|
![]() |
|
Nic nie wylewam, nie zajmuje sie agitacja. Oceniam wyNiki rzadow POPSLSLD.
Sa nieudolni i im nie wychodzi. To po stronie Panstwa. Sa bardzo sprawni w realizacji interesow europejskich. Sa dyspozycyjni. Komplementow nie pisalem. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Banan,prędzej zniosa wizy do Usa,niż Ziobro trafi przed Trybunał Stanu. Niedoczekanie twoje,a Pis wygra wybory. Ps. Jak tam twoja teoryjka w temacie śmierci Leppera,po tym co ujawnił Stonoga ? Co do wiz i "Zera" się okaże ... Co do "teoryjek" to ja opieram się na faktach nie tak jak właśnie wy ... "teoryjki" i "gdybanki" ... to że macie problemy z interpretacją tekstu pisanego to też fakt niezaprzeczalny ... więc poproszę o wrzucenie cytatu gdzie napisałem w ostatnim czasie jakąś "teoryjkę" nt. śmierci Leppera ... to że się wykluczyłeś ostatnim wpisem z wszelkiej dyskusji to inna sprawa "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Dwie strony wstecz pisałeś : "jak to biedny Lepper popełnił "samobojstwo" prze to zle PO..." Otóż Lepper został powieszony,a wcześniej chciał przekazać Kaczyńskiemu dowody na zamach w Smoleńsku... Ale ty przecież i tak w to nie uwierzysz. Jak to odpisales Zumbie : "to ze Pis nie rządzi od 8 lat to twoje zdanie". To nie jego zdanie,to fakt !
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
Wrzucił bym śmiech ale mi się nie chce ... i to ma być ta "teoryjka " wg. ciebie ...
![]() Czyli wg. ciebie w Stalowej człowieku nie rządzi PiS ? przykładowy gaz to nie pokłosie rządów PiSu ... czytaj drogi gaz to i droższe produkty wykonane z jego użyciem ... itd "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Ktos jest na gazie..
|
|
|
![]() |
|
jaki wpływ na to co się dzieje w kraju ma rząd,a jaki prezydent i rada miejska jednego z miast ? O wypranym mózgu to juz Ci Irkuck napisał jak jest. Szkoda klawiatury na pisanie z Toba. Coby PO nie zrobiła zawsze Pis gorszy...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT (kubus28/weber) Andrzejku ponawiam pytanie : Odgadłeś ,że ja to Weber. Pytam więc pod jakim nickiem ukrywa się Kudłaty? Taki jesteś dobry i w zgadywaniu ,i wynajdowaniu wszelakich afer pislamistów , więc może byś przeciął spekulację? No nie daj się prosić i odpisz , bo zaczynam nabierać przekonania , że tylko się droczysz! Myślałem , że figlarzem jest Twój przyjaciel , ale chyba obaj sobie lubicie pofiglować i pohasać , co? Jak to jest z Wami dwoma ? Walczycie czasami na miecze? Czy tylko tak się naigrawacie? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wiesz że twoja erekcja (bo zapewne nie jest to "euforia" ) powyborcza może być szkodliwa ...pierwsze objawy już są ![]() Gdybyś rozumiał tekst pisany to właśnie mr. Zero zapewne trafi przed TS ![]() ![]() ![]() ps. Wiesz że Szydło kiedyś klęczała u chyba Grasia i chciała startować z list PO ? ![]() Było by mi znacznie prościej , gdybyś używał trochę mniej znaków interpunkcyjnych . Jednym postem dokonałeś gwałtu na zasadach stylistyki języka polskiego. ![]() Jak widzę zaczynasz posługiwać się trudnymi wyrazami takimi jak erekcja i euforia , to ładnie ,ze w tym wieku zaczynasz rozszerzać swoje horyzonty intelektualne i powiększasz swój zasób słownictwa. Nie rozumiem czemu akurat te słowa na początek ( czyżbyś sugerował jakieś problemy ?) , ale może się czepiam. W każdym razie to fajnie , że się dokształcasz . Jak już poznasz nowe trudne słówka i zechcesz się tym pochwalić dawaj na forum. Oczywiście , zawsze możesz się skonsultować gdybyś zechciał o coś spytać w tym zakresie! Tyle tytułem wstępu , przejdźmy do meritum. ![]() Rzeczywiście od czasu ostatnich wyborów prezydenckich jestem taki nabuzowany ,że aż sam się dziwię. W dalszym ciągu nie mogę w to uwierzyć ,że ponad osiem milionów dorosłych Polaków mogło poprzeć Bronisława Komorowskiego. Im więcej o tym myślę, to tym bardziej zachodzę w głowę jak mogło do tego dojść. Wiem ,że Ty do końca wierzyłeś w sondaże CBOS-u i nie masz takich dylematów. Wiem , że Lis i Michnik utwierdzali Cię w przekonaniu ,że druga tura to czysta formalność! Całe szczęście ,że wśród tej całej medialnej głupoty znalazło się choć trochę ludzi światłych , którzy pokazali prawdziwe oblicze Bredzisława. To czy moja euforia ma coś wspólnego z erekcją , nie wiem , jak zapytam żony to Ci napiszę . Co do Pawła Kukiza to wyrażasz, jak sądzę, tak zwane myślenie życzeniowe. To że Ty sobie czegoś nie życzysz, wcale nie oznacza ,że jest fakt obiektywny. Zapewniam Cię "mistrzu ciętej riposty i swobodnie pojmowanej interpunkcji" , że bliżej Pawłowi Kukizowi do Kaczyńskiego niż np. do Tuska czy Kopacz. Piszę to w oparciu o dotychczasowe wypowiedzi Pawła dotyczące aktualnej sytuacji w Polsce w wywiadach czy w końcu o jego wpisy na Facebooku , które bardzo dużo mówią jakie ten gość ma poglądy. Nie dalej jak kilka dni temu wrzucił taki komentarz: "Platforma ma szanse. Na Trybunał Stanu. Pupcie drżą ze strachu!" Jak dla mnie sprawa jest dość prosta w interpretacji! Gdyby w przyszłym Sejmie znalazły się tylko trzy partie ( PiS, PO i partia Kukiza) z notowaniami na ,mniej więcej ,obecnym ( sondażowym) poparciem , taki scenariusz nabiera realnych kształtów. Oczywiście są to teoretyczne rozważania , niemniej taki scenariusz jest możliwy i ze wszech miar potrzebny dla Polski. Co do postawienia przed TS ,w obecnej kadencji Sejmu wybitnego męża stanu - Jarosława Kaczyńskiego i ambitnego narwańca - Zbigniewa Ziobry, nie widzę takiej możliwości. Politycy PO gadają o tym pomyśle już od kilku lat , i chyba tylko Ty w to wierzysz. ![]() Co do Beaty Szydło nie posiadałem informacji przez Ciebie zamieszczonych. Jedyne co mi przychodzi do głowy ,ze skoro jednak znalazła się listach wyborczych PiS , to że chyba lepiej klękała przed Kaczyńskim niż przed Grasiem. Ewentualnie Jarosław był bardziej ukontentowany po tym całym klękaniu. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT (kubus28/weber) Andrzejku ponawiam pytanie : Odgadłeś ,że ja to Weber. Pytam więc pod jakim nickiem ukrywa się Kudłaty? Taki jesteś dobry i w zgadywaniu ,i wynajdowaniu wszelakich afer pislamistów , więc może byś przeciął spekulację? No nie daj się prosić i odpisz , bo zaczynam nabierać przekonania , że tylko się droczysz! Myślałem , że figlarzem jest Twój przyjaciel , ale chyba obaj sobie lubicie pofiglować i pohasać , co? Jak to jest z Wami dwoma ? Walczycie czasami na miecze? Czy tylko tak się naigrawacie? Fajne , ale liczyłem na więcej , Andrzejku! ![]() |
|
|
![]() |
|
(kubus28/weber) czepiasz się znaków interpunkcji a sam w każdym poście pokazujesz, że nie wiesz jak ich używać.
