|
![]() |
|
Robisz sie wulgarny el.comendante,
![]() ![]() Emigracja za chlebem to nie wynik "Oglądaj/cie dalej to gó*no" tylko oceny obecnych realiów. Byłabym wyjątkowo ostrożna, zarzucając młodym Polakom którzy zostali wypchnięci z ojczyzny "uleganiu propagandzie sukcesu nieudolnych i uległych rządów liberalnych", chyba ze już ci nie zależy na niczym, jak w tym żarciku, obama? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Przypomnij mi ile to Tusk dopłaca do biletów ? A tak między nami to za (nie)rządów PiS z Polski wyemigrowało 2 mln ludzi
![]() Pranie mózgów przez partie "homosia" to fakt nie mit ![]() I jak możesz sprecyzuj któż to "wypycha z ojczyzny" tych młodych ludzi ? Euro...Dolar a może Frank ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Fajna dyskusja. Najbardziej wyprany mozg na forum - Banan (Ariel PO) boksuje się z tymi co mają wyprane mózgi przez PIs (ta brygada klonów Vizir PIS). Koleżankę pomijam bo w sumie na taką po praniu nie wygląda...
Obie strony mają sprane czerepy jak Szkot majty. |
|
|
![]() |
|
Eksperci podzieleni w kwestii spotu Beaty Szydło
Zapytani przez PAP eksperci nie są zgodni, czy w spocie Beaty Szydło "Dzieci to nie koszt, ale inwestycja", został zastosowany przekaz podprogowy. Zastosowanie tej zakazanej metody manipulacji w piątek zarzucili PiS politycy Platformy Obywatelskiej. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Irkuck Tobie piorą ruskim szajsem ![]() ps.Zapomnieli dodać że to eksperci z komisji Macierewicza ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
A o tym zapomniał kto komu pobudki o 6 rano robił bo nie po myśli gajowego pisał? Do zwykłego człowieka weszli jak do jakiegoś bandziora
![]() http://wszolek.mobile.salon24.pl/308394,abw-wkracza-o-swicie Drzazgi w czyimś oku szukasz ale belki u siebis nie widzisz... |
|
|
![]() |
|
Bezdomny, który obraził prezydenta, stanie przed sądem
żródło Tamte przynajmniej miał dom ... Nie wiem kiedy pojmiesz że wali mnie co robi PO ![]() ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Czyli jednak syndrom Niesioła. Ja polecam jakąś wizytę u psychiatry bo taka chorobliwa nienawiść do normalnych nie należy
![]() |
|
|
![]() |
|
Zadzwonię do wróżba Macieja czy Twoja decyzja czasami nie zmieni totalnie mojego życia ... Bo w normalnych warunkach napisałbym standardowy slogan
![]() ![]() ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Co na to funkcjonariusze PiS? ![]() Niektórzy potrafią przyznać się do błędu i przeprosić. Ale są też tacy , którzy poza cytowaniem bredni , nie potrafią nic więcej. W końcu czego oczekiwać od ignoranta? http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Nie-pamietalem-ze-sluzyl-Pan-w-komandosach-Henryk-Wujec-przeprosil-Piotra-Dude,wid,17823191,wiadomosc.html?ticaid=115879 Ten gość ze zdjęcia to nie jest Piotr Duda. On służbę wojskową odrabiał w 6 Pomorskiej Dywizji Powietrznodesantowej ( czerwone berety) , na zdjęciu jest pluton zomowców. A człowiek zaznaczony strzałką nie jest z całą pewnością Piotrem Dudą. To zdjęcie to zwykła fałszywka dla buraków od innych buraków. Co najmniej jeden uwierzył! ![]() |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Marszałek Senatu Bogdan Borusewicz oskarża szefa NSZZ Solidarność Piotra Dudę, że w czasie stanu wojennego – parafrazując słowa prezesa Prawa i Sprawiedliwości Jarosława Kaczyńskiego – był tam, gdzie stało ZOMO. Duda służył wówczas w komandosach i ochraniał budynek Radiokomitetu
