Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A to już nie jest śmieszne. ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A to już nie jest śmieszne. ![]() Andrzejku bój się Boga . To nie jest śmieszne , to jest komediodramat. Lasy Państwowe nie mają zarządu. Jak już każą ci wrzucać fake newsy to przynajmniej zachowujcie pozory. ![]() Potem wychodzą takie historie: ![]() albo takie: ![]() Żebyśmy się dobrze zrozumieli . Jaki dla mnie to typowy pisowski karierowicz , wyszczekany i energiczny , ale wyzuty z moralności. Ale Trzaskowski jest po stokroć gorszy , bo poza niezłą aparycją nie ma nic do zaoferowania ( jego moralność jest bardzo elastyczna- nabiera kształtów w zależności od sytuacji) . Jest jak męski odpowiednik atrakcyjnej kobiety , którą mąż oprowadza po salonach modląc żeby zbyt dużo się nie odzywała. Bo tym samym rozwiałaby wszelkie wątpliwości. ![]() Andrzejku pan Gajos się myli. Jak większość celebrytów popierających PO/Nowoczesną. Gdybyś zebrał do kupy wszystkie gafy Trzaskowskiego to Jaki jawi się przy nim jak człowiek bez wad. Poparcie Jandy , Gajosa , Stuhra czy Ostaszewskiej to niestety zbyt mało żeby wygrać wybory. Przekonał się o tym nie dalej jak trzy lata temu Bronisław Komorowski. Jaki idzie po zwycięstwo w Warszawie zupełnie jak w 2015 Andrzej Duda. Na jego spotkania przychodzą tłumy warszawiaków. Pomijając wszystko inne kandydat PiS walczy o prezydenturę stolicy , Trzaskowski zachowuje się tak jakby prezydentura mu się należała ( skąd my to znamy). Ponieważ Warszawa pełna jest lewackiej głupoty wszelkiej maści , a słoiki z Podkarpacia czy z Lubelszczyzny często zapominają o swoim pochodzeniu zachłyśnięte blichtrem wielkiego świata , istnieje możliwość że "Czaskowski" wygra. Z całą pewnością nie przyjdzie mu to łatwo. Mimo całej pracy jaką ty/wy dla niego wykonujecie. Fajnie że już nie stwarzasz pozorów bezpartyjności , tylko co dalej z moją pracą dla waszej firmy? Jestem ciekaw czy senator Cumshoter poprze duet Trzaskowski/Rabiej? ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Włochy ochronią rynek przed produktami z zagranicy Władze w Rzymie zamierzają walczyć z umową CETA, która otwiera europejskie rynki na wątpliwej jakości kanadyjskie produkty PiS przyjął to z otwartymi rękoma na równi z PO i Nowoczesną a na przekór Kukiz15 https://wolnemedia.net/wlochy-ochronia-rynek-przed-produktami-z-zagranicy/ CETA pokrótce i na prosty rozum: Lasy Państwowe + PiS + Ksiądz = posadka https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
Edzio a ile tych mostów w Warszawie Jaki wybuduje? Szukam Dunajca w Budapeszcie i zaleźć nie mogę
![]() W Warszawie to wybuduje te mosty chyba na Wisłoce ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Dobrze Andrzejku , powiedzmy że z topografii Warszawy Trzaskowski jest lepszy. Zna wszystkie dzielnice na wskroś.
![]() A co z tą koleżanką Kempy? Taka sama prawda jak z senatorem Cumshoterem , czy coś jednak jest na rzeczy? ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Nie wiem Edzio, zapytaj Sok z Buraka
![]() W tej warszawie to nie ma więcej kandydatów? Tylko Jaki i Trzaskowski? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Czyli jednak senator Cumshoter znowu w akcji.
![]() Uważaj Andrzejku żeby cię nie obryzgało. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Telewizja publiczna teraz i pięć lat temu, 4 czerwca
![]() Dzień Wolności i Praw Obywatelskich 4 czerwca https://pl.wikipedia.org/wiki/Dzie%C5%84_Wolno%C5%9Bci_i_Praw_Obywatelskich co teraz z miesięcznicami? jak je nazwać,,, a abonament zapłacony? ![]() |
|
|
![]() |
|
Nieboska komedia z Buraków Nie spodziewałam się aż takiego targania po szczęce guru multi-kulti Justina II-go. Co do Kanady, ostatnie wypowiedzi Trumpa o "kanadyjskim fircyku w zalotach genderowych" to bardzo zły znak dla ich gospodarki. Idzie czas na postawienie "liberalnej do kwadratu" Kanady do pionu rzeczywistości ekonomicznej ![]() tego w sposób wyjątkowo 'bulesny' i bezpośredni w wyborach. Czekamy na więcej ![]() Są wielkie widoki na przewrót w Kanadzie, bo gdy papu zabraknie budzą się demony rozsądku ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
I co te wpisy Art mają wspólnego z PiSem?