![]() ![]() ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT jaki wpływ na to co się dzieje w kraju ma rząd,a jaki prezydent i rada miejska jednego z miast ? O wypranym mózgu to juz Ci Irkuck napisał jak jest. Szkoda klawiatury na pisanie z Toba. Coby PO nie zrobiła zawsze Pis gorszy... Dla mieszkańców tego miasta ? To ja już czekam na wygraną PiS i jak tu przyjeżdża Kaczyński i robi ze Stalowej II Las Vegas ...chociaż jak sobie przypominam Stalowa już głosowała na PiS a Jarek na was wystawił ... (wpisz sobie brakującą część ciała którą Jarek na was wystawił ;) )i jakoś nie pamiętam tego dobrobytu spływającego z Wa-ay ... (idąc twoim tokiem myślenia) ... tylko przyomne bo zapewne zapomniałeś przez nieuwagę odpowiedzieć na pytanie z poprzedniej strony ... ![]() Może powiesz/napiszesz ile zarabia teraz i jaką to trzeba być mendą żeby w coraz bardziej wyludnionym mieście zarabiać taką kasę ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Ciut przeczyściłem ...
Andrzejku nie daj się sprowokować ... prostackie teksty po prostu zlewaj Karczewski: Jeśli przejmiemy władzę, zmienimy ustawę o in vitro Jeśli przejmiemy władzę, to zmienimy ustawę o in vitro - zapewnił w piątek wicemarszałek Senatu, szef sztabu wyborczego PiS Stanisław Karczewski. Uchwaloną w czwartek przez Sejm ustawę o leczeniu niepłodności nazwał "wielką klapą". Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome "Nieuchronnie" nadciąga IV RP a z nią średniowiecze ... dobrze że jeszcze nie straszą inkwizycją i paleniem na stosie ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Nie znam programu PIS i nie wiem kto go zna ale sądzę, że będzie to; 1.próba zmiany konstytucji w części praambuły i odwołanie do Boga bo to jest partia O. Rydzyka i biskupów oraz umocnienia prezydenta -bo Duda jest z PIS,
2.umocnienie religii w szkołach ,kosztem innych przedmiotów oraz wprowadzenie krzyży wszędzie tam gdzie jest to miejsce publiczne ,bo tolerancji wobec nie wierzących i innych wiar być nie może, 3. Przekazanie kościołowi ok. 1/3 powierzchni Polski w zamian za zabrane po wojnie Kościołowi mienie i ważniejsze a dobrze utrzymane budynki, 4. Zmiany wszystkich ceremoniałów w tym świeckich ,które rozpoczynać się będą od modlitwy i śpiewania pieśni kościelnych , 5. Rozbudowa istniejących i budowa nowych zakładów karnych ,dla aferzystów, niepoprawnych politycznie, zwolenników aborcji, in vitro i manifestujących swoją inną orientację seksualną a także dla kobiet które nie będą chciały rodzić po gwałcie lub dzieci kalekie. 6. Obsadzenie szpitali ludźmi tylko z klauzulą sumienia-typu Chazan, zakaz badań planetarnych i porody naturalne bez znieczulenia i carskich cięć, nawet gdyby kobieta miała się przy tym wykończyć, 6.Budowa pomników L. Kaczyńskiego, w każdym mieście na wlocie i wylocie i dobudowa kolejnych 700 pomników JPII, 7. Zwiększenie radykalne Funduszu Kościelnego, bo ten 100mln /rocznie dla Kościoła jest kroplą w morzu potrzeb, 8. Zastepcą dyrektora szkoły i przedszkola z urzędu będzie katechetka, dla prawidłowości przebiegu procesu wychowawczego przyszłych podatników, a w powiatach i województwach przy kuratorium musi powstać stanowisko koordynatora nauczania religii w szkołach tak by na maturach można było zdawać religie jako przedmiot obowiązkowy, ocena z religii negatywna będzie oznaczać powtórzenie roku, 9. Na wszystkich uczelniach powołane zostaną wydziały teologiczne opłacane przez państwo czyli nas wszystkich, 10. Kobieta ciężarna będzie inwigilowana przez system medyczno-policyjny tak by nie mogła czasem wyjechać poza granice państwa przeprowadzić aborcję, dla cierpiących powstaną hospicja prowadzone przez siostry zakonne w których będzie można