– Dzisiejsze kierownictwo Solidarności nie ma nic wspólnego ze starą Solidarnością – mówi Bogdan Borusewicz w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej". Marszałek Senatu przypomina, że przewodniczący Piotr Duda "w czasach stanu wojennego był po drugiej stronie, ochraniając z dywizją powietrzno-desantową radio i telewizję". – To chichot historii. Dla niego stare podziały i historia są nieaktualne – mówi Borusewicz podkreślając, że Piotr Duda buduje swoją pozycję polityczną. Szef Solidarności nigdy nie ukrywał, co robił w 1981 roku. miał wówczas 19 lat. Rok wcześniej zaczął pracować jako tokarz w gliwickiej hucie. Potem został wcielony do wojska. Trafił do elitarnej VI Pomorskiej Dywizji Powietrzno-Desantowej, czyli czerwonych beretów. Do dziś nosi w klapie „gapę” – znaczek spadochroniarzy. Zapewnia, że z tego fragmentu swojego życiorysu jest bardzo dumny. – Nie ma dla mnie znaczenia, kto, gdzie i kiedy stał, bo to wszystko było sprawą przypadku – mówił w jednym z wywiadów Piotr Duda. – Co wówczas miałem zrobić będąc w wojsku, mając 19 lat i kilka miesięcy związków z Solidarnością? Zdezerterować, strzelić sobie w łeb? – pyta. Duda nie zaprzecza. Zaprzecza nędza intelektualna. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Duda nie zaprzecza. Zaprzecza nędza intelektualna. Pomawianie mnie o służbę w ZOMO w stanie wojennym oraz zarzucanie mi pacyfikowania strajkujących, jest zwykłym łajdactwem i nie będę bierny wobec tych, którzy takie pomówienia rozpowszechniają. Jeśli panowie Kamiński, Olszewski i Wujec nie przeproszą – spotkamy się w sądzie. Do każdego z nich wysłałem osobne żądanie. Czekam do soboty! W poniedziałek kieruję pozwy. Jeszcze raz przypominam, choć mówiłem to wielokrotnie. Od pierwszego dnia pracy, tj. od 20 września 1980 roku jestem członkiem „Solidarności”. Po masakrze w Kopalni „Wujek” zostałem w grudniu 1981 roku zatrzymany i spisany przez komisarza wojskowego. Rozdawałem wtedy w gliwickiej hucie - gdzie pracowałem - czarne wstążki, symbol żałoby. W następstwie tego zdarzenia w kwietniu 1982 roku jako 19-latek zostałem wcielony do wojska, do czerwonych beretów. To były jedne z tych licznych szykan, jakie wtedy powszechnie stosowano wobec członków „Solidarności” za manifestowanie swojej przynależności i oporu wobec stanu wojennego. Nie ominęło to również mnie. Podczas tej służby, której znaczącą część odbywałem w ramach sił pokojowych ONZ w Syrii, w rocznicę wprowadzenia stanu wojennego w grudniu 1982 r. miał miejsce epizod, gdy oddział w którym służyłem ochraniał budynek telewizji publicznej. Zresztą bez żadnych incydentów. To wszystko! Czynienie mi z tego zarzutów, a tym bardziej przypisywanie mi rzeczy nieprawdziwych jest krzywdzące i niegodne. Ostrzegam, że będę walczył z każdym o swoje dobre imię, we wszelki dostępny sposób – wyjaśnia Piotr Duda. Czy skierowanie pozwu sądowego według Ciebie jest formą zaprzeczenia , czy może potrzebujesz więcej czasu , żeby to ogarnąć? ![]() Wrzucasz zdjęcie z buraczanego profilu ( dla buraków) sugerujące obecność szefa Solidarności w ZOMO. Teraz już wiesz,że posłużyłeś się fałszywką.. Nie wymagam od człowieka Twojej proweniencji głębszych refleksji tylko przyznania się do pomyłki. Czy jesteś zdolny do tego czy dalej idziesz w zaparte? ![]() |
|
|
![]() |
|
Nędzo, nie zaprzecza że ochraniał ten budynek.