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
I co Andrzejku umyłeś twarz po spotkaniu ze znanym ( zwłaszcza na buraczysku) z obrony praworządności w Polsce, amerykańskim senatorem - Cumshoterem-Fistingerem?
![]() How was it? ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Telewizja publiczna teraz i pięć lat temu, 4 czerwca ![]() Dzień Wolności i Praw Obywatelskich 4 czerwca https://pl.wikipedia.org/wiki/Dzie%C5%84_Wolno%C5%9Bci_i_Praw_Obywatelskich co teraz z miesięcznicami? jak je nazwać,,, a abonament zapłacony? ![]() Przyjmij zasadę że po alkoholu nie warto siadać do komputera. ![]() Piłeś nie pisz! Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edzio a ile tych mostów w Warszawie Jaki wybuduje? Szukam Dunajca w Budapeszcie i zaleźć nie mogę ![]() W Warszawie to wybuduje te mosty chyba na Wisłoce ![]() ![]() Andrzejku jak już się doprowadzisz do porządku po wizycie senatora Cumshotera , to popatrz sobie po sieci ( tylko nie u Lisa czy w TVN24) wpadki "Czaskowskiego". Bo obawiam się że twoje wykluczenie cyfrowe spowodowane słuchaniem tej samej melodii trochę ci zmysły przytępia. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Edo broni nawet tvpis. Masakra.
|
|
|
![]() |
|
Jeżeli tak to zrozumiałeś to obawiam się że nic nie zrozumiałeś.
![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Juz dorownujesz art2deco.
No co tvp mowi o miesiecznicach? Ogolnie mialem tego dziennikarza za człowieka. Był kiedyś w stalowej woli ale jak widać ... |
|
|
![]() |
|
A i zapomniałem na kacu też nie pisz postów.
![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT A i zapomniałem na kacu też nie pisz postów. ![]() Może pisz w temacie. Ale jak zwykle gdy na obronę PIS kończą się pomysły to zostają ataki personalne. Jaki tym razem złamałeś punkt regulaminu? (2.2. treści ironizujących, prześmiewczych) Pan Krzysztof Ziemiec po wypadku był w Stalowej Woli z księdzem Beksińskim został wtedy nazwany za najbardziej wiarygodnego dziennikarza telewizyjnego i radiowego. Ciekawe jak to ma się teraz do tego co wcześniej wygłaszał. https://www.youtube.com/watch?v=OmN6M7lE6Fc |
|
|
![]() |
|
Dzięki za przypomnienie regulaminu. Wiem że zachowałem się jak gówniarz. Obiecuję że to był mój przedostatni raz.
![]() Co się tego Ziemca czepileś? W TVP pracują propagandysci a nie dziennikarze. Ziemiec zastąpił Kraśkę a Bugała Lewicką. Kłamstwo jest ( zawsze było) tam na porządku dziennym i nikogo trzeźwego to nie dziwi. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Co się tak obrony pisu czepiłeś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tylko komentuje. Płacę abonament bo muszę to komentuję. Chodze na spotkania z osobistościami przyjeżdzającymi do Stalowej to komentuje. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Niestety pamiętam bardzo niechlubne występy Ziemca za rządów PO-PSL.
Potem miał poważny wypadek. A potem powrócił jako "wolnościowy" dziennikarz. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Mirek również.
I dochodze do wniosku ze wszedzie obluda. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Co się tak obrony pisu czepiłeś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tylko komentuje. Płacę abonament bo muszę to komentuję. Chodze na spotkania z osobistościami przyjeżdzającymi do Stalowej to komentuje. Ja również tylko komentuję. Różnica między nami jest taka że ja robię to na trzeźwo. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Edo gdyby tak było byłbyś obiektywny. A pomysly ktore wciąż wymyslasz na obronę pisu no to bądz powazny.
Czytając posty Edo, Art, Cdn można by było dojść do wniosku że PIS jest partią Świętą i to ma być trzeźwe ![]() |
|
|
![]() |
|
Edzio faktycznie personalnie leci. Brak argumentów i przekaz słaby. Nie ma czego już bronić. Trzeba wyśmiewać i obrażać. Jak to nie zadziała to zaczną straszyć
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|