Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Edukacja nie jest za darmo tylko bezpłatna. Problem w tym, że wielu Polaków nie rozumie różnicy.
A czemu się rozpłakał? Jak taki jesteś zainteresowany to zapytaj na jego profilu. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Jak tam sondaże na Twitterze? Duda będzie miał te 120%?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edukacja nie jest za darmo tylko bezpłatna. Problem w tym, że wielu Polaków nie rozumie różnicy. A czemu się rozpłakał? Jak taki jesteś zainteresowany to zapytaj na jego profilu. Moim zdaniem darmowa czy bezpłatna oznacza mniej więcej to samo. Rzeczywiście w gniocie komucha Kwaśniewskiego jest mowa o bezpłatnej , ja jednakowoż pozostanę przy swoim... ![]() Wszedłem na profil Hołowczyca i zacząłem słuchać. Całe nagranie trwa ponad 23 minuty , wytrzymałem najwyżej cztery. Szczerze mówiąc to samo mam oglądając Fakty TVN ( czasem się przymuszam żeby się dowiedzieć jaką strona lewicowo-liberalna ma na dany dzień obowiązującą narrację). Mam uczulenie na ściemę i stwierdzam subiektywnie że ani TVN ani TVP nie da się oglądać bez obrzydzenia. A Hołowczyc śmierdzi TVN-em w sposób kategoryczny... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jak tam sondaże na Twitterze? Duda będzie miał te 120%? U jedynego gościa który się na tym zna wygląda to tak: https://mobile.twitter.com/MarcinPalade/status/1257028700618579969 Ale jak to wygląda w okopress czy innych onetach , to już pewnie ty wiesz lepiej... ![]() Rzeczywiście Hołowczyc pnie się do góry. Muszę przyznać że nie doceniałem siły i sztuki manipulacji TVN... |
|
|
![]() |
|
Na członków komisji zaangażowanych w głosowanie korespondencyjne będą czekać rekordowe diety - pisze "Rzeczpospolita".
https://demot(...)-staremu W wyborach prezydenckich może być mniej komisji wyborczych (tzw. gminnych) i co za tym idzie - na każdego członka przypadnie więcej głosów do przeliczenia. "Gdyby próbować budżet przeznaczony na komisje tradycyjne po prostu rozdysponować między gminne, stawki wzrosłyby do około 6 tys. dla przewodniczącego, 4,8 tys. – jego zastępcy, a 4,2 tys. – dla członków. W przypadku drugiej tury głosowania zostałyby wypłacone ponownie". https://demot(...)rantanny Jednak gdy wybory odbędą się w sposób tradycyjny(a tak nie będzie), "przewodniczący każdej obwodowej komisji otrzymałby 500 zł diety, jego zastępcy po 400 zł, a szeregowi członkowie – 350 zł". https://demot(...)-skracaj Tymczasem Anżej... ![]() https://demot(...)-Edition SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 15 Paź 2007r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
![]() |
|
Jeżeli któryś z kandydatów zrezygnuje przed wejściem w życie ustawy o wyborach korespondencyjnych, to wydrukowane już karty pójdą na przemiał, bo nie znajdzie zastosowanie art. 309 Kodeksu wyborczego.
Co to znaczy? ![]() Art 309 Kodeksu wyborczego brzmi następująco: "Jeżeli po wydrukowaniu kart do głosowania Państwowa Komisja Wyborcza skreśli z listy kandydatów nazwisko kandydata z przyczyn, o których mowa w art. 306, nazwisko tego kandydata pozostawia się na wydrukowanych kartach do głosowania. Informację o skreśleniu oraz o warunkach decydujących o ważności głosu oddanego na takiej karcie podaje się do publicznej wiadomości w formie obwieszczenia i zapewnia jego rozplakatowanie w lokalach wyborczych w dniu głosowania". Karty są wydrukowane i rozsyłane. ![]() Jeżeli wybory zostaną przeprowadzone korespondencyjnie, nie dojdzie do upublicznienia obwieszczeń. A wtedy karty wyborcze są bezużyteczne. ![]() Wiadomość z ostatniej chwili. ![]() Niemal w nią uwierzyłem. ![]() Niemal,bo słowa "Andrzej Duda podjął decyzję",uświadomiły mi,że nie ma czegoś takiego.On"podjął"?Bucha,cha,cha... ![]() https://demot(...)-decyzje Ale w widziałem takie coś.Chętnie dopiszę to do informacji przy mojej skrzynce na listy-"za ulotki reklamowe dziękuję i bez tego mam czy palić w piecu". ![]() https://demot(...)-w-bloku Dla wszystkich zainteresowanych wyborami,mała informacja. ![]() https://demot(...)-przekaz SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Zawsze wiedziałem że rodzina Kulczyków to altruiści . Zaczęło się od świętej pamięci Jana...
