|
![]() |
|
Jak co miesiąc! Ale Wania z Petersburga mówi że ten Hans z Bochum co płaci tobie nie dostanie już od niego ani grosza...
![]() Chyba się pokłócili ? ![]() Andrzejku nawet więcej niż się zająknąłem. Zdążyłem je skrytykować. Przy czym myślałem że to tylko zamordyści z PiS podnoszą , a tu się okazuje że wszyscy tak robią. A ten bank w którym pracujesz ( i z którego dzwonisz z fajnymi ofertami kredytowymi) to przypadkiem nie jest w rękach PZU a co za tym idzie w rękach dobrej zmiany? Chyba nie jest to komfortowe uczucie brać od nich wypłatę? Czy wychodzisz z założenia że pieniądze nie śmierdzą? ![]() Pozdrowiłeś figlarza? Jak tam stowarzyszenie bezpartyjnych wolnościowców ( i brat banana) ? Teraz jak macie fuzję z podkarpackimi dewiantami to będziecie na naszym rynku hegemonem? ![]() Swoją drogą zazdroszczę ci ,czerpać z tyłu różnych źródeł , niejedna ulicznica by się nie powstydziła ... ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tak interesujesz się podwyżkami w Łodzi a nawet nie zająknąłeś się w temacie podwyżek w Stalowej Woli? Co za hipokryta ![]() ![]() Przelewy przychodzą z Petersburga? przelewy to gładko idą do Deutsche Bank, burki z SN warują nad praworządnością dojenia przez rezydenturę :-) |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Jak co miesiąc! Ale Wania z Petersburga mówi że ten Hans z Bochum co płaci tobie nie dostanie już od niego ani grosza... ![]() Chyba się pokłócili ? ![]() Andrzejku nawet więcej niż się zająknąłem. Zdążyłem je skrytykować. Przy czym myślałem że to tylko zamordyści z PiS podnoszą , a tu się okazuje że wszyscy tak robią. A ten bank w którym pracujesz ( i z którego dzwonisz z fajnymi ofertami kredytowymi) to przypadkiem nie jest w rękach PZU a co za tym idzie w rękach dobrej zmiany? Chyba nie jest to komfortowe uczucie brać od nich wypłatę? Czy wychodzisz z założenia że pieniądze nie śmierdzą? ![]() Pozdrowiłeś figlarza? Jak tam stowarzyszenie bezpartyjnych wolnościowców ( i brat banana) ? Teraz jak macie fuzję z podkarpackimi dewiantami to będziecie na naszym rynku hegemonem? ![]() Swoją drogą zazdroszczę ci ,czerpać z tyłu różnych źródeł , niejedna ulicznica by się nie powstydziła ... ![]() Bardzo dużo słów zupełnie nie w temacie ![]() ![]() Tak skrytykowałeś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bank, moja praca, co to ma wspólnego z tematem? Dlaczego tak bardzo interesujesz się moją osobą? Tak bardzo dużo poświęcasz czasu na pisanie o mnie. Masz rzekomo mój nr telefonu. Dlaczego nie zdzwonisz? Strach, bohater w necie, zero w świecie? Tęsknisz za bananem? Wiesz kim jest i znów nie masz odwagi odezwać się do niego? cdn... zabolało? prostytutko? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() No jak to gdzie. - W "opozycji"... ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Bardzo dużo słów zupełnie nie w temacie ![]() ![]() Tak skrytykowałeś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bank, moja praca, co to ma wspólnego z tematem? Dlaczego tak bardzo interesujesz się moją osobą? Tak bardzo dużo poświęcasz czasu na pisanie o mnie. Masz rzekomo mój nr telefonu. Dlaczego nie zdzwonisz? Strach, bohater w necie, zero w świecie? Tęsknisz za bananem? Wiesz kim jest i znów nie masz odwagi odezwać się do niego? Gdyby mi zależało na kontakcie z tobą czy bananem nie miałbym z tym problemu. Rzecz w tym że mi na tym nie zależy. Mam was dwóch w głębokim poważaniu. ![]() Póki co to ty do wydzwaniałeś do mnie z ofertą kredytową na 5 % RRSO. ![]() Dziwne jest tylko to że jako rzekomy bezpartyjny wolnościowiec zbierasz tylko szumy z jednej strony. ![]() Nie wiem czy to tęsknota , w każdym razie pozdrów tego gagatka. Był , jaki był , ale zianie z figlarza było the best of... ![]() Zawdzięczam tej mendzie swoje ostrzeżenia , ale było warto! To jak to jest z tą wypłatą od dojnej zmiany? Trochę niekomfortowo czy masz do tego olewające podejście? ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Są przeróbki TVP - czas na przeróbki tvn...
