|
![]() |
|
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100804/POWIAT03/968173258 WTF??
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Albo im się w głowach poprzewracało, albo mają w planach otwieranie melin:-)))
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
to jeszcze moze kondomow, bo to nas zacheca to bzykania sie na prawo i lewo
![]() |
|
|
![]() |
|
hahahaha rozwaliło mnie to. Chyba się klechy nudzą że im takie pomysły do tych pijackich łepetyn wchodzą. Do łopaty k***a to durnot w głowie nie będą mieli!!!!
Chyba że rozpoczną swoją, tańszą produkcję. Normalnie wstydzę się za nasz kościół bo nic dobrego nie wnoszą!! Wstyd!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
![]() |
|
A co złego w zakazie sprzedazy alkoholu w nocy i na stacjach beznynowych? Nie wiem jak ze stacjami ale w nocy w Wielkiej Brytanii alkoholu się nie kupi. I nie przez kościół. Czysty rozsądek. To, że pomysł wyszedł od kościoła, to od razu musi być zły?
|
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie nie dlatego jest zły, że wyszedł od kościoła. Zły jest dlatego, że zaraz powstaną meliny i sprzedaż alkoholu nie spadnie tylko będziemy kupować go nielegalnie. Za komuny sprzedaż alkoholu była od 13. Myślisz, że nie dało się kupić buteleczki wcześniej?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 12 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT A co złego w zakazie sprzedazy alkoholu w nocy i na stacjach beznynowych? Nie wiem jak ze stacjami ale w nocy w Wielkiej Brytanii alkoholu się nie kupi. I nie przez kościół. Czysty rozsądek. To, że pomysł wyszedł od kościoła, to od razu musi być zły? ciekawe gdzies ty byl w tej WB ![]() |
|
Dołączył: 13 Maja 2009r. Skąd: z resortu Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT A co złego w zakazie sprzedazy alkoholu w nocy i na stacjach beznynowych? Nie wiem jak ze stacjami ale w nocy w Wielkiej Brytanii alkoholu się nie kupi. I nie przez kościół. Czysty rozsądek. To, że pomysł wyszedł od kościoła, to od razu musi być zły? A co dobrego ? I czemu ma taki zakaz służyć ? No i komu ma to pomóc i w czym ? I co to za przykład dla nas to UK ? Może lepiej wzorować się na kimś z kontynentu a nie z wysp ? , np. Holandia albo bliżej , Czechy ![]() ![]() Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
![]() |
|
Ja tam jestem za tym żeby był zakaz sprzedaży alkoholu księżom, jeżeli tego chcą, to nie ma sprawy
![]() |
|