|
![]() |
|
bardzo proszę o propozycję
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 14 Sty 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
jak jest cieplo to moim zdaniem jakies ognicho albo wypad na domki na wilczą albo janów. a z lokali hymmm... pub stalówka organizuje tanio to wiem. najlepiej chyba jakas remiza na wsi jakiejs hehe. no albo domówka ale to nie polecam z wlasnego doswiadczenia ;p pozdro ; )
|
|
Dołączył: 11 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Podobno bardzo fajnie jest na Ciemnym Kącie
Koszt 150 zeta ale szczegółów nie znam Milej zabawy. ![]() |
|
Dołączył: 1 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Odezwij sie na emaila wysle Ci oferte nowo powstałej eleganckiej restauracji
![]() ![]() ![]() Pełna oferta i zdjęcia wysyłam na e-maila. Zapraszam do obejrzenia lokalu na żywo. Restauracja INDYGO al. Jana Pawła II 25a pod klubem MC2 ![]() NON SERVIAM |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
18-stka tylko na swierzym powietrzy z plastikowymi kubkami i beczka piwa , + jakas muza z jamnika
robienie urodzin w knajpie to nieporozumienie, chyba ze kogos stac na wydatki zwiazane ze zbitymi szklankami, uszkodzeniami czegokolwiek nie pije tu do wszystkich, ale rozne imprezki prywatne widzialem a organizator puzniej, robi gały jak mu sie rachunek wystawia, a co lepsze jak jest pomysł na bar otwarty ![]() hahaha dopiero mozna poznac swoich znajomych ![]() |
|
Dołączył: 1 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT 18-stka tylko na swierzym powietrzy z plastikowymi kubkami i beczka piwa , + jakas muza z jamnika robienie urodzin w knajpie to nieporozumienie, chyba ze kogos stac na wydatki zwiazane ze zbitymi szklankami, uszkodzeniami czegokolwiek No jasne ![]() Jednakże ludzie i mentalność się zmienia. Kiedyś chrzciny lub komunie organizowało się w dużym pokoju, krzesła pożyczało się od sąsiadów i było przyjęcie. Kiedyś wesela robiło się w zbitych dechami i przykrytymi plandeką namiotach. 18stki kiedyś robiło się na działkach, w lasach, błoniach, ogniskach, grillach. Dzisiaj to już nie jest to. Takich imprez już się nie robi. Ludzie wolą zapłacić więcej i nie martwić się o nic, gdyż lokale zrobią wszystko za nich, oni jedynie przychodzą na gotowe. Czysta wygoda i relaks ![]() NON SERVIAM |
|
|
![]() |
|
Zgadzam się, lat ile mam tyle mam, ale osobiście wole stare wersje urodzin czy imprez okolicznościowych .
![]() |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ja powiem tak na swierzym powietrzu mozna sie pozygac gdzie sie chce, potem ktos napewnow to wejdzie, ale co tam impa trwa nadal
![]() a w lokalu czasami ludzie nie zdarza do wc i ten syf trzeba sprzatac, pozatym je...e, na powietrzu tego nie ma i mozna bobzykac sie po krzakach a nie w kiblu !!!! |
|
Dołączył: 23 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No dobrze a jak urodziny wypadają w lutym to co najlepiej zrobić?
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
W lutym, hmm to chyba najlepszy bedzie jakis lokal
![]() np Dom działkowca, klub kibica zwykly lokal ktory poprostu wynajmujesz. Bez zadnych dan, przystawek itp. płacisz za wynajciecie lokalu, ewntualnie za alkohol. ![]() ![]() |
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
w City Clubie może?
:) |
|
|
![]() |
|
Czy mógłbyś podać jakiś kontakt do "Indygo" ?
![]() |
|
|
![]() |
|
Wynajmij sobie jeden kawałek w CC wejdzie Ci tam 20 osob
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wynajmij sobie jeden kawałek w CC wejdzie Ci tam 20 osob ![]() Taa? Może sama tam robiłaś? :) |
|
|
![]() |
|
CYTAT Taa? Może sama tam robiłaś? tam tzn gdzie? CC czy w Indygo? |
|
|
![]() |
|
CC ;p
:) |
|
|
![]() |
|
W AJ jest spoko. Mają salkę na ok 25 osób.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CC ;p no chyba wiem jakie mają salki oczywiscie chodzi mi o JEDEN KAWAŁEK... |
|