|
![]() |
|
Kto to jest Andrzejku Obywatel DC?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Kto to jest Andrzejku Obywatel DC? Oceniaj treść, nie autora. Fiskus skreślił 155 tys. podatników z rejestru VAT niezgodnie z prawem Niemal 155 tys. podatników mogło zostać usuniętych z rejestru VAT niezgodnie z przepisami . Najnowsze wyroki wskazują, że skarbówka powinna była informować o tym w decyzjach, a nie zwykłych zawiadomieniach http://forsal.pl/gospodarka/aktualnosci/artykuly/1186940,fiskus-skreslil-155-tys-podatnikow-z-rejestru-vat-niezgodnie-z-prawem.html Dobra zmiana ![]() https://www.facebook.com/sokzburaka/videos/1587236308072687/ ![]() ![]() ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Kto to jest Andrzejku Obywatel DC? Oceniaj treść, nie autora. W 1939r. roku wybucha II wojna światowa,która przyczynia się do zrujnowania Europy. Po zakończeniu wojny Europa wschodnia i część środkowej zostaje pod okupacją ZSRR. W 1947r. roku powstaje plan odbudowy Europy, Stalin odmawia pomocy. Polska. Od 1944 do 1989 Polska nie jest państwem suwerennym. Po roku 1989 poprzednia władza ma się dobrze. w 2016r. zostaje wprowadzony program 500+. Norwegia. W 1969r. w Norwegii odkryto potężne złoża ropy naftowej. W 1972r. powołano do życia norweski państwowy koncern naftowy Statoil . Wielka Brytania. Warto poczytać o Imperium brytyjskim,latach 1858–1947 oraz jaki interes Anglia miała w Iranie. W 1975 r. "królowa Elżbieta II nacisnęła pozłacany guzik w centrum operacyjnym koncernu British Petroleum w szkockim Aberdeen. W ten uroczysty sposób monarchini uruchomiła 209 kilometrowy rurociąg, którym po raz pierwszy popłynęła ropa naftowa z terminalu w Cruden Bay do rafinerii w Gragenmouth. W gospodarczej historii Wielkiej Brytanii rozpoczęła nowa epoka". Ja również zastanawiam się kto to obywatel DC ? |
|
|
![]() |
|
Już ocenili Andrzejku zobacz na komentarze...
Poza tym że pomylił kwoty netto z brutto , uśrednił kwoty według z dupy wyjętego wzoru i zapomniał dodać że opodatkowanie pracy w niezwykle bogatej Szwecji wynosi około 60 % to napisał samą prawdę. Żeby tylko Morawiecki się o tym nie dowiedział bo się zaraz okaże że można jeszcze podnieść składki. ![]() Co do Szczocha , no cóż człowiek cytujący taki szajs nie musi robić nic więcej. Tym bardziej że wszelkie wątpliwości rozwiał już dawno. ![]() Autor Bartosz Wieliński z GW - autorytet w sam raz dla bezpartyjnych wolnościowców ze sztabu PO. Wieliński już od dawna walczy o JOW-y , koniec partiokracji i wszystkie inne postulaty kukizowców. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Pomylił netto z brutto
![]() ![]() ![]() Senacka komisja przeciwna referendum prezydenta Po co pytać o zdanie wyborców ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Dobrze Andrzejku a myślisz że Bartosz Wieliński z GW , który jest przez ciebie linkowany jest zwolennikiem zmian w konstytucji?
![]() Ciekawe ilu bezpartyjnych wolnościowców linkuje redaktora Wielińskiego? Pewnie multum. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Krugej jako mistrz czwartego kwartału pewnie potrafisz to wytłumaczyć?
