Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Oboje taki poziom macie. Tylko pis i obłuda. I jej wklejki z polski niepodleglej, niezależnej naprawde zaslugują na tytuł literacki jak Kaczyński na męża stanu
![]() Odnosisz się do tego co najłatwiej źrodlo cytowanej naklejki. A edo a nicki towarzyszące art to też taka burżuazja? Jest wiele miejsc na forum gdzie konkretnie zapytana zwleka z odpowiedzią dobe i wkleja swoje zamotane odpowiedzi aby wymigać się od konkretów. Jak tak czytasz powinieneś wiedziec. Caly czas brniesz w to że jest super a to co złe nie odczuwa typowy kowalski. Podejscie super stronnicze https://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/biedni-zloza-sie-w-podatkach-na-bogatych-czyli-socjalizm-po-polsku To była jedna z wielu grafik do artykułu Bo juz ataki personalne postawiły mnie z andrzejkiem do ławki a wykładowcą okazała sie art z wklejkami ale ze stron które są po stronie pis. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Poświęciłem i tak zbyt wiele swojego cennego czasu na kolejnego bezpartyjnego wolnościowca ze sztabu PO.
![]() Jeżeli wrzucasz chłam nie licz na poważne traktowanie. To by było na tyle. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Kampania w Warszawie nabiera tempa:
https://twitter.com/i/status/1009721737645305856 do tego już niedaleko: https://m.youtube.com/watch?v=zo0yBhkTzPw Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Poświęciłem i tak zbyt wiele swojego cennego czasu na kolejnego bezpartyjnego wolnościowca ze sztabu PO. ![]() Jeżeli wrzucasz chłam nie licz na poważne traktowanie. To by było na tyle. ![]() PO mi zwisa Powtorze ze odniosles sie do tego co wygodnie. A wpisy ktore na kilometr smierdzą trollingiem politycznym nazywasz najinteligentniejszymi. A juz te CETOwskie jablka to juz calkowice świadcza ze jestes STRONNICZY i nie poważny. Poza tym obrazkiem sporo materiału przemilczałeś. Za to personalnie ubliżać idzie ci dobrze. Pomysł jaki ty chłam piszesz o tych jablkach o sztabach po. Ze kukiz15 jest nie powazny a nade wszystko bronisz pis. Nawet tvpis piszesz ze tylko pijanego razi. Możesz nawet wszystkich nazywać wolnościowcami PO a wpisy art oprawić w okładki i wysłać na konkursy literackie dla najintelygentniejszych ale: Kwota wolna Odrzucona obniżka podatków Kasa na: Rydzyka, niepotrzebne miesięcznice CETA abonament przymusowy na taką telewizję która nawet o zajściu w VIVO nie poinformowała Nie będę już wspominał o braku wsparcia dla chcących coś w kraju działać |
|
|
![]() |
|
Chcesz podyskutować na swoim poziomie masz profil Grzegorza Drobiszewskiego albo Szczochzburaka. Tam dowiesz się o wszystkich aferach PiSu. Znajdziesz wsparcie senatora Cumshotera-Fistingera i inne tego typu newsy. Mnie w to nie mieszaj.