Pewnie pani Dominika wespół z bratem , rozda biednym swój majątek a sama uda się do ubogich mieszkańców Kalkuty , by wśród trędowatych kontynuować dzieło matki Teresy... |
|
|
![]() |
|
Ty dalej rozdawaj buty na działkach w Rozwadowie, a w Szówsku na benzynowni razem z krokodylem, daj kolejne 200 stówy bezdomnemu i kup mu zapiekankę.
![]() https://demotywatory.pl/4996779/he-he SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 15 Paź 2007r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Ojcu bida matce bida a synowi stoi dzida jak mawiał profesor Bartoszewski...
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT andrzej, szrek zaczol z dupy strony, zamiast budowac przedszkola i bloki dla mlodych to inwestowal w studia, mlodzi nie wracali bo nie bylo gdzie mieszkac i nie bylo gdzie dzieci maluch zaprowadzic gdy rodzice szli do pracy, alkochol z rozsadnym postepowaniem nigdy w parze nie idzie Szlęzak dopłacał do każdego dziecka w prywatnym przedszkolu. Spowodowało to wysyp prywatnych placówek w mieście. Bloków faktycznie mało budował ale nie to jest problemem miasta. Gdyby nasze miasto było dobrym rynkiem na nowe mieszkania to deweloperzy sami budowaliby mieszkania. Problemem jest brak dobrych lokalizacji. Może i szrek dopłacał do każdego dziecka w prywatnym przedszkolu, ale ty Andrzejku zapomniałeś dodać że ta dopłata była tak marna że koszt jaki ponosili rodzice za dziecko w prywatnej placówce był cztery razy większy niż w państwowej placówce. Państwowe placówki mają służyć społeczeństwu i to w miarę robią, a prywatne, co jest zresztą całkowicie zrozumiałe są nastawione na zysk, tylko szkopuł w tym że nie każdego stać na większe opłaty. Wiem to z autopsji, jedno dziecko w prywatnym przedszkolu, drugie w państwowym. Aby miasto się rozwijało to władza lokalna powinna zadbać o budownictwo mieszkaniowe i odpowiednią liczbę miejsc w przedszkolach i żłobkach państwowych, szrek to wszystko miał daleko w dupie. Jego pierwsza kadencja była zapowiadająca się, w drugiej sobie odpuścił, a w trzeciej jak już wyżej napisałem, miał wszystko i wszystkich w dupie, dlatego i ja jako wyborca go olałem. Teraz sytuacja jest niewiele lepsza, ale jednak lepsza. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Ojcu bida matce bida a synowi stoi dzida jak mawiał profesor Bartoszewski... Warto jednak być przyzwoitym żeby gała dobrze stała rubasznie dodawał... |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Może i szrek dopłacał do każdego dziecka w prywatnym przedszkolu, ale ty Andrzejku zapomniałeś dodać że ta dopłata była tak marna że koszt jaki ponosili rodzice za dziecko w prywatnej placówce był cztery razy większy niż w państwowej placówce. Państwowe placówki mają służyć społeczeństwu i to w miarę robią, a prywatne, co jest zresztą całkowicie zrozumiałe są nastawione na zysk, tylko szkopuł w tym że nie każdego stać na większe opłaty. Wiem to z autopsji, jedno dziecko w prywatnym przedszkolu, drugie w państwowym. Aby miasto się rozwijało to władza lokalna powinna zadbać o budownictwo mieszkaniowe i odpowiednią liczbę miejsc w przedszkolach i żłobkach państwowych, szrek to wszystko miał daleko w dupie. Jego pierwsza kadencja była zapowiadająca się, w drugiej sobie odpuścił, a w trzeciej jak już wyżej napisałem, miał wszystko i wszystkich w dupie, dlatego i ja jako wyborca go olałem. Teraz sytuacja jest niewiele lepsza, ale jednak lepsza. Pięknie piszesz, ale na obecną chwilę to chyba za Szlęzaka powstało więcej mieszkań (na jasnych i klarownych zasadach) oraz miejsc w żłobkach i przedszkolach w Stalowej Woli. O ile ta sytuacja teraz jest lepsza i w czym ? Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
Tylko w tym, że nie rządzi Szlęzak :-)
|
|
![]() |
|
CYTAT Ty dalej rozdawaj buty na działkach w Rozwadowie, a w Szówsku na benzynowni razem z krokodylem, daj kolejne 200 stówy bezdomnemu i kup mu zapiekankę. ![]() https://demotywatory.pl/4996779/he-he Nie wiem czy to do mnie jusek stary wariacie, ale jeśli jednak dla mnie przerwałeś swój pijacki letarg , to musisz wiedzieć że zawsze miałem w poważaniu twoją osobę . I twoje opinie rzecz jasna! Americano , robotnik fizyczny ( z licencjatem ) , alkoholik i podstarzały homoseksualista. O litrowym słoiku w odbytnicy już nawet nie wspomnę. Innymi słowy człowiek renesansu , dla którego nic co ludzkie nie jest obce... ![]() Much respect nigga! Tylko niech cię fantazja nie poniesie z większym słoikiem... |
|
|
![]() |
|
Koperta Grodzki przez miesiąc zajmował się kopertowymi wyborami i doszedł do wniosku że są be. Sejm zajmował się 4 godziny..
