|
![]() |
|
Jakie zwierzaki macie w domu ?
![]() ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
ja mam żone, czasami jest troche agresywna, ale daje sie wytrzymac
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ja mam żone, czasami jest troche agresywna, ale daje sie wytrzymac ![]() ohohoh to ześ koleś dowalił to chyba żona trzyma Ciebie, bo każdy wie ze to facet ma instynkt zwierzecy na widok byle laski ktora tylko idzie w spodnicy w wersji mini... nie wspominajac o dwoch lewych rekach do wszystkiego.... PS. ja mam zlota rybke miła ładna plywa sobie ;) |
|
|
![]() |
|
Mam zwierzę tj. kochanek który ma swój majątek a ja w dupie mam jego dobra tj majątek.:
ania |
|
Dołączył: 24 Lip 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ania2958 .... jakoś nie wydaje mi się prawdziwe Twoje zeznanie
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ania2958 .... jakoś nie wydaje mi się prawdziwe Twoje zeznanie ![]() ![]() Prawdopodobnie, mowiac "jego dobra" miala na mysli "jego interes" to by mialo jakis sens he he he |
|
|
![]() |
|
hej.ja mam 112 litrowe akwarium.uwielbiam rybki a do tego pompka tak fajnie szumi w nocy....
|
|
|
![]() |
|
ja mam kurczaka... w zamrażarce
niby całkiem fajny ale jakiś taki sztywny trochę ![]() |
|
|
![]() |
|
Ja mam brata ;p ale bez takich
![]() Pytam o "żywe" stworzenia takie jak rybki, kotki , pieski. Albo coś mniej popularnego ptaszniki jak ja :p |
|
|
![]() |
|
CYTAT Albo coś mniej popularnego ptaszniki jak ja :p Powaznie masz ptasznika czy se zartujesz? |
|
|
![]() |
|
Powaga mam ich 7 , miałem 12
chcesz zdjecia? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Powaga mam ich 7 , miałem 12 O kurde! O ptasznika meczyla mnie kiedys "kolezanka", z trudem odwiodlem ja od tego pomyslu ![]() A co taki ptasznik je? Czy sa drogie w utrzymaniu? Czy kazdy wymaga osobnego terrarium czy moga siedziec w jednym? Czy moze cie ukasic? A jezeli tak, to nie boisz sie, ze moga ci zwiac? Czy straszysz nimi ludzi, ktorzy cie odwiedzaja? ;-) Ja nie mogl bym miec pajaka. Boje sie ich, i jakbym mial chocby jednego, nie mowiac o 7 to chyba zszedlbym na zawal. |
|
|
![]() |
|
Ja tam jeszcze nie mam takich co maja po 20 cm ale mam podrostki najwiekszy ma 3-4 cm dlugosci samego ciala a z nogami ok. 8 . karmie te wieksze duzymi larwami much (dostepne w wedkarskim) karaczanami swierszczami. a te malutkie krojonymi pinkami (tez w wedkarskim) .Są bardzo tanie w utrzymaniu i są piekne jak wyrosną na dorosłe
![]() Nie strasze ale są ciekawi jak to wielkie bedzie , ile to je , jak bedzie wygladac.No wlasnie masz arachnofobie ,a ja ci mowie ze zobaczyl bys pare polowan , linienie budowe gniazda to by bylo po krzyku. Ale ptaszniki sa owlosione cale nie sa takie lyse dupy jak te polskie kątniki . Tu masz P.irminia nie jest najwieksza ale jest ładna ![]() http://photo(...)bc0.jpeg Ma ok. 2 cm ciala :d Mam na sprzedaż 4 sztuki , chętny do kupna?? ![]() |
|
|
![]() |
|
Y sry a tam ten link
http://img69(...)4xq.jpg/ |
|
|
![]() |
|
takiego pajaka sobie spraw :]
http://www.youtu(...)=related |
|
|
![]() |
|
To jest pies przebrany
![]() a tu Lasiodora parahybana l8 (zdjęcie świeżo po wylince dlatego jasny i nie podkarmiony ![]() ![]() http://img97(...)00k.jpg/ tam w galeri są wcześniejsze zdjęcia z l7 |
|
|
![]() |
|
CYTAT No wlasnie masz arachnofobie ,a ja ci mowie ze zobaczyl bys pare polowan , linienie budowe gniazda to by bylo po krzyku. Ale ptaszniki sa owlosione cale nie sa takie lyse dupy jak te polskie kątniki . He he no byc moze to arachnofobia! Przyznam sie kolego, ze nie odwazylem sie kliknac na linki do zdjec twoich pupili - balem sie ze moge spasc z krzesla ! ![]() Swoja droga zgodze sie ze to sa ciekawe zwierzaki. Parenascie lat temu bylem na swietnej wystawie w KRK pod ladnym tytulem "Wielkie Pajaki". 4 pomieszczenia, w ktorych panowal klimatyczny polmrok, tylko terraria oswietlone niezbyt jasnymi spotami. W terrariach siedzialy sobie te stwory i lypaly na zwiedzajacych (niezbyt wielu) swoimi oczkami. Ale najlepszym pomyslem bylo rozwieszenie w przejsciach i w samych pomieszczeniach cienkich, niewidocznych w mroku niteczek - miales wrazenie ze cos cie oblazi!! ![]() |
|
|
![]() |
|
Popatrz na zdjęcia nie przestraszysz sie
![]() ![]() a tu masz filmik mojego autorstwa ![]() http://www.youtu(...)an1ROkWc |
|