P.S. Nie napisałem że kłamstwa w TVP rażą tylko pijanego. Kłamstwo w tej telewizji funkcjonuje odkąd ona istnieje. Kłamali za PO , kłamią teraz. Przyjąłem zasadę że nie oglądam propagandy i dlatego ani Wiadomości TVP ani Fakty TVN mnie nie interesują. Zdziwienie kłamstwem w TVP ( skoro prawdy nigdy tam nikt nie uświadczył) wskazuje na: 1) dziecięcą naiwność 2) kompletną nieznajomość tematu 3) stan upojenia alkoholowego- w delirium tremens człowiek chodzi i dziwi ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Edwardzie abonament obowiązkowy, to jest ich ta tytułowa sprawiedliwość? Zaniżyć poziom jeszcze bardziej ale abonament pozostawić dalej
![]() A miało być tak pięknie... prawo, sprawiedliwie i po chrześcijańsku a traktują nas jak ... |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Czego oczekujesz od partii, która ma statut, odbywają się wybory ale i tak wiadomo kto wygra
![]() Polska ma rząd, Premiera i Prezydenta ale i tak wiadomo kto rządzi ![]() Analogicznie w Rosji Prezydentem może być obojętnie kto, ale i tak wiadomo kto rządzi ![]() Na świecie jest więcej takich baśniowych krajów, to co dziś pisze Madzia (bo podobno nie zawsze tak było), jakieś 10 lat temu w podobnym tonie i treści na wiecach przemawiał Słońce Narodu Wenezueli, kraju dziś bankrutującego, a stojącego na ropie ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT Czego oczekujesz od partii(...) Bob posługując się poziomem EdaZChabzin Kanadyjskich jabłek, poezji artystycznej z cyklu 2 deko propagandy, wszystkich w sztabie z Andrzejkiem (sory Andrzej tylko cytuję) no i tego co Edowi wychodzi najlepiej osobistych docinek gdy ktoś poruszy nie wygodny dla PISu temat. PS. Edo każdego wsadzasz do PO ale ja w wątku PO nie siedzę od kilku lat i nie robię za ich adwokata jak Ty w analogicznym temacie PIS Nie robię tego nawet w temacie o Kukizach Jak tam Twój mąż stanu? Pamiętasz ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edwardzie abonament obowiązkowy, to jest ich ta tytułowa sprawiedliwość? Zaniżyć poziom jeszcze bardziej ale abonament pozostawić dalej ![]() A miało być tak pięknie... prawo, sprawiedliwie i po chrześcijańsku a traktują nas jak ... Wszystko przymusowe TV i Internet, włączysz nasze forum a tam artystyczny @konspirator. Nie ma spokoju, nie ma wytchnienia od samokrytyki. Nawet Paweł ![]()
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Internet nie ma obowiązkowego abonamentu. Nie kłam.
Kukiz pzeprasza za wystawienie a kto parę lat temu posłów kupowal do większości ale Beger miała lepszy handel dozwolony nawet w niedziele i sprzedała ich. |
|
|
![]() |
|
Ja widziałem jak Kaczyński z Tuskiem sobie ręce podawali.
CYTAT Internet nie ma obowiązkowego abonamentu. Nie kłam.
Kukiz pzeprasza za wystawienie a kto parę lat temu posłów kupowal do większości ale Beger miała lepszy handel dozwolony nawet w niedziele i sprzedała ich. |
|
|
![]() |
|
Jaka okazja? Trzymasz nas w napięciu,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Kiedy ustawa obniżająca podatki i podnosząca kwotę wolną od podatku? Dobra zmiana
