Dołączył: 22 Lip 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Potrzebuje numer do Flamingo
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
997
![]() :) |
|
|
![]() |
|
a o jakim lokalu w ogole mowa?
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Flamingo??
![]() |
|
|
![]() |
|
Tak potrzebuje numer do flamingo
|
|
|
![]() |
|
ogolnie rzecz ujmujac faceci chadzajacy do burdeli lub korzystajacy z uslug pan lekkich pbyczajow sa zalosni... moze w koncu jakis pan odpowie na nurtujace mnie od dawna pytanie:
Jaka macie satysfakcje z sexu z dziwka? przeciez to zalosne na sama mysl ze ta laska robi to z wami tylko i wylacznie dla kasy, a gdzie jakiekolwiek uczucie? Chyba nigdy nie zrozumiem jak mozna sie pieprzyc z kimś bez najmniejszej więzi... ![]() no ale coz blizniemu trzeba pomoc moze znajdziesz tutaj cos na temat ulug pan z flamingo: http://stalo(...)87&str=1 |
|
|
![]() |
|
nie piepsz kolezanko o uczuciach ... :] zawsze bylem dla kobiet zbyt dobry zbyt kulturalny szarmancki olewaly mnie w kazden sposob jak tylko mogly mam juz dosyc krytyki wrocilem niedawno temu z angli i mi sie chce ciupciac xD tyle mam do powiedzenia
|
|
|
![]() |
|
Dlatego specjalnie dla Ciebie wugrzebalam stary watek o flamingo userzy zapisali tu z 6 czy 7 stron moze najdziesz jakis namiar: " po prostu chce sie ciupciac"..... i co Ci to da? na 5 minut ok? a pozniej?
odsyłam: http://stalo(...)87&str=1 |
|
|
![]() |
|
Powiem tak ... Obdażyć Was kobiety uczuciem zaufaniem opieka to ch... warte :] bo i tak zdradzi albo oleje dla "fajnieszego" hahah
|
|
|
![]() |
|
W tych czasach cwaniactwo i spryt to podstawy etyki, ten chory świat zapomniał o kilku ważnych wartościach w poznawaniu nowych znajomości nie chce juz tego roztrzasac bo dla niektorych ludzi religia to gówno. Dla mnie w sumie juz tez ZERO moralnosci juz w tej chwili
|
|
|
![]() |
|
Bo trafiłes własnie na taka kurwe ktore siedza we flamingo... a co Ty na to, ze ta laska robiła to przed Toba z tyloma facetami, że sie w glowie nie miesci? o tak bez problemu zalatwisz sprawe rzucisz jej 200 zeta i wyjdziesz? Moze jestem za młoda i wierze jeszczze w milosc?:(
|
|
|
![]() |
|
przykre, ale chyba cie poniekad rozumiem...
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
![]() |
|
własnie ... jestes mloda i zobaczysz ze milosc nie istnieje. Sami wymysliliscie to plugastwo to teraz tym zyjcie. Jebanie po klatkach schodowych w dyskotekach CHORY ŚWIAT KUR..wa :] no aale to jest przeciez faajne
![]() |
|
|
![]() |
|
wiesz chcialam Ci pomoc i nawet przelecialam ten watek co Ci wklejalam i nr nikt nie podał w nim mimo ze kilku zapaleńców pytało o niego wielokrotnie:(
|
|
|
![]() |
|
Dziękuje za fatyge. A tak wogule to ...Zapraszam na sex sponsorowany wszystkie chętnie Panie w wieku 18-30. Zapłace od 300 zł w góre. x))
|
|
|
![]() |
|
kolego na roksa pl masz pania ze stalowki :]
|
|
|
![]() |
|
noo dziękuweczka
![]() |
|
|
![]() |
|
AJć...desperat!!! Ale przez telefon to chyba sobie nie ulżysz, a do 15-stej przecież nie przyjmują
![]() Jedź, wyżyj się (jak musisz/ i po sprawie, a ty Miki po co ludzi nawracasz? Chyba jest dorosły, jak chce sobie bez zobowiazań cyknąć, to lepsze to niż na parkingu z Tir-ówką, co się butelką podmywa, nawet w te upały. Siet...chyba mi niedobrze ![]() |
|
|
![]() |
|
heheh
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT AJć...desperat!!! Ale przez telefon to chyba sobie nie ulżysz, a do 15-stej przecież nie przyjmują ![]() Jedź, wyżyj się (jak musisz/ i po sprawie, a ty Miki po co ludzi nawracasz? Chyba jest dorosły, jak chce sobie bez zobowiazań cyknąć, to lepsze to niż na parkingu z Tir-ówką, co się butelką podmywa, nawet w te upały. Siet...chyba mi niedobrze ![]() nie jestem miki, a mysia ![]() |
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ło ło ło co za temat sie tu kręci.
Kolego doskonale Cię rozumie ze ci sie chce.. to jest po prostu siła wyższa ![]() A ta mysza sie nie zna ![]() :) |
|
|
![]() |
|
Jestem mysią!!;( i sory, ale chciałam pomóc koledze szukalam na forum u wujka google ale nr do flamingo za cholere nie da sie znaleźc zdecydowanie powinni zamowic jakis bannerek na sm, może jakis konkursik by sie zorganizowało
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
a może być Mysia Miki???
![]() O właśnie, konkursik i kilku desperado na pewno by sie trafiło... temat przewodni konkursu: jak bardzo jesteś spragniony tego lata ![]() Nagroda: ruda, zadbana, niekoniecznie ynteligentna i cnotliwa, z małym parchem, dupawka na godzinkę ![]() |
|
|
![]() |
|
hehe wszystko to bardzo zabawne co mówicie
![]() |
|
|
![]() |
|
O widzisz Wet,zaczniesz wklejać zdjęcie, to ci ochota na zdziry przejdzie...
![]() Jesteś zalogowany klikasz w prawym górnym rogu na swój login, tam masz "mój profil", ustawienia, dodaj zdjęcie i już ![]() Nie ma za co ![]() |
|