|
![]() |
|
Tylko PIS ...a pozniej dlugo dlugo nic a nastepnie ...same niemoty
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT To sa tylko skutki, ale co jest źródłem tego wzrostu produkcji? No generalnie gospodarka czyli firmy, pracownicy ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Niezrozumienie tematu czy celowe manipulowanie? Co innego zakup działki, inwestycja. A co innego inwestycja z dotacją. Nie dziwiła by mnie dotacja niemieckiego rządu no ale Polski rząd sponsoruje niemiecką firmę by ta inwestowała w Polsce jest dziwne. Krótka pamięć Andrzejku? Przypomnisz nam warunki sprzedaży tych hektarów? Ja myślę ze to były bardzo dobre hektary, ~1 pracownik/ha na terenie super uzbrojonym :-) Jak inwestować w magazyn to z rozmachem! Nie znam warunków sprzedaży i ty tez zapewne nie znasz. To czego nie rozumiesz to słowa sprzedaż i inwestycja bez dotacji ![]() Wzrostu gospodarczego też nie rozumiesz ale bardzo chcesz zabierać głos ![]() ![]() Andrzejku, nie można cie pozostawić samopas na chwile bo portal traci na oglądalności przez ludzi nieprzeżuwających ![]() "To są tylko skutki, ale co jest źródłem opisanego przez Roberta wzrostu produkcji? (Pomijając 2 mln armie taniej siły roboczej oczywiście)." Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Madziu nie krępuj się i oświeć nas
![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie tylko NBP ale również Sądownictwo. Zawsze są pomocni sąsiedzi :-)) w biedzie.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Madzia unika tematu
![]() ![]() Gdyby tak wprowadzić by każdy sam przelewał do ZUS i Skarbówki swoje podatki to ludzie zobaczyliby prawdę jak władza ich grabi. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Kukiz porównał odstrzał dzików (prośnych loch) do zbrodni UPA.
Ale czad. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Rzeź to rzeź. No ale dla ciebie może być to czad.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Taka sytuacja ![]() ![]() A jak myślisz Andrzejku ile zarabiają dyrektorzy w twoim banku ( bez względu na ich wykształcenie)? Ciekawe ile zarabiają dyrektorzy w FED albo EBC? Sprawa się chyba rypła troszeczkę , bo nawet były prezes NBP Marek Belka przedwczoraj mówił że nigdy wcześniej w banku centralnym nie było takich pensji , a już wczoraj na to samo pytanie odpowiedział że wysokie pensje to standard.... ![]() Chyba mu w końcu wyszukali że zarabiał więcej niż obecny . ![]() A to jeszcze ws rzezi... https://mobile.twitter.com/jakub_szymczuk/status/1083280431355703296 EkoJanusze i Ekograżynki znowu w akcji! ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co oznacza ta kolumna zaznaczona na czerwono? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Myślałem że napiszesz ile zarabiają dyrektorzy w centrali twojego banku ...
![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Puszcza, żubry, dziki... Ciekawe co będzie następne?
![]() |
|
|
![]() |
|
Tylko PIS i ....dluuugo dluuuugggooo NIC.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Tylko PIS i ....dluuugo dluuuugggooo NIC. I potem już jest normalnie |
|
|
![]() |
|
CYTAT Myślałem że napiszesz ile zarabiają dyrektorzy w centrali twojego banku ... ![]() Nie ma czegoś takiego jak "mój bank". Może kiedyś ale to bardzo daleka droga ![]() To teraz napiszesz co oznacza ta kolumna zaznaczona na czerwono? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Nie lubię tej kobiety i uważam, że jest po coś sztucznie promowana, ale jeśli to rzeczywiście powiedziała, to zaorała hektar lewackiego betonu.
![]() ![]() Co nie zmienia mojego zdania o niej. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Puszcza, żubry, dziki... Ciekawe co będzie następne? ![]() Psy , koty a jak ich zabraknie to wezmą się za sodomitów i gomorytki. A potem zostanie gorszy sort i podkarpackie dewianty. ![]() https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2258172637730540&id=1732451630302646 Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie ma czegoś takiego jak "mój bank". Może kiedyś ale to bardzo daleka droga ![]() To teraz napiszesz co oznacza ta kolumna zaznaczona na czerwono? Skoro ty udajesz głupka to czemu oczekujesz ode mnie konkretu? ![]() Wiesz że chodzi mi o centralę banku w którym pracujesz. Czy wiesz ile tam zarabiają dyrektorzy? Może się podziel z nami, porównamy to z zarobkami w NBP... ![]() No chyba że twoja dociekliwość ma granice. Jak już to ustalimy to zdradzę ci w wielkiej tajemnicy że ta czerwona kolumna to podkreślenie ilości dzików przeznaczonych do odstrzału na przestrzeni ostatnich lat. Tylko nie powtarzaj tego nikomu bo EkoJanusze i EkoGrażynki strasznie się nakręcili. Piszą coś o drugiej rzezi wołyńskiej itp... ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Tylko PIS i ....dluuugo dluuuugggooo NIC. I potem już jest normalnie Nigdy wiecej takiej normalnisci jak za czasow Po i PSL .Jeszcze raz bo nie dotarlo.Tylko PIS a dalej dluuugooo dluuuggoo nic .Same niemoty i zlodzieje.Tylko PIS . |
|
|
![]() |
|
CYTAT Psy , koty a jak ich zabraknie to wezmą się za sodomitów i gomorytki. A potem zostanie gorszy sort i podkarpackie dewianty. ![]() Nie wiedziałem, że istnieje coś takiego jak "syndrom Bambiego" Teraz rozumiem, dlaczego zryte umysły bronią karpi, dzików, kurek, itp, a jednocześnie nie widzą nic złego w aborcji, eutanazji... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Rzeź to rzeź. No ale dla ciebie może być to czad. Andrzejku, pilnuj się, Pawełek popłynął z głównym nurtem ![]() PS Nie unikam tematu, tylko go przeżuwaczom przybliżyłam ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
W stanie wojennym zomowiec okłada pałą żabę.
Podchodzi obywatel i mówi: - Co się władza tak znęca nad zwierzęciem? - Niech się obywatel nie wtrąca! Nie dość, że w moro, to jeszcze podskakuje!. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
uwaga uwaga!
http://www.sejm.gov.pl/sejm8.nsf/interpelacja.xsp?documentId=1B8889EADEFA942AC1258361004F90DA&view=1&fbclid=IwAR1VaJH_8hos166CANLGWpx4YZXtVSmtQhJlH0FFQCOd9Z3gjaMQkJ1gAE8 ps czytajta odpowiedz. Tak tacy ludzie rządzą naszym krajem. ![]() |
|