![]() CYTAT (Paweł Kukiz) Zarabiasz na rękę 2000 zł na umowie o pracę? To, czego nie widzisz, to 1350 zł, które odbiera Ci rząd. Koszt dla Twojego pracodawcy to 3350 zł. Zarabiasz na rękę 3000 zł? Twoje podatki i składki to dodatkowe 2080 zł. Pracodawcę kosztujesz w sumie 5080 zł. Ruch Kukiz'15 powstał po to, by zostawić ludziom więcej pieniędzy w kieszeniach. Bo ludzie wiedzą lepiej niż rząd jak je wydać. Jak to zrobić? Przez likwidację zbędnej biurokracji, uproszczenie i obniżenie podatków. Przez połączenie ZUS ze skarbówką (100 tys. urzędników i 10 mld na administrację rocznie!), czyli ograniczenie liczby i zachłanności pośredników między pracodawcą i pracownikiem. Polacy wyjeżdżają z Polski, bo ich własne państwo nie pozwala im tu NORMALNIE żyć. I to chcemy i MUSIMY zmienić! ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT (art2deco) Jaka okazja? Trzymasz nas w napięciu,,, https://www.google.pl/search?num=40&source=hp&ei=sa0sW-jWKoS2swHdm7SAAg&q=tasmy+beger&oq=tasmy+beger&gs_l=psy-ab.3...1002.5696.0.6232.12.11.0.0.0.0.112.772.10j1.11.0....0...1c.1.64.psy-ab..1.8.577.0..0j35i39k1j0i131k1j0i22i30k1.0.TB3w0fi9-po https://wiadomosci.wp.pl/najwieksze-afery-tasmowe-6038721266156161g/4 Beger żądała a Lipiński(PiS) wtedy mówił że wystarczy tylko jedna rozmowa z (Mężem stanu) J.Kaczyńskim. -także pis to nie tacy świetoszki Co powiecie Państwo o nowym pomyśle Morawieckiego jakim będzie trzeci próg podatkowy nazwany przez PIS „Danina Solidarnościowa” będzie to polegać na tym, że dochód w skumulowanej postaci powyżej miliona złotych będzie opodatkowany 36% W 2006 roku stawka podatku dochodowego dla bogatych wynosiła 40% i została zlikwidowana przez PIS |
|
|
![]() |
|
Art'ystka udaje, że nie wie o co chodzi
![]() CYTAT (Stanisław Tyszka) Uwaga❗️Po tym jak ujawniłem i skrytykowałem nagrody dla dyrektorów oddziałów ZUS (średnio ponad 24 tys. zł), i stwierdziłem przy okazji, że ZUS działa jak piramida finansowa, a ukryty dług emerytalny to 5 bilionów złotych, otrzymałem list z wyjaśnieniami od pani prezes ZUS. 😊
Poniżej zamieszczam całość (4 strony), a tutaj w telegraficznym skrócie główne myśli z listu: 1️⃣️ ZUS nie jest piramidą finansową, bo nie ukrywa przed swoimi uczestnikami prawdziwych mechanizmów finansowania "zysku" i działa legalnie. 2️⃣️ Ukryty dług emerytalny to owszem 4,96 bln zł, ale na ZUS przypada z tego "tylko" 4,06 bln zł, a poza tym nie ma powodów do zmartwień, bo przyszłe zobowiązania znajdą pokrycie w przyszłych składkach i dotacjach z budżetu państwa. 3️⃣️ Możemy spać spokojnie, bo "wypłacalność świadczeń z ubezpieczeń społecznych gwarantowana jest przez państwo". 4️⃣️ ZUS ma się świetnie, bo w 2017 roku wdrożył wiele "racjonalizatorskich projektów", dzięki którym usprawniono obsługę klientów. 5️⃣️ Nagrody dla dyrektorów oddziałów ZUS (ponad 24 tys. zł) i ich zastępców (ponad 18 tys. zł) im się po prostu należały. A jakie jest Wasze zdanie o ZUS-ie? 😉 Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT A jakie jest Wasze zdanie o ZUS-ie? Członek mojej rodziny, pracownik budżetówki, kobieta, pracowała nieprzerwanie od skończenia szkoły do emerytury według wieku PIS, zarobki pielęgniarki, emerytura 1300zł czynsz za mieszkanie 614zł zostaje 686zł na cały miesiąc życia i wszelakie wydatki rozwódka, mieszka sama |
|
|
![]() |
|
Czy moglibyście pytania w stylu " jakie jest wasze zdanie ?" roztrzygać u siebie w sztabie bezpartyjnych wolnościowców czytających Szczochzburaka?