Gdyby w Polsce były takie zamieszki.... ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() No jak to gdzie. - W "opozycji"... ![]() Bardzo trafny komentarz. Bo oto stoimy przed postawieniem fundamentalnego pytania: dlaczego towarzysze piętnują towarzysza? Za to kim był, czy za dobry przykład skruchy i żalu za błędy? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Gdyby mi zależało na kontakcie z tobą czy bananem nie miałbym z tym problemu. Rzecz w tym że mi na tym nie zależy. Mam was dwóch w głębokim poważaniu. ![]() Póki co to ty do wydzwaniałeś do mnie z ofertą kredytową na 5 % RRSO. ![]() Dziwne jest tylko to że jako rzekomy bezpartyjny wolnościowiec zbierasz tylko szumy z jednej strony. ![]() Nie wiem czy to tęsknota , w każdym razie pozdrów tego gagatka. Był , jaki był , ale zianie z figlarza było the best of... ![]() Zawdzięczam tej mendzie swoje ostrzeżenia , ale było warto! To jak to jest z tą wypłatą od dojnej zmiany? Trochę niekomfortowo czy masz do tego olewające podejście? ![]() To po co tyle czasu poświęcasz mojej osobie? A co do wypłaty, to coś ci się pomieszało ![]() ![]() Nowy podatek? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Potwierdzasz news czy spekulacje zdrowotne? ORP Bodnar zapewne znowu odcumuje.
Tymczasem na linii molestowania Polaków bez zmian: Krytyczny raport PE sporządzono po wrześniowej wizycie delegacji europosłów w ten kraj. Raport został przedstawiony i zaakceptowany dziś na posiedzeniu komisji swobód obywatelskich przez jej przewodniczącego. Raport spotkał się ze spontanicznym uznaniem Europejczyka zgłaszającego głód uczciwości,,, na emigracji. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Nowy podatek, świetna sprawa
![]() ![]() A tymczasem ![]() ![]() I trochę czarnego humoru ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
No właśnie... co się stało z ostoją komunistycznej zepsutej śmietanki?
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Komuniści socjaliści. PiS socjaliści.
Komuniści chcieli by wszyscy mieli po równo. PiS woli pieniążki dla władzy + społeczeństwo na zasiłkach. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Mamy szczyt klimatyczny - z dużymi naciskami na likwidację górnictwa, energetyki opartej na węglu, hutnictwa opartego na węglu...
Gdyby to się działo za rządów PO-PSL, zapewne posłusznie zlikwidowalibyśmy wszystkie kopalnie (lub oddali w niemieckie - bardziej "odpowiedzialne" ręce). Kupilibyśmy od Francuzów przestarzałą technologię jądrową, uzależnili od ich dostaw uranu, od Niemców kupilibyśmy technologie elektrowni wiatrowych.... Zrujnowalibyśmy własny przemysł i gospodarkę i przez najbliższe 100 lat spłacalibyśmy z wielką wdzięcznością zakupione technologie, podczas gdy inne kraje dalej jechałyby na węglu...łącznie z Francją i Niemcami...(mało kto pamięta, że Niemcy zamykają elektrownie jądrowe i na rzecz węglowych i wiatrowych...) No.. ale wtedy bylibyśmy tylko kolejnym landem niemieckim a wschód oczywiście wziąłby sobie putin, lub jego następca... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Podobną logiką i narracją kierowała się Korea Północna. Nic z tego dobrego nie wyszło.
