~~Gen | |
![]() |
|
Słyszałem że huta porządnie dostała, w nowym roku ma być 4 dniowy tydzień pracy.
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~niestety | |
![]() |
|
CYTAT Słyszałem że huta porządnie dostała, w nowym roku ma być 4 dniowy tydzień pracy. niestety ale to prawda, niektore wydzialy maja wolne piatki a niektore poniedzialki, co z tym idzie zmniejszone place o 20% |
|
|
|
![]() |
|
Gorzyce padły, Pilkington w Sandomierzu także łapie zadyszkę. Będzie niewesoło. Słyszałem gdzieś, że tylko co 3 Polak aktywny zawodowo ma mieć pracę.
|
|
Dołączył: 3 Wrz 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
dziwne to wszystko nasz wszechwiedzacy donald
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Stocznie tez padaja, od wieeeeeeeeelu lat
![]() Ja slyszalem, ze na dziesieciu polakow jedynascie pozostanie bez pracy. Czlowieku troche pomyslunku, dzisiaj pracuje tylko co trzeci polak, bo inni to dzieci, starcy lub renty ![]() |
|
|
![]() |
|
Jeśli eurokołchoz w dalszym ciągu zacznie koncesjonować wszystko, co się da, to pora przygotować się na nadejście głodu porównywanego do tego na Ukrainie z czasów przedwojnia lat 30.
|
|
|
![]() |
|
Przepraszam, ale jaki jest sens dyskusji skoro nawet nie odnosisz sie do argumentow? Widze, ze ty swiatu oglaszasz swoje opinie, a jezeli ktos proboje dyskutowac to obwieszasz swiatu ze to oto jest szpieg brukseli/ruskich/USA (niepotrzebne skreslic), co uwarzasz za oczywista oczywistosc i nawet nie starasz sie bronic swoich racji. Powiem jedno - przypominasz mi pewna "wysoko" postawiona osobe w kraju.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Przepraszam, ale jaki jest sens dyskusji skoro nawet nie odnosisz sie do argumentow? Widze, ze ty swiatu oglaszasz swoje opinie, a jezeli ktos proboje dyskutowac to obwieszasz swiatu ze to oto jest szpieg brukseli/ruskich/USA (niepotrzebne skreslic), co uwarzasz za oczywista oczywistosc i nawet nie starasz sie bronic swoich racji. Powiem jedno - przypominasz mi pewna \"wysoko\" postawiona osobe w kraju. Gdzie te argumenty? W temacie o kierowcach może? Obroń swoją tezę chociaż jednym mądrym argumentem. Jak do tej pory nie znalazłem żadnego. Gdybyś był adwokatem i w ten sposób bronił swoich klientów jak tematów na forum, to wszystkich pozamykałbym w pierdlu ![]() |
|
~~Młot | |
![]() |
|
CYTAT Stocznie tez padaja, od wieeeeeeeeelu lat widocznie Ci na rekę aby polacy umierali z głodu .![]() Ja slyszalem, ze na dziesieciu polakow jedynascie pozostanie bez pracy. Czlowieku troche pomyslunku, dzisiaj pracuje tylko co trzeci polak, bo inni to dzieci, starcy lub renty ![]() ![]() |
|
|
~~ktos | |
![]() |
|
Pravvdziwy tam było napisane, że co trzeci aktywny zawodowo, a nie, że w ogóle co trzeci. Bo to jednak trochę różnica jest.
|
|
|