![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nędzo, nie zaprzecza że ochraniał ten budynek. Buraczany profil ( dla buraków) którym się posiłkujesz wrzucił zdjęcie z plutonem ZOMO i strzałką oznaczającą rzekomo szefa " Solidarności" . Pytam czy rozumiesz już , że Piotr Duda nie mógł być członkiem ZOMO , bo odbywał służbę wojskową w czerwonych beretach? Czy rozumiesz , że zamieszczone przez buraczany profil zdjęcie jest fałszywką i czy w związku z tym zdobędziesz się na powiedzenie : przepraszam , nie wiedziałem. Albo np. tak: wierzę w buraczany profil do tego stopnia , że nigdy nie poddaję w wątpliwość ich newsów! ![]() Nie chodzi mi o kwestię obecności Piotra Dudy pod siedzibą Radia i Telewizji w pierwszą rocznicę wybuchu stanu wojennego. Ta jest wyjaśniona. Chodzi mi o podłą insynuację , że będąc członkiem ZOMO brał udział w rozpraszaniu opozycyjnych demonstracji. Czy w związku z udowodnieniem faktu , ze nie był członkiem ZOMO i nie brał udziału w pacyfikacjach opozycji , zdobędziesz się na jedno słowo? |
|
|
![]() |
|
![]() Autor niech przeprasza. A tak na marginesie, ty przeprosiłeś za insynuacje pod moim adresem? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Jednak idziesz w zaparte!
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nędzo, nie zaprzecza że ochraniał ten budynek. ![]() A to widziałeś? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Pamietamy czasy totalnej propagandy lewakow przed wejsciem palikotow do sejmu. Modus operandi byl taki, mistrzowie propagandy marksistowskiej slusznie minionej epoki i hejtu nowej lewicy pisali wytyczne a lokalne utrzymanki systemu wklejaly. A co? To jest niewazne dla agitki. Agitka jest najwazniejsza.
|
|
|
![]() |
|
PiSowska pralnia działa bardzo dobrze ...
![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
![]() Nic nie jest w stanie ZmniejszyC zaslog el.banana dla wolnosci i demokracji. Omen fenomen. |
|
|
![]() |
|
CYTAT PiSowska pralnia działa bardzo dobrze ... ![]() Nasi piłkarze zaczęli grać gorzej odkąd Bronek zgolił wąsy! ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ja mniemam że raczej od momentu jak świat dowiedział się o gejostwie Jarka ... I bardziej wygląda na biblijną Sodomę ... teraz może być już tylko gorzej
![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Mahomet pojechal do nieba na arabie, el.comendante jak tobie los wynagrodzi?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Mahomet pojechal do nieba na arabie, el.comendante jak tobie los wynagrodzi? Piszesz jak "koleżanka" ... przypadek ? ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Ma styl kolezanka
![]() Ale jestes dobry w obrazkach masz cos w nagrode za nadgodziny na noc.. https://youtu.be/tw2anbMdoIQ |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Mahomet pojechal do nieba na arabie, el.comendante jak tobie los wynagrodzi? Piszesz jak "koleżanka" ... przypadek ? ![]() Czyżbyś miał jakąś fiksację analną? ![]() ![]() I nie obawiaj się potępienia. Ja np. akceptuję takie skłonności , o ile nie afiszujesz się z tym i nie czynisz zgorszenia moich dzieci. Więc jeżeli marzy Ci się taka gejowska miłość to droga wolna , tylko pamiętaj : w zaciszu sypialni , a nie na Paradzie Równości! ![]() ![]() |
|