Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Kiedyś jak się było "małym" to koledzy mowili ze nr do flamingo to 999999999 po naszemu mowiac dziewiec dziewiątek ;d
:) |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
:) |
|
|
![]() |
|
CYTAT O widzisz Wet,zaczniesz wklejać zdjęcie, to ci ochota na zdziry przejdzie... ![]() Jesteś zalogowany klikasz w prawym górnym rogu na swój login, tam masz \"mój profil\", ustawienia, dodaj zdjęcie i już ![]() Nie ma za co ![]() a ja bardziej sprecyzuje ![]() Tam po lewej gdzie masz swoj login najpierw wchodzisz w "moje konto" nastepnie w "moj profil" potem w "ustawienia" i tam masz taki dodawacz zdjęc ![]() CYTAT a może być Mysia Miki??? ![]() Myszka Miki to był on a ja jestem Mysią Minnie;) Minnie była dziewczyną Mikki'ego |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Do flamingo? Wolal bym uderzyc na ryby albo zjesc suhi (suszi)
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
Co ty gadasz?? siadanie na panienke jest o wiele lepsze niz ryby
![]() :) |
|
|
![]() |
|
Powiedzcie koledzy ile dajecie kasy, co miesiąc swoim żonkom i ile razy dostaniecie do woli.
Powiem Wam macie najdroższy sex. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Moj tam mnie i tak kocha
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Co ty gadasz?? siadanie na panienke jest o wiele lepsze niz ryby ![]() Zależy czy r ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ryba najprędzej to bierze "z połykiem" hahaha
![]() Tylko co to za ryba co bierze na grzyba? ![]() :) |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ryba najprędzej to bierze \"z połykiem\" hahaha ![]() Tylko co to za ryba co bierze na grzyba? ![]() Hahahaha płacze ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
No ale widocznie w Stalowej są takie rybki co biorą na grzyba skoro kolega wyżej tak pisał, bynajmniej mi nic o takich nie wiadomo.. Chyba aż pójdę z grzybem nad San
![]() ![]() Miłego łykania rybki ![]() :) |
|
|
![]() |
|
Wieczny dylemat , czy kobite lepiej mieć na kartę (doładowanie) czy płacić abonament
![]() ![]() Z życia wiadomo że karta wychodzi taniej i zmiany w taryfach są szybsze i mniej bolesne ;) |
|
Dołączył: 22 Lip 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
No właśnie, w zyciu trzeba spróbować miłości z blondynką, brunetką, szatynką a nawet i rudą
![]() ![]() Żyje sie raz i nie można pchać palca TYLKO DO JEDNEJ DZIURY ![]() :) |
|
|
![]() |
|
Pomimo tego że każdy z nas fajnie pisze sam podpisuje abonament ;) ahh człowiek mądrzeje po latach
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT No ale widocznie w Stalowej są takie rybki co biorą na grzyba skoro kolega wyżej tak pisał, bynajmniej mi nic o takich nie wiadomo.. Chyba aż pójdę z grzybem nad San ![]() ![]() Miłego łykania rybki ![]() Tylko żeby nie trafić na takie :http://www.kciuk.pl/Zebiaste-rybenki-a20294 ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT No właśnie, w zyciu trzeba spróbować miłości z blondynką, brunetką, szatynką a nawet i rudą ![]() ![]() Żyje sie raz i nie można pchać palca TYLKO DO JEDNEJ DZIURY ![]() A co Ty taki wulgarny? |
|
|
![]() |
|
CYTAT a nawet i rudą hehe nawet z ![]() ![]() Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT No właśnie, w zyciu trzeba spróbować miłości z blondynką, brunetką, szatynką a nawet i rudą ![]() ![]() Żyje sie raz i nie można pchać palca TYLKO DO JEDNEJ DZIURY ![]() A co Ty taki wulgarny? Ja wulgarny?? niee ![]() :) |
|
|
![]() |
|
Oj mysiu po co rozmawiasz z takimi smarkami? Toż to widać, że oni kobiety znają tylko z jpg.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Z tym jpg to koleżanka przesadziła
![]() :) |
|
|
![]() |
|
tylko póżniej panowie zróbcie sobie badanko po zabawie z pania z flamingo.....
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
panie z flamingo wiecej odwiedzja ginekologa niz, nie jedna brudna cizia (dupodajka) z baru czy dyskoteki, o ile odwiedza i wie co to jest ginekolog,
wiec bez insynuacji o jakis badaniach bo to zalosne !!! karolina kiedy ty sie badalas ostatnio tylko szczerze bo po odpowiedzi wczoraj to nie uwierze !!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT panie z flamingo wiecej odwiedzja ginekologa niz, nie jedna brudna cizia (dupodajka) z baru czy dyskoteki, o ile odwiedza i wie co to jest ginekolog, wiec bez insynuacji o jakis badaniach bo to zalosne !!! żłośni jestesciw wy szyscy, ktorzy sadzicie, ze jak zaplacicie za sex to bedzie pieknie ![]() ![]() |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
pikan..tna zaplac za sex raz potwm sie wypowiadaj
nienawidze obsranych hipokrytow gowno wiedza i zabieraja glos żal mi was ps gosc ktory zarabia 50tys miesiecznie jest nieudacznikiem jezdzi samochodem za 200tys, lata biznes klasa k...a mac zona tak , za kase, tak potem rozwod i polowa majatku, pikan..tna odcknij sie ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ps gosc ktory zarabia 50tys miesiecznie jest nieudacznikiem jezdzi samochodem za 200tys, lata biznes klasa k...a mac zona tak , za kase, tak potem rozwod i polowa majatku, pikan..tna odcknij sie ![]() oczywiscie ze taki gośc jest nieudczanikiem jezeli tylko chodzi na dziwki ![]() ![]() ![]() |
|