Dostęp do energii (paliwo i prąd) jest podstawą funkcjonowania gospodarki. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Podatek za CO2 służy pozyskiwaniu środków na rozwój nowych technologii pozyskiwania energii z surowców innych niż węgiel, istniejąca energetyka węglowa płaci za badania.
Na końcu tej dojnej drogi zapłacimy za licencje i nowe technologie opracowane na Zachodzie czy będziemy mieli zniżkę za własny wkład kapitałowy ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
W ramach walki o lepszy klimat pisowskie mózgi opatentują wiatraki zasilane węglem
![]() Prostytutki w euforii, podnieta sięga zenitu ![]() A to i podatek nowy trzeba będzie wprowadzić taki sukces trzeba godnie uczcić. ![]() I znów euforia wśród prostytutek ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Szymonik/Szlęzak wypowiadał się o dotowaniu obozów z danin, euforia Andrzejku?
Daj spokój już tej Gersdorf wszyscy wiedzą kto to jest. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Im większy grzesznik się nawróci, tym większa radość w Niebie.
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Tyle, że on się nie nawrócił. Koniunktura!
|
|
|
![]() |
|
To będzie zażywał sponsorowanej sauny w Towarzystwie. Zazdrościsz mu
![]() Tani węgiel pomoże przetrwać gospodarce w czasie przejściowego dojenia. Lepsze od zamykania kopalni. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() Pracują nad kolejnym, tym razem dowalą właścicielom aut z dużymi silnikami. A co niech płacą ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tyle, że on się nie nawrócił. Koniunktura! A skąd ty to możesz wiedzieć? ![]() Ze znanych mi Świętych, tylko Ojciec Pio miał dar widzenia ludzkich grzechów i sumień.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Pracują nad kolejnym, tym razem dowalą właścicielom aut z dużymi silnikami. A co niech płacą ![]() ![]() Ten cały Macron zrobił moment karierę, nawet nasza lewicowo-liberalna pseudo-elita go pokochała. A ten niby taki wielki fachowiec w ciągu roku podniósł ceny paliw o prawie 30 %. Rzeczywiście fachowiec wysokiej klasy ![]() U nas też jest taki szpenio. Gospodarczy liberał z tytułem naukowym. Też miał bardzo ambitne plany ale jak sam byl szefem resortu finansów to jedyne co miał do zaproponowania to 34 podwyżki akcyzy na paliwa w jednym roku ( rozłożone na raty - bo był bardzo litościwy)... ![]() Jak tam Andrzejku chyba ci trochę szkoda makarona , w Śniadaniu mistrzów nie mogli się go nachwalić , co nie? Jak myślisz co zawiodło? Ktoś odciął finansowanie czy to tak spontanicznie wybuchło? Pan Pszoniak na ten przykład twierdzi że to tamtejsi pisowcy tak szumią.. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT i Niemcami...(mało kto pamięta, że Niemcy zamykają elektrownie jądrowe i na rzecz węglowych i wiatrowych...) http://eko-unia.org.pl/niemcy-2030-r-60-mniej-elektrowni-weglowych/ Można tez polemizować że emitują więcej co2 niż my. No ale zwrócić trzeba uwagę że tez jest ich dwa razy więcej niż nas. No i jak jest to wyliczone. Na głowe, na kilogramy czy na powierzchnie kraju. Dodam jeszcze że Afganistan nie emituje praktycznie żadnego co2 nie oznacza ze ich gospodarka jest tak ekologiczna. |
|