|
![]() |
|
Co to ma być, że podczas wyborów prezydenta Polski kiedy to kazdy jak glonojad jest rpztyeczepiony do mediow Diana nawala o 19 47! Brak tv brak netu!! brak telefonu!! Bojkotujemy Dianę...
Takie wpadki sie nie zdarzaja to jest istna kpina z abonentow jestem zazenowana i zirytowana tym faktem! poszlam na wyopbry wybierałam naszego prezydenta i chce mieć dostep do wyników tak samo jak inni opbywatele. Za cos palcę co miesiac! W takim razie za co?? Za to, ze nie moglam obejrzec wyników wyborów?? wyborów ktore byly jedyne w sowim rodzaju???? ![]() ![]() kto zostal tak samo psozkodowany jak ja niech sie dolącza!! |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
U mnie też nie było :(
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
Dołączył: 18 Lut 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
u nas tv diana nie dostarczała sygnału tvn już o 18tej a po 19tej nie odbiera żaden program
|
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ludzie była mega nawałnica. nei ich wina że sygnał padł.
moja droga to samo z Nką , polsatem cyfrowym i netem konkurencji. Niestety zlewa konkretna. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
Zlewa sie skonczyła duzo duzo wczesniej.. ok moze to nie ich wina ale zadnego komunikautu nic nic zupelnie nic!!
|
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ale jaki komunikat dziewczyno. Widać że nie wiesz o czym piszesz. TVN padł na kilku platformach wczesniej widocznie. Diana padło dopiero gdy coś przylało. A jakim cudem może być komunikat gdy nie ma sygnału ?
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
polsat bedzie za free nie placzcie !!
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Brak tv brak netu!! brak telefonu!! Bojkotujemy Dianę... Ciekawa propozycja. jestem za. a skoro rzuciłaś pomysł, teraz tylko napisz - w jaki sposób mam bojkotować. |
|
|
![]() |
|
CO ma brak sygnału z satelity do braku sygnału w "kablu"?
Pikantna ?! Uwielbiam opinie laików . Będzie próbować przekonać otoczenie do swoich racji nie mając pojęcia o czym w ogóle mowi (patrz -pisze) Jak już ktoś pisał powyżej , brak sygnału był spowodowany przez nawałnicę. Kablówka odbiera sygnał z satelity jak każdy użytkownik anteny satelitarnej , więc gdy nie ma sygnału to nie ma sygnału !!!!!!! Gdybyś zobaczyła "śnieg" w TV to całkiem inna sprawa , a jeśli nie masz pojecia o czym piszesz to zaprzestan i zmien kolor włosów z powrotem na blond..... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Brak tv brak netu!! brak telefonu!! Bojkotujemy Dianę... Ciekawa propozycja. jestem za. a skoro rzuciłaś pomysł, teraz tylko napisz - w jaki sposób mam bojkotować. w taki ze mnie sie konczy z nimi umowa na neta i jej nie przedluze...... //nie piszemy z caps lockiem - anulka ![]() |
|
|
![]() |
|
a u mnie najpierw nie było żadnego programu, a potem na kanale, gdzie odbierałem tvn24, była tv trwam
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT a u mnie najpierw nie było żadnego programu, a potem na kanale, gdzie odbierałem tvn24, była tv trwam ![]() BO TV Trwam jest z Astry (19E) , a na Astrze akurat był dobry sygnał, tylko z Eutelsata nic dzialac nie chcialo |
|
|
![]() |
|
Pytanie do administracji. Nazwę tvn 24 (czyt. te fał en - dwadzieścia cztery) należy "ospamować" a nazwę tv trwam już nie? Co jest grane ? Świętość czy stronniczość ?
Swoja drogą ja z diany przymierzam się zrezygnować w najbliższym czasie. To nie była pierwsza i ostatnia awaria. Zaniki nie są też spowodowane tylko przez burze. Jakiś jemioł nagminnie bawi się w administratora o różnych porach dnia co również skutkuje częstymi i długimi zrywami. |
|
|
![]() |
|
CYTAT w taki ze mnie sie konczy z nimi umowa na neta i jej NIE PRZEDLUZE...... Ja nie mam neta z diany :( Wieczór zacząłem oglądać na necie. Ale nie o to chodzi. A jak zbojkotujemy TV? |
|
|
![]() |
|
no jeżeli taka "ulewa" może spowodować takie kłopoty to pogratulować technicznego przygotowania.
Jak sie taki Solorz dowie że wystarczy trochę ulewnego deszczu a miasto zamienia się w ostatnią wiochę to da se spokój z inwestycjami tutaj. ja rozumiem - trąba powietrzna, ogromne wyładowania atmosferyczne czy wreszcie ulewa przez cały dzień, ale żeby takie cuś rozwaliło cały system? ![]() dobrze by było gdyby diana chociaż zamieściła jakieś wyjaśnienie przez zwykły szacunek dla utrzymujących ich firmę klientów (o rabacie na abonament nie wspomnę). |
|
|
![]() |
|
na niektorych kanalach byl komunikat " no signal" hehe a na odbiorniku mediasata (cyfra +)gdzie odbieraja np.ZIG ZAP , taki komunikat zastepuje czerwony kwadracik .
