|
![]() |
|
Czytałem bo zerkam czasem na profil Stónożnego ;) Brzmi ciekawie, zobaczymy co tam Zbychu nawywijał tylko dobrze żeby coś potwierdzonego opublikował, a nie znowu jakieś przypuszczenia czy info z niby pewnego źródła. Wracajaląc do Jarusia to byn się nie zdziwił ale w sumie trochę na to leję z kim on tam baraszkuje ;)
Ciekawy jesg wcześniejszy news jakoby Petru oferował 80tysi jedynkom Stonogi, żeby po rejestracji list zrezygnowały. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ty sie dobrze czujesz? Stawiasz na równi słowa Prezydenta i jakiegoś dziennikarzyny? To chyba precedens, że Prezydent narzeka na swój kraj do Prezydenta obcego kraju. Właśnie dlatego Andrzej Duda wygrał wybory , bo zauważył ten drobny fakt , ze nie wszystko w tym kraju jest super. Komorowski do końca bajdurzył o złotym okresie i wspaniałych perspektywach dla młodych ludzi. Podział zrobił się prosty , kto uważa , że jest zajebiście głosował na Komorowskiego. Kto uznał , że nie jest tak różowo , zagłosował na Dudę. To samo Duda powiedział Gauckowi. Polska rozwija się , ale wiele rzeczy powoduje , że Polacy nie czują się dobrze w swoim kraju. Gauck i wielu polityków na Zachodzie uwierzyło w propagandę sukcesu Tuska i żyje w świecie iluzji. Tym bardziej pokazuje to , jak media zniekształcały prawdziwy obraz sytuacji, skoro nawet na Zachodzie cała masa biednych durniów uwierzyła w "zieloną wyspę". Duda ściągnął swojemu niemieckiemu odpowiednikowi bielmo z oczu , dodawanie do tego dodatkowych tematów, jest chyba zbędne. A swoją drogą jestem pewien , że w prywatnych rozmowach głów Państw padają takie rzeczy , że niejeden mógłby się zdziwić. Myślę , że z tym precedensem jesteś w bardzo dużym ( jak zwykle zresztą) błędzie ![]() I jeszcze jakby było mało , zaczynasz grzebać w czyichś majtkach. A to już śmierdzi bardzo brzydko! |
|
|
![]() |
|
A dla Was to tak serio nie ma różnicy gdy Kaczyński był premierem / głównym prokuratorem i szefem wszystkich szefów (nawet prezydent mu salutował i meldował wykonanie zadania) a teraz gdy prokuratura jest niezależna ?
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Dobrze że nie negujesz że kaczyński był imperatorem ... co do igraszek Jarka ... a fuj a ktoś tu źle pisał o Biedroniu ... Jarek a FUJ
![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Patrząc na definicję tego słowa to nie był, ale zakładając przenośnię lub inaczej, odniesienie tego słowa do czasów dzisiejszych to tak, można tak to ująć. To mściwy i zgorzkniały poza tym facet. Może i mają wpływ na to doświadczenia życiowe ale mało mnie to interesuje. Jego miejsce to fotel w mieszkaniu i ciepła herbatka na stole.
|
|
|
![]() |
|
Polityka to nie konkurs piękności ani przewód kanonizacyjny.
Gdy młode wilczki żądne władzy i skłonne dla niej pójść na wszelkie układy - Kurski Ziobro itp wyszli z PISu Jarek trwal opluwany przez pseudopolskie media i skupiał ludzi, którzy może naiwnie i staroświecko kochali Polske i wszystko to co polskie. Wszyscy wiedzieli, że trzeba go zniszczyć, bo ludzie bez wodza pójdą w rozsypkę, nie udało im się.. Szydło sprawia wrażenie trochę sztywnej, trochę bez polotu, może i bez charyzmy, ale jak mam wybierać między nia a jakimś cwaniakiem ze złotym zegarkiem na ręku wybieram ją. |
|
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
hmm jeszcze raz
|
|
![]() |
|
Co z najważniejszą obietnicą Andrzeja Dudy?
Po wygranych wyborach Andrzej Duda zadeklarował, że w sierpniu złoży projekt ustawy zakładający obniżenie wieku emerytalnego. Jednak projekt nie dotarł jeszcze do Sejmu. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome w końcu z PiSu powie prawdę jak się pomyli ... zapewne nie dodał którego roku ? ![]() Swoją drogą nie powinni już zmienić nazwy partii ? Może na np. Pedały i Skazańcy będzie nadal PiS a w końcu nazwa będzie miała coś wspólnego z rzeczywistością ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Musiałby być upośledzony umysłowo, żeby ten projekt składać teraz. Sztuka dla sztuki, tylko po to, żeby PO go uwaliło.