http://next.gazeta.pl/next/7,151003,23699010,orlen-zyskal-na-zakazie-handlu-w-niedziele-sklepy-z-rekordowymi.html Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
hmm obserwujemy wysyp plejady gigantów
![]() ![]() Na tym odcinku forumowicze mają doskonale utrwalone wrażenia jak to jest :-) Pure joy and pleasure :-) Centrala nie wybaczy spadku obrotów sprzedaży detalicznej, będą stymulować wzrost aktywności Obywateli RP i innych Ruchów Oddolnych pod Sejmem i supermarketami. Dyżurni na internecie zawiedli, ciemny lud nie kupił i cudem przeżył Wielki Głód i spadek wpływów w Niemczech ![]() Bez Cyby, Hadacza, Diduszki, Obary etc się nie obędzie ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dobrze Andrzejku a myślisz że Bartosz Wieliński z GW , który jest przez ciebie linkowany jest zwolennikiem zmian w konstytucji? ![]() Ciekawe ilu bezpartyjnych wolnościowców linkuje redaktora Wielińskiego? Pewnie multum. ![]() Edzio. Już pokazałeś, że nie masz pojęcia o składnikach wynagrodzenia. Kiedyś pisałeś, że zatrudniasz ludzi. Teraz pokazałeś ![]() ![]() ![]() Nie potrafisz sie odnieść do treści ![]() ![]() cdn.. co to za bełkot ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
cdn - totalni wypalają się widząc bezcelowość i idiotyzm swoich działań. Resztką sił próbują wzniecić jakiś choć niewielki pożar. Warunki mają trudne - bo wakacje nie sprzyjają protestom (kto jeszcze pamięta agitatorów PO chodzących po plażach?).
A kto w tym okresie urlopowym odpuści, ten jesienią przegra. Istnieje zatem ryzyko zohydzenia nam politycznych tematów. Ryzyko to dotyczy obu frontów politycznych. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Pomylił netto z brutto ![]() ![]() ![]() Obywatel DC ograniczył się w tym tekście,więc przybliżyłem trochę historii. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edzio. Już pokazałeś, że nie masz pojęcia o składnikach wynagrodzenia. Kiedyś pisałeś, że zatrudniasz ludzi. Teraz pokazałeś ![]() ![]() ![]() Nie potrafisz sie odnieść do treści ![]() ![]() cdn.. co to za bełkot ![]() ![]() 1) nie napiszę przecież że jestem partyjnym funkcjonariuszem na państwowym żłobie! Litości Andrzejku jak wtedy wyglądałaby moja wiarygodność? Pewnie tak samo jak twoja... ![]() 2) odpowiem tak jak zawsze ty - ja tylko cytuję. Znalazłem te uwagi do grafiki Obywatela D C ( guru dla głupków z aspiracjami) na jego profilu. Ja tylko cytuję.... 3) Nazwisko które wymieniam znajduje się na Szczochu ( to co zalinkowałeś) jako autora. Pewnie znowu tylko cytujesz albo może ktoś ci się włamał na konto.... 4) w przyszłym roku kończę 18 lat także za tą gimbazę powinieneś zarobić.. ![]() 5) dowiedz się jak do bogactwa doszły powojenne Niemcy, Szwecja czy Finlandia i wtedy pogadamy. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Edzio, masz świadomość że p....sz? Jaki z ciebie pracodawca skoro nie wiesz ile kosztuje wynagrodzenie pracownika. Nie pisz o swojej wiarygodności bo nigdy jej nie miałeś
![]() Netto/brutto ![]() ![]() A co do cytatu, to zawsze można go odpowiednio oznaczyć. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Być może jest tak jak piszesz Andrzejku ( z moja wiarygodnością). Szczerze pisząc nigdy mi na niej nie zależało - miałem inne priorytety. Ale klnę się na wszystkie świętości że twoja jest jeszcze niższa...