oddac dusze Bogu im szybciej tym lepiej. A ponad to PIS zrealizuje to co zapowiada oficjalnie ; -zmniejszy z 67 lat przejście na emeryturę do 65 lat dla mężczyzn i 60 dla kobiet - bo to nic nie kosztuje a ta ustawa jest zwykłym bublem -nikt nie przyjmuje 60 -latków do pracy, -zmniejszy nasze podatki z 19% na 18%, -zwiększy progi podatkowe- bo jest to eksperyment, który zawsze można zmienić jak nie wyjdzie, -zwiększy ilość służb specjalnych i policyjnych i lepiej uposaży w sprzęt i środki do inwigilacji by władza miała lepsza orientację kto jej nie lubi, -obsadzi wszystkie spółki skarbu państwa swoimi ludźmi -miernymi ale wiernymi i oczywiście katolikami bo nie katolik to wróg. Kto wie więcej o programie PIS to proszę dodać bo ja nie mam większej wiedzy -nie słyszałem -oprócz pustych i kosztownych obietnic bez wskazania źródeł finansowania A umiejętności podbierania pieniędzy obywatelom jak widać- nawet na wycieczki zagraniczne wcale przedstawiciele tej nacji nie maja mniej jak w PO i przodujące PSL. Gdyby PIS doszedł do władzy również w parlamencie nacjonalizm i klerykalizm stał by się politycznym systemem. Co przypominało by społeczno -polityczny system islamu katolickiego . Jeszcze nie doszli do władzy a już się odgrażają |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ciut przeczyściłem ... Andrzejku nie daj się sprowokować ... prostackie teksty po prostu zlewaj Karczewski: Jeśli przejmiemy władzę, zmienimy ustawę o in vitro Jeśli przejmiemy władzę, to zmienimy ustawę o in vitro - zapewnił w piątek wicemarszałek Senatu, szef sztabu wyborczego PiS Stanisław Karczewski. Uchwaloną w czwartek przez Sejm ustawę o leczeniu niepłodności nazwał "wielką klapą". Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome "Nieuchronnie" nadciąga IV RP a z nią średniowiecze ... dobrze że jeszcze nie straszą inkwizycją i paleniem na stosie ![]() Szczerze powiem, że invitro to jedna z najmniej ważnych rzeczy w tej chwili i nie rozumiem ekscytacji tą ustawą. Generalnie nie zgadzam się z poglądem PiS-u na tą sprawę, jak i z masą innych poglądów, ale co jak co invitro to w tym momencie jest tak ważnym problemem dla tego kraju jak inwazja żółwi czerwonolicych, o której pisano nie tak dawno. |
|
|
![]() |
|
Właśnie Andrzejku nie daj się sprowokować! Ale nawet jak już dasz się sprowokować, to pamiętaj , że masz jeszcze koło ratunkowe. Czyli telefon do przyjaciela. Taki przyjaciel to fajna sprawą. Wyslucha , pocieszy , usunie posta jak będzie trzeba. Same korzyści! Pozostaje tylko do wyjaśnienia , jak się potem rozliczacie za to wsparcie. Mam pewne podejrzenia , ale obawiam się ,że przekracza to granicę mojej ciekawosci.
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Krążą plotki na Nowym Świecie ze lobby farmaceutyczne chce lekarzy nabrać na dynamiczny rozwój genetyki w Polsce. Klienci czekają w całej europie na wyjątkowo liberalne prawo a nasi potrafią brać nawet za opłacane już przez NFZ usługi. Środowisko jest dobrze przygotowane i czeka.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT (EdoZChabzin ) Właśnie Andrzejku nie daj się sprowokować! Ale nawet jak już dasz się sprowokować, to pamiętaj , że masz jeszcze koło ratunkowe. Czyli telefon do przyjaciela. Taki przyjaciel to fajna sprawą. Wyslucha , pocieszy , usunie posta jak będzie trzeba. Same korzyści! Pozostaje tylko do wyjaśnienia , jak się potem rozliczacie za to wsparcie. Mam pewne podejrzenia , ale obawiam się ,że przekracza to granicę mojej ciekawosci. Rozliczamy sie tak samo jak ty z Weberem ![]() ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Żarty, żartami , ale jak Weber Cię pozwie za pomówienie, to ta wazelina w tubce może rzeczywiście się przydać!
