ;-) Zjedz snickersa ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Edek - widzisz, że dyskusja w nim nie ma sensu.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edo - oglądałem ostatnio wywiad z ludźmi którzy współ zakładali z Kukizem "Zmielonych". Nie zostawili na Kukizie suchej nitki. Mimo wszystko ten człowiek ma dobre intencje i nie jest zepsuty polityką. Jeżeli otoczy się mądrymi ludźmi może wnieść coś dobrego. Spodobało mi się u Kukiza że wziął na listy ludzi o różnych poglądach i narodowców i Liroya. Taki misz-masz spowodował odświeżenie Sejmu i de facto brak dyscypliny partyjnej przy głosowaniach ( coś nowego). Obecnie się to trochę sypie, ale sam eksperyment był bardzo ciekawy. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Dla niedzielnych przemyśleń... w którą stronę przemieszcza się rozum
![]() ![]() 2017 będzie opublikowany, ale wyniki przecież znacie ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edek - widzisz, że dyskusja w nim nie ma sensu. Miruś jakiej narodowości jest kapitał TVN ?? ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Błąd Edziu. Nigdy nie traktowałem cie poważnie i może na tym zakończmy i tak ci nie powiem jak cie traktuję ;-) Zjedz snickersa ![]() Spoko Andrzejku. Gdyby osoba twojego pokroju doprowadziła mnie do złości to najpierw zjadłbym snickersa , a potem utopiłbym się w beczce wina. Poczucie wstydu byłoby nie do zniesienia. ![]() A tak poza politowaniem nie wyzwalasz u mnie żadnych innych emocji. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Błąd Edziu. Nigdy nie traktowałem cie poważnie i może na tym zakończmy i tak ci nie powiem jak cie traktuję ;-) Zjedz snickersa ![]() Spoko Andrzejku. Gdyby osoba twojego pokroju doprowadziła mnie do złości to najpierw zjadłbym snickersa , a potem utopiłbym się w beczce wina. Poczucie wstydu byłoby nie do zniesienia. ![]() A tak poza politowaniem nie wyzwalasz u mnie żadnych innych emocji. To mamy podobne odczucia. Ciekawe, że jak już brakuje ci argumentów to ty jedziesz personalnie. Próbujesz stawiać w gorszym świetle i zaczynasz obrażać. Tak z reguły zachowują sie ludzie słabi i tchórzliwi ![]() Dopytaj przyjaciela o ten kapitał. O jego narodowość, tak jak mnie dopytujesz. Niech nie kreci i stawi czoła problemowi. Ma honor? Zaraz pewnie pojawią sie pozostałe konta. ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Ja Edek nie mam tak dobrego zdania o Kukizie.
O czym zresztą wiesz. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja Edek nie mam tak dobrego zdania o Kukizie. O czym zresztą wiesz. Zapewne wie doskonale. Czy Mirku podasz nam źródło wiedzy o pochodzeniu kapitału TVN? Nie kręć tylko miej honor i odpowiedz. Nie bądź tchórzem. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Dla umysłowo ociężałych burków kurs wyrównujący;
Wytłumaczenie tabelki, pokazuje rok urodzenia i polityczne preferencje roczników aż od lat 30-tych. 2017 będzie opublikowany za 18 lat... ale wyniki przecież znacie doskonale ![]() Przegrana Clinton nie była niespodzianką dla elit, niespodzianką było wyzwolenie się od politycznej poprawności przez tak wielu ludzi o średnim wielu którzy udawali oraz większej części młodzieży która już nie udawała niczego tylko pogoniła lewaków. W Polsce makabryczna przegrana PO/SLD/PSL nie była niespodzianką dla elit, założono Nowoczesną i Razem zanim przegrali. Zmiana trendu zaczęła się już na początku lat 80-tych (tabelka). To również nasilenie ekspozycji medialnej ruchów gejowskich i feministycznych na zachodzie. Gdy popularność liberalnej polityki wśród młodzieży polskiej zaczęła spadać do poziomu przegrania wyborów, w propagandzie zaistniał "anty-systemowy" Palikot i Biedroń. To spolaryzowało całe społeczeństwo przedłużając profit władzy dla PO o 4-ry lata. |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Mirek bądź jak facet, powiedz jakiej narodowości jest kapitał TVN?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Chyba opcji politycznej? Andrzejek się zapytuje.
Dodatkowy kurs wyrównujący? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Chyba opcji politycznej? Andrzejek się zapytuje. Dodatkowy kurs wyrównujący? Mirek zapewne podziękuje ci za próby ratowania sytuacji. Wracaj do burków, Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Gdybyśmy się tutaj tak wszyscy scalili jak ty z el.Bolkiem i pomniejszym planktonem regresu, to dziękowania nie byłoby końca. Ale nie wywołuj wilka z lasu...
|
|
|
![]() |
|
cdn... - olej go.
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT cdn... - olej go. ![]() A jednak Miriam ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|