![]() Czy masz przemyślenia z faktu linkowania do Szczocha dzieła którego twórcą jest "dziennikarz" GW- Bartosz Wieliński? To typowy funkcjonariusz w służbie PO , coś jak bracia Karnowscy w służbie PiS. Czy zatem posługując się czymś co tworzy zagorzały zwolennik jednej z partii przybliża nas do odpartyjnienia sceny politycznej? Przecież to absurd! Poczytaj komentarze pod dziełem guru dla głupków z aspiracjami. I wtedy możemy podyskutować o kwotach brutto czy netto , opłacaniu emerytur z VAT i innych pomysłach tego niedoszłego geniusza z dziedziny ekonomii. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Krugej jako mistrz czwartego kwartału pewnie potrafisz to wytłumaczyć? http://next.gazeta.pl/next/7,151003,23699010,orlen-zyskal-na-zakazie-handlu-w-niedziele-sklepy-z-rekordowymi.html Co się tak podniecasz tym orelenem? Przecież stacje benzynowe są po to aby sprzedawać paliwo a nie spożywkę typu ser mąka czy cukier, tak? Zamknąć i stacje więc. Przypomnę Ci że zamysł ustawy miał pomóc małym rodzinnym sklepom. Wytłumaczę to tak: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,23705158,zakaz-handlu-w-niedziele-zabojczy-dla-malych-sklepow-nie-maja.html#Z_MT2 |
|
|
![]() |
|
Poczytaj komentarze pod dziełem guru dla głupków z aspiracjami. Nie wierzę.Wydrukowali KSIĄŻECZKĘ JARO?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Uchwalona przez Senat w nocy ustawa sądowa PiS wymaga nowelizacji. Przez pośpiech w jednym z przepisów ustawa odsyła do artykułu, który nie istnieje – podaje RMF FM. http://www.rp.pl/Sedziowie-i-sady/307259969-Nowa-ustawe-o-Sadzie-Najwyzszym-trzeba-bedzie-poprawic-Jest-blad.html Takie matoły nami rządzą ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT cdn - totalni wypalają się widząc bezcelowość i idiotyzm swoich działań. Resztką sił próbują wzniecić jakiś choć niewielki pożar. Warunki mają trudne - bo wakacje nie sprzyjają protestom (kto jeszcze pamięta agitatorów PO chodzących po plażach?). A kto w tym okresie urlopowym odpuści, ten jesienią przegra. Istnieje zatem ryzyko zohydzenia nam politycznych tematów. Ryzyko to dotyczy obu frontów politycznych. a na dodatek cdn i art dosyć dobre pomysły i projekty kukiz15 nazywa antypolskimi i miesza się w tą grupę która chce wzniecić ten pożar sorry ale taka jest prawda, pis idealny nie jest https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
Jakieś przykłady Klemensie (w całości, moje posty tworzą całość w odpowiedzi do czyjegoś). Aż tak cie poraniłam ze straciłeś dystans?
|
|
![]() |
|
Pisałaś/pisałeś " nie moja antypolska bajka " dotyczyło kukiz15 i cały czas partyjnie walczysz
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
Do tego jeszcze mnie obrażasz, jestem hetero kobieta. Brak kontekstu argumentacji pomijam, nie będę zołzą.
na razie,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT a na dodatek cdn i art dosyć dobre pomysły i projekty kukiz15 nazywa antypolskimi i miesza się w tą grupę która chce wzniecić ten pożar sorry ale taka jest prawda, pis idealny nie jest A ugrupowanie Kukiza nie ma do zaoferowania nic, poza wątpliwościami. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Być może jest tak jak piszesz Andrzejku ( z moja wiarygodnością). Szczerze pisząc nigdy mi na niej nie zależało - miałem inne priorytety. Ale klnę się na wszystkie świętości że twoja jest jeszcze niższa... ![]() Czy masz przemyślenia z faktu linkowania do Szczocha dzieła którego twórcą jest "dziennikarz" GW- Bartosz Wieliński? To typowy funkcjonariusz w służbie PO , coś jak bracia Karnowscy w służbie PiS. Czy zatem posługując się czymś co tworzy zagorzały zwolennik jednej z partii przybliża nas do odpartyjnienia sceny politycznej? Przecież to absurd! Poczytaj komentarze pod dziełem guru dla głupków z aspiracjami. I wtedy możemy podyskutować o kwotach brutto czy netto , opłacaniu emerytur z VAT i innych pomysłach tego niedoszłego geniusza z dziedziny ekonomii. ![]() Edzio daruj sobie. Nie musisz już pajacować i powtarzać swoje utarte kwestie. Wszyscy już widzieli jaki z ciebie pracodawca. ![]() CYTAT (KRZYSIU) Poczytaj komentarze pod dziełem guru dla głupków z aspiracjami. Nie wierzę.Wydrukowali KSIĄŻECZKĘ JARO?jezyknie wiemjezyknie wiem Tak, tytuł "Wolność i Demokracja wg. Jarka" ![]() CYTAT A ugrupowanie Kukiza nie ma do zaoferowania nic, poza wątpliwościami. Bezczelni jeszcze chcą o zdanie pytać obywateli. Nie do pomyślenia w demokratycznym państwie ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
10% wystarczy :-))
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT a na dodatek cdn i art dosyć dobre pomysły i projekty kukiz15 nazywa antypolskimi i miesza się w tą grupę która chce wzniecić ten pożar sorry ale taka jest prawda, pis idealny nie jest A ugrupowanie Kukiza nie ma do zaoferowania nic, poza wątpliwościami. Dobrze, że Pis ma w chu* do zaoferowania. |
|