Przy okazji Witek się obudziła i ma się zapytać TK czy przesunięcie wyborów będzie zgodne z konstytucją. Który dzisiaj mamy? Jak TK będzie tak szybki jak sejm to da radę. Czy wybory korespondencyjnie są zgodne z konstytucją to woli się już nie pytać.. |
|
|
![]() |
|
ojoj dni pisu u władzy są policzone
![]() jak mi nie jest przykro ![]() wielki strateg kaczysraj nie przewidział? |
|
|
![]() |
|
Nie kladlbym na PiS tak szybko krzyżyka, nadchodzą ciężkie czasy bezrobocia i drożyzny. Los wielu ludzi będzie zależał od pomocy państwa. Gdy będą musieli wybierać większe szanse będzie miał sprawdzony w tym zakresie PiS.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Ty dalej rozdawaj buty na działkach w Rozwadowie, a w Szówsku na benzynowni razem z krokodylem, daj kolejne 200 stówy bezdomnemu i kup mu zapiekankę. ![]() https://demotywatory.pl/4996779/he-he Nie wiem czy to do mnie jusek stary wariacie, ale jeśli jednak dla mnie przerwałeś swój pijacki letarg , to musisz wiedzieć że zawsze miałem w poważaniu twoją osobę . I twoje opinie rzecz jasna! Americano , robotnik fizyczny ( z licencjatem ) , alkoholik i podstarzały homoseksualista. O litrowym słoiku w odbytnicy już nawet nie wspomnę. Innymi słowy człowiek renesansu , dla którego nic co ludzkie nie jest obce... ![]() Much respect nigga! Tylko niech cię fantazja nie poniesie z większym słoikiem... @Edziudziuniuniu ![]() Wykształcenia nie muszę się wstydzić. W twoim przypadku, najwidoczniej szkoła w "zdobywaniu wiedzy" nigdy nie stanęła na drodze. ![]() Podziwiam. Jak widzę dalej masz problemy z uznaniem swojej odmienności płciowej i preferencji. ![]() Wkładanie sobie słoików,sugerowanie tego innym,zarzuty homoseksualizmu u innych które wyglądają na badanie rynku podaży własnych usług,chlanie wódy... ![]() No i te 5-10 profili na Forum... Wieloosobowe rozszczepienia jaźni.Dekiel. Co do prac fizycznych,domyślam się że masz kucharkę,sprzątaczkę,a do tego concierge. ![]() Trudne słowo -konsjerż.Możesz nie znać jako operator wideł do gnoju. ![]() Miłej zabawy.Szacun i mój podziw. https://demot(...)Bezcenne SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jusek źle mnie zrozumiałeś nigga!
![]() Chodziło mi o to ( jak zwykle po pijaku poplątałeś) że wrzucając twój rys charakterologiczny tylko wspomniałem że jesteś absolwentem studiów licencjackich na stalowowolskim Oxfordzie. Przecież jest takich wielu. Poza tym w Stanach ( tych przed Bojanowem) wykonujesz ciężką pracę na budowie i tyle. Słoiki i inne udziwnienia to tylko takie hobby , jak mniemam. W każdym razie nie miej pretensji stara murzyńska lafiryndo o takie detale! ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ojoj dni pisu u władzy są policzone ![]() jak mi nie jest przykro ![]() wielki strateg kaczysraj nie przewidział? Jutro najdalej pojutrze zawiąże się wielka koalicja opozycji. Braun się na razie spiera z Biedroniem o refundację wazeliny, ale pomijając to wszystko jest na dobrej drodze. Już po PiSie! ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Taaaak.
![]() I od tej pory w Polsce będzie już tylko wspaniale. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jusek źle mnie zrozumiałeś nigga! ![]() W każdym razie nie miej pretensji stara murzyńska lafiryndo o takie detale! ![]() @edek Ciebie rozumiem lepiej niż niejeden lekarz. ![]() https://demot(...)naczy-ze Słoik w "anusie"? ![]() Anus-odbyt. ![]() Trzymaj konsystencję, Odbyciaku. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Mała uwaga
![]() https://demot(...)-roznice Pamiętajcie o tzw.salowych i innym personelu pomocniczym.. ![]() Są to Ludzie którzy yebią najgorszą robotę,za "psie" pieniądze. ![]() We remember You.Szacun. ![]() ----- @Odbyciak vel "sz1982",go123...i takie insze avatary. ![]() Wykształcenie moje?Nie mam "Oxforda" czyli KULa Stalowa Wola ![]() ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|