![]() Lepiej się pokajać zawczasu , niż potem płakać. Zrób rachunek sumienia i żałuj za grzechy , a nuż otrzymasz rozgrzeszenie! ![]() To nie żart , tak to wygląda: Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Tak naprawdę to powinno mnie to walić , ale lubię się z Tobą podroczyć. Jak cię zamkną to zostanie tylko Banan. A ta perspektywa jest niezbyt kusząca. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT (kubus28/weber) Żarty, żartami , ale jak Weber Cię pozwie za pomówienie, to ta wazelina w tubce może rzeczywiście się przydać! ![]() Lepiej się pokajać zawczasu , niż potem płakać. Zrób rachunek sumienia i żałuj za grzechy , a nuż otrzymasz rozgrzeszenie! ![]() To nie żart , tak to wygląda: Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Tak naprawdę to powinno mnie to walić , ale lubię się z Tobą podroczyć. Jak cię zamkną to zostanie tylko Banan. A ta perspektywa jest niezbyt kusząca. ![]() No, to jeszcze tylko brakuje pomówienia. Na razie to ty pomawiasz mnie i el.Banana. PS. i co ty z ta wazeliną. jak mnie pozwie to mnie proces czeka. Co ma wazelina z tym wspólnego? Dorośnij. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT No, to jeszcze tylko brakuje pomówienia. Na razie to ty pomawiasz mnie i el.Banana. PS. i co ty z ta wazeliną. jak mnie pozwie to mnie proces czeka. Co ma wazelina z tym wspólnego? Dorośnij. Jak zwykle , Andrzejku w Twoim wykonaniu , całkowite niezrozumienie sytuacji. Kiedy piszemy posty i wymieniamy uwagi , nie podpisujemy się imieniem , nazwiskiem czy jakimiś innymi danymi. Posługujemy się nickami i zachowujemy w jakimś sensie anonimowość. Kiedy piszę ,że Ty i Twój friend kombinujecie na boku i zużywacie przy tym sporo wazeliny , stawiając przy tym emotikona ![]() ![]() Jeżeli wymieniasz z nazwiska człowieka funkcjonującego w polityce , swoim wpisem możesz powodować np. utratę zaufania jego wyborców czy uderzasz w jego dobre imię! Tym samym realny człowiek , podany z nazwiska ma podstawę odnieść wrażenie , że został , przez użytkownika forum internetowego w jego rodzinnym mieście, pomówiony. Jeżeli nie ogarniasz tego niuansu , to ja pasuję. Jest piątkowy wieczór ( czeka mnie bardzo długi wyjazd) , mam inne plany niż tłumaczenie tak oczywistych rzeczy niezbyt lotnemu człowiekowi. O ile nie robisz ze mnie wała , to chyba i tak zbyt wysoko Cię oceniałem, jeżeli tego nie pojąłeś. W razie co , gdyby doszło do procesu macie moje IP , więc mogę nawet zeznawać . I to nawet na Twoją korzyść. Powiem ,ze to były takie głupie żarciki , naigrawanie się -nic więcej! ![]() |
|
|
![]() |
|
Po co Ty z nim "dyskutujesz" Andrzejku ?
Swoją drogą ciekawi mnie po co ludzie piszą z kilku nicków ![]() irkuck ... co takiego oczekujesz w tym momencie że zrobi "Kopaczowa" może oczekujesz jak pewna część lokalnego społeczeństwa że postawi tu ze 2 huty ... jakąś stocznie z gazoportem no i może by zaczęli wydobywać ropę i gaz łupkowy ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Ja, od Kopaczowej? Nic nie oczekuję, a co?
|
|
|
![]() |
|
"Szczerze powiem, że invitro to jedna z najmniej ważnych rzeczy w tej chwili i nie rozumiem ekscytacji tą ustawą. "
Pomyślałem że czegoś od niej/rządu/PO oczekujesz skoro tak piszesz no ale ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Nie, nie oczekuję. Niech już skończy się ten szopkowaty rząd i niech lepiej już nic nie robią
![]() ![]() Co do invitro to po prostu zdziwiłem się, że tyle emocjo niesie ze sobą ta sprawa. |
|
|
![]() |
|
To dobrze nie mieć oczekiwań bo to tłumaczy chyba wszystko. I tez się nie zdziwię bo za rok przegłosują odwrotnie invitro/genderowa, emocji nie oczekuje.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|