Nie będę się bawił w rzecznika, ale dla mnie jest logiczne, że poczeka do czasu wyborów i ew. zmiany w rządzie. P.S. Dobra, doczytałem se do końca. Czyli jednak teraz chce... jak dla mnie głupota, ale to znowu pokaże, że albo jest głupi albo przebiegły i spodziewa się uwalenia projektu i umycia rączek - chciałem, oni nie chcieli... |
|
|
![]() |
|
Andrzejek milczy ,ale ja go dzielnie zastąpie. Na swoim profilu na Facebooku , Zbigniew Stonoga, informuje ,że dysponuje dowodem homoseksualizmu Jarosława Kaczyńskiego.
![]() ![]() Ze względu na przewidywane sankcje ze strony Facebooka , Stonoga zdjęcia nie zamieszcza. Boi się zablokowania konta. ![]() |
|
|
![]() |
|
Czy Twoja ciekawość odnośnie orientacji Kaczyńskiego została zaspokojona, panie moderatorze?
![]() |
|
|
![]() |
|
Bynio pousuwał grzecznie wszystko nt Kaczora i nawet o Dudku coś pochlebnego wspomniał. No cóź jak to zwykle bywa na trzeźwo rozum wraca. Nie żeby nie miał racji w tym co nt Jarosława pisał ale tego to się raczej nie dowiemy, a mnie to w sumie nie interesuje co kto sobie w doooopsko pcha.
|
|
|
![]() |
|
[cytat] w końcu z PiSu powie prawdę jak się pomyli ... zapewne nie dodał którego roku ?
![]() Swoją drogą nie powinni już zmienić nazwy partii ? Może na np. Pedały i Skazańcy będzie nadal PiS a w końcu nazwa będzie miała coś wspólnego z rzeczywistością ~~~~~~~~~~~~~~Próbowałam przeczytać tekst od końca, myślałam kto wie, ale doznania estetyczne pozostały niezmienne~~~~~~~~~~~~~~ Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Czy Twoja ciekawość odnośnie orientacji Kaczyńskiego została zaspokojona, panie moderatorze? ![]() Myślisz że interesuje mnie czy ciągnął czy go zjechali i ile razy to miało miejsce ? Przez lata słyszałem wyzwiska skierowane z "prawej" strony na wszystko co inne i myślisz że od tak odpuszczę poużywanie sobie na "prawicowym" geju ? FUJ Jarosławie ? ... Sorry ale wasza wyrocznia Stonoga zapewne ma i inne nagrania bo jakoś mi się nie chce wierzyć że w tych "stołówkach" jadali tylko od środka w lewo ![]() ![]() ![]() ![]() teraz już wiem skąd mu się wzięło to całowanie facetów po rękach ![]() CYTAT Musiałby być upośledzony umysłowo, żeby ten projekt składać teraz. Sztuka dla sztuki, tylko po to, żeby PO go uwaliło. To po ch*j obiecywał nie wiedział kiedy są wybory ? Jak nie wiedział to sorry ale widocznie "upośledzony" "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Funkcjonariusze jarali się Stonogą, a tu Stonoga tak brzydko pojechał.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Stonoga boi się o siebie,więc mu obiecali,że jak odbierze procenty Pis w sondażach to go nie zamkną...
Rozkręcił aferę podsłuchową,a teraz jak mu grozi PO to ciśnie po Pis... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
Wiec to powod zeby kazdy Korwinista glosowal na Jarka. Tylko chwileczke, bo glosujemy na Szydlo. Co ma jedno do drugiego? Dwa to SLD/RuchPalanta sa bez wyborcow bo gieje popedza za nowa dziewica oblumienica.
Bronek jak Putin giejow nie cierpia. ......el.comendante cos knuje na szkode Najjasniejszej, zdrajca pomaga kaczystom ;" |
|
|
![]() |
|
CYTAT (nenad) Stonoga boi się o siebie,więc mu obiecali,że jak odbierze procenty Pis w sondażach to go nie zamkną... Rozkręcił aferę podsłuchową,a teraz jak mu grozi PO to ciśnie po Pis... Oczywiście to wiedza ogólnie wiadoma ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Stonoga boi się o siebie,więc mu obiecali,że jak odbierze procenty Pis w sondażach to go nie zamkną... Rozkręcił aferę podsłuchową,a teraz jak mu grozi PO to ciśnie po Pis... Stonoga nie rozkręcił afery tylko wrzucił obszerne skany tego o czym Polska od roku wiedziała. Stonoga robi komuś robotę ale komu to już nie moja głowa bo mnie to nie obchodzi. Jak na razie większość rzeczy odbywa się na zasadzie: "coś mam z pewnego źródła ale nie podam bo nie mogę albo podam jutro, pojutrze, nigdy". Ważne żeby smród pozostał jak po rzygowinach Newsweeka. |
|
|
![]() |
|
![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
6022 i dalej nic.....
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Jak Kukiz ściskał się z Dudą ( do lipca 2015) to był cacy! Ale ich drogi się rozeszły i od tej pory stał się zakałą Narodu. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Okazuje się, że Duda stał tam gdzie stało ZOMO
![]() A historie tego ... znasz? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|