Wydaje mi się że byłoby prościej. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Kiedy ustawa obniżająca podatki i podnosząca kwotę wolną od podatku? Dobra zmiana ![]() CYTAT (Paweł Kukiz) Zarabiasz na rękę 2000 zł na umowie o pracę? To, czego nie widzisz, to 1350 zł, które odbiera Ci rząd. Koszt dla Twojego pracodawcy to 3350 zł. Zarabiasz na rękę 3000 zł? Twoje podatki i składki to dodatkowe 2080 zł. Pracodawcę kosztujesz w sumie 5080 zł. Ruch Kukiz'15 powstał po to, by zostawić ludziom więcej pieniędzy w kieszeniach. Bo ludzie wiedzą lepiej niż rząd jak je wydać. Jak to zrobić? Przez likwidację zbędnej biurokracji, uproszczenie i obniżenie podatków. Przez połączenie ZUS ze skarbówką (100 tys. urzędników i 10 mld na administrację rocznie!), czyli ograniczenie liczby i zachłanności pośredników między pracodawcą i pracownikiem. Polacy wyjeżdżają z Polski, bo ich własne państwo nie pozwala im tu NORMALNIE żyć. I to chcemy i MUSIMY zmienić! ![]() ![]() Rozumiem Andrzejku że próbujesz się uwiarygodnić , niemniej jednak takie otwarte porównanie PiS do PO to chyba zbyt odważne posunięcie? Nie sądzisz? ![]() Twój przełożony w sztabie bezpartyjnych wolnościowców czytających Szczochzburaka to przeczyta i może być różnie. Wszyscy wszak wiemy że to ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Muszę cią zmartwić Edzio. Nie rozumiesz
![]() ![]() PS. Kiedy ustawa obniżająca podatki? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Czego oczekujesz od partii, która ma statut, odbywają się wybory ale i tak wiadomo kto wygra ![]() Polska ma rząd, Premiera i Prezydenta ale i tak wiadomo kto rządzi ![]() Analogicznie w Rosji Prezydentem może być obojętnie kto, ale i tak wiadomo kto rządzi ![]() Na świecie jest więcej takich baśniowych krajów, to co dziś pisze Madzia (bo podobno nie zawsze tak było), jakieś 10 lat temu w podobnym tonie i treści na wiecach przemawiał Słońce Narodu Wenezueli, kraju dziś bankrutującego, a stojącego na ropie ![]() Porównanie do Wenezueli nie jest dalekie od prawdy Bobku.Postawiłbym cały swój majątek na to że jeszcze jedna kadencja PO-PSL i mielibyśmy tutaj drugą Wenezuelę. ![]() Z tym porównaniem do Rosji również ciężko polemizować. W Rosji giną ludzie którzy stanowią zagrożenie dla Putina i u nas również. Wystarczy podać przykład bohatera walki o praworządność - pana Diduszki. Człowieka który zapłacił życiem za obronę wartości konstytucyjnych. Kiedyś zamiast pomników smoleńskich w całej Polsce będą pomniki bohaterów walk o wolność i demokrację. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Muszę cią zmartwić Edzio. Nie rozumiesz ![]() ![]() PS. Kiedy ustawa obniżająca podatki? A to na Szczochzburaka nie pisali? Niesłychane. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
A pisali? To ty znawca jesteś
![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Edo a konkretnie co za PO dotknęło Cię?
Bo moja żona od PO dostała 400zł podwyższki. A co za PIS dotknęło Cię na lepsze? Bo mnie nic. I żeby z góry wyjaśnić mam te dwie partie w tym samym miejscu w 4 literach. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
CYTAT A pisali? To ty znawca jesteś ![]() ![]() Wydaje mi się że przeceniasz moją znajomość Szczochzburaka Andrzejku. Ale załatw mi swoją stawkę w waszym sztabie i będę go cytować codziennie. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edo a konkretnie co za PO dotknęło Cię? Bo moja żona od PO dostała 400zł podwyższki. A co za PIS dotknęło Cię na lepsze? Bo mnie nic. I żeby z góry wyjaśnić mam te dwie partie w tym samym miejscu w 4 literach. Najbardziej za PO dotknęło mnie jak Donald Tusk wyłapał liścia na wale w czasie powodzi. Przez krótką chwilę była szansa żeby rudzielca się pozbyć raz na zawsze. Zamiast walić go z liścia można go było zepchnąć do Wisły. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|