Oj na piśmie trza wygodnickim tlumaczyc co sie dzieje ![]() |
|
|
![]() |
|
Witam.
Ja od kilku lat nie korzystam wogole z uslug Diany. Wogole jakos obrazu z tej kablowki to gorzej niz porazka. Lata mialem Cyfre+ teraz mam N-ke - i jakosc jest rewelacyjna. Wogole podziwiam ludzi ktorzy kupuja nowe telewizory i korzystaja z kablowki - i to jeszcze takiej miernej jak Diana. Przeciez kupujac TV lcd czy plazme zwlaszcza tak od 32- cali w gore to obowiazkowo trzeba kupic jakas platforme cyfrowa. Bo taka Diane to mozna ogladac co najwyzej na 14 calowym tv. Ja bardzo polecam N-ke - mialem cyfre nie bylo zle - ale N-ka ma lepsza jakosc - 100 razy lepsze dekodery. Tak po za tym to polecam jeszcze cos fajniejszego - dekoder Dreambox. Dzieki niemu mozna kupic sobie u ludzi w necie dostep do pelnego pakietu cyfry (kosztujacego w Cyfrze cos kolo 170 zl miesiecznie) za 20 zl miesiecznie ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tak po za tym to polecam jeszcze cos fajniejszego - dekoder Dreambox. Dzieki niemu mozna kupic sobie u ludzi w necie dostep do pelnego pakietu cyfry (kosztujacego w Cyfrze cos kolo 170 zl miesiecznie) za 20 zl miesiecznie ![]() a wiesz ze sharing jest karalny , twoje IP zostało własnnie przekazane do KPP w Stalowej Woli |
|
|
![]() |
|
Spoko - do CBŚ, ABW, FBI, CIA, Mosadu tez zostalo przekazane ?
Zapewne jakims pajacem z Diany jestes - ale nie martw sie niedlugo przygotuje artykulik - sharingu itp. Po co ludzie maja przeplacac za ciulowa jakos Diany jak za pare groszy mozna miec zejebiste jakosci praktycznie kazda platforme cyfrowa. Sharing jest nielegalny - jesli sie go udostepnia - ale ci co na tym zarabiaja to ca cwane osoby - wiec nie ma co sie martwic. Po za tym jak sie placi takiej osobie to na druku przelewu nei podaje sie swoich prawdziwych danych adresowych i nazwiska - a tylko login - z jakiego bedziecie korzystac ![]() Wiec spoko - jak ktos sie chce dowiedziec wiecej na ten temat niech pisze na PW, a niedlugo na tym portalu napisze porzadny artykulik "jak ogladac cyfrowe platformy TV platnej za grosze". |
|
|
![]() |
|
co ty koles za glupoty wypisujesz? Jak zlapia dawce to zlapia i Ciebie, zarowno czy to idzie przez newcamd, czy gboxa, czy mbox, najpierw sprawdzaja po wyciagu z konta ( no chyba ze placisz na poczcie) a potem jada po IP, nadluchuja porty. Nie badz taki cwany.
|
|
|
![]() |
|
Hahaha.
No wlasnie trzeba byc cwanym i placic na poczcie. Ponadto to ze nawet znajda twoje IP o osoby zlapanej to zawsze i tak tak sie wytlumaczysz - ze probowales program w celach edukacyjnych - i za to nikomu nie placiles ani grosza. Taka sytuacje miala rok temu dwojka moich znajomych i nikt im nic za to nie zrobil i nie zrobi. Wiec nie strasz ludzi ! |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT zdaniem stróżów prawa także odpowiedzą za przestępstwo. A moim zdaniem im ciula zrobia. Po za tym jest jest jeszcze jedna sprawa: - jak w mieszkaniu jest zameldowanych kilka osob to najpierw policja musiala by udowodnic ktora z osob stoi za tym procederem ! |
|
|
![]() |
|
Tak po za tym to jest duza roznica miedzy udostepnianiem sharingu a pobieraniem kluczy.
CYTAT Nielegalny odbiór programów telewizyjnych, z płatnych, kodowanych platform cyfrowych jest przestępstwem. Jeżeli sprawca korzysta z urządzenia dla własnych potrzeb podlega karze grzywny, natomiast za czerpanie z tego typu praktyk korzyści majątkowych grozi kara grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. W ostatecznosci jakby ktos nie byl ostrozny i cos poszlo nie tak - to grozi mu grzywna - zapewne kilka stówek - nie wiecej. Po za tym za takie cos Sad w Polsce nie moze dac duzej kary - jak lekarce - przez ktora zginela mloda osoba daje kare 10 tys. zl - a ta lekarka te kase odrobi w miesiac ! |
|
|